George W. Bushin nettovarallisuus

Paljonko George W. Bush Worth on?

George W. Bushin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

George W. Bushin nettovarallisuus: George W. Bush on amerikkalainen poliitikko, liikemies ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Vaikka hänet tunnetaan parhaiten Yhdysvaltojen 43. presidenttinä, George W. Bush oli mukana useissa liikeyrityksissä ennen poliittista uraansa. Hän oli mukana myös armeijassa. Hän on George H.W. Puska , joka toimi Yhdysvaltain 41. presidenttinä. Koska kahdella presidentillä on hyvin samanlaiset nimet, poikaa kutsutaan usein Bush Junioriksi. Presidentti Bush Junior tunnetaan hyvin terrorismin aloittamisesta syyskuun 11. päivän jälkeen sekä käsittelemään vuoden 2008 taantumaa.

Aikainen elämä: Bush Junior syntyi 6. heinäkuuta 1946 Connecticutissa. Tuolloin hänen isänsä opiskeli Yalessa. Hänen äitinsä, Barbara Bush, oli ollut naimisissa Bush Seniorin kanssa vuoden. Hänet kasvatettiin neljän sisaruksen, mukaan lukien Jeb Bushin, rinnalla. Toinen sisar kuoli leukemiaan kolmen vuoden iässä. Bush-perheessä käydään poliittista uraa, ja Bush Juniorin isoisä Prescott Bush oli senaattori Connecticutista.

Valmistuttuaan koulujen jälkeen George W. Bush lähetettiin sisäoppilaitokseen Massachusettsissa. Vaikka hänen akateeminen ennätyksensä oli melko erottamaton, hän toimi päähurrparaajana. Sitten hän siirtyi Yaleen, jossa hän opiskeli historiaa, jatkoi toimintaa cheerleaderina ja teki aloitussarjan rugby-joukkueelle. Hän liittyi myös Skull and Bones -seuraan viimeisenä vuotena. Bush Junior oli keskimääräinen opiskelija, ja Texasin yliopiston lakikoulu hylkäsi hänet. Harvard Business School hyväksyi kuitenkin tulevan poliitikon, ja hän onnistui ansaitsemaan MBA-tutkintonsa tässä laitoksessa - tutkinnon, jonka kukaan muu Yhdysvaltain presidentti ei ole hankkinut.

Asepalvelus: Ennen Harvardin kauppakorkeakouluun osallistumista Bush Senior liittyi Texas Air National Guardiin. Tämä tapahtui Vietnamin sodan aikakaudella, vaikka Bush Junior ei koskaan nähnyt aktiivista taistelua tässä konfliktissa. Sen sijaan hän kirjasi useita lentotunteja ja porasi vartijan kanssa nauttien myöhemmin ylennyksestä. Kun Bush Junior oli osallistunut poliittisiin tehtäviin, osallistumatta harjoituksiin ja puuttunut suunnitelluista fyysisistä kokeista, hänet vapautettiin kunniallisesti.

Liiketoiminnan harjoittaminen: Valmistuttuaan Harvardista Bush oli valmis käyttämään MBA: taan. Vuonna 1977 tuleva presidentti aloitti Arbusto Energyn, josta myöhemmin tuli Bush Exploration. Junior keskittyi öljyteollisuuteen lähivuosina, ajaen öljyn hintojen ylä- ja alamäkiä ja syyttäen sisäpiirikaupasta matkan varrella. Seuraavien vuosien aikana Bush Junior oli mukana öljy-yhtiöissä, kuten Spectrum 7, josta myöhemmin tuli HKN, inc. Hän toimi näiden yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä.

Ehkä Bushin kannattavin sijoitus oli Texas Rangersin baseball-joukkueessa. Sijoittanut 500 000 dollaria joukkueeseen ja johtanut joukko muita sijoittajia ostamaan franchising 89 miljoonalla dollarilla, Bushista tuli toimitusjohtaja. Junior osallistui aktiivisesti joukkueen toimintaan ja osallistui moniin peleihin - päätti istua fanien kanssa yksityisen laatikon sijasta. Lopulta Bush Junior päätti myydä osakkeensa vuonna 1998 15 miljoonalla dollarilla. Tämä oli valtava voitto, kun Bush oli henkilökohtaisesti sijoittanut joukkueeseen vain 800 000 dollaria.

