Honey Boo Boo Lapsen nettovarallisuus

Kuinka paljon Honey Boo Boo Child Worth on?

Honey Boo Boo Lapsen nettovarallisuus: 400 tuhatta dollaria

Honey Boo Boo Lasten palkka

50 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Honey Boo Boo Lapsen nettovarallisuus: Honey Boo Boo Child on amerikkalainen todellisuustähdetähti ja lasten kauneuskilpailija, jonka nettovarallisuus on 400 000 dollaria. Työskentelystään TLC-todellisuusnäyttelyssä '' Here Comes Honey Boo Boo '' (2012–2014) hänen perheelleen maksettiin 50000 dollarin palkka jaksoa kohden, ja hän ansaitsi 2,75 miljoonaa dollaria näyttelyn aikana. Alana Frances Thompson, 28. elokuuta 2005, syntynyt McIntyre, Georgia, syntyi ensin TLC-todellisuussarjassa '' Toddlers and Tiaras '' (2012–2013), joka seurasi erilaisia ​​lapsikilpailuihin osallistuneita ja heidän perheitään valmistautuessaan. kilpailua varten. '' Here Comes Honey Boo Boo '' -lehden päättymisen jälkeen Alana ilmestyi äitinsä sarjassa Mama June: From Not to Hot, joka esitettiin TLC: ssä vuosina 2017--2020.

Ura: Vaikka 'Toddlers and Tiaras' keräsivät hyvin ristiriitaisia ​​arvosteluja ja ansaitsivat useiden lasten edunvalvontaryhmien vihaa, Thompsonille tarjottiin oma näyttely TLC: ssä. Spin-off-sarja nimeltä 'Here Comes Honey Boo Boo' seurasi Alanaa ja hänen äitinsä, kesäkuu 'Mama June' Shannonia, kun he navigoivat kilpailussa. Se keskittyi myös hänen isäänsä, Mike 'Sugar Bear' Thompsoniin, ja hänen vanhempiin sisariinsa, Lauryn, Jessica ja Anna, jotka eivät olleet mukana kilpailuelämässä ja joilla on omia asioita, mukaan lukien teini-ikäisten raskaus. Esitys sai huomattavaa kritiikkiä ihmisiltä, ​​jotka uskovat, että se hyödynsi perhettä ja ylisti epäterveellistä elämäntapaa. 'Here Comes Honey Boo Boo' esitti 55 jaksoa, ja se peruutettiin neljännen kauden jälkeen, kun äiti June havaittiin miehen kanssa, joka väitetysti ahdisti yhtä hänen tyttäristään. Vuonna 2017 TLC esitti muutamia jaksoja, jotka oli kuvattu kaudelle 5 erityisenä nimellä '' Here Comes Honey Boo Boo: The Lost Episodes ''.

(Kuva: Jonathan Leibson / Getty Images)

Näyttelyn päättymisen jälkeen Thompson kilpaili Dancing with the Stars: Juniors -sarjassa vuonna 2018 ja ilmoitettiin maksaneensa 50000 dollaria ABC-sarjassa. Hän oli pariksi Tristan Ianieron kanssa, ja duo poistettiin kilpailusta viikolla neljä. Alana on esiintynyt myös ohjelmissa Jimmy Kimmel Live !, The Tonight Show pääosissa Jimmy Fallon, The Doctors, Wendy Williams Show, The Screen Junkies Show, Steve Harvey, Good Morning Amerikka 'ja' Elää Kellyn ja Ryanin kanssa '. Hän oli esillä elokuvassa Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2012, ja vuonna 2013 hänen perheensä kilpaili Cake Boss -elokuvan näyttelijöiden kanssa Family Feud -elokuvassa.

Henkilökohtainen elämä: Thompsonin vanhemmat hajosivat vuonna 2014, ja kun hänen isänsä meni naimisiin Jennifer Lambin kanssa vuonna 2017, Alana seurasi häntä käytävällä. Vuonna 2015 Alana ja Lauryn nauhoittivat kappaleen Movin 'Up laulajan / lauluntekijän Adam Bartan kanssa, ja musiikkivideo herätti villityksen, joka tunnetaan nimellä `` hunaja boo boo bop' '. Äiti June pidätettiin hallittavan aineen hallussapidosta sen jälkeen, kun hän ja hänen poikaystävänsä olivat kiinni crack-kokaiinilla maaliskuussa 2019, ja Alanan sisar Lauryn, joka oli tuolloin 20-vuotias, sai laillisen holhouksen. Huhtikuussa 2020 kerrottiin, että Lauryn, hänen miehensä, Josh ja Alana häädettiin kodeistaan, koska he olivat 1242 dollaria jäljessä vuokrasta.

Honey Boo Boo Lapsen nettovarallisuus

Honey Boo Boo

Nettovarallisuus: 400 dollaria tuhatta
Palkka: 50 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu