Loma -junamatkat voivat luoda muistoja koko elämän

11301130

Lomajunamatkat luovat perheille muistoja tulevina vuosina. Etelä -Nevadan perheet, jotka etsivät erityisiä lomakokemuksia, löytävät mahdollisuuksia matkustaa joulupukin kanssa Nevadan vintage -junissa Boulder Cityssä, Elyssä ja Carson Cityssä sekä Pohjois -Arizonassa Williamsissa ja Cottonwoodissa. Liput menevät nopeasti lomajuna -ajoille, joten toimi pian.

Boulder Cityssä restaurointi jatkuu Nevadan eteläisellä rautatieasemalla, joka on lyhyt linja, joka rakennettiin Hooverin padon rakentamisen aikana 1930 -luvulla. Nyt osa Nevadan museojärjestelmää, osa linjaa kulkee muutaman kilometrin pituisella radalla Boulder Cityn ja Railroad Passin välillä.

Tänä jouluna herra ja rouva Joulupukki ratsastavat perheiden kanssa, jakavat tarinoita, evästeitä, kuumaa suklaata, herkkuja ja valokuvia. Joulupukkijunat kulkevat joulukuun kahden ensimmäisen viikonlopun aikana, ja ne lähtevät klo 10 ja 11, keskipäivällä ja klo 13, 14 ja 15. Osta liput henkilökohtaisesti varaston lipputoimistosta viikonloppuisin tai tiistaisin - perjantaisin rautateiden hallintovirastossa suuressa huoltoliikkeessä osoitteessa 600 Yucca St. Fares.Elyssä sijaitseva Nevadan pohjoinen rautatie liikennöi yhdellä 23 pakotetusta Polar Express -junasta eri puolilla maata. Laivakokemukset heijastavat suosittua lastenkirjaa ja animaatioelokuvaa, jotka ovat nyt kauden klassikoita lasten sukupolvelle. Matkustajat tervehtivät joulupukkia, nauttivat kerrotusta tarinasta ja jakavat herkkuja. Ely Polar Express on yksi seitsemästä tällaisesta retkestä lännessä.

Ylösnoussut ja entisöity Nevadan pohjoinen palveli kerran valtavaa avoimen kuopan kaivosta Elyn lähellä. Rautatieharrastajien vapaaehtoisjärjestö pitää junat kulkemassa historiallisia reittejä pitkin East Elyn pihoilta. Rautatien varikko ja yritysten toimistot toimivat osana Nevadan museojärjestelmää. Valitettavasti budjettileikkaukset voivat sulkea museon ensi kesänä, joten yritä nähdä se, kun otat Polar Expressin. Lahjaideoita riittää museokaupassa.

Joulukuun lomamatkat kestävät puolitoista tuntia kaksi tuntia joulukuun viikonloppuisin perjantaisin klo 18.00, lauantaisin keskipäivällä, 15.30 ja 19.00 ja sunnuntaisin klo 13.00. Erikoisaikataulu sisältää kolme junaa 22. joulukuuta, kaksi joulukuun 23. päivänä ja yhden joka päivä 27. -30. Joulukuuta.

Nevadan pohjoisen Polar Expressin hinnat ovat 28 dollaria aikuisille, 16 dollaria 4–12 -vuotiaille nuorille ja ilmaisia ​​3 -vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille. Soita numeroon (866) 407-8326 tai käy rautateiden verkkosivuilla osoitteessa www.nnry.com tai www. polarexpressride.com.

Carson Cityn Nevadan osavaltion rautatiemuseo suunnittelee viikonloppua retkiä viikonloppuna joulupukin kanssa 13. ja 14. joulukuuta. Historiallisen Virginia Cityn kunnostetut autot ja höyryveturin vetämät Truckee Railroad -autot, lomamatkustajat vierailevat joulupukin kanssa ja jakavat tarinoita ja virvokkeita. Juna kulkee 40 minuutin välein kello 9.00–16.00. Hinnat ovat 5 dollaria aikuisille, 4 dollaria eläkeläisille ja 3 dollaria 6-11 -vuotiaille lapsille. Nuoremmat lapset ratsastavat ilmaiseksi. Soita museoon numeroon (775) 687-6953.

Verden kanjonin rautatie, joka rakennettiin vuonna 1882 palvelemaan kuparikaivoksia Jeromessa, Ariz., Ympärivuotisia luonnonkauniita retkiä. Lomalla joulupukki nousee junalle sisäänkäynnin nuorille tarinoita, musiikkia ja herkkuja. Yksi juna päivässä lähtee Cottonwood -varastolta klo 13.00. neljän tunnin retkelle. Ensimmäisen luokan hinnat ovat 79,95 dollaria, kun taas valmentaja maksaa 54,95 dollaria tai 49,95 dollaria eläkeläisille. Joulupukki Express kulkee joka perjantai, lauantai ja sunnuntai joulukuussa ennen joulua. Varaukset soittamalla numeroon (800) 320-0718, lisätietoja (800) 293-7245 tai tutustu verkkosivustoon osoitteessa www.verdecanyonrr.com.

Marraskuun loppuun mennessä kaikki paitsi kuusi Polar Expressin retkiä suositulla Grand Canyonin rautatiellä Williamsin ja Arizonan Grand Canyonin eteläreunan välillä oli loppuunmyyty. Soita numeroon (800) 843-8724 nyt ja toivoa peruutuksia tai suunnitella etukäteen lomamatka vuonna 2009. Kysy perhepaketeista, jotka yhdistävät junamatkat kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, joilla on huoneita matkan molemmissa päissä. Tutustu Web -sivustoon osoitteessa www.thetrain.com.

Oletko hämmentynyt lahjaksi? Harkitse insinööriä päiväretkille Nevadan pohjoisrautatiellä ja Verden kanjonirautatiellä - kallista mutta hauskaa.

Margo Bartlett Pesekin sarake ilmestyy sunnuntaisin.