(Kuva: Roger L.Wollenberg-Pool / Getty Images)

Poliittinen ura: George W. Bush alkoi osallistua politiikkaan vuonna 1978, kun hän juoksi edustajainhuoneeseen yhdessä Texasin piiristä. Bush Junior hävisi 46 prosentilla äänistä. Kymmenen vuotta myöhemmin Bush Junior auttoi isäänsä vaalikampanjassa ja matkusti Washingtoniin, DC: seen. Lopulta Junior matkustaa ympäri maata auttaakseen isäänsä saamaan tukea. Tilanne toistui uudelleen vuonna 1991, ja hänen isänsä nimitti hänet kampanjaneuvojaksi uudelleenvalintakampanjassaan.

Vuonna 1994 George W. Bush juoksi Texasin kuvernööriksi. Hän voitti vuonna 1995 53 prosentilla äänistä. Hänen aikanaan kuvernöörinä ovat kohokohdat, jotka antavat texasilaisille mahdollisuuden hankkia piilotettu aseenkantolupa, 2 miljardin dollarin veronalennukset ja auttaa Texasia tulemaan maan suurimmaksi tuulivoimalan tuottajaksi. Vuoteen 2000 mennessä tiedotusvälineet arvioivat Bush Juniorin mahdollisuuksia tulla seuraavaksi presidentiksi, ja hän etsi republikaanien presidenttiehdokkaita kauan sen jälkeen, kun hänet valittiin uudelleen Texasin kuvernööriksi.

George W. Bush ilmoitti suunnitelmistaan ​​laajentaa Yhdysvaltain armeijaa ja ehdotti, että hän olisi enemmän keskusta verrattuna muihin konservatiiveihin. Hän lupasi myös leikata veroja. Heinäkuuhun mennessä hän oli valinnut Dick Cheneyn juoksevaksi kaveriksi, ja pian sen jälkeen hän voitti republikaanien ehdokkuuden. Myöhemmin samana vuonna hän voitti Al Goren läheisissä vaaleissa.

Puheenjohtajavaltio: George W. Bushilla oli alun perin kunnianhimoisia suunnitelmia Yhdysvaltojen sisäpolitiikasta, mutta syyskuun 11. päivän terrori-iskut kavensivat ne pian. Pian sen jälkeen tulivat sodat Irakissa ja Afganistanissa, joista tuli Bush Juniorin puheenjohtajakauden painopiste. Nämä sodat osoittautuisivat tärkeäksi ja hyödylliseksi keskustelupaikaksi Bush Juniorin onnistuneessa uudelleenvalintakampanjassa. Vaikka George W. Bush alkoi voimakkaasti amerikkalaisten silmissä, hänen hyväksyntämääränsä laski tasaisesti ja saavutti pohjan vuoden 2008 asuntojen romahduksen ja taantuman aikana.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1977 George W. Bush tapasi Laura Welchin takapihalla olevalla grillillä. Myöhemmin samana vuonna he menivät naimisiin. Vuonna 1982 Laura synnytti kaksoset tytöt. Lähdettyään Valkoisesta talosta George W. Bushista tuli innokas taidemaalari. Hän on myös kiinnostunut golfista ja baseballista.

Kiista: George Bush Juniorin asepalvelus on tullut tarkastelun kohteeksi vuosien varrella, varsinkin presidenttikampanjoiden aikana. Jotkut ovat ehdottaneet, että hänelle myönnettiin etuuskohtelu isänsä takia, korostaen epäjohdonmukaisia ​​läsnäolotietoja ja sitä, että häntä ei koskaan kutsuttu taistelemaan Vietnamissa. George W. Bush on kokenut ongelmia alkoholin väärinkäytössä vuosien varrella. Hänelle myönnettiin DUI vuonna 1976 ja hänet sakotettiin. Tämä johti hänen lisenssin keskeyttämiseen. Monet kyseenalaistivat hänen puheenjohtajuutensa legitiimiyden, koska Bush ei voittanut kansanäänestystä. Tarkemmin sanottuna Floridassa ennen hänen virkaanastumistaan ​​oli huomattava kiista ääntenlaskennasta.

George W. Bushin nettovarallisuus

George W. Bush

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. heinäkuuta 1946 (74 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Poliitikot, liikemiehet, lentäjä, kirjailija, julkinen puhuja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu