Ghost Adventures -fanien on maksettava uusista jaksoista

Zak Bagans tutkii The Golden Tiki Las Vegasissa paranormaalia toimintaa jakson aikana ...Zak Bagans tutkii The Golden Tiki Las Vegasissa paranormaalia toimintaa Ghost Adventures -jakson aikana. (Travel Channel)

Ghost Adventures: Cecil Hotel on varmasti ollut hitti.

Kahden tunnin erikoistutkimus, ensimmäinen kerta Los Angelesin maamerkistä, joka inspiroi American Horror Story: Hotelia, käytettiin tilauspohjaisen suoratoistopalvelun Discovery+ käynnistämiseen aiemmin tässä kuussa. Tästä lähtien kaikki Ghost Adventuresin uudet jaksot esitetään suoratoistona.

Monet kysyvät ja kyllä, @DiscoveryPlus on virallisesti Ghost Adventuresin uusi ahdisti koti ... Katso JOKA jakso nyt ja striimaa sitten tulevat UUDET jaksot, kun niiden ensi -ilta on vain d+. Seuraa ja pysy kuulolla, niin saat lisää GA: ta d+: lla https://t.co/Ekl8boRU9z- Zak Bagans ️ (@Zak_Bagans) 12. tammikuuta 2021

viiden kimberlyn guilfoylen nettovarallisuus

Ohjelman juontaja ja johtava tuottaja Zak Bagans twiittasi: Monet teistä kysyvät ja kyllä, @DiscoveryPlus on virallisesti Ghost Adventuresin uusi ahdistunut koti ... Katso JOKA jakso nyt ja suoratoista tulevat UUT jaksot, kun ne esitetään vasta d+-kanavalla. Seuraa ja pysy kuulolla, niin saat lisää GA: ta d+: lla

Travel Channelin edustaja vahvisti uutisen keskiviikkona.

Oli ollut mölyä, että jotkut suosituimmista sarjoista uusiin hankkeisiin osallistuvilta kanavilta - mukaan lukien A&E, Lifetime, TLC, History, Animal Planet, Food Network, Travel Channel ja HGTV - siirretään Discovery+-palveluun, jättäen ne olennaisesti taakse maksumuuri. Suunnitelmat maksavat 4,99 dollaria kuukaudessa mainosten kanssa tai 6,99 dollaria kuukaudessa ilman.

Toinen sarja, jossa näyttelevät Las Vegasissa toimivat persoonallisuudet, Property Brothers: Forever Home, siirtyi jo Discovery+-palveluun. Sarjan uudet jaksot, joiden pääosissa ovat Drew ja Jonathan Scott, näkyvät vain palvelussa.

kuinka paljon John legend on arvoinen

Ghost Adventures -fanit punnitsevat jo täynnä iloa, koska jokainen jakso on saatavilla suoratoistettavaksi yhdessä paikassa, ja kauhuissaan ajatuksesta maksaa enemmän rahaa suosikkiohjelmansa katsomiseen.

Tässä muutamia reaktioita:

Loistavia uutisia tämä oli Bingen katseleminen @GhostAdventures päällä @discoveryplus koska se tuli ehdottomasti rekisteröitymisen arvoinen kaikille vuodenaikoille ja erikoistarjouksia, mukaan lukien loistava Cecil -hotelli, on niin paljon valittavaa katseltavaa, hmm valintoja 🤔🤔 pic.twitter.com/2ynfoEaM3l

- Gracemahony (@Gracemahony5) 12. tammikuuta 2021

Olen katsonut kauden 1 jakson 1 jälkeen, enkä ole jättänyt yhtään jaksoa väliin. No, Cecil -hotellin jaksoon asti. Valitettavasti en maksa yksittäisistä kanavista ja olen surullinen nähdessäni, että lähdet. Tämä on kaikki nämä esitykset hyppäämällä hain.

mikä on suzanne somersin nettovarallisuus

- NortheastFirephotos (@NortheastFireph) 12. tammikuuta 2021

Olen seurannut alusta asti, mutta minulla, kuten monilla tässä pandemiassa, ei vain ole varaa toiseen suoratoistopalveluun. verkon päätös maksaa todennäköisesti suuren osan yleisöstäsi, mukaan lukien minä. se oli hauskaa, kun se kesti. adios.

- Kurt B. (@Kurt_SDMF) 12. tammikuuta 2021

Liityin Discovery+ -palveluun katsomaan kaikkia GA -jaksoja, mutta siellä on myös muuta katseltavaa. 4,99 dollaria kuukaudessa ei ole ollenkaan huono saamallesi sisällölle! Rakastan sitä! Älykäs liike miehesi puolella ..

kuinka paljon hilary duff on arvoinen

- Ileana (@ ileana_828) 12. tammikuuta 2021

Kaikki liekit Zakille päätöksestä, jonka joku hänen yläpuolellaan luultavasti teki päätöksentekoprosessissa = 🤡
Me kaikki tiedämme, miten Zak suhtautuu klovneihin.

- Lost Winchester (@agntenglnd) 12. tammikuuta 2021