Howard Hughes Net Worth

Kuinka paljon Howard Hughes on arvoinen?

Howard Hughesin nettovarallisuus: 11 miljardia dollaria

Howard Hughesin nettovarallisuus: Howard Hughes oli amerikkalainen liike-elämä, elokuvaohjaaja ja tuottaja, lentäjä ja insinööri, jonka nettovarallisuus oli kuolemansa aikaan 11 miljardia dollaria (2,5 miljardia dollaria vuonna 1976). Howard Hughes käytti isänsä kuoltua perimää omaisuutta aloittaakseen uran ohjaamisen ja tuottaakseen hittielokuvia, kuten The Outlaw, Scarface, Hells Angels ja The Racket. Kaksi ensimmäistä elokuvaa, jotka hän on koskaan tehnyt, olivat 'Arabian yöt' ja 'Kaikki näyttelevät'. Molemmat olivat suuria hittejä.

Hän perusti Hughes Aircraft Companyn vuonna 1932, Hughes Helicopters Divisionin vuonna 1947 ja Hughes Aerospace Groupin vuonna 1948. Howard otti myös hallitsevan osuuden TWA-lentoyhtiöistä vuonna 1939. Hän osti lentoyhtiön Air West vuonna 1970 ja muutti nimen Hughes Airwestiksi.

Hughes asetti henkilökohtaisesti monia maailmanennätyksiä lentäjänä ja lentokoneinsinöörinä. Hän rakensi Hughes H-1 Racerin juoksemalla Hughes Aircraft -ajoneuvoa, joka lahjoitettiin Smithsonionille vuonna 1975 ja esitettiin sitten kansallisessa ilma- ja avaruusmuseossa. Hän oli myös yksi ihmisistä, jotka auttoivat suunnittelemaan ja rahoittamaan Boeing 307 Stratolinerin ja Lockheed L-049 Constellationin rakennuksia.

Kuolemansa aikaan Howard jätti jälkeensä kiinteistön, jonka arvo oli 2,5 miljardia dollaria. Se on sama kuin 11 miljardia dollaria nykypäivän dollareina. Yli 400 ihmistä ilmoittautui vaatimaan osan hänen testamentistaan. Valmistettiin useita erilaisia ​​testamentteja, joista yksi jätti 150 miljoonaa dollaria Nevadan huoltoaseman hoitajalle, joka ajoissa ajoi kadonneen ja hämmentyneen Howardin takaisin Desert Inniin yhden yön. Mormonikirkko väitti suuren osuuden Howardin tahdosta. Useiden vihaisten oikeusjuttujen jälkeen tuomari julisti lopulta, että Howard kuoli ilman pätevää tahtoa ja jakoi sen vuoksi omaisuutensa 22 serkkun kesken.

Howardin nimi ja keksinnöt elävät edelleen tähän päivään saakka. Kuolemansa jälkeen hän lahjoitti kaikki varastonsa Hughes-lentokoneessa muodostamaan Howard Hughes Medical Institute (HHMI) Chevy Chase, Maryland. Vuonna 1985 HHMI myi kaikki Hughes Aircraftin varastot General Motorsille verovapaasta 5,2 miljardin dollarin käteisvarasta. Tämä muutti HHMI: n hetkeksi yhdeksi maailman suurimmista yksityisistä säätiöistä. HHMI on yksi suurimmista kansalaisjärjestöistä lääketieteellistä ja biologista tutkimusta varten maailmassa. Tänään HHMI: n rahasto on 17 miljardia dollaria.

Howard Hughes kärsi tunnetusti pakko-oireisesta häiriöstä. Hän oli päässyt pisteeseen, jossa hänellä oli vaikeuksia tehdä päätöksiä, ja hän lukkiutui päiviksi ja kuukausiksi kerrallaan elämättä muusta kuin suklaakarkeista ja maidosta. Hän vaati, ettei kukaan puhu hänelle, ellei häntä pyydetä, eikä kukaan saa katsoa häntä. Hän jatkoi itsensä päästämistä eikä ollut ollenkaan huolissaan henkilökohtaisesta hygieniasta. Ainoa, mitä hän halusi, oli jättää yksin katsomaan elokuvaa elokuvan jälkeen istuessaan alasti tuolillaan.

Kun Howard Hughes kuoli, viranomaiset eivät olleet aluksi edes varmoja, että se oli hän. Howardin jatkuva huumeidenkäyttö ja heikentävä tila tuhosivat hänen ruumiinsa ja ulkonäönsä. Hänen fyysinen kunto oli niin huono, että hän painoi vain noin 90 kiloa. Ruumiinavaus vahvisti, että Howard Hughes kuoli munuaisten vajaatoimintaan. Lääkärit löysivät viisi injektioneulaa, jotka olivat murtuneet hänen käsivarsistaan ​​ja jaloistaan. Hänet haudattiin Houstonissa Teksasissa Glenwoodin hautausmaalle.

Howard Hughes Net Worth

Howard Hughes

Nettovarallisuus: 11 miljardia dollaria
Syntymäaika: 24. joulukuuta 1905 - 5. huhtikuuta 1976 (70 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,92 m)
Ammatti: Yrittäjä, insinööri, lentäjä, sijoittaja, elokuvantuottaja, elokuvaohjaaja, filantropisti, keksijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu