Kuumamyynnin Cirquen kaikkien esitysten pitäisi olla jälleen auki lokakuuhun mennessä

Kohtaus Cirque du Soleil -esityksestäKohtaus Cirque du Soleil -esityksestä 'O' Bellagiossa. (Cirque du Soleil) Kohtaus Cirque du Soleil -esityksestä 'O' Bellagiossa. (Cirque du Soleil) Kohtaus Cirque du Soleil -esityksestä 'O' Bellagiossa. (Cirque du Soleil) Kohta Cirque du Soleil -esityksestä Mystere Treasure Islandilla. (Cirque du Soleil) Kohta Cirque du Soleil -esityksestä Mystere Treasure Islandilla. (Cirque du Soleil) Kohta Cirque du Soleil -esityksestä Mystere Treasure Islandilla. (Cirque du Soleil)

Cirque du Soleil on ollut pimeä niin kauan, että olemme unohtaneet, kuinka nopeasti yritys voi liikkua.

Puhumme yhtiön nopeutuneesta lipunmyynnistä ainakin suuren kysynnän ja pandemian jälkeisessä tilanteessa. Ja myös yrityksen odotettua nopeampi paluu Love, Michael Jackson One ja Ka lavalle.

O ja Mystere, Cirquen kaksi ensimmäistä showta, jotka palaavat COVID-19: n jälkeen, myyvät sarjojaan noin kaksinkertaisesti ennen sulkemistaan. Ja Blue Man Group, jonka Cirque omistaa, myy myös kyseisellä leikkeellä.Mitä se tarkoittaa, että jos tavallinen päivä O- tai Mystere -alueella myisi keskustelun vuoksi 500 lippua päivässä, nyt myymme 1000 lippua päivässä, Cirquen toimitusjohtaja Daniel Lamarre sanoi haastattelussa viime viikko. Ottaisin Blue Man Groupin tähän ryhmään.

cirque du soleil michael jackson las vegasissa

Heinäkuun 1. päivänä avattu O Bellagiossa myy 80-100 prosenttia suurimman osan heinäkuuta Ticketmasterin päivitettyjen lukujen mukaan. Tämä esitys on kaikkien aikojen myydyin Cirquen Vegas-tuotannoista, ja se oli jatkuvasti 90 prosentin alueella koko sen ajan ennen COVID-19-tautia.

Avajaiset 28. kesäkuuta Mystere Treasure Islandilla myös myy vahvasti 70-80 prosenttia heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla. Ennen COVID-19: tä Stripin pisimpään jatkunut Cirque-esitys on ollut noin 60 prosenttia myytyä esitystä kohden, ja se oli yleensä alennettu tämän määrän saavuttamiseksi.

Lamarre sanoi myös odottavansa nopeampaa rakkauden paluuta Mirage -tilassa ja Michael Jackson Onea Mandalay Bayssä.

George j. maloof, jr.

Aiomme avata esityksiä todennäköisesti nopeammin kuin alun perin ajattelimme, Lamarre sanoi. Luulen, että avaamme MJ: n ja 'Love' -palvelun ennemmin kuin myöhemmin ja 'Ka' joskus syksyllä.

Lamarre sanoi etsivänsä MJ: tä ja Lovea lähes samaan aikaan elokuussa. Cirque olisi onnistunut tuomaan neljä esitystä takaisin Stripille syyskuuhun mennessä. Kais on alustavasti matkalla takaisin lokakuussa.

Noin 1 370 Cirque-työntekijää Las Vegasissa menetti työpaikkansa, kun yritys sulki koko 44-näyttelyimperiuminsa maaliskuussa 2020. Noin 120 irtisanottiin pysyvästi, kun Zumanity suljettiin 17 vuoden ajan New York-New Yorkissa.

Kysyttäessä, kuinka moni Cirquen jäljellä olevista työntekijöistä palaa takaisin, Lamarre sanoi, sanoisin, että suurin osa heistä ... Mielestäni meidän pitäisi olla melko lähellä sitä, missä olimme vuoden loppuun mennessä.

Suunnittelee 95%: n henkilöstön uudelleenjärjestelyä

Lisäksi Lamarre sanoo, että yritys on valmis palauttamaan 95 prosenttia 3500 työntekijästään irtisanotuksi COVID -aikana, mukaan lukien yrityksen 44 kansainvälisen kiertue -esityksen työntekijät. Vegas -yhteisön palauttaminen on ollut suhteellisen saumatonta, kun ajatellaan Cirquen taiteilijoiden tasapainoa ympäri maailmaa.

Taiteilijat ovat paremmassa kunnossa kuin odotimme, mikä on hienoa saada esitysten laatu takaisin sille tasolle, Lamarre sanoi. Pidimme virallisen yhteyden Las Vegasin taiteilijoihimme, koska uskoimme aivan oikein, että Vegas olisi ensimmäinen markkinoille avattu, koska kaikki taiteilijat asuvat siellä. Mutta mikä yllättävää on, huomasimme, että 95 prosenttia kansainvälisistä työntekijöistämme oli halukas palaamaan takaisin.

Lamarre jatkoi, se auttaa meitä tekemään nopeamman päätöksen aloittaa myös kiertue -esityksemme.

kuinka paljon peyton manning on arvoinen

Cirque on jälleen toiminnassa Isossa -Britanniassa tammikuussa, kun se avaa Luzian uudelleen Lontoon Royal Albert Hallissa.

Lamarre sanoi myös MGM Resorts Internationalin operatiivisen johtajan Corey Sanders on liittynyt Cirque -johtokuntaan ja astuu virkaansa lähtevän MGM Resortsin viihde- ja urheilujohtajana George Kliavkoff . Entinen MGM Resortsin puheenjohtaja Jim Murren on edelleen yksi Cirquen kahdesta puheenjohtajasta yhdessä Gabriel de Alban kanssa The Catalyst Capital Groupin sijoitustiimissä.

Olen tuntenut Coreyn ikuisesti, ja olen tuntenut Jimin ikuisesti, Lamarre sanoi. Näissä kokouksissa hallituksen jäsenet kysyvät Vegasin tilanteesta, ja voisin kertoa oman versioni, mutta voin myös kääntyä Coreyn puoleen ja sanoa: Corey, mitä mieltä olette? koska hänellä on myös erittäin vahva näkemys markkinoista.

O -paluuta kaapataan MGM Studiosin dokumenttielokuvalle, joka valvoo projektin tuotantoa, editointia, jakelua ja viestejä. Lamarre esitetään. Muuten hän sanoo: On hyvin vähän muuta sanottavaa kuin kuvaamme juuri nyt, ja odotamme, että MGM Studios palaa meille ja kertoo meille ostajat.

Tällaisesta hankkeesta pitäisi olla maailmanlaajuista kiinnostusta, kun otetaan huomioon yrityksen pandemian jälkeinen elpyminen, alkaen sen upeasta vedestä Stripillä.

parhaat ruokapaikat las vegasissa 2014

Mielestäni tällä dokumentilla pitäisi olla kansainvälinen vetovoima, Lamarre sanoi. Suoratoistojen ja lähetystoiminnan harjoittajien ympäri maailmaa pitäisi olla kiinnostunut tästä. Lamarre itse aikoo viettää kaksi viikkoa Las Vegasissa, mitä hän ei ole koskaan tehnyt 25-vuotisen toimikautensa aikana Cirquen kanssa, mikä johtaa Mysteren ja O: n uudelleen avaamiseen.

Rakastan sitä, Lamarre sanoi. Tulet kyllästymään minuun, mutta haluan elää tarinan, harjoitukset, kaupungin surina. En voi odottaa olla siellä.