Gordon Ramsay Net Worth

Kuinka paljon Gordon Ramsay on arvoinen?

Gordon Ramsayn nettovarallisuus: 220 miljoonaa dollaria

Gordon Ramsayn palkka

60 miljoonaa dollaria vuodessa

Gordon Ramsayn nettovarallisuus: Gordon Ramsay on brittiläinen kokki, ravintola, kirjailija, televisio-persoona ja ruokakriitikko, jonka nettovarallisuus on 220 miljoonaa dollaria. Todellisuuden televisiohenkilökuntana Ramsay tunnetaan tulisesta temperamentistaan, tiukasta käytöksestään ja räjähteiden käytöstä. Hän loukkaa usein kilpailijoita heidän ruoanlaittokykyistään.

Aikainen elämä: Gordon James Ramsay syntyi 8. marraskuuta 1966 Johnstone, Renfrewshire, Skotlanti. Viidenvuotiaana hänen perheensä muutti Englantiin ja hänet kasvatettiin Stratford-upon-Avonissa. Hän on toinen neljästä lapsesta. Hänen perheensä muutti jatkuvasti, kun hän oli lapsi isänsä pyrkimysten ja ammatillisten takaiskujen vuoksi. Hänen isänsä oli joskus väkivaltainen alkoholisti ja nainen. Ramsay muutti 16-vuotiaana perheensä kodista omaan huoneistoonsa. teini-ikäisenä Ramsay oli melko hyvä jalkapallo / jalkapallo teini-ikäisenä, mutta hänen pelipäivänsä lyhenivät loukkaantumisella. Tähän mennessä Ramsay oli jo kiinnostunut ruoanlaittosta. 19-vuotiaana hän ilmoittautui Pohjois-Oxfordshiren teknillisen korkeakoulun hotellien hallintaohjelmaan.

Ura: 1980-luvun puolivälissä Ramsay työskenteli Wroxton House -hotellissa kokkina. Sieltä hän jatkoi pitämään keittiötä ja 60-paikkaista ruokasalia Wickham Armsissa. Sitten hän muutti Lontooseen, jossa hän työskenteli ravintoloissa, ennen kuin laskeutui työhön pahamaineisen temperamenttisen kokin Marco Pierre Whitein luona Harvey'ssa. Hän työskenteli Harvey'ssa kaksi vuotta ja 10 kuukautta ennen kuin hän kyllästyi White'n raivoihin, kiusaamiseen ja väkivaltaan. Ramsay e päätti opiskella ranskalaista ruokaa ja meni työskentelemään Albert Rouxin ja Le Gavrochen palvelukseen Mayfairiin, jossa hän tapasi Jean-Claude Bretonin, joka nyt on hänen maitre d-hotellinsa ravintola Gordon Ramsayssa. Työskenneltyään Le Gavroche'ssa vuoden, Roux kutsui Ramsayn työskentelemään hänen kanssaan toisena numerona Hotel Divassa, Ranskan Alppien hiihtokeskuksessa. Sieltä tuolloin 23-vuotias Ramsay muutti Pariisiin työskentelemään Guy Savoyn ja Joel Robuchonin kanssa, molemmat Michelin-tähdellä palkittuja kokkeja. Hän jatkoi harjoitteluaan Ranskassa kolme vuotta.

Rabbay palasi Lontooseen vuoden yksityisen kokin ajan purjehduksessa ja palasi Lontooseen, ja hänelle tarjottiin pääkokkiasema kolmen Michelin-tähdellä tunnetun kokin Pierre Koffmanin johdolla La Tante Clairessa Chelseassa. Pian sen jälkeen hänen vanha pomonsa Marco Pierre White tarjoutui antamaan hänelle pääkokkityön (vastineeksi 10% osuudesta) Rossmoressa, jonka Ramsay nimeksi muutti Aubergine ja voitti ensimmäisen Michelin-tähtinsä 14 kuukautta myöhemmin. Vuonna 1997 munakoiso sai toisen Michelin-tähtinsä. Ramsay jätti kumppanuuden kesällä 1998 erimielisyyksien suhteen yrityksen suuntaan.

Samana vuonna Ramsay avasi oman ravintolansa nimeltä Restaurant Gordon Ramsay Lontoon Chelsean kaupunginosassa. Vuonna 2001 ravintola sai kolmannen Michelin-tähden, mikä teki Ramsaysta ensimmäisen skotlantilaisen, joka saavutti tämän saavutuksen.

