Guy Fieri Nettovarallisuus

Paljonko Guy Fieri on arvoinen?

Guy Fierin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Guy Fierin nettovarallisuus ja palkka : Guy Fieri on amerikkalainen ravintoloitsija, kirjailija, televisio-persoona ja peliohjelmien isäntä, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Hän on ansainnut kyseisen nettovarallisuuden työssään yhtenä The Food Networkin suosituimmista persoonallisuuksista sekä omalla henkilökohtaisesti merkkituotteillaan ravintoloista, kastikkeista ja muista tavaroista.

Aikainen elämä: Guy Fieri syntyi 22. tammikuuta 1968 Columbuksessa Ohiossa, mutta varttui Pohjois-Kalifornian maaseudulla nimeltä Ferndale Humboldtin piirikunnassa. Hänen vanhempansa pitivät länsimaistyylistä vaatekauppaa. Hän on sanonut, että hänen kiinnostuksensa ruokaan alkoi tosissaan lukiolaisena, kun Ranskassa vietetty ulkomailla suoritettava opiskelu laajensi mielikuvitustaan ​​ruoan mahdollisuuteen.

Ruoan ura: Mutta Fierin ura elintarvikkeissa alkoi tosiasiassa jo aikaisemmin, kun hyvin nuori Fieri ansaitsi ylimääräistä rahaa miehittämällä tienvarren 'Awesome Pretzel' -vaunua. Lopulta valmistuttuaan Nevadan yliopistosta Fieri sai ensimmäisen todellisen ravintolatoimistonsa Parkerin majakkaan, Long Beachin ruokapaikkaan, joka palkkasi hänet johtajaksi. Hän löysi nopeasti taitoa liiketoiminnalle ja jatkoi kuuden Louisen Trattorian ravintolapaikkaa.

Oli vain ajan kysymys, ennen kuin Fieri avasi oman ravintolansa. Hän ja Steve Gruber perustivat myymälän Santa Rosaan Kaliforniassa vuonna 1996 avaamalla Johnny Garlic's -nimisen paikan. Ruoka oli tarpeeksi hyvä, jotta franchising laajenisi moniin muihin paikkoihin Kaliforniassa, ja Fieri on edelleen toiminut aktiivisesti ravintolaliiketoiminnassa, vaikka löysi Food Networkin tähtiä 2000-luvun alussa. Vuonna 2012 Guy hyödynsi julkkistaan ​​avaamalla Guyn American Kitchen and Barin New Yorkiin. Fierin henkilökohtainen tuotemerkki on saattanut olla suosittu yleisön keskuudessa, mutta ravintola oli myös kaikkien aikojen surullisimman ravintolakatselmuksen aiheena Pete Wells ( New York Times. Joka tapauksessa ravintola suljettiin vuonna 2017.

Fierillä on ollut enemmän menestystä muiden ravintoloiden kanssa, kuten Guy's Burger Joint, joka löytyy karnevaaliristeilyaluksilta, Guy Fierin Vegas Kitchen and Bar Las Vegasissa ja Guy Fierin Baltimore Kitchen & Bar Baltimoressa Horseshoe Casinolla. Sitten vuonna 2018 Fieri teki yhteistyötä Robert Earlin kanssa (mies Planet Hollywood -sarjataustan takana) Chicken Guyn avaamiseksi! Disney Springsissä Orlandossa, Floridassa.

TV-ura: Guy Fierin kova muotitaju ja humoristinen persoonallisuus tekivät hänestä luonnollisen sopivuuden TV-tähtiin, varsinkin kaapeli-tv-ilmastoissa, jotka jatkuvasti sekoittivat yhä enemmän ruokaan liittyviä ohjelmia. Hänen iso tauonsa tällä alueella tuli vuoden toisen kauden kautta Seuraava ruokaverkostähti vuonna 2006, jonka hän voitti kätevästi. Pian sen jälkeen Guyn ensimmäinen Food Network -näyttely Guyn iso purenta ensi-iltansa kesäkuussa 2006 ja meni eteenpäin yli 190 jaksoa 13 vuodenaikaa, viimeinen jakso esitettiin vuonna 2016. Mutta se oli hänen seuraava show, Dinerit, Drive-Ins ja Dives joka kantaesitettiin vuotta myöhemmin ja joka on sittemmin ollut yksi Food Networkin suosituimmista ohjelmista ja todellinen popkulttuurinen ilmiö.

Fieri on edelleen ollut The Food Network -liiketoiminta-alue, joka julkaisi kanavalle monenlaisia ​​sarjoja ja erikoisuuksia. Vuonna 2008 hän ja Pakkaamaton isäntä Marc Summers oli isäntänä Lopullinen reseptinvaihto , joka juoksi kolme vuodenaikaa. Myöhemmin sinä vuonna Guy kokeili live-studioyleisön muotoa Poika koukusta , mutta sarja lopetettiin pian, kun taas sarjaa käytettiin uudelle erikoisnimelle Guyn perheen juhla joka lähetettiin suorana kiitospäivänä vuonna 2008. Vuonna 2012 hän kohtasi muita Food Network -tähtiä Rachael Rayta Rachael vs. Guy: Julkkis Cookoff . Guyn ruokakaupat seurasi vuonna 2013, ja vuonna 2017 hän esitti uuden Food Network -sarjan, Guyn perhematka. Hän on esiintynyt myös monissa muissa Food Network -esityksissä, mukaan lukien Illallinen: mahdotonta , Paulan juhlat, kakkujen ässä ja Paras mitä olen koskaan syönyt.

Huolimatta erittäin kiireisestä aikataulusta omistaa ravintola-aloitteita ja esiintyä Food Networkissa päivä ja yö, Guy on myös työskennellyt televisiossa muuhun kuin ruokaan liittyvässä toiminnassa. Vuonna 2009 Guy debytoi valtavirran pelinäyttelyn isäntänä Minuutti voittaaksesi sen , joka juoksi yhteensä kaksi vuodenaikaa. Hän on myös suorittanut kohtuullisen osuutensa televisiomainonnasta, mainostamalla tuotemerkkejä, kuten TGI Friday's, Aflac ja Kalifornian autovaraosamerkki Flowmaster.

Ethan Miller / Getty Images

Muu työ: Fieri on hyödyntänyt henkilökohtaista tuotemerkkiään monin eri tavoin. Hän on lisensoinut nimensä Disneyn huvipuistoihin, risteilyaluksiin ja ravintoloihin ympäri maailmaa.

Vuonna 2009 hän kiersi maata yhdessä muiden Food Network -henkilöiden kanssa Guy Fieri Roadshow , ja esiintynyt monissa muissa tapahtumissa, kuten Atlantic Cityn ruoka- ja viinifestivaaleilla sekä South Beachin ruoka- ja viinifestivaaleilla, molemmissa vuonna 2012. Viimeksi mainitussa tapahtumassa hän teki otsikoita 101 homo häät -palvelusta, jonka hän toisti uudelleen vuonna 2015 klo kuuluisan kokin Art Smithin häät Miami Beachillä. Hän on myös osa julkkisten joukkoa, joka omistaa omat viinitarhansa perustamalla Hunt & Ryde, oman viinimerkkinsä. Se saa nimensä hänen kahdelta pojaltaan - Hunterilta ja Ryderiltä. Guyllä on myös tequila-sarja, joka on kehitetty Bay Area -yrittäjän / julkkis Sammy Hagarin kanssa.

Hyväntekeväisyys : Maaliskuussa 2020, COVID-19-kriisin ensimmäisen aallon huipulla, Guy teki yhteistyötä National Restaurant Associationin kanssa varainhankinnassa, joka keräsi lopulta 21,5 miljoonaa dollaria. He päätyivät jakamaan avustuksia tuhansille lomautetuille ravintolan työntekijöille ja ravintoloille.

Henkilökohtainen elämä: Guy otti Guyn sukunimen Fieri kunniaksi italialaiselle isoisälleen Giuseppe Fierille. Hän muutti sen takaisin lautan nimen anglisoidusta kirjoituksesta vuonna 1995 pian sen jälkeen, kun hän oli naimisissa vaimonsa Lorin kanssa. Heillä on kaksi poikaa (edellä mainitut Hunter ja Ryder).

Guy omistaa 450 hehtaarin karjatilan lähellä Napaa, Kaliforniassa. Guy kerää klassisia autoja sivuharrastuksena.

Guy Fieri Nettovarallisuus

Kaveri

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. tammikuuta 1968 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: TV-kokki, kokki, TV-persoonallisuus, ravintola, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu