Hank Williamsin nettovarallisuus

Kuinka paljon Hank Williams on arvoinen?

Hank Williamsin nettovarallisuus: 100 tuhatta dollaria

Hank Williams, vanhempi nettovarallisuus: Hank Williams, vanhempi, oli amerikkalainen laulaja-lauluntekijä ja muusikko, jonka nettovarallisuus oli kuolemansa aikaan 100 tuhatta dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen (noin 10 tuhatta dollaria vuonna 1953). Usean hänen elämästään kertovan kirjan mukaan Hankin eniten ansaitsemat vuodet olivat 1951 ja 1952. Molempina vuosina hän ansaitsi hieman yli 100 000 dollaria, mikä on sama kuin noin miljoona dollaria tänään. Valitettavasti kun Hank ja hänen vaimonsa erosivat, hän otti hänet melkein jokaisesta hänellä olevasta sentistä. Hänen entiselle vaimolleen myönnettiin puolet Hankin rojalteista, heidän talostaan, huonekaluistaan, lapsistaan ​​... Hänen kuolemansa aikaan Hank oli olennaisesti rahaton, asuen vaatimattomassa yhden makuuhuoneen huoneistossa uuden vaimonsa kanssa.

Hank Williams, vanhempi, syntyi Mount Olive, Butler County, Alabama, syyskuussa 1923 ja kuoli tammikuussa 1953. Häntä pidetään yhtenä vaikutusvaltaisimmista ja merkittävimmistä amerikkalaisista laulajista / lauluntekijöistä 20: ssäthvuosisadalla. Williams julkaisi 35 suosituinta singleä Billboard Country & Western -taulukossa, joka sisältää 11 # 1 kappaletta. Hän aloitti esiintymisen radiossa ja tuki Drifting Cowboys -bändin. Williams julkaisi vain kaksi studioalbumia ollessaan: Hank Williams Sings vuonna 1951 ja Moanin 'the Blues vuonna 1952. Hänen ykkösmaaseinäänsä ovat Lovesick Blues, Long Gone Lonesome Blues, Why Don't You Love Me, 'Moanin' the Blues ',' Hey Good Lookin ',' Jambalaya (On the Bayou) ',' Your Cheatin 'Heart', 'Kaw-Liga' ja 'Take these Chains from My Heart'. Hänellä oli terveysongelmia, jotka liittyivät selkäkipuihin, reseptilääkkeiden väärinkäyttöön ja alkoholismiin. Williams otettiin postuumisti kantrimusiikin Country Hall of Fameen, Songwriters Hall of Fameen ja Rock and Roll Hall of Fameen. Hänen kappaleestaan ​​Hank Williams, Jr., tuli myös menestyvä muusikko. Hank Williams, vanhempi, kuoli 1. tammikuuta 1953 29-vuotiaana.

Hank Williamsin nettovarallisuus

Hank Williams

Nettovarallisuus: 100 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 17. syyskuuta 1923 - 1. tammikuuta 1953 (29 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Muusikko, laulaja-lauluntekijä, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu