Giada liittyy Stripin kuuluisien kokkien joukkoon

Giada De Laurentiis valitsi Las Vegas Stripin ensimmäisen ravintolansa, joka avataan ensi vuoden alussa. (Kuva: Jordan Strauss/Invision/AP)Giada De Laurentiis valitsi Las Vegas Stripin ensimmäisen ravintolansa, joka avataan ensi vuoden alussa. (Kuva: Jordan Strauss/Invision/AP)

TV -ruokahahmo Giada De Laurentiisin ensimmäinen ravintola on Las Vegas Stripillä.

william h macy nettovarallisuus 2018

Vielä nimeämätön ravintola, jonka odotetaan avautuvan ensi vuoden alussa, on Gansevoortin (entinen Bill's Gamblin ’Hall, entinen Barbary Coast) toisessa kerroksessa paikassa, joka oli ollut pysäköintihalli.

Itse asiassa tuo entinen pysäköintihalli-tai tarkemmin sanottuna sen tyhjä liuskekivi-näyttää olevan osa valitusta De Laurentiisille, klassisesti koulutetulle kokille, joka on syntynyt Roomassa ja joka on kyllä, lapsenlapsi elokuvan tuottaja Dino De Laurentiis. Ainoat naiskokit, joilla on ravintoloita Stripillä, ovat Mary Sue Milliken ja Susan Feniger, joilla on Border Grill Mandalay Bayssa.Ensimmäisessä ravintolassani sen piti olla kaikki haluamani asiat yhdeksi, hän sanoi viime viikolla. Jonkinlainen ruokailu ulkona. Jonkinlainen näkemys. Tila, jonka voisin siirtää siihen, mitä todella halusin, eikä vain antaa sille uutta maalikerrosta ja uusia mattoja. Näkymä on Stripin ja Flamingo Roadin ympärillä olevalle alueelle, josta on näkymä Caesars -palatsiin yhteen suuntaan ja Bellagio toiseen suuntaan.

De Laurentiis sanoi myös haluavansa, että sijainti olisi jonkin verran itsenäinen, siinä mielessä, etten ollut rivissä monien muiden ravintoloiden kanssa aivan vieressä. Ja pienempi - jotain, joka toimii brändini kanssa enemmän. Se on boutique -hotelli, jossa on 188 huonetta, joita et löydä Las Vegasin Stripiltä.

Hän sanoi tutkineensa muita mahdollisia paikkoja.

Olen miettinyt sitä pitkään, hän sanoi. Minulla ei oikeastaan ​​ole minkäänlaista aikataulua aikataulusta, enemmän ajattelua oikean tilan löytämiseksi. Viimeisten viiden tai seitsemän vuoden aikana minulle on tarjottu monia eri paikkoja ja olen käyttänyt aikaa katsella useita. Useat ovat olleet Las Vegasissa, mutta he eivät koskaan näyttäneet toimivan. Minusta tuntui, että tähdet olivat kohdakkain.

De Laurentiis lisäsi, että koska hänellä on 5-vuotias tytär, hän halusi myös olla varma ajoituksesta ja projektista. Mutta tämä ei ole tapaus, jossa julkkiskokki lainaa nimen ravintolalle ja esiintyy harvoin, hän sanoi.

Kuten kaikki mitä teen - nimeni kirjoittaminen - vietän paljon aikaa luomiseen, ravitsemiseen ja käden pitämiseen prosessissa, hän sanoi. Aion viettää siellä melko paljon aikaa.

Koska hän asuu Los Angelesissa, Las Vegas on kätevä paikka.

kuinka paljon dog chapman on arvoinen

Kyky jopa ajaa sinne tyttäreni kanssa on mahdollista, hän sanoi. New York olisi hieman erilainen tarina. Voin mennä aamulla ja palata illalla. Se on paljon toteutettavampi kuin mikään muu paikka Los Angelesin lisäksi.

Ravintola on vielä suunnitteluvaiheessa, mutta De Laurentiisilla on mielessään joitakin yksityiskohtia, kuten korkeat ikkunat, jotka tarjoavat paljon luonnonvaloa.

Kotini ja kaiken tekemäni kanssa pidän modernista italialaisesta spinistä, hän sanoi. Puhtaat linjat, värit, mutta ei mitään ylivoimaista. Etsin enemmän tyylikästä Milanon tyyliä kuin maalaismaista italialaista tunnelmaa, mitä useimmat ihmiset ovat tulleet ajatelleeksi italialaisessa ruokailussa. Pidän siitä, että ruoka on painopisteen keskus.

Ruoka sanoi, hän olisi hänen kalifornialaistyylinen italialainen, kevyempi kuin perinteisissä italialaisissa ravintoloissa.

Ehdottomasti leimallani - mitä he odottivat minulta, hän sanoi. Se on niin ainutlaatuinen, että se pitää heidät palaamassa lisää.

Ja joitakin vanhoja perhereseptejä, ehkä joitain en voinut tehdä esityksessäni, koska ne olivat hieman liian työläitä. Joten mukavuutta, perehtyneisyyttä.

william h macy palkka jaksoa kohti

De Laurentiis sanoi, että asiakkaat voivat odottaa näkevänsä antipastobaarin oven lähellä ja näkyvän leivän ja pizzauunin.

Haluan ihmisten kävelevän sisään ja tuntevan yhteyden keittiöön, hän sanoi.

Ja kunnioittaen Las Vegasin perinnettä hän lupaa yllätyksen tai kaksi.

Haluan antaa ihmisille pari hyvin ainutlaatuista asiaa, joita he eivät löydä mistään muualta, hän sanoi. En tiedä kumpi onnistuu. Se on edelleen pysäköintihalli.