Harvey Levin Nettovarallisuus

Paljonko Harvey Levin on arvoinen?

Harvey Levinin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Harvey Levinin palkka

5 miljoonaa dollaria

Harvey Levinin nettovarallisuus ja palkka: Harvey Levin on amerikkalainen televisiotuottaja, asianajaja, oikeudellinen analyytikko ja julkkisreporter, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan laajimmin TMZ.com -yhtiön perustajana ja päätoimittajana. Harvey ei omista TMZ: tä. Sivusto aloitettiin AOL: n ja Warner Brosin divisioonan Telepictures Productionsin yhteisyrityksenä. Nykyään sivusto on WarnerMedian tytäryhtiö.

Palkka : TMZ: n ja kansanoikeuden välillä Harvey ansaitsee vähintään 5 miljoonaa dollaria vuodessa peruspalkasta ja tuloista.

Aikainen elämä: Harvey Robert Levin syntyi Los Angelesissa Kaliforniassa 2. syyskuuta 1950. Hänen perheensä on juutalainen. Hän valmistui vuonna 1972 Grover Clevelandin lukiosta Resedasta, Los Angelesista. Sitten hän jatkoi opintojaan suorittamalla B.A. tutkinto valtiotieteestä Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa ja valmistui Chicagon yliopiston lakikoulusta tohtoriksi vuonna 1975.

Varhainen oikeudellinen ura: Levin toimi luvanhaltijana asianajajana Kalifornian osavaltiossa joulukuusta 1975 tammikuuhun 1996. Hän sai laajemman julkisen tunnustuksen vuonna 1978, kun hän osallistui useisiin julkisiin keskusteluihin Kalifornian ehdotuksesta 13, joka otettiin käyttöön samana vuonna. Päästyään yleisöön hän aloitti oikeudellisen neuvonnan antamisen radio-ohjelmassa, missä hän ansaitsi lempinimen 'Doctor Law'. Hän aloitti myös sarakkeiden kirjoittamisen Los Angeles Timesille, jota hän jatkoi seitsemän vuoden ajan.

Lisäksi hän opetti oikeustiedettä Miamin yliopiston lakikoulussa 1970-luvun puolivälissä ja opetti myös Whittier College Law Schoolissa Costa Mesassa Kaliforniassa.

Viihde-ura: Levin laajensi ulottuvuuttaan, kun hän muutti televisioon vuonna 1982, ja alkoi käsitellä KNBC-TV: n oikeudellisia kysymyksiä. Sitten hän muutti KCBS-TV: hen, jossa hän teki tutkintaraportteja ja oikeudellisia analyyseja kymmenen vuoden ajan. Merkittävä tapaus, jonka hän käsitteli tänä aikana, oli O.J. Simpsonin murhan tapaus. Vuonna 1997 Levinistä tuli Warner Brosin tuottama välimiespohjaisen todellisuutta käsittelevän 'Kansanoikeuden' näyttelyn aputoimittaja ja oikeudellinen ankkuri. Hän julkaisi kirja 'Kansanoikeus: kuinka kertoa se tuomarille' vuonna 1985, jossa hän tarkastelee ja kommentoi näyttelyn tapauksia. Kesäkuusta 2020 lähtien hän on edelleen näyttelyn esittäjä ja voitti Daytime Emmy -palkinnon erinomaisesta laki- / oikeussaliohjelmasta Kansan tuomioistuimelle vuonna 2015.

(Kuva Frederick M. Brown / Getty Images)

Muita hänen luomiaan esityksiä ovat Celebrity Justice, joka juoksi vuosina 2002-2005, Famous in 12 (2014), joka esitti vain 5 jaksoa ennen peruuttamista, ja Rock & A Hard Place vuonna 2008. Hän tuotti myös Beyond Twisted '(2009), joka juoksi vain yhden kauden. Vuodesta 2016 lähtien Levin on toiminut Fox News Channel -kanavalla etukäteen nauhoitettavan OBJECTified-viikoittaisen ohjelman isäntänä.

Vuonna 2005 AOL ja Telepictures Productions perustivat julkkisjuorut -sivuston TMZ. Levin toimi perustajana ja päätoimittajana. Yksi ensimmäisistä suurista tarinoista, jotka sivusto rikkoi, koski Mel Gibsonin DUI-pidätystä ja antisemitististä raivoa. Muita korkean profiilin tarinoita, joita TMZ on käsitellyt, ovat Chris Brownin hyökkäys Rihannaan sekä Heath Ledgerin, Brittany Murphyn, Kobe Bryantin ja Michael Jacksonin kuolemat. Sivusto on kasvanut yhdeksi maailman 500 suurimmasta verkkosivustosta, ja siellä on kansallisesti syndikoitu televisio-ohjelma, kiertuebussit ja paljon muuta. Hän on isännöinyt TMZ-sarjaa televisiossa vuodesta 2007 ja esiintynyt yli 1400 jaksossa. Hän oli myös TMZ: n tuottaja vuosina 2007--2010.

Näyttelijänä Levin on esiintynyt elokuvissa Volcano (1997) ja Sharknado 3: Oh Hell No! (2015), ja TV-sarjojen JAG, The Sopranos, Family Guy ja Empire jaksoissa.

Henkilökohtainen elämä: Huhtikuussa 2010, vaikka hän esiintyi National Lesbian and Gay Journalists Association -tapahtuman puhujana, Levin vahvisti julkisesti olevansa homo. Hänellä on ollut pitkäaikainen suhde eteläisen Kalifornian kiropraktikon Andy Mauerin kanssa. Yhdessä heillä on useita kiinteistöjä, ja heidän yhteisluettelonsa ovat peräisin 1990-luvun lopulta. Hän on esiintynyt useita kertoja Out Magazinen Power 50 -listalla yhtenä merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista LGBTQ-äänistä Amerikassa - Ei. 15 vuonna 2012, nro 25 vuonna 2013, nro 34 vuonna 2014, nro 48 vuonna 2015 ja nro 40 vuonna 2016.

Kiinteistöt : Vuonna 1998 Harvey maksoi 950 000 dollaria kodista Los Angelesissa. Hän antoi kodin myyntiin maaliskuussa 2013 hintaan 5,3 miljoonaa dollaria ja hyväksyi lopulta 3,6 miljoonaa dollaria elokuussa 2015.

Vuonna 2003 Harvey maksoi 2,2 miljoonaa dollaria 1800 neliömetrin merinäköalahuoneistosta Kalifornian Marina Del Reyssä, joka tänään todennäköisesti myydään 4-5 miljoonalla dollarilla.

Harvey Levin Nettovarallisuus

Harvey Levin

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Palkka: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. syyskuuta 1950 (70 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Lakimies, televisiotuottaja, juontaja, käsikirjoittaja, toimittaja, toimittaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että numeromme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu