Harrison Ford nettovarallisuus

Paljonko Harrison Ford kannattaa?

Harrison Fordin nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria

Harrison Fordin nettovarallisuus ja palkka: Harrison Ford on amerikkalainen näyttelijä, lentäjä, lentäjä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. Harrison Ford nousi kansainväliseen maineeseen pelattuaan Han Solon roolia alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Hänen maineensa lanseerattiin edelleen stratosfääriin, kun hän soitti nimihahmoa Indiana Jones -elokuvasarjassa. Ford tunnetaan myös toimintaelokuvista ja dramaattisista rooleista, kuten Witness, Blade Runner, Clear and Present Danger, The Fugitive, Patriot Games ... monien muiden joukossa. Kolme Fordin elokuvaa sijoittuu kaikkien aikojen viiden parhaan kassahittien joukkoon.

Aikainen elämä : Harrison Ford syntyi 13. heinäkuuta 1942 Chicagossa Illinoisissa. Hän opiskeli filosofiaa Ripon Collegessa Wisconsinissa. Harrison päätti päästä draamakurssille vanhemman vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä päästäksesi yli elinikäisestä ujoudesta. Hän tarttui nopeasti näyttelemiseen. Valmistuttuaan hän jäi Wisconsiniin, missä hän esiintyi useissa paikallisissa teatteriesityksissä. Vuonna 1964 hän matkusti Los Angelesiin, kuuntelemaan radiopuhelintehtävää. Hän ei laskeutunut keikalle, mutta päätti silti jäädä Los Angelesiin.

Lopulta hänet hyväksyttiin Columbia Picturesin uuteen lahjakkuusohjelmaan, joka maksoi 150 dollaria viikossa. Vuosien 1966 ja 1973 välisenä aikana hän laskeutui vain kourallaan pieniin, ja usein hyvittämättömiin osiin.

Hänellä oli vaimo ja kaksi poikaa, joten perheen tukemiseksi Harrisonista tuli kirvesmies. Satunnaisesti hän tosiasiallisesti teki puusepäntyötä George Lucasille ja Francis Ford Coppolalle. Coppolan kautta Ford pääsi tuottajan Fred Roosin (Kummisetä tuottaja) tutkalle. Roos varmisti Harrisonille koe George Lucasin seuraavaan projektiin, American Graffitiin (jonka tuotti myös Coppola). Harrison voitti osan ja sai mieleenpainuvan käännöksen Bob Falfana. Amerikkalainen Graffiti olisi yksi kaikkien aikojen kannattavimmista elokuvista, ansaitsemalla yli 140 miljoonaa dollaria vain 770 000 dollarin budjetilla. Menestys antoi Lucasille rahoituksen Foxilta aloittaakseen tuotantonsa avaruusepopissa, josta hän oli haaveillut jo vuosia.

Harrison ansaitsi pieniä, mutta mieleenpainuvia osia Coppolan 1974-elokuvassa The Conversation ja hänen 1979 -elokuvassaan Apocalypse Now. Mutta George Lucasin avaruusepos muutti Harrison Fordin kansainväliseksi supertähdeksi. Se elokuva, kuten olet ehkä arvannut, oli vuoden 1977 Tähtien sota.

Tähtien sota : Lucas palkkasi aluksi Harrisonin lukemaan muiden näyttelijöiden kanssa näyttelijäprosessin aikana, mutta hän päätti lopulta heittää hänet Han Soloksi. Ansaittuaan 500 dollaria viikossa American Graffitilla, Harrison ansaitsi 10 000 dollaria Tähtien sodasta. Se on sama kuin noin 42 000 dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen.

Tähtien sota -tulot : Harrison ansaitsi 100 000 dollaria vuoden 1980 jatko-osasta, Imperiumin vastaiskuista, ja 500 000 dollaria 1983: n Jedien paluusta. Nämä kaksi palkkaa inflaation mukauttamisen jälkeen ovat samat kuin noin 1,6 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina.

Nopeasti eteenpäin muutama vuosikymmen, ja Harrison ansaitsi 15 miljoonan dollarin peruspalkan uudestaan ​​roolistaan ​​Han Solona vuonna 2015, The Force Awakens. Hänellä oli myös pieni prosenttiosuus lipputulosta, mikä nosti elokuvan kokonaistulot 25 miljoonaan dollariin.

Pascal Le Segretain / Getty Images

Indiana Jones : Han Solon lisäksi Ford on yhtä rakastettu roolistaan ​​Indiana Jonesina. Hänen Indiana Jones -debyyttinsä tuli vuonna 1981 Raiders of the Lost Arkin kanssa. Toinen erä, Temple of Doom, tuli vuonna 1984. Kolmas erä, Indiana Jones ja viimeinen ristiretki, debytoi vuonna 1989. Valitettavasti Harrisonin tuloista ei tiedetä paljoakaan. Kolme ensimmäistä Indiana Jones -elokuvaa, mutta tiedämme kuitenkin, että hän ansaitsi valtavan palkan saadakseen roolin uudelleen vuonna 2008 Indiana Jonesissa ja Kristallikallon valtakunnassa. Hän oli esiintynyt vain neljässä elokuvassa edellisten kahdeksan vuoden aikana, mieluummin asuen puolivälissä eläkkeellä. Harrisonin houkuttelemiseksi eläkkeelle studio Paramount Pictures suostui haaroittamaan erittäin tuottoisan voitonjaon sen jälkeen, kun se ansaitsi takaisin tuotanto- ja mainontakustannukset. Voitot jaettiin olennaisesti tasaisesti studion, Harrisonin ja tuottajien Steven Spielbergin ja George Lucasin kesken.

Kun kaikki oli sanottu ja tehty, Harrison, George ja Steven ansaitsivat kukin 65 miljoonaa dollaria Kristallikallon kuningaskunnalta. Tämän kirjoituksen jälkeen se on Näyttelyhistorian 12. suurin palkka .

Muut merkittävät palkat : 1990-luvun alussa ja puolivälissä Harrison ansaitsi jatkuvasti 10–12 miljoonaa dollaria elokuvaa kohden. Hän ansaitsi esimerkiksi 9 miljoonaa dollaria vuoden 1992 Patriot Games -pelistä ja 10 miljoonaa dollaria vuoden 1994 Jack Ryanin jatko-osasta Clear and Present Danger. Vuonna 1997 hänen palkkansa nousi 20 miljoonaa dollaria The Devil's Ownille. Hän ansaitsi myös 20 miljoonaa dollaria Air Force One, Six Days Seven Nights, Random Hearts ja What Lies Beneath -elokuvista. Harrison ansaitsi 25 miljoonaa dollaria plus 20% bruttomäärästä vuoden 2002 K-19 The Widowmaker -pelissä.

Henkilökohtainen elämä : Harrison oli naimisissa Mary Marquardtin kanssa vuosina 1964–1979. Heillä oli kaksi poikaa yhdessä, mukaan lukien ravintola Benjamin Ford. Vuonna 1983 Harrison meni naimisiin E.T. käsikirjoittaja Melissa Mathison . Heillä oli myös kaksi lasta. Kun he erosivat vuonna 2004, Harrison maksoi Mathisonille 90-100 miljoonan dollarin avioerot. Se on yksi kalleimmat julkkis-avioerot kaikkien aikojen.

Harrison meni naimisiin näyttelijä Calista Flockhartin kanssa vuonna 2010. He alkoivat seurustella vuonna 2002 tapaamisenaan Golden Globe Awards -palkinnoissa. He ovat hänen adoptoidun poikansa Liamin vanhempia.

Kiinteistöt : Vuonna 1983 Harrison maksoi miljoonan dollarin suuresta kodista LA: n Brentwoodin kaupunginosassa. Hän myi aidatun 3/4-hehtaarin kiinteistön vuonna 2012 8,2 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2011 Harrison ja Calista käyttivät 12,6 miljoonaa dollaria toiseen Brentwood-kotiin, joka on ollut heidän pitkäaikainen ensisijainen asuinpaikkansa LA: ssa. Omaisuusrekisterit osoittavat, että hän omistaa edelleen ainakin kolme muuta kotiä LA: ssa. Nämä hieman vaatimattomammat kiinteistöt ovat joko sijoituksia tai perheenjäsenten käytössä.

Vuonna 2001 Harrison käytti 5,3 miljoonaa dollaria omistamalla kattohuoneiston Flatiron District -alueelle, jonka hän listasi vuonna 2010 16 miljoonalla dollarilla, mutta lopulta veti markkinoilta.

Wyomingissa hän omistaa 800 hehtaarin karjatilan Snake-joen varrella lähellä Jacksonin kaupunkia.

Yksityiset lentokoneet : Harrison on jonkin verran kuuluisa ilmailuharrastaja / lentäjä. Sanomme 'pahamaineinen', koska hänellä on vuosien varrella ollut kourallinen tapauksia, kuten törmäys LA-golfkentälle ja aika, jolloin hän teki vaarallisen laskeutumisen lentoonlähdön kiitotielle Orange Countyssa. Harrison omistaa peräti 10 lentokonetta ja helikopterin. Hänen vaikuttavin koneensa on vuoden 2009 Cessna 680, joka maksoi 18 miljoonaa dollaria upouudella. Harrison pitää lentokone- ja helikopterikokoelmansa Santa Monican lentokentällä, joka on noin 10 minuutin ajomatkan päässä hänen Brentwoodin kodistaan. Hän voi nousta lentokentälle, hypätä koneelleen ja lentää itsensä Wyomingiin alle 20 minuutissa. Ja hänen on tiedetty tekevän tämän melko usein!

Wyomingissa hän antaa helikopterinsa käytettäväksi tulipaloihin ja muihin hätätilanteisiin. Vuonna 2000 Harrison vastasi hukkuneen retkeilijän kutsuun, joka romahti kuivumisesta. T-paita ja cowboy-hattu yllään retkeilijä ja seuralainen saivat vasta myöhemmin tietää, että heidän pelastuslentäjänsa oli A-listeri.

Harrison Ford nettovarallisuus

Harrison Ford

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. heinäkuuta 1942 (78 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, lentäjä, kirvesmies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Harrison Fordin tulos

Napsauta laajentaaksesi
 • Palomuuri 15 000 000 dollaria
 • K-19: Leskentekijä 25 000 000 dollaria 20% bruttomäärästä
 • Mikä on alle 20 000 000 dollaria
 • Satunnaiset sydämet 20 000 000 dollaria
 • Kuuden päivän seitsemän yötä 20 000 000 dollaria
 • Ilmavoimat Yksi 22 000 000 dollaria
 • Paholaisen oma 20 000 000 dollaria
 • Selkeä ja nykyinen vaara 10 000 000 dollaria
 • Patriot Games 9 000 000 dollaria
 • Oletetun viattoman 12 500 000 dollaria
 • Tähtien sota: Jakso VI - Jedien paluu 500 000 dollaria
 • Tähtien sota 10000 dollaria
 • Amerikkalainen graffiti 500 dollaria viikossa
 • Aika tappaa 150 dollaria viikossa
 • Luv 150 dollaria viikossa
 • Dead Heat karusellilla 150 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu