George Lopez Nettovarallisuus

Kuinka paljon George Lopez on arvoinen?

George Lopez Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria

George Lopezin palkka

12 miljoonaa dollaria

George Lopezin nettovarallisuus: George Lopez on amerikkalainen koomikko, näyttelijä ja talk-show-isäntä, jonka nettovarallisuus on 45 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten standup-koomikkona, näyttelijänä ja myöhäisillan talk show -isäntänä. Hän on tuottanut kriitikoiden ylistämän elokuvan Real Women Have Curves.

Aikainen elämä: George Edward Lopez syntyi 23. huhtikuuta 1961 Los Angelesissa. Hän varttui Mission Hillsin esikaupungissa vanhempiensa Friedan ja Anatasio Lopezin kanssa. Hänen isänsä oli siirtotyöläinen, joka hylkäsi Georgen ja Friedan, kun George oli vain kahden kuukauden ikäinen. Hänen äitinsä lähti pois, kun hän oli 10-vuotias. Hänen äitinsä isoäiti ja isovanhempi, Benita ja Refugio Gutierrez, kasvattivat hänet. Lopez on Mestizo-meksikolaista alkuperää. Hän valmistui lukiosta vuonna 1979.

Ura: Lopez seisoi Los Angelesissa (ja Yhdysvalloissa) vuosia, ennen kuin hänestä tuli ensin tunnettu Los Angelesissa suuren aamu-radioshow'n ansiosta, jonka hän isännöi 92,3 FM: llä Los Angelesissa 1990-luvulla. Hän oli ensimmäinen latino, joka julkaisi aamulla ajettavan lähtöpaikan englanninkielisellä asemalla Los Angelesissa. Hän julkaisi useita komedia-albumeita, Alien Nation -aloitteen alkaen vuonna 1996. Vuonna 2000 Sandra Bullock otti yhteyttä Lopeziin sitcomin tuotannosta ja pääosista. Bullock oli huolissaan latinoista vastaavien komedioiden puutteesta. Vuonna 2002 ABC otti sarjan `` George Lopez '' ja hänestä tuli yksi harvoista latinoista, joka otti television sitcomin. George Lopez esitettiin vuosina 2002-2007. Kaudella 2007-2008 George Lopez esitettiin Nickillä yöllä. Sarja peruutettiin kuudennen kauden lopussa.

Lopez tuotti HBO-elokuvien draaman 'Todellisilla naisilla on käyrät'. Se kantaesitti Sundance-elokuvajuhlilla, jossa se sai vuoden 2002 yleisöpalkinnon.

Vuosina 2003–2004 Lopez oli osa HBO: n suosittua Inside the NFL -näyttelyä.

Lopez sai ensimmäisen stand-up-erikoisuutensa Showtimeen vuonna 2005. Sen nimi oli George Lopez: miksi itket. Lisää kaapeli-erikoisuuksia, mukaan lukien Amerikan meksikolaiset ja Tall, Dark ja Chicano.

Vuonna 2010 Lopez esiintyi elokuvassa The Spy Next Door. Lopez on esiintynyt myös elokuvissa Beverly Hills Chihuahua, Beverly Hills Chihuahua 2, Rio, Rio 2, Smurf-elokuvissa ja useissa muissa. Hän on vieraillut useissa televisio-ohjelmissa, mukaan lukien työ Renon pormestarina Nevadassa Reno 911: n viidellä kaudella! vuonna 2008 sekä elokuvissa The Zoo, Real Rob ja Harley Quinn.

Lopez Tonight, Georgen myöhäisillan keskusteluohjelma, debytoi TBS: ssä marraskuussa 2009. Esitys peruttiin elokuussa 2011 toisen kauden jälkeen. Maaliskuussa 2014 Saint George kantaesitettiin FX: ssä. Esitys peruttiin saman vuoden kesäkuussa. Maaliskuussa 2016 TV Land esitteli komedian Lopez. Näyttely peruttiin syksyllä 2017 kahden kauden jälkeen.

Lopezin omaelämäkerran 'Why You Crying' julkaisi Simon & Schusterin osasto ja se oli New York Times Bestseller.

Latino-yhteisö on tunnustanut hänet laajalti, mukaan lukien hänet nimitettiin Time-lehden yhdeksi parhaimmista latinalaisamerikkalaisista Amerikassa. Lopez isännöi Latin Grammy -palkintoja kahdesti ja Emmy-palkintoja kerran. Lopez palkittiin tähdellä Hollywoodin kuuluisuuden kävelykadulla televisiossa vuonna 2006 osoitteessa 6801 Hollywood Blvd. Vuonna 2011 hän voitti ALMA-palkinnon Lopez Tonightista.

Vuonna 2020 Netflix julkaisi komediansa erityisen 'Teemme sen puoliksi'. Erikoiskappaleessa Lopez vitsailee Meksikon rikkaimman miehen, Carlos Slim Helun, valitsemisesta Yhdysvaltain ensimmäiseksi Latinx-presidentiksi. Hän mainitsee, kuinka konservatiivit eivät uskoneet Barack Obaman syntyneen Yhdysvalloissa, ja sanoi: 'Tiedätkö, jos Slim tarvitsi syntymätodistuksen, tunnen joitain kavereita, jotka eivät ole kovin kaukana täältä, McArthur Parkista, josta voit saada oikeat asiakirjat . '

Andy Kropa / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: George Lopez ja Ann Serrano menivät naimisiin vuonna 1993. Heidän tyttärensä Mayan syntyi vuonna 1996. Lopez ilmoitti, että hän ja hänen vaimonsa olivat eronneet marraskuussa 2010. Avioero oli lopullinen heinäkuussa 2011.

Lopard sanoi Howard Sternissä esiintyessään vuoden 2014 alussa, että hänen arvo oli kerran yli 50 miljoonaa dollaria, mutta menetti puolet siitä avioerossaan.

Lopezille kerrottiin huhtikuussa 2004, että hän tarvitsi munuaissiirron sellaisen geneettisen tilan takia, jolla hänellä on munuaiset heikentyneet. Vuonna 2005 hänen vaimonsa Ann lahjoitti yhden munuaisistaan ​​Lopezille.

1. heinäkuuta 2020 Lopez kertoi ajan, jolloin salaisen palvelun edustajat kävivät hänen luonaan, koska yksi hänen kertomastaan ​​vitsistä koettiin potentiaalisena uhkana presidentille. Aiemmin vuonna 2020, kun Yhdysvallat käski Iranin kenraalin Qassem Soleimanin tappamisen, paljastettiin, että iranilaisen virkamiehen huhuttiin antaneen huomattavan palkkion presidentti Trumpille. Lopez vitsaili: 'Teemme sen puolet.' Se johti salaisen palvelun vierailuun. Lopez sanoi, että heillä oli kaikki, mitä hän oli koskaan sanonut Trumpista sosiaalisessa mediassa.

Palkan kohokohdat: George Lopezin aikana Sitcomin viisivuotiskausille Lopezille maksettiin 12 miljoonaa dollaria vuodessa. Ensikertalaisena luojana / vastaavana tuottajana Lopezilla oli oikeus 6,5 prosenttiin rojalteista, kun näyttely myytiin syndikaatiksi, joka tapahtui syksyllä 2007. Syndikaatio ansaitsi Lopezille arviolta 20 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsee lisäksi 8,5 miljoonaa dollaria vuodessa esiintyessään myydyille ihmisjoukoille.

Kiinteistöt: Lopez osti syyskuussa 2014 2,67 miljoonan dollarin koti Los Felizin kaupunginosassa Los Angelesissa. 4100 neliömetrin Välimeren tyyliin sisustetussa kodissa on neljä makuuhuonetta, 3,5 kylpyhuonetta ja se on noin kolmanneksen hehtaarin puutarhapaikalla. Kodissa on uima-allas ja patio takapihalla sekä kaupunkinäkymät kaksikerroksisista ikkunoista, viinihuone ja oma master-sviitti, jossa on parveke.

George Lopez Nettovarallisuus

George Lopez

Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria
Palkka: 12 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. huhtikuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja, television tuottaja, ääninäyttelijä, radiohenkilöstö, talk-show-isäntä, elokuvatuottaja, televisio-ohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu