Isäntä Bill O’Reilly ulos Fox Newsista

Juontaja Bill O.Isäntä Bill O'Reilly elokuvasta The O'Reilly Factor Fox News Channelilla 1.10.2015 New Yorkissa. (Richard Drew/Tiedosto, AP)

NEW YORK - Fox News on päättänyt erota tähti -isäntä Bill O'Reillyn kanssa seksuaalisen häirinnän syytösten vuoksi, New York -lehti kertoi keskiviikkona viitaten keskusteluihin kerrottuihin nimettömiin lähteisiin.

O’Reilly sanoi 1. huhtikuuta antamassaan lausunnossa, että häntä oli kohdeltu epäoikeudenmukaisesti julkisen näkyvyytensä vuoksi. O'Reillyn asianajaja Marc Kasowitz sanoi tiistaina antamassaan lausunnossa, että televisio-isäntä on joutunut julman hahmojen salamurhan kampanjaan, joka on ennennäkemätön McCarthyistin jälkeisessä Amerikassa.

O’Reilly väitti keskiviikkona tapahtuneen irtisanomisensa jälkeen, että häntä vastaan ​​esitetyt seksuaalisen häirinnän väitteet eivät pitäneet paikkaansa, ja kutsui hänen irtisanomistaan ​​syytösten vuoksi erittäin masentavaksi.O'Reilly sanoi olevansa ylpeä ajastaan ​​Foxissa. Hän kiitti katsojia ja pani merkille Foxin saavuttaman menestyksen.

Bill O'Reillyn lausunto ... @FOXLA pic.twitter.com/EA3QQdSqFb

- MarlaTellez (@MarlaTellez) 19. huhtikuuta 2017

Ei tiedetä tarkalleen, miten Fox News käsittelee O’Reillyn poistumista tai saako hän sanoa hyvästit katsojille ilmassa, New York -lehden raportin mukaan.

Fox Newsin ja sen emoyhtiön Twenty-First Century Fox Inc: n edustajat eivät olleet heti käytettävissä kommentoimaan. Keskiviikkona jaettiin työntekijöille muistio, jossa käsiteltiin O'Reillyn työllisyyttä koskevia kysymyksiä.

nettovarallisuus jean claude van damme

Sisäinen muistio lähetettiin juuri Fox News Channel RE: Bill O'Reillyn henkilökunnalle pic.twitter.com/UjecenLxNq

- Steve Cariola (@SRCario) 19. huhtikuuta 2017

New York Times raportoi 1. huhtikuuta, että Fox ja O'Reilly, 20-vuotias konservatiivisen kaapeliverkoston veteraani, maksoivat viidelle naiselle yhteensä 13 miljoonaa dollaria häirintävaatimusten ratkaisemiseksi.

O’Reilly sanoi tuolloin antamassaan lausunnossa, että hän oli asettunut vain säästämään lapsiaan kiistasta.

Raportin jälkeen mainostajat, kuten Pohjois -Amerikan BMW, Allstate Corp, ranskalainen lääkevalmistaja Sanofi SA ja T. Rowe Price, vetivät mainoksensa O’Reillyn ensi -illasta The O’Reilly Factor -sarjasta.

Viisi naista, jotka saivat siirtokuntia, työskentelivät joko O’Reillyn palveluksessa tai esiintyivät vieraina hänen ohjelmassaan New York Timesin tarinan mukaan.

kevin from counts kustoms nettovarallisuus

Fox Newsin ankkuri Laurie Dhue syytti O'Reillyä ja Fox Newsin perustajapuheenjohtajaa Roger Ailesia ahdistelusta, mutta ei seksuaalisesti, ja Juliet Huddy, O'Reillyn show'n vakituinen vieras, syytti häntä seksisuhteesta hänen kanssaan ja yrittämisestä estää hänen uransa, kun hän hylkäsi hänen edistysaskeleensa, sanomalehti kertoi.

Suurin ratkaisu oli 9 miljoonan dollarin korvaus seksuaalisen häirinnän oikeudenkäynnissä, jossa Fox Newsin entinen tuottaja Andrea Mackris nosti O'Reillyä vastaan ​​vuonna 2004 New York Timesin mukaan.

Ailes joutui eroamaan heinäkuussa, kun monet naiset, mukaan lukien entinen ankkuri Gretchen Carlson, syyttivät häntä seksuaalisesta väärinkäytöstä. Ailes on toistuvasti kiistänyt tehneensä väärin.

Twenty-First Century Fox on käyttänyt asianajotoimistoa Paul, Weiss Rifkind, Wharton & Garrison, joka tutki myös Ailesia vastaan ​​esitettyjä väitteitä, tutkiakseen O'Reillyn käyttäytymistä.

O'Reilly Factor on Fox Newsin katsotuin ohjelma, ja se saa historiansa parhaiten arvioidun ensimmäisen neljänneksen, keskimäärin 4 miljoonaa katsojaa, Nielsenin mukaan.

Verkosto on nauttinut korkeista arvioista huolimatta mainostajien pakokaudesta O'Reillyn ohjelmasta ja lukuisista väitteistä, joiden mukaan johtajat ovat sulkeneet silmänsä seksuaaliseen väärinkäyttöön.

Tucker Carlson täyttää Bill O'Reillyn paikan

sheikki mohammed bin rashid nettovarallisuus

Fox News Channel kertoo, että Tucker Carlson Tonight alkaa lähettää tuntia aikaisemmin täyttääkseen aikajakson, jonka Bill O’Reilly vapautti, ja hän menetti työnsä keskiviikkona, koska hän väitti häiritsevänsä seksuaalisesti naisia.

Maanantaista alkaen Carlsonin esitystä seurataan klo 21.00. The Fivein EDT siirtyy iltapäiväpaikastaan.

Viisi vaihdetaan klo 17.00. EDT: n Eric Bollingin isännöimä tunnin ohjelma, joka debytoi 1. toukokuuta. Ensi viikolla Bret Baierin erityiskertomus täyttää 5–7. aikaväli.

Klo 19.00 EDT, Martha MacCullum pysyy paikallaan.

Kuolleen O’Reillyn The Factor jatkuu tällä viikolla Dana Perinon isäntänä keskiviikko- ja torstai -iltana ja Greg Gutfieldin perjantaina.

Pyörittäen Foxin prime-time-kokoonpanoa, Hannity pysyy kello 22.00. EDT.

O'Reilly Las Vegasissa

O’Reillyn live The Spin Stops Here Tour on varattu 15. joulukuuta Caesars Palacen Colosseumille. Liput olivat edelleen myynnissä Axs.com -verkkosivustolla keskiviikkona iltapäivällä esitykseen koomikko Dennis Millerin ja Fox Newsin persoonallisuuden Jesse Wattersin kanssa.

Asianajajaryhmä, Care 2, lähettää verkossa vetoomuksen kehotti viittä tapahtumapaikkaa, Colosseum mukaan lukien, perumaan O’Reillyn esiintymiset.

missä joukkueessa doc rivers pelasi

Colosseumia ylläpitää AEG Live, joka tuottaa myös osan konserttitähdistä, mukaan lukien Celine Dion. AEG: n tiedottaja sanoi kuitenkin, että O'Reilly -päivämäärä ei ole yksi niistä, joita yritys tuottaa, ja ulkopuolinen promoottori on mukana. Caesars Entertainment ei ollut palannut sähköpostiviestejä tai puheluita klo 18.00 mennessä. Keskiviikko.

O'Reilly ja Miller ovat esiintyneet satunnaisesti treffeillä Colosseumilla ensimmäisen kerran joulukuussa 2012 lähtien.

—Journal reportteri Mike Weatherford osallistui tähän raporttiin.

Liittyy

Bill O’Reillyn väitteet seksuaalisesta häirinnästä Fox Newsin ratkaisemina