Golden Knights -laulaja laulaa Carrie Underwoodin

Carnell Johnson, joka tunnetaan myös nimellä Golden Pipes, allekirjoittaa kansallislaulun NHL-jääkiekon toisen kierroksen pudotuspelisarjan 1. pelin aikana Vegas Golden Knightsin ja San Jose Sharksin välillä T-Mobile A ...Carnell Johnson, joka tunnetaan myös nimellä Golden Pipes, allekirjoittaa kansallislaulun NHL-jääkiekon toisen kierroksen pudotuspelisarjan 1. pelin aikana Vegas Golden Knightsin ja San Jose Sharksin välillä Las Vegasin Las Vegasin T-Mobile Arenalla torstaina 26. huhtikuuta , 2018. Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco Golden Knightsin kansallislaulun laulaja Carnell Johnson, joka tunnetaan myös nimellä `` Golden Pipes '', vie skotlantilaiset vierailijat vasemmalta, Michelle Brooks, Natasha Anderson ja Alexandra Orr gondolimatkalle Las Vegasin Venetsian ulkopuolella torstaina 3. toukokuuta 2018. Patrick Connolly Las VegasJournal @PConnPie Carnell Johnson, joka tunnetaan myös nimellä Golden Pipes, laulaa kansallislaulun NHL-jääkiekon toisen kierroksen pudotuspelisarjan 1. pelissä Vegas Golden Knightsin ja San Jose Sharksin välillä Las Vegasin Las Vegasin T-Mobile Arenalla torstaina 26. huhtikuuta , 2018. Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco Las Vegasin syntyperäinen Bryce Harper lähetti räätälöityjä Victus-merkkisiä baseball-mailaa Vegas Golden Knightsille (screengrab/Bryce Harper Instagram) Pablo Martinez Monsivais/The Associated Press Washington Nationalsin tähti Bryce Harper astuu taikinalaatikkoon joukkueen baseball -pelin ensimmäisen erän aikana Pittsburgh Piratesia vastaan ​​Nationals Parkissa tiistaina Washingtonissa. Bryce Harper esittelee Vegas Golden Knights -logon baseball -mailan päässä. (@bharper3407/Instagram stories) Chris Phillips Zowie Bowiesta bändin kanssa esiintymässä Las Vegasissa. Chris Phillipsin ystävällisyys Chris Phillips Zowie Bowiesta esiintymässä Las Vegasissa. Chris Phillipsin ystävällisyys Laulaja-lauluntekijä Chadwick Johnson violetilla matolla 22. vuosittaisessa Power of Love -gaalassa MGM Grand Garden Arenalla Las Vegasissa lauantaina 28. huhtikuuta 2018. Tapahtumasta hyötyvät Cleveland Clinic Lou Ruvo Brain Health Center. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Las Vegasin jazzin ensimmäinen nainen Michelle Johnson. (Kohteliaisuus)

Kats! Bureau tässä kirjoituksessa on The Perchissä T-Mobile Arenalla, jossa Golden Knights voitti Winnipeg Jetsin 4-2.

Aiemmin pukeutunut Golden Knight (ja kaikki ovat pukeutuneita) torjui jään heijastuneen jäälle. Hän leikkasi sen puoliksi, uskomattomasti, ja pysyy voittamattomana kaudella 2017-18.

Olemme koskettaneet kansallislaulu-kohtausta täällä T-Mobilella, mutta olen varma, että joku kuuluisa laulaa molemmat hymnit perjantai-iltana. Vain aavistus kaduilta.Lisää tästä kohtauksesta ja muualta:

Hymni vastaa

Kaikista kekseliäistä yhteistyöstä (kirjoitimme Paul Ankasta Draken kanssa tällä viikolla), jota emme todennäköisesti näe Carnell Golden Pipes Johnson ja Carrie Underwood.

Rakas Golden Knightsin kansallislaulun laulaja on lisännyt säkeen (ikään kuin) Underwood jakso neljän kuvan Instagram-kuvagallerian kanssa.

Viesti hänestä @VegasGoldenPipes sivulla näkyy Drake pitelemässä kättään Stop! liike, vääntelevä ja uppoava, kun Underwood näkyy laulamassa viereisessä kuvassa.

Kuuntele haastattelu ja opi, mitä kiistalle tapahtuu. Laulanko keskiviikkona ??? Kuuntele saadaksesi selville !!! https://omny.fm/shows/mix-94-1-mercedes-in-the-morning/carnell-golden-pipes-johnson-on-mercedes-in-the-mo #goknightsgo #nhl #stanleycupplayoffs #cinderellastory # mercedesinthemorning @mercedesintheam #minkä pitäisi ajatella

Jakama viesti Carnell (@vegasgoldenpipes) 15. toukokuuta 2018 klo 18.16 PDT

Kahdessa alemmassa kuvassa Drake näkyy hymyillen, kun Johnson laulaa hymniä T-Mobilella.

Tapaus hermoja

Washington Nationalsin tähti ja Las Vegasin syntyperäinen Bryce Harper voi kaivaa vastaan ​​a Noah Syndergaard pikapallo. Mutta Golden Knightsin pudotuspeleissä pelaaminen on melkein enemmän kuin hän pystyy käsittelemään.

Minua hermostuttaa enemmän niiden katsominen kuin mitään mitä olen koskaan elämässäni tehnyt, jopa pelaamalla palloa ”, Harper kertoi USA Today -lehdessä tiistaina julkaistussa tarinassa. En hermostu seuratessani tiimiäni tai pelatessani ollenkaan. En todellakaan. Mutta kun katson niitä, olen niin hermostunut. Istun sohvalle vaimoni kanssa ja menen hulluksi.

Se on epätodellista. ''

Pari viikkoa sitten Harper ilmoitti Instagram -sivullaan, että hän oli räätälöinyt lepakoita jokaiselle Golden Knightsin jäsenelle. Hän on ilkeä, tuo.

Johnsoneja on runsaasti

Johnson on ollut vilkkain VGK -hymnilaulaja pudotuspeleissä. Mutta kaupungissa on niin paljon loistavia laulajia, että voit käytännössä täyttää loput pudotuspelit vain niiden kanssa, joilla on sukunimi Johnson.

Heidän joukossa: Michelle Johnson (Las Vegasin jazzin ensimmäinen nainen), Chadwick Johnson (joka otsikoi kuukausittain Red Rock Resortin Rocks Loungessa), Michael Johnson (A-listasta) ja Tyriq Johnson (Santa Fe & The Fat City Horns ja Maa, tuuli ja tuli kunnianosoitus Kiemurteleva Antaa potkut ). Minulta saattaa puuttua Johnson tai kaksi, ja jos niin, huomaan sen nopeammin kuin voit sanoa Sonny Crockett.

Lisäksi Vegasilla on oma versio Underwoodista. Onnellinen Garcia , UNLV: n tutkinto ja pitkäaikainen laulaja useissa Strip -tuotantoesityksissä (mukaan lukien Folies Bergere Tropicanassa ja Million Dollar Quartet Harrah'sissa) kuvasivat Underwoodia American Superstarsissa Stratosfääri. Garcia, joka asuu nyt Los Angelesissa, mutta silti laulaa ajoittain Stratosphere -loungessa, ja esittää Underwoodin kunnianosoitusesityksen ympäri maata ja kansainvälisesti.

Emmet & AGT ”

Cocktail-kabaree-tähti Daniel Emmet on kiusannut tulevaa America’s Got Talent -kautta NBC: llä.

Voimme vain sanoa, että Emmet on lähettänyt houkuttelevan muistiinpanon Facebook -sivulleen. Hän viittasi koiransa Bluean oheisessa kuvassa viestillä, joka ilmeisesti lainasi koiraa: Tiedän jonkun, joka osallistui America's Got Talent -koe -esiintymiseen! Viritä tämä kausi alkaen 29.5 NBC: llä!

Emmet on massiivisesti lahjakas kaveri, huolimatta AGT: n osallistumisesta. Ja sininenkin näyttää olevan valmis valokeilaan ...

Zowie Bowien tusina

Chris Phillips ja hänen Zowie Bowie -juhlajuhlansa juhlivat 12 -vuotispäiväänsä Rocks Loungessa Red Rock Resortissa klo 23. Perjantai. Unohda (kuten hän saattoi), että hotelli avattiin 18. huhtikuuta 2006. Tämä on 12 -vuotisjuhla, ja pidämme siitä kiinni.

Malandra Lumi on Phillipsin tähti Rocks Loungen juhlaesityksissä. Hän on myös liittynyt Jaime Lynchiin torstaisin ja lauantaisin Fremont Street Experiencessa. Molemmat laulajat osallistuvat Phillipsiin perjantaina.

kuinka vanha flo on progressiivisesta

Siellä on punainen matto, erilaisia ​​kuppikakkuja ja joitain korkeita jalkoja.

Numeroiden mukaan

Elton Johnin Million Dollar Piano lopullinen esitys Colosseumissa klo Keisarit Palace torstaina on hänen 450. esityksensä sen jälkeen, kun hän avasi siellä vuonna 2004. Se on 243 The Red Pianolle ja 207 MDP: lle.

Hienoa

Lähde: Linq Hotel headliner Frank Meren , hänen @Kuningatar tili: Onnistuin sanomalla, mitä kaikki muut ajattelevat. #JoanRivers

Cool Hang Alert

Vegasin suosittu hip-hop/jazz-yhtye Lique juhlii toisen albuminsa Times Like These julkaisua klo 19.00. Perjantaina B -puolella Blues -talossa klo Mandalay Bay. Liput ovat 10 dollaria etukäteen (mene houseofblues.com), 15 dollaria ovelta.