Howard Sternin nettovarallisuus

Kuinka paljon Howard Stern on arvoinen?

Howard Sternin nettovarallisuus: 650 miljoonaa dollaria

Howard Sternin palkka

90 miljoonaa dollaria

Howard Sternin nettovarallisuus ja palkka : Howard Stern on amerikkalainen radio- ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 650 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli ensimmäinen laajalti tunnettu The Howard