Sieltä hänen valtakuntansa laajeni nopeasti. Hän avasi (ja sulki) useita juhlittuja ravintoloita, aloitti Yhdysvalloissa sijaitsevan TV-ohjelmansa 'Hell's Kitchen', josta tuli ominaisuus Food Networkissa ja valloitti maailman yhden ruokalautanen kerrallaan. Hänellä on ravintoloita Dubaissa, Tokiossa, Lontoossa, New Yorkissa, Irlannissa, Kanadassa ja vuoteen 2015 saakka Länsi-Hollywoodissa juhlistetussa Lontoon hotellissa Sunset Boulevardilla Los Angelesissa.

(Kuva: Robin Marchant / Getty Images)

Televisio-ura: Ramsay aloitti ensimmäisen kerran televisiossa kahden dokumenttielokuvan kautta: 1998: n kiehumispiste ja 2000: n kiehumispisteen ulkopuolella. Hän esiintyi Faking It -elokuvassa vuonna 2001 ja auttoi potentiaalista kokkia, hampurilainen räpylä, oppimaan kaupan. Jakso voitti BAFTAn vuonna 2001 parhaan TV-hetken sarjassa. Vuonna 2004 hän esiintyi kahdessa brittiläisessä tv-sarjassa, Ramsay's Kitchen Nightmares ja Hell's Kitchen. Vuonna 2005 Fox-verkosto toi Ramsayn amerikkalaisille yleisöille yhdysvaltalaisella versiolla Hell's Kitchen. Yhdysvaltojen versio `` Kitchen Nightmares '' esitettiin myös Foxilla. 'Gordon Ramsayn 24 tuntia helvettiin ja takaisin' korvasi Foxin keittiön painajaiset.

Vuonna 2010 Ramsay toimi tuottajana ja tuomarina MasterChefin Yhdysvalloissa. Hän esiintyi matkakertomuksessa vierailustaan ​​Intiaan, 'Gordon's Great Escape', jota seurasi sarja Aasiassa. Hän isännöi sarjaa 'Ramsay's Best Restaurant', joka oli ensimmäinen Ramsayn oman tuotantoyhtiön, One Potato Two Potato, UK-sarja. Ramsay liittyi useaan muuhun kuuluisaan kokkiin The Big Fish Fight 2010 -sarjassa, jossa hän vietti aikaa kokkitoverinsa Jamie Oliverin ja muutamien muiden kanssa troolausveneellä lisätäkseen tietoisuutta satojen tuhansien suolaisen veden hävittämisestä kalastaa.

Maaliskuussa 2012 Fox ilmoitti Ramsayn neljännen sarjan Fox-verkostolle, Hotel Hell -sarja on samanlainen kuin Kitchen Nightmares.

Henkilökohtainen elämä: Hän meni naimisiin Montessorissa koulutetun opettajan Cayetanan (Tana) Elizabeth Hutchesonin kanssa vuonna 1996. Heillä on neljä lasta, Megan (1998), kaksoset, Jack ja Holly (2000) ja Matilda (2002). Pari jakaa aikansa Wandsworth Commonin, Lontoon ja Los Angelesin välillä.

Palkan kohokohdat: Gordon Ramsayn palkka jaksoa kohden on 225000 dollaria. Hän ansaitsee yleensä noin 45 miljoonaa dollaria vuodessa media- ja ravintola-imperiumistaan. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Gordon ansaitsi 60 miljoonan dollarin pohjoispuolella. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 65 miljoonaa dollaria. Heinäkuun puolivälissä 2019 Gordon myi 50 prosentin osuuden Pohjois-Amerikan holdingyhtiössään Lion Capitalille. Lion aikoo käyttää 100 miljoonaa dollaria käynnistämällä 100 Gordon Ramsay -ravintolaa Yhdysvalloissa vuosina 2020-2025.

Kiinteistöt: Vuonna 2012 Ramsay osti 6,75 miljoonan dollarin koti Los Angelesin Bel-Airista. 7413 neliömetrin kartanossa on viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, uima-allas ja tietysti huippuluokan ylellinen keittiö.

Hänellä on myös koti Lontoossa, joka ostettiin vuonna 2002 3,5 miljoonalla dollarilla, ja vähintään kolme kotia, jotka ostettiin yhteensä 13 miljoonalla dollarilla Englannin merenrantakaupungista Foweystä. Hänen vaikuttavin kiinteistö Foweyssä ostettiin vuonna 2015 noin 6 miljoonalla dollarilla. Sitten hän käytti paljon rahaa kunnostustöihin, mukaan lukien suuri uima-allas, jossa oli läpinäkyvä seinä, josta on näkymät merelle. Pelkästään läpinäkyvä seinä maksaa noin 100 000 dollaria.

Gordon Ramsay Net Worth

Gordon Ramsay

Nettovarallisuus: 220 miljoonaa dollaria
Palkka: 60 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 8. marraskuuta 1966 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Esittäjä, kokki, ravintoloitsija, TV-persoona, kokki, televisiotuottaja, näyttelijä, televisio-ohjaaja
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu