Grammys: Cardi B: n pianisti loistaa ja samoin Liberacen kuuluisa piano

Chloe Flower pelaa LiberaceaChloe Flower soittaa Liberacen tekojalokivi Baldwinia CBS: n Grammy Awards -televisiolähetyksen aikana sunnuntaina 10. helmikuuta 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal/screengrab) Näytön nappaus Chloe Flowerista Liberacen tekojalokivellä Baldwinilla CBS: n Grammy Awards -televisiolähetyksen aikana sunnuntaina 10. helmikuuta 2019. John Katsilometes/Las VegasJournal @Johnny Kats Näytön nappaus Chloe Flowerista Liberacen tekojalokivellä Baldwinilla CBS: n Grammy Awards -televisiolähetyksen aikana sunnuntaina 10. helmikuuta 2019. John Katsilometes/Las VegasJournal @Johnny Kats

Pianisti oli häikäisevä. Myös hänen soittamansa piano oli aika mahtava.

Mestarikonsertin pianisti Chloe Kukka varasti valokeilan aikana Sunnuntai -illan Grammy Awards -televisiolähetys CBS: llä. 33-vuotias säveltäjä, kirjailija ja muusikko hämmästytti katsojia eri puolilla maata kortti- B Rahan esityksen aikana.

Ja Flowerin hämmentynyt piano oli tunnistettavissa Las Vegasille ja musiikkihistorioitsijoille, joita soitti Liberace.Ikoninen instrumentti oli esillä vuosia Liberace -museossa, ja Liberace -säätiö pitää sitä edelleen osoitteessa Liberace Garage Dean Martin Drivessa. Liberace debytoi pianon Radio City Music Hallissa kahden viikon kihlauksessa, joka päättyi marraskuussa 1986, mikä olisi hänen viimeinen konserttinsa.

Kukka esitettiin Celine Dion 2013 Loved Me Back to Life -albumi, ja se esitettiin myös Nasan Life is Good -julkaisu vuosi sitten. Kuuluisa konserttitaiteilija Flower ansaitsi epäilemättä oikeuden soittaa instrumenttia paitsi uskomattomalla taiteellisella kukoistuksellaan, myös pitkällä tuella Liberace -säätiöllä ja perinnöllä.

Liberace -säätiön hallituksen puheenjohtajana Jonathan Warren sanoi sunnuntai -iltana tekstikeskustelussa, Flower on ollut säätiön suurin tukija vuosien ajan. Hän keräsi rahaa rahoittaakseen Liberacen kuuluisien korujen kuuden kuukauden näyttelyn Pariisin modernin taiteen museossa vuonna 2017.

jontron voin saada tämän toimimaan

Hän on hyvä ystävä ja on herättänyt Leelle paljon uutta huomiota, Warren sanoi kutsuen Liberacen ystävien ja perheen nimeä, jota usein käytetään legendaan viittaamiseen.

Warren lisäsi, että tekojalokivillä päällystetty Baldwin vaati erityistä huolellisuutta ja tiimi, joka työskenteli vuoden 2013 HBO-elokuvan takana kynttelikön, auttoi lataamaan pianon ja kuljettamaan sen LA: han. Hän sanoi myös, että Las Vegasin perhemusiikkikeskusten henkilökunta auttoi suuresti pala.

Cardi B näytti tanssivan kannen yli, mutta ei niin. Warren sanoi, että puskurikerros lisättiin ja että instrumenttia tuettiin myös mekaanisesti, jotta vältettäisiin vauriot, joita Cardi B: n twerking saattaa aiheuttaa.

Soitin on jo palannut Las Vegasin kotiinsa, ja sen pitäisi palata Liberace Garageen 5. maaliskuuta mennessä. Mutta 19. toukokuuta Flower suunnittelee toista esitystä yhdellä Liberacen kuuluisasta instrumentista, kauan kadonneesta peilipianosta, jolla hän esiintyy Monte Carlossa kunnioittaakseen viihdelegendan 100. syntymäpäivää.