Gucci Mane nettovarallisuus

Kuinka paljon Gucci Mane on arvoinen?

Gucci Manen nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria

Gucci Manen nettovarallisuus : Gucci Mane (oikea nimi Radric Davis) on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria. Gucci Mane aloitti runojen kirjoittamisen lapsena ja aloitti räppäämisen 14-vuotiaana. Hän auttoi edelläkävijä trap-musiikin hiphop-alalajissa muiden Atlantassa asuvien räppääjien T.I. ja Young Jeezy, erityisesti 2000- ja 2010-luvuilla. Mane julkaisi debyyttialbuminsa 'Trap House' vuonna 2005. Mane seurasi sitä vuonna 2006 'Hard to Kill', sitten 'Trap-A-Thon' ja 'Back to the Trap House' vuonna 2007.

Aikainen elämä: Radric Delantic Davis syntyi 12. helmikuuta 1980 Bessemerissä Alabamassa. Kun hän syntyi, hänen isänsä pakeni poliisia pakenemaan crack-kokaiinin ja heroiinin kaupasta ja asunut Detroitissa, Michiganissa. Isän isoäiti kasvatti Davisia, kun hänen äitinsä osallistui yliopistoon. Vanhempi velipuoli Victor esitteli Manen nuorella iällä rapiin ja hiphopiin. Hän toi hänet Run-DMC-, Beastie Boys- ja LL Cool J -konsertteihin. Vuonna 1989 Mane ja hänen äitinsä muutti Atlantaan. Hän varttui alueella, jolla oli paljon rikollisuutta. Manesta tuli huumekauppias ollessaan juniorikorkea. Hän käytti joulurahojaan kahdeksannella luokalla ostamaan crack-kokaiinia myymään muille.

Mane oli hyvä opiskelija lukiossa ja suosittu ikäisensä kanssa. Huolimatta sivutoiminnasta huumekauppiaana, Mane ei käyttänyt huumeita muutaman ensimmäisen vuoden ajan. Vuonna 1995 Mane oli myynyt huumeita kaksi vuotta, kun joku pysäytti hänet polkupyörällä ja osoitti aseen hänen päähänsä ja ryösti häntä. Tämän jälkeen hän alkoi kantaa käsiaseita. Mane valmistui lukiosta vuonna 1998 3,0 GPA: lla ja apurahalla Georgian Perimeter Collegelle. Hänet erotettiin yliopistosta vuonna 2001, kun salapoliisi vangitsi hänet kokaiinin haltuun. Hänet tuomittiin 90 päiväksi vankilassa ja koeajalla.

Ura: Ensimmäisen pidätyksensä jälkeen Mane alkoi ottaa musiikkia vakavasti. Hän julkaisi albumin nimeltä La Flare, joka levitettiin 1000 CD-levyn kautta, jonka hän jakoi kaikkialle Itä-Atlantaan. Mane teki yhteistyön Young Jeezyn kanssa nimeltä 'So Icy', jota jaettiin Tommy Boy Recordsin kautta. Vuonna 2005 Mane julkaisi itsenäisen debyyttialbuminsa nimeltä Trap House. Levy hiipui Billboard R & B / Hip-Hop Albums -listojen 20 parhaan joukkoon ja laskeutui Billboard Heatseekers Album -listan kärkeen. Hänen toinen levynsä Hard to Kill seurasi vuonna 2006. Se sisälsi hitti-singlen 'Freaky Gurl', joka saavutti Hot Rap -kappaleiden 12. sijan. Mane julkaisi studioalbumin The State vs.Radric Davis vuonna 2010.

Gucci Mane ja Rae Sremmurd työskentelivät yhdessä Black Beatles-singlen parissa. Se julkaistiin marraskuussa 2016 ja saavutti kappaleen kärkipaikan - ei vain R & B-, hip hop- tai rap-kappaleita - kaikki kappaleet. Se oli Manen ensimmäinen esiintyjänä esiintyjä. Se pysyi listan kärjessä seitsemän peräkkäistä viikkoa vuoden 2016 lopulla ja vuoden 2017 alussa.

Gucci Mane esiintyi vuoden 2017 Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla ja hämmästytti yleisöä, kun hän yllätti heidät tuomalla esiin P Diddyn.

Syksyllä 2017 hän julkaisi Gucci Manen autobiografian.

Tämän kirjoittamisen jälkeen Gucci Mane on julkaissut 13 studioalbumia ja yli 71 miksausta koko uransa ajan.

Vuonna 2007 hän perusti oman levy-yhtiönsä, 1017 Records. Hän on työskennellyt taiteilijoiden kuten Drake, Lil Wayne, Chris Brown, Selena Gomez, Mariah Carey ja Marilyn Manson kanssa. Hänen tuottelias miksausjulkaisunsa ja pitkäaikainen läsnäolonsa ansanmusiikin innovaattorina Atlantan musiikkimaailmassa on vakiinnuttanut hänet merkittävänä vaikuttajana nuorempiin Atlantan räppäreihin, kuten Young Thug, Migos, Rich Homie Quan, 21 Savage ja Lil Yachty.

Gucci Mane

(Kuva Paras Griffin / Getty Images for Atlantic Records)

Henkilökohtainen elämä: Gucci Mane meni naimisiin Keyshia Ka'oirin kanssa 17. lokakuuta 2017. Häät maksoi BET, joka tuotti siihen perustuvan 10 jakson TV-sarjan nimeltä The Mane Event, jossa Ka'oir näytti järjestävän häät, joka huipentui kävelemään alas. käytävä timantilla sirotellulla matolla. Mane ehdotti Ka'oirille esiintyessään Atlanta Hawksin koripallopelissä.

Omaelämäkerrassaan hän paljasti, että hänellä on vuonna 2007 syntynyt poika, josta hän ei ollut tiennyt ennen vuotta 2016.

Lakiasiat: Vuonna 2001 Mane pidätettiin kokaiinin perusteella. Hänet tuomittiin 90 päiväksi vankilaan.

Toukokuussa 2005 joukko miehiä hyökkäsi häntä vastaan ​​talossa Georgian Decaturissa. Mane ja hänen ystävänsä ampuivat ryhmää ja tappoivat yhden. Tuon miehen ruumis löydettiin myöhemmin lukion takana. Hän kääntyi itseään vastaan ​​ja häntä syytettiin murhasta. Hän väitti, että laukauksensa olivat itsepuolustuksia. Häntä vastaan ​​tehty murhasyyte pudotettiin tammikuussa 2006. Edellisen lokakuussa Mane ei ollut vedonnut kilpailuun yökerhon omistajan edellisen kesän pahoinpitelystä. Kun murhasyyte pudotettiin, Mane oli suorittanut kuuden kuukauden rangaistuksen pahoinpitelystä. Hänet vapautettiin vankilasta tammikuun lopulla 2006. Mane palveli vuotta vankilassa koeajan rikkomisesta, koska hän ei suorittanut yleishyödyllisiä tuntejaan vuonna 2005 tehdyssä pahoinpitelytuomiossa. Hänet vapautettiin toukokuussa 2010.

Mane on pidätetty ja vangittu useita kertoja vuodesta 2010. Vuodesta 2020 lähtien hänet vapautettiin viimeksi vankilasta vuonna 2016.

Aiemmat rahakysymykset: Marraskuussa 2013 Gucci Mane nosti kanteen entistä johtajaansa vastaan Debra Antney ja hänen poikansa, kaveriräppäri Waka flocka liekki . Oikeudenkäynnissä Gucci väittää, että Debra ja Waka ryöstivät hänet sokeana, kun hän oli heidän asiakkaansa. Gucci väitti Debran varastaneen koruja ja hallinnoinut väärin hänen rojaltejaan ja varojaan. Gucci kertoi tuomioistuimelle, että hän oli tuolloin melkein hajonnut vakavien IRS-ongelmien kanssa.

Gucci Mane nettovarallisuus

Gucci Mane

Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. helmikuuta 1980 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,89 m)
Ammatti: Räppäri, taiteilija, näyttelijä, muusikko, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu