Georges St Pierre Net Worth

Paljonko Georges St Pierre Worth on?

Georges St Pierren nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Georges St Pierren palkka

6 miljoonaa dollaria taistelua kohti

Georges St-Pierren nettovarallisuus ja uran tulos: Georges St-Pierre on eläkkeellä oleva kanadalainen sekakilpailutaiteilija, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Muuten tunnetaan yksinkertaisesti nimellä 'GSP', häntä pidetään laajalti yhtenä parhaista taistelulajeista. Hän jäi eläkkeelle vuonna 2013 hallitsevana keskipainonmestarina, voitettuaan eniten titteliotteluita UFC-historiassa. Hän palasi kuitenkin kahdeksankulmioon vuonna 2017 voittamaan Michael Bispingin ja saamaan keskipainon tittelin ja otti paikkansa kaikkien aikojen neljänneksi usean divisioonan mestariksi UFC-historiassa ennen eläkkeelle vuonna 2020.

GSP voitti urallaan useita palkintoja ja tunnustuksia. Hänet nimitettiin Kanadan vuoden urheilijaksi ja hänet otettiin UFC: n Hall of Fameen vuonna 2020. Monet ihmiset pitävät Georgesia kaikkien aikojen parhaana keskipainohävittäjänä, ja hän on saavuttanut enemmän kuin mitä suurin osa taistelijoista voi koskaan haaveilla.

Aikainen elämä: Georges St-Pierre syntyi Saint-Isidore, Quebec, vuonna 1981. Häntä kiusattiin lakkaamatta koulussa ja muut opiskelijat varastivat säännöllisesti vaatteensa ja rahansa. Vaikka hän oli aktiivinen useissa urheilulajeissa nuorena, hän keskittyi edelleen taistelulajeihin seitsemän vuoden iästä lähtien keinona puolustautua kiusaajia vastaan ​​koulussa.

12-vuotiaana St-Pierre oli ansainnut toisen dan-mustan vyön Kyokushin Karatessa. Neljä vuotta myöhemmin hänen karateopettajansa kuoli ja sai hänet oppimaan paini, nyrkkeily ja brasilialainen Jiu-Jitsu. Erilaisten taistelulajien oppiminen ei ollut halpaa, ja Georges työskenteli roskien keräilijänä ja pomppijana maksamaan lukukausimaksunsa. 20-vuotiaana hän oli valmis tulemaan ammattitaistelijaksi.

Ura: Vaikka Georges aloitti UFC-uransa vahvana voitolla Karo Parisyania vastaan ​​UFC 46: lla, ja seurasi TKO-voittoa Jay Hieronia vastaan ​​UFC 48: ssa. GSP kärsi kuitenkin ensimmäisen tappionsa Matt Hughesin käsissä, napauttamalla käsivarsi ensimmäisellä kierroksella. St-Pierre palautui takaisin useilla vakuuttavilla voitoilla taistelijoita vastaan, kuten Jason Miller, Frank Trigg ja Dave Trasser.

Voittonsa jälkeen Sean Sherkiä vastaan ​​GSP laskeutui polvilleen taistelun jälkeisen haastattelun aikana ja pyysi UFC: tä antamaan hänelle otsakkeen. Voitettuaan B.J.Pennin näytti siltä, ​​että hän saisi toiveensa. Valitettavasti nivusevamma vei hänet pois otsikkotaistelusta, ja hänet pakotettiin parantamaan ja tarkkailemaan sivulta. Tänä aikana GSP ilmestyi ensimmäisen kerran The Ultimate Fighterissa kouluttajana.

Paljon hyppyjen jälkeen Matt Hughes ja GSP tapasivat jälleen UFC 65: n taistelussa Welterweight Championship -mestaruudesta. Georges dominoi ensimmäisellä kierroksella ja viimeisteli Hughesin toisella TKO: lla. Valitettavasti St-Pierre kärsi kaikkien aikojen toisesta menetyksestään Matt Serraa vastaan ​​kauan sen jälkeen UFC 69: ssä. Vuonna 2007 GSP osoitti vahvat paini- taitonsa voitolla Josh Koscheckia vastaan. St-Pierre voitti Hughesin jälleen UFC 79: ssä, kun hän halusi palauttaa keskipainon otsikon.

GSP sai uusintakisan Matt Serraa vastaan ​​UFC 83: ssa ja lopetti taistelun vakuuttavalla TKO: lla. GSP puolusti myöhemmin titteliään Jon Fitchiä vastaan. Sitten hän voitti kiistanalaisesti B.J.Pennin taistelussa, jonka varjoon GSP: n kuljettaja hieroi laittomasti vaseliinia selälleen saadakseen hänet vaikeammaksi pitää kiinni. St-Pierre puolusti myöhemmin keskipainoisen tittelinsä taistelijoita vastaan, kuten Thiago Alves, Dan Hardy, Jake Shields, Carlos Condit, Nick Diaz ja Johnny Hendricks.

Vuonna 2013 GSP ilmoitti käyttävänsä aikaa UFC: stä, ja hän vapautti keskipainoisen tittelin paluuseensa saakka vuonna 2017. Tuona vuonna hän taisteli Michael Bispingin kanssa keskipainon tittelistä ja väitti voiton kolmannella kierroksella. Useiden mahdollisten taistelujen kaatumisen jälkeen Georges virallisesti vetäytyi UFC: stä vuonna 2020.

(Kuva: Charley Gallay / Getty Images)

Kuinka paljon Georges St-Pierre ansaitsee taistelua kohti?

UFC-pelikohtainen maksu: Kun Georges St-Pierre taisteli UFC: ssä, hän ansaitsi miljoonia dollareita vuodessa, ja hän ansaitsi usein kuusinumeroisia summia taistelua kohden, kun kaikki tulolähteet otettiin huomioon. Ainakin GSP ansaitsi 200 000 dollaria taattua maksua taistelua kohti. Hän ansaitsi ylimääräisen 200 000 dollarin bonuksen, jos hän voitti jokaisen taistelun, jolloin potentiaalinen peruspalkka taistelua kohti oli 400 000 dollaria.

Katselukerran palkkiot: Vaikka 400 000 dollaria saattaa kuulostaa suurelta rahalta, UFC: n sisäpiiriläiset tietävät, että oikea raha tulee pay-per-view-myynnistä. Georgesillä oli täysimittaisena UFC-taistelijana oikeus merkittävään osuuteen taistelunsa PPV-tuloissa. Jokainen taistelija voi ansaita erilaisia ​​summia sopimuksestaan ​​riippuen, ja tarkkaa prosenttiosuutta, jonka St-Pierre vei kotiin, ei koskaan paljastettu. Voimme kuitenkin Randy Couturen UFC-sopimus antaa karkean arvion GSP: n tuloista, koska Couturen sopimus oli yleisön saatavilla. On turvallista sanoa, että Georges ansaitsi yhtä paljon kuin Couture, ellei enemmän.

Jos Couturen taistelu tuotti alle 100 000 PPV-ostoa, hän ei saanut bonusta. Mikään tämän summan yläpuolella merkitsee hänelle 1 dollarin bonuksen ostosta, jopa 175 000 ostoon. Kaikki yli 175 000 luvun ostot ansaitsevat Couturelle 1,5 dollaria per osto. Ostoille, joiden arvo ylittää 300 000, maksettaisiin kukin 2 dollaria, ja kaikista yli 330 000: n ostoista bonusmaksu olisi 3 dollaria ostoa kohden. Toisin sanoen taistelijat, kuten Couture ja GSP, ansaitsivat vakavia käteisvaroja, jos heidän PPV-myynninsä rikkoisi 330 000 rajan.

Käyttämällä UFC 158: ta esimerkkinä GSP osallistui taisteluun, joka tuotti 950 000 PPV-ostoa. Couturen sopimuksen perusteella GSP olisi ottanut kotiin vähintään 2,85 miljoonaa dollaria PPV-bonuksia. Muista, että tämä on uskomattoman konservatiivinen luku, koska UFC: n presidentti Dana White ehdotti, että St-Pierren tulot sinä yönä olivat lähempänä 5 miljoonaa dollaria. On turvallista olettaa, että GSP ansaitsi 3,25–5,4 miljoonaa dollaria pelkästään UFC 158: sta.

Ostosten lukumäärä: Bonus

  • Alle 100 000: Ei bonusta
  • 100 000 - 175 000: 1 dollari / osto
  • 175000 - 300 000: 1,5 dollaria ostosta
  • 300 000 - 330 000: 2 dollaria per osto
  • Yli 330 000: 3 dollaria ostosta

Tuotemerkin suositukset: Georges St-Pierre lisäsi tulojaan useilla tuotemerkin hyväksymisillä. Hän teki yhteistyötä useiden tuotemerkkien kanssa, mukaan lukien Under Armour, NOS-energiajuoma (Coca-Colan omistama), Hayaboosa, 888poker, Affliction, Electronic Arts ja Bacardi. Kaikki nämä suositukset yhdessä olisivat johtaneet 1–2 miljoonan dollarin lisätuloihin taistelua kohden. Kun kaikki tulolähteet on otettu huomioon, GSP ansaitsi 12-15 miljoonaa dollaria vuodessa UFC-uransa huipulla.

Georges St Pierre Net Worth

Georges st-pierre

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Palkka: 6 miljoonaa dollaria taistelua kohti
Syntymäaika: 19. toukokuuta 1981 (39 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Urheilija
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu