The Hideoutissa isän ja pojan musiikin tuottajat luovat heavy metal -hittejä

Kevin Churko, vasen, ja poika Kane työskentelevät tiistaina The Hideoutissa, äänitysstudiossaan nauhatalossa Las Vegas Boulevard Southin lähellä.Kevin Churko, vasen, ja poika Kane työskentelevät tiistaina The Hideoutissa, äänitysstudiossaan nauhatalossa Las Vegas Boulevard Southin lähellä. Yksi rock -tuottajan Kevin Churkon sertifioiduista kanadalaisista kultalevyistä ripustaa seinälle The Hideoutissa, jonka hän omistaa Las Vegasissa. Kevin Churko, vasen, ja poika Kane työskentelevät The Hideoutissa, heidän tallennusstudiossaan Las Vegas Boulevard Southilla. 'Olemme täällä 10-12 tuntia päivässä, kuusi tai seitsemän päivää viikossa', Kane sanoi

Seinät loistavat hämärästä huolimatta. Kulta- ja platinalaattojen tähti hehkuu lasisten kuvakehysten takaa, rock'n'roll -täyte, joka vastaa täytettyä harmaata ja asennettuja kavioita suurriistan metsästäjän pokaalihuoneessa.

Kiiltävät levyt muistuttavat yli 500 000 albumin lähetyksestä ja joissakin tapauksissa miljoonasta kopiosta viimeaikaisista levyistä, jotka on esittänyt heavy metalin uskomaton, hän on yhä elossa oleva isoisä Ozzy Osbourne ja yksi genren nykyisistä vakiokantajista, Five Finger Death Punch, jonka kappaleet rekisteröidään kuin sarja polvia hienovaraisuuteen.

Kahden sukupolven välinen kuilu heijastuu isään ja poikaan, jotka ovat tukeneet molempien uraa.

Kevin ja Kane Churko seisovat The Hideoutin varjoisassa keskikäytävässä, studiossa, jota he pitävät strip -ostoskeskuksessa italialaisen ravintolan takana kaupungin eteläpuolella.

Vanhin Churko, 45, johtaa tietä kiertueelle kompakteissa, korkean teknologian tiloissa, joissa on punainen tunnelmavalaistus ja tuoksukynttilöiden välkkyminen, jotka täyttävät paikan Bed Bath & Beyondin potpourri-käytävän tuoksuvalla aromilla .

Päästudiohuoneessa, jossa Rob Zombie, Judas Priestin keulahahmo Rob Halford ja muut ovat työskennelleet viime kuukausina, keraamiset kädet antavat sarvien merkin, raskasmetallin tunnusmerkin ele, jota ympäröivät mustat, voimakkaasti äänieristetyt seinät. .

Huoneen toisella puolella on toinen, pienempi äänityssarja, jossa Kevin, 27, työskentelee usein ja on liitetty isäänsä viiden mailin kaapelilla, joka on kiinnitetty läheiseen kaappiin, joka yhdistää studion yhteen.

Muutama viikko aikaisemmin churkot jättivät The Hideawayn rajan, jota he eivät tee niin usein - Olemme täällä 10–12 tuntia päivässä, kuusi tai seitsemän päivää viikossa, Kane toteaa - palaamaan kotimaahansa Kanada. Siellä he veivät kotiin vuoden äänitysinsinöörin kunnianosoitukset työstään Five Finger Death Punchin ja nousevien hard rockers In This Momentin kanssa Juno Awards -kilpailussa, joka on Kanadan Grammy -palkinto.

Se oli Kevinin neljäs Juno, mutta ensimmäinen hän ansaitsi poikansa kanssa.

Vanhempi Churko on menestynyt paljon yksinään, sillä hän on kirjoittanut kappaleita ja tuottanut albumeita myydyille rokkarille, kuten Hinderille ja entiselle Guns N 'Roses-kitaristille Slashille, ja työskennellyt tähtien galaksin, kuten Britney Spearsin, Shania Twainin, levyillä ja Celine Dion.

Tosin kesti monta vuotta päästä tänne.

Hän on nähnyt köyhyyden päivät, Kevin sanoo, nyökkää Kaneen suuntaan. Hän toimitti puhelinluetteloita korttelin toiselle puolelle, minä otin korttelin toiselle puolelle, ja se oli meidän tehtävä maksamaan laskut.

Mutta nyt sen sijaan, että jakaisivat keltaiset sivut yhdessä, he auttavat saamaan kappaleet, jotka pääpäämiehet tietävät ulkoa, vaikka tämä ei olisi Kevinin suunnittelema urapolku Kanelle.

Sanoisin, että olin varhain tukea antavan vanhemman vastakohta, koska tiedän kuinka vaikeaa liiketoiminta on. Olisin halunnut hänen olevan asianajajani, Kevin hymyilee. Mutta hän valitsi musiikin ja sai sen hyvin. Hän on valinnut tämän maailman nyt.

Mutta monin tavoin se valitsi hänet.

Molemmat, todella.

SIDOTTU VERILLA - JA ROCK ’N’ ROLL

Yhdellä heistä on parturilta karkaavan miehen pitkä karva ja velho-arvoinen parta, joka viittaa vakavaan partavaahtoallergiaan.

Jos hän koputtaa etuovellesi, varmista, että lukituspultti on lukittu.

Toinen on viiksetön ja hyvin hoidettu ja hiukset on siististi kammattu taaksepäin. Hän näyttää siltä, ​​joka olisi paljon enemmän kotona välitysyrityksessä kuin rokkitähtien läsnä ollessa tatuoiduilla rystysillä.

Jos hän koputti etuovellesi, saatat odottaa myyntikenttää ja ajatella, ettet avaa sitä, mutta tee se joka tapauksessa, koska hän vaikuttaa mukavalta kaverilta.

Yksi heistä tykkää ajaa moottoripyörillä ja ajaa nopeasti.

kuinka paljon sean pennin arvo on

Toinen pysyy nopeusrajoituksessa kuin kumi kengän pohjassa.

Se ajaa minut hulluksi, Kevin Churko, perheen pääjalka, naurahtaa poikansa varovaisuudelle ratin takana. Sen pitäisi olla toisinpäin.

Hänen pitäisi olla pitkäkarvainen kaveri, minun pitäisi olla liikemies, mutta se ei ole niin. Siksi se on hyvä suhde. Olemme tarpeeksi samankaltaisia ​​ymmärtääksemme toisiamme, mutta riittävän erilaisia ​​ollaksemme kiinnostavia toisillemme.

On kuitenkin paljon, joka yhdistää nämä kaksi lukuun ottamatta verta suonissaan.

Molemmat pukeutuvat mustasta päästä varpaisiin, mikä tekee heistä käytännössä erottamattomia sen studion seinistä, jossa he istuvat.

Molemmat kaivaa jääkiekkoa, vaikka isä on pakkomielle.

Kumpikaan heistä ei ole metallipää - vaikka he työskentelevät paljon heidän kanssaan ja tuovat eri näkökulman - ja he kaikki kasvoivat upotettuina musiikkiin, vaikkakin täysin eri tavoin.

Muusikon ja musiikinopettajan isän poika Kevin jätti koulun yhdeksännen luokan jälkeen kiertueella Kanadan rannikolta rannikolle rumpalina Churko -perhebändissä, joka soitti enimmäkseen country -kappaleita.

Valmistuin lukiosta, mutta tien päällä pelasin klubeja klo 22 alkaen. 2:00, Kevin sanoo. Sitten tekisin kaksi tuntia koulutehtävää sen jälkeen huoneessani.

Kevin oli vielä kiertueella Churkon kanssa, kun Kane syntyi hänen 18. syntymäpäivänsä aattona. bändejä, kun Kevin alkoi tehdä enemmän tuotantotyötä.

Hänellä oli ystävä, joka omisti studion, jossa oli varhainen, nelikanavainen versio Pro Toolsista, joka on nyt läsnä oleva tallennusohjelmisto, joka muuttaisi teollisuutta ja korvaisi suurelta osin nauhalle tehdyn tallennuksen.

Mutta tuolloin vain harvat ihmiset olivat tietoisia ohjelmasta, vielä vähemmän sen käytöstä.

Teknologisesti taitava kaveri, bändin jätkä, joka pyrki aina huoltamaan laitteita, Kevin hallitsisi Pro Toolsin kokeilun ja erehdyksen kautta, vaikka hän ei ollut koskaan edes käynnistänyt tietokonetta ennen kuin yritti tallentaa yhdelle.

Lopulta Cory soitti keikan viulunsoittajana Shania Twainin bändissä.

Kevin ryhtyisi ryhmän rumpaliksi.

Poika, olinko koskaan onnekas, etten koskaan saanut sitä keikkaa, hän sanoo. Se oli elämäni paras epäonnistuminen.

VALTUUTUS TALLENNUKSESSA

Tietokoneen näyttöä kirkastaa joukko erivärisiä sarakkeita, jotka tuovat mieleen polygrafikoneen epäsäännöllisen piirtämisen.

Kouluttamattomalle silmälle se näyttää vain sarjalta epämuodostuneita piikkejä The Hideoutin päähuoneen näytöllä.

Mutta veteraanituottajalle, kuten Kevin Churko, joka teki studiotyötä kauan ennen tämän tekniikan keksimistä, he ovat pelinvaihtajia.

Jokainen sarake vastaa erikseen äänitettyä raitaa - eri otteita kitarasta, bassoista, laulusta jne. -, jotka lopulta sekoitetaan yhdeksi kappaleeksi.

Hiiren napsautuksella Kevin voi korjata kaikki äänihäiriöt ja manipuloida tietyn kappaleen ääntä mieleisekseen, säätää äänenvoimakkuutta ja lisätä tehosteita, jotka tehtiin massiivisilla sekoituslevyillä, jotka oli vuorattu satoilla fadereilla ja äänenvoimakkuuden säätimillä on asetettava huolellisesti tuottajan mieleen.

Minulla ei ollut tarpeeksi käsiä tehdä kaikkia sekoituksia, jotka halusin tehdä, hän muistelee.

Lisäksi Pro Tools yksinkertaistaa huomattavasti editointiprosessia, joka tehtiin kerran manuaalisesti nauhalle, jolloin Kevin pystyi yhdistämään eri otosten segmentit tähän täydelliseen esitykseen.

Aiemmin taiteilijoiden oli toistettava osa kappaleesta uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes koko segmentti oli nuuskainen.

Esimerkiksi soolossa oleva virheellinen nuotti tarkoitti, että kitaristi joutuu toistamaan sen. Nyt kitaristi voi nauhoittaa soolonsa paljon vähemmän aikaa vievällä ja työläällä tavalla.

Hän olisi saattanut pelata sitä kuusi kertaa pienillä osioilla aina, kun voin yhdistää yhdeksi hyväksi, Kevin sanoo. Vanhoina aikoina, nauhapäivinä, piti toistaa se uudestaan ​​ja uudestaan.

Teen mahdollisesti karhunpalveluksen muusikoille, joille teen töitä, koska se on: 'Tee se uudelleen, kunnes minulla on mitä tarvitsen.' Mutta se ei tarkoita, että he saisivat sen oikein. Tietyssä mielessä he eivät aina ole yhtä hyviä kuin 20 vuoden takaiset muusikot. Ehkä 20 vuotta sitten oli kyse siitä, että olimme hyvä esiintyjä ja hyvä toteuttaja kappaleessa tai osassa. Nyt se vain löytää sen mahtavan osan ja kaikki muu voi hoitaa itsensä.

Kevin näki Pro Toolsin arvon jo varhain, kun ohjelmisto oli vielä alkuvaiheessaan ja siinä oli paljon vikoja.

Se oli aivan kuin lapsi ja nähdä tulevaisuutta, hän sanoo. Olin yksi ensimmäisistä kavereista, jotka todella pääsivät Pro Toolsiin. Minun on sanottava, että tällä alalla oli luultavasti hyvin vähän minua paremmin tietäviä ihmisiä.

Tätä tietoa tarvitseva kaveri oli tuolloin Mutt Lange, yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä tuottajista, joka valvoi Def Leppardin, AC/DC: n ja hänen vaimonsa Shania Twainin albumeita.

Muistatko, että epäonnistunut koe Kevinillä oli, kun hän kilpaili bändiinsä?

Siitä tuli myöhemmin hyötyä hänelle, koska hän pystyi hyödyntämään yhteyttään hänen kanssaan veljensä välityksellä saadakseen ansioluettelonsa Langelle, joka tarvitsi teknistä apua studiossaan.

Pian sen jälkeen puhelin soi Churkon kotitaloudessa kello 4.00.

Kane vastasi.

Ennen pitkää hän oppi puhumaan ranskaa.

kuinka paljon Peter cetera arvoinen on

Sveitsissä.

RASKAA METALLIN KÄÄNTÖPISTE

Sveitsin laki velvoitti kerran jokaiseen kotiin varustamaan pommisuojan.

Siellä, pienessä studiossa, joka oli rakennettu tähän tilaan Churkosin Sveitsin kodissa, Kane vietti suuren osan vapaa-ajastaan ​​perheen muuton jälkeen maan ranskankieliselle alueelle vuonna 2000.

He muuttivat, kun Lange palkkasi Kevinin Pro Tools -insinööriksi. Isä työskenteli useimmiten joka päivä kello 10–4 pahamaineisen huolellisen tuottajan kanssa.

Kun hänen isänsä oli poissa, Kane rakensi omia kappaleitaan kotona lähinnä huvin vuoksi ja julkaisi joitain kappaleitaan verkossa.

Muutamaa vuotta myöhemmin, kun hän työskenteli 19-vuotiaana ääniteknikkona Dubaissa, Kane sai puhelun LA-päälliköltä, joka kertoi hänelle työskennelleensä laulajan kanssa, joka tunnusti varastaneensa Kanen materiaalin ja jos pois omana.

Tämä lapsi otti vain nauhoitukset verkkosivustoltani, poltti ne CD -levyille ja lähetti ne levy -yhtiöille, Kane sanoo. Hänet oli lentänyt ympäri eri levy -yhtiöt tavatakseen eri tuottajia, hänet oli asetettu hotelleihin, hän ajoi ympäriinsä limoilla. Tämä manageri seurasi minua ja hän sanoi: ”Minulla on mahdollisuuksia tähän musiikkiin; sinun on keksittävä tapa päästä takaisin valtioihin. ”

Se oli helppoa. Muu hänen perheensä oli jo paikalla.

Langen kanssa toimimisensa jälkeen Kevin muutti Los Angelesiin, jossa liikekumppani houkutteli hänet Ozzy Osbournen leiriin. Laulaja oli äskettäin rakentanut studion kotiinsa ja tarvitsi jonkun auttamaan häntä siinä.

Lopulta Kevin palkattiin Osbournen vuoden 2007 Black Rain -levyn tuottajaksi ja hän kirjoitti yhdessä albumin ensimmäisen singlen, I Don't Wanna Stop, joka nimitettiin myöhemmin Grammylle.

Ozzy oli suurin käännekohta, Kevin kertoo kuinka Black Rain antoi hänelle uransa merkittävimmän tauon vuosikymmeniä sen alkamisen jälkeen.

Kevin valvoisi myös Osbournen seuraavaa levyä, 2010: n Screamia, ja seuratessaan kyseistä albumia, häntä lähestyttiin tuottamaan toisen levyn Vegas-pohjaisille metalleille Five Finger Death Punch.

Kevin kieltäytyi alun perin, koska hän oli tuolloin varattu Osbournen kanssa, mutta lopulta suostui auttamaan ryhmää menestymään kahdella kultalevyllä, jotka terävöittivät bändin melodista herkkyyttä (Kevin ja Five Finger päättivät äskettäin nauhoittaa ryhmän tulevan kahden levyn setin) , joista ensimmäinen erääntyy heinäkuussa).

Tähän mennessä Kevin oli muuttanut Vegasiin, alun perin studiota talossa ennen The Hideoutin avaamista noin puolitoista vuotta sitten, ja Kane osallistui jatkuvasti kasvavaan osallistumiseen, joka auttoi kirjoittamaan Top 10-singlen Remember Everything for Five Finger viimeksi, levytti neljä kappaletta In This Momentin läpimurtoalbumille Blood ja on asettanut yli kymmenen kappaletta eri bändien levyille pelkästään kuluneen vuoden aikana.

Kevin näkee Kanea yhä useammin keskeisenä luovana kalvona.

Kun olet 45 -vuotias, sinulla on erilaisia ​​ideoita sanoituksiin kuin 27 -vuotiaana, Kevin sanoo. En ole nyt niin luova, koska olen 45 -vuotias, ja kun menen kotiin, en ajattele seuraavaa kappaletta. Hän miettii sitä vielä kotiin tullessaan. Hänellä ei vain ole kokemuksia, joita minulla on ollut.

Uskon, että siksi olemme hyvä tiimi, koska korjaamme toistensa epäjohdonmukaisuudet.

TÄÄLTÄ TEE OSUMIA, EI YSTÄVIÄ

Kevin Churkon ei tarvitse varoittaa vieraitaan, koska merkki tekee sen hänen puolestaan.

Säästä aikaa nähdäkseni sen omalla tavallani, se lukee ja roikkuu ohjauskonsolin vieressä, joka on oikeastaan ​​vain tietokoneen näppäimistö The Hideoutin ensisijaisessa äänityspaketissa.

Taidan olla aika vaativa, mutta en usko olevani aasi, hän hymyilee. Se on vain, että jos et halua saada sitä oikein, mene muualle.

Onko se perse? hän kysyy kääntyen Kanea kohti ja nauru huutaa hänestä kuin lumivyöry, joka repii vuorenrinteen pojan tullessa mukaan.

Menestyvän tuottajan on oltava monia asioita kerralla, soveltuvuuden mustekala, jolla on kyky olla hieman tehtävänjohtaja listalla.

Hänen on myös oltava taitava muusikko, lauluntekijä, vaihdepää, elämänvalmentaja ja palomuuri taiteilijan ja levy -yhtiön välillä.

Ennen kaikkea hänen on kuitenkin toimittava eräänlaisena lisensoimattomana terapeutina, hieroen munankuoren herkkiä egoja ja samalla tarjoamalla rakentavaa kritiikkiä, joka on tehokkainta silloin, kun se ei kuulosta kritiikiltä.

Se on oikeastaan ​​ero sanomalla: 'Se on paskaa' tai sanomalla: 'Mietin, voisimmeko tehdä tämän paremmaksi?' Kevin sanoo lähestymistavastaan ​​saada paras muusikoista ilman hermoja. Luulen, että se on taito numero yksi, jota näillä taiteilijoilla ei ole. Mutta heidän ei tarvitse saada sitä.

Sitä varten hän on siellä.

Sellainen kova rakkaus on usein tarpeen, opetus, jonka Mutt Lange korosti.

Hän sanoi minulle: 'En ole täällä ystävystyäkseni; Olen täällä tekemässä hittejä ”, Kevin sanoo. Joskus, jos haluat musiikille parasta, sinun on sekoitettava se ihmisten kanssa, sinun on väiteltävä heidän kanssaan, sinun on seisottava haluamasi takana. Sinulla on oltava selkäranka, mutta sinun on oltava avoin muutokselle ja sinun on työskenneltävä sen eteen.

Tavallaan tuottajan ja taiteilijan välinen suhde, hyväntahtoinen, joskus ärsyttävä antaminen ja ottaminen, on samanlainen kuin vanhemman ja lapsen.

Ehkä siksi Kevinillä ja Kaneilla näyttää olevan niin löysä ja helppo suhde toisiinsa.

Kun toinen heistä puhuu, toinen kuuntelee tarkasti, ja he ovat nopeasti kiitollisia toisilleen saavutuksistaan.

En voi ajatella yhtä haastavaa päivää, joka meillä on koskaan ollut studiossa toistensa kanssa, Kane sanoo. Koskaan.

mikä oli michael jacksonin nettovarallisuus

Itse asiassa he tulevat niin hyvin toimeen, että Kevin alkaa keskittyä projekteihin, joissa Kane voi olla enemmän mukana.

Nyt kun olemme menestyneet paljon keskenään tekemillämme asioilla, luulen, että tavoitteemme muuttuvat siinä mielessä, että hankkeet, joihin kallistun, eivät ole hankkeita, joissa se on täydellinen bändi ja minun tarvitsee vain pohjimmiltaan tallentaa ne, Kevin sanoo.

Se ei ole minulle niin mielenkiintoista kuin työskennellä hänen kanssaan käytännönläheisemmin ja keksiä kollektiivisesti jotain todella hienoa. Nautin tästä prosessista todella paljon enemmän.

Se on prosessi, joka ei koskaan näytä loppuvan.

Kevinillä ei ole ollut viikonloppua yli kahteen kuukauteen - eikä hän näytä todella haluavan sitä liian pahasti.

Kun hän lähtee studiolta yöllä, Kane on yleensä vasta siirtymässä tosissaan.

Tämä on kaikki mitä teemme joka päivä, Kevin sanoo.

Hänellä on hetki aikaa pohtia - vain yksi. Sitten kun hän lopettaa ajatuksen, hänen piirteitään kirkastaa hymy, jonka Kane jakaa monien muiden asioiden tavoin hänen kanssaan.

En ole niin varma, että jokainen isä ja poika voisi tehdä sen, mitä olemme tehneet.