Gretchen Rossin nettovarallisuus

Paljonko Gretchen Rossi on arvoinen?

Gretchen Rossin nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria

Gretchen Rossin palkka

375 dollaria tuhatta vuodessa

Gretchen Rossin nettovarallisuus ja palkka: Gretchen Rossi on entinen kiinteistönvälittäjä ja todellisuuden TV-tähti, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten esiintymisestä näyttelyssä `` Orangen läänin todelliset kotiäidit '', vaikka hän on hyödyntänyt mainettaan useilla muilla viihdeteollisuuden yrityksillä niiden jälkeen. Vaikka Gretchen Rossi on ollut mukana muutamassa kiistassa, hänestä on epäilemättä tullut kuuluisa ja menestyvä julkkis.

Aikainen elämä: Gretchen Rossi syntyi 30. lokakuuta 1978 Michiganissa. Hänen perheensä muutti pian Kaliforniaan, missä hänet kasvatettiin La Crescentassa. Lopulta hän muutti Texasiin voidakseen osallistua Baylorin yliopistoon, jossa hän opiskeli psykologiaa. Yliopiston jälkeen hänestä tuli välittömästi kiinteistönvälittäjä. Hän oli kuitenkin jo seurustellut Jeff Beitzelin kanssa tuolloin, ja hänen terveytensä heikkeneminen pakotti Rossin lopettamaan työnsä huolehtiakseen hänestä kokopäiväisesti.

'' Orange Countyn todelliset kotiäidit '': Gretchen Rossi ilmestyi ensimmäisen kerran elokuvassa The Orange Housewives of Orange County neljännellä kaudella ansaitsemalla paikkansa säännöllisenä näyttelijänä. Gretchen Rossi osoittautui jakavaksi hahmoksi fanien keskuudessa, mutta hänen osallisuutensa oli silti viihdyttävä. Ehkä enemmän kuin mikään muu pääosin jäsen, paljastettiin Rossin menneisyydestä sarjan salaisuuksia ja epämiellyttäviä totuuksia. Gretchen Rossi esiintyi Orangen läänin todellisten kotiäidien neljännestä kaudesta kahdeksasosaan asti. Hän teki myös pienoiskuvan näyttelyn 12. kauden yhdessä jaksossa ja esiintyi yhdessä jaksossa Beverly Hillsin todelliset kotiäidit.

Kuva: Greg Doherty / Getty Images

Jälkeen `` Orangen läänin todelliset kotiäidit '': Gretchen Rossi on ollut kiireinen sen jälkeen, kun hänen esiintymisensä TV-todellisuussarjassa on tehnyt hänet tunnetuksi. Hän on esiintynyt useissa TV-ohjelmissa vuosien varrella, mukaan lukien Kuka haluaa olla miljonääri, Gumball 3000, Hell's Kitchen, Marriage Boot Camp: Reality Stars ja monet muut todellisuus-TV-ohjelmat. Hän esiintyi myös TV-elokuvassa 'Real Housewives Confess: A Watch What Happens Special TV Film . ' Lisäksi Gretchen Rossi esiintyi Mia Mundo -esityksessä.

Ihmissuhteet: Ennen Rossin läpimurtoa televisioroolissaan hän oli naimisissa Hollywoodin käsikirjoittajan ja tuottajan Chris Rossin kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2007. Kun Gretchen Rossi liittyi elokuvaan The Orange Housewives of Orange County vuonna 2008, hän oli kihloissa Jeff Beitzel , 24 vuotta vanhempi yrittäjä. Tuolloin Beitzel taisteli jo häviävää taistelua leukemiaa vastaan. Jeff Beitzelin kuoleman jälkeen Gretchen Rossi on osallistunut hyväntekeväisyystyöhön, erityisesti leukemia- ja lymfoomaseuran osalta. Vuosia myöhemmin Gretchen Rossi oli romanttisesti mukana Slade Smiley , Orangen piirikunnan todelliset kotiäidit. Lopulta pari muutti keskenään.

Kiista: Jeff Beitzelin entiset vaimot ovat ilmaisseet kaunaa Rossiin, etenkin sen vuoksi, että Rossilla oli väitetty suhde toisen miehen kanssa, kun hän oli kihloissa entisen aviomiehensä kanssa. Jakson aikana '' The Orange Housewives of Orange County '' paljastui, että Rossi meni lomalle yksin Jay Photoglou -nimisen miehen kanssa, kun hän oli kihloissa Jeff Beitzelin kanssa.

Ansio ja tulot: Kuolemansa jälkeen Jeff Beitzel jätti Gretchenille 2,5 miljoonaa dollaria. Aikana hänen elokuvansa 'The Orange Housewives of Orange County' hänen palkkansa vuodessa oli 300 000 dollaria.

Gretchen Rossin nettovarallisuus

Gretchen Rossi

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Palkka: 375 dollaria tuhatta vuodessa
Syntymäaika: 10. lokakuuta 1978 (42 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Malli, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu