Giada De Laurentiis nettovarallisuus

Paljonko Giada De Laurentiis on arvoinen?

Giada De Laurentiisin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Giada De Laurentiisin nettovarallisuus: Giada De Laurentiis on italia-amerikkalainen kokki, kirjailija ja TV-persoona, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten siitä, että hän johtaa omia Food Network -esityksiä, 'Everyday Italian' ja 'Giada at Home',

Aikainen elämä: Giada Pamela De Benedetti, joka tunnetaan paremmin nimellä Giana De Laurentiis, syntyi 22. elokuuta 1970 Roomassa, Italiassa. Hän on näyttelijä Veronica De Laurentiisin ja näyttelijä / tuottaja Alex De Benedettin vanhin lapsi. Hänellä on kolme nuorempaa sisarusta: sisar Eloisa ja kaksi veljeä, Igor ja Dino Alexander II. Hänen äitinsä isoisä, Dino De Laurentiis , oli legendaarinen elokuvantekijä ja omisti myös oman ravintolansa, DDL Foodshow. Giada vietti paljon aikaa keittiössä varttuessaan, myös isoisänsä ravintolassa. Vanhempiensa eron jälkeen äiti muutti hänet ja sisaruksensa Etelä-Kaliforniaan. He kaikki ottivat myös äitinsä sukunimen, De Laurentiis. Kaliforniassa Giada osallistui Marymount High Schooliin Los Angelesiin. Hän jatkoi opintojaan Kalifornian yliopistossa Los Angelesissa ja valmistui vuonna 1996 kandidaatin tutkinnosta sosiaaliantropologiassa.

Televisio-ura: Valmistuttuaan yliopistosta De Laurentiis muutti Pariisiin, Ranskaan, opiskelemaan Le Cordon Bleussa. Hänen alkuperäinen tavoite oli tulla ammattimaiseksi konditoriksi. Opintojensa jälkeen hän palasi Los Angelesiin ja aloitti työskentelyn useissa paikallisissa ravintoloissa, mukaan lukien Spago (omistaa Wolfgang Puck). Sitten hän siirtyi työskentelemään ruoka-stylistinä. Kun hän oli ruoka-stylisti, hän alkoi kiinnittää huomiota ruokaverkostoon, jonka kanssa hän otti yhteyttä, kun hän oli muotoillut teoksen 'Food & Wine' -lehdessä vuonna 2002.

Myöhemmin Food Network tarjosi hänelle mahdollisuuden järjestää oma show heidän kanssaan. Everyday Italian -esitys kantaesitettiin 5. huhtikuuta 2003. Alun perin heti näytöksen alkamisen jälkeen Food Network sai tosiasiallisesti julkisen vastahyökkäyksen, ja monet syyttivät show'ta mallin tai näyttelijän palkkaamisesta teeskentelemään kokin tekemistä todellisen, pätevän kokin sijasta. . Kritiikki ei pysäyttänyt verkkoa tai De Laurentiisia, ja vuonna 2006 hän alkoi isännöidä ohjelmaa Behind the Bash. Ohjelman on tuottanut Atlas Media Corp., ja siinä tarkastellaan suurten ekstravaganttien tapahtumien, kuten palkintojenjakotilaisuuksien, tarjoiluprosessia. Hänen kolmas näyttely, jossa ei ole merkkejä hidastumisesta, debytoi Foot Networkissa tammikuussa 2007. Tässä Giada's Weekend Getaways -esityksessä De Laurentiis matkusti ympäri eri amerikkalaisia ​​paikkoja ja vei katsojat suosituimpiin kulinaarisiin kohteisiinsa siellä. Jotkut näyttelyssä esitetyistä paikoista ovat Seattle, Washington South Beach, Florida San Francisco ja Napa Kaliforniassa sekä Jackson Hole, Wyoming.

Muita De Laurentiisin isännöimiä ohjelmia ovat muun muassa Giada at Home, jossa hän valmistaa ja valmistaa aterioita perheelle ja ystäville samanlaisessa sarjassa kuin hänen oma kodinsa, ja 'Giada Entertains', joka voitti päiväsaikaan Emmy-palkinnon erinomaisista kulinaarisista sarjoista kesäkuussa. 26, 2020. De Laurentiis on voittanut muun muassa Daytime Emmy -palkinnon erinomaisesta elämäntavan isännästä vuonna 2008 ja erinomaisen kulinaarisen isännän vuonna 2020.

Lisäksi hän on esiintynyt lukuisissa muissa näyttelyissä, mukaan lukien jakso Iron Chef America -tapahtumasta vuonna 2006, jossa hän kilpaili Bobby Flayn rinnalla ja hävisi Rachael Raylle ja Mario Batalille kaksiosaisen Food Network -erikoisohjelman Giada paratiisissa. , missä hän matkusti Santoriniin Kreikkaan ja Capriin, Italiaan, The Next Food Network Star -näyttelyn vierailevana tuomarina kolmannella kaudella, mentorina kuudennella kaudella ja vakituisena tuomarina seitsemännessä ja kahdeksannessa vuodenajat. De Laurentiis on myös työskennellyt ääninäyttelijänä. Hän ilmaisi hahmo Paulette -elokuvanäytöksessä Handy Manny, hahmon Gelatan Disneyn erikoisnäyttelyn Pixie Hollow Bake Off (2014) yhdysvaltalaisessa versiossa ja ilmaisi kuvitteellisen version itsestään animaatioelokuvassa Scooby-Doo! ja Gourmet Ghost '(2018).

Kuva Manny Hernandez / Getty Images

Muut hankkeet ja projektit: Vuonna 2008 De Laurentiis ja Barilla-ryhmä tekivät yhteistyötä käynnistääkseen italialaisen gourmet-pastalinjan Academic Barilla -nimellä. Tämä oli Barillan kaikkien aikojen ensimmäinen gourmet-tuotelinja, joka tuotettiin yhteistyössä julkkisten kanssa. Sitten vuonna 2010 hän teki yhteistyötä Targetin kanssa vapauttaakseen yksinomaisen keittiötarvikevalikoiman. Esittelyssä olevia tuotteita olivat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattilat, erilaiset astiat ja ruoanlaittotyökalut sekä rajoitettu määrä ruokia, kuten kastikkeita ja pastaa.

De Laurentiis on myös avannut useita ravintoloita. Ensimmäinen, nimeltään GIADA, avattiin heinäkuussa 2014. Se sijaitsee Cromwellin sisällä Las Vegasissa, Nevadassa. GIADA-valikossa on Kalifornian vaikutteisia italialaisia ​​ruokia, ja viinivalikoima voitti vuoden 2019 Wine Spectatorin Best of Excellence -palkinnon. Erikoistapahtumana GIADA tarjoaa 'Book Club Brunch', jossa vieraat voivat maistella ja kokeilla reseptejä De Laurentiisin keittokirjoista. On myös mahdollisuus varata kokkaustunti ja oppia tekemään 4 ruokalajin ateria GIADA -kokkeilta. Vieraille Las Vegasissa, jotka etsivät rennompaa ja nopeampaa ruokailumahdollisuutta, De Laurentiis avasi toisen ravintolansa, Pronto by Giada, Caesars Palacessa vuoden 2018 alussa. GIADA: n ruokalistan kaltainen menu tarjoaa klassista italialaista ruokaa kalifornialaisilla vaikutteilla. , mutta rennommassa muodossa. Hänen kolmas ravintola, GDL by Giana, sijaitsee Horseshoe Casino Baltimoressa Baltimoressa, Marylandissa. Se avattiin toukokuussa 2018, ja siinä on `` moderni kierre perinteisille italialaisille ruokille ''.

Henkilökohtainen elämä: De Laurentiis meni naimisiin muotisuunnittelijan Todd Thompsonin kanssa toukokuussa 2003. Heidän ainoa yhteinen lapsensa, Jade Marie De Laurentiis-Thompson, syntyi maaliskuussa 2008. Joulukuussa 2014 De Laurentiis vahvisti, että hän ja Thompson olivat tosiasiallisesti eronneet, ja heidän eronsa saatiin päätökseen vuonna Syyskuu 2015. Vuoden 2015 lopusta lähtien De Laurentiis on ollut romanttisessa yhteydessä TV-tuottaja Shane Farleyn kanssa.

Kiinteistöt : Maaliskuussa 2016 Giada käytti 6,9 miljoonaa dollaria kotiin Tyynenmeren Palisadesin naapurustossa Los Angelesissa. Elokuussa 2019 hän käytti 4,86 ​​miljoonaa dollaria toiseen Palisades-kotiin.

Giada De Laurentiis nettovarallisuus

Giada De Laurentiis

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. elokuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Kokki, kirjailija, juontaja, näyttelijä, television tuottaja
Kansalaisuus: Italia
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu