?? Maan suurin esitys ??

4546557-4-44546557-4-4

CGI-kuormitettujen elokuvien ja TV-ohjelmien aikakaudella, jotka ovat vääristäneet todellisuuden käsitettä? On hienoa, että Ringling Bros. ja Barnum & Bailey Circus ovat olemassa.

Flying Caceres yrittää nelinkertaisia ​​kuperkeikkoja puolisuunnikolla? Puyang -joukkueen akrobaattinen taiteellisuus? Tasapainottavat kehon taivuttimet, jotka täyttävät kolme ihmistä maitolaatikon kokoiselle alueelle? Erilaisia ​​eläimiä, klovneja, tanssijoita, akrobaatteja ja muita esiintyjiä, jotka ottavat Orleans Arenan haltuunsa tänään, kun sirkus palaa kaupunkiin neljän päivän lenkille?

Kaikki todellisia. Kaikki livenä. Ja kaikki esiintyy silmiesi edessä ilman tietokoneita tai vihreitä näyttöjä.Älä ymmärrä väärin: Maan suurin esitys ?? ottaa mielellään vastaan ​​tekniikkaa ?? esimerkiksi videonäyttöjä ?? luoda enemmän wow-arvoinen show, sanoo mestari Johnathan Lee Iverson, mutta vain silloin, kun se ei tarkoita sielumme myymistä.

Tulos: Tänään, aivan kuten se oli lähes puolitoista vuosisataa sitten, Ringling Bros. ja Barnum & Bailey Circus ovat edelleen esitys kaikenikäisille lapsille. Iverson sanoo, ja tavoitteena on aina osoittaa, että se voi olla yhtä houkutteleva kaikille lapsille, olivatpa he sitten 2 -vuotiaita tai 102 -vuotiaita.

Tämän vuoden näyttely, Ringling Bros. ja Barnum & Bailey esittelee Barnumin FUNundrumin! ?? juhlii P.T. Barnumin syntymä ja on todella uskomaton kunnianosoitus sirkustaiteelle, Iverson sanoo.

Mutta tänä vuonna esitys tervehtii myös suurta näyttelijää, suurta mielikuvitusta, ?? Iverson sanoo.

Barnum on popkulttuurin isä. hän selittää ja seikkailun, innovoinnin ja huippuosaamiseen ja monimuotoisuuteen sitoutumisen ilmentymän, jotka ovat aina olleet osa Amerikan luonnetta.

Noin 130 esiintyjää kuudesta mantereesta esiintyy tänä vuonna, Iverson toteaa, ja mitä aiot nähdä, on vertaansa vailla. Ei ole muuta esitystä, jossa näet naisen, joka on viisi jalkaa kaksi ja painaa 98 kiloa, kun hänellä on pumppuja ja tasapainottaa miehensä yli 150 kiloa lihaksia päänsä yli. ??

Eikä ole mitään muuta esitystä voimamiehen kanssa, joka makaa selällään ja nostaa puoli tonnia päänsä yli, ?? Iverson sanoo, tai yhdessä 58-vuotiaan miehen kanssa, joka tekee kaksinkertaisia ​​taaksepäin kuperkeikkoja kaksinkertaisilla paaluilla. tai seitsemän moottoripyörää, jotka kulkevat 70 mailia tunnissa tuuman sisällä toisistaan ​​16-jalkaisessa pallossa.

Broadway ei voi antaa sinulle sitä. Hollywood ei voi ilman erikoistehosteita. Olemme omia erikoistehosteitamme. Olemme omia temppuja. ??

Ja kaiken keskellä on Iverson, laulaja ja esiintyjä, joka liittyi ensimmäisen kerran sirkukseen soittajana 22 -vuotiaana.

?? Olin nuorin ringmaster koskaan, ?? hän sanoo. ?? Olin ensimmäinen afroamerikkalainen (ringmaster) ja olin ensimmäinen newyorkilainen, joka teki sen. Tein grand slamin. ??

Ennen jokaista Ringling Bros.- ja Barnum & Bailey Circus -esitystä tänä viikonloppuna yleisöllä on myös mahdollisuus tulla osaksi, joskin vain hetkeksi. Yhdeksänkymmentä minuuttia ennen esityksen alkua lipunomistajat voivat osallistua Animal Open House -tapahtumaan katsomaan ja ottamaan valokuvia näyttelyssä esiintyvistä Aasian norsuista, Bengalin tiikereistä, pienoiskoossa olevista hevosista ja seeproista. Avoin ovi päättyy 30 minuuttia ennen esitystä.

Sitten 60 minuuttia ennen jokaista esitystä lipunhaltijat voivat mennä areenan lattialle ja seurustella, ottaa valokuvia ja saada nimikirjoituksia esityksen klovneista, tanssijoista, akrobaateista ja esiintyjistä.

Joten, mukaan lukien itse grand show, pohjimmiltaan aiot kokea lähes neljä tuntia viihdettä jopa 15 dollarilla. Iverson sanoo.

Vaikka Iverson tuntee sirkuksen ja sen esiintyjät paremmin kuin kukaan muu, hän kieltäytyy nimeämästä suosikkiteosta.

En voi sanoa, että minulla on suosikkiteoksia, hän selittää. Minulla on suosikkihetkiä, ja ne ovat enimmäkseen hermoja raastavia, ja luulen, että se pitää esitykset tuoreina minulle: se ei ole sama esitys joka ilta.

Jokaisen esityksen arvaamattomuus tekee sirkuksesta maailman parhaan esityksen, hän sanoo. Pidän sen sujuvuudesta. Tykkään ajatella jaloillani. Mielestäni taiteen on oltava tavallaan elämän kaltaista: siellä pitäisi olla jonkin verran arvaamattomuutta.

Ja jälleen kerran, on vaikea kyllästyä huippuosaamiseen. Tarkoitan, olen edelleen niin ihastunut, kun näen kuinka hyviä nämä ihmiset ovat. Olen nähnyt sen satoja kertoja, mutta olen silti, hyvä luoja, kuinka nämä ihmiset saavat kehonsa tekemään niin koko ajan ??? ??

Se on minusta vain villiä, ?? Iverson sanoo nauraen. Tunnen olevani yleisössä. Olen maksullinen yleisöjäsen, joka saa ajaa suunsa ja käyttää upeita vaatteita ja kertoa maailmalle, että Superman ja Wonder Woman sattuvat olemaan rakennuksessa.

Esikatselu
Mitä: Ringling Bros. ja Barnum & Bailey esittelevät Barnumin FUNundrumin!
Missä: Orleans Arena, 4500 W. Tropicana Ave.
Milloin: klo 19.30 tänään ja perjantaina; 11.30, 15.30 ja 19.30 lauantai ja sunnuntai
Liput: $ 15- $ 90, tämän päivän liput alkaen $ 12, pois lukien VIP-liput tai premium-istuimet (284-7777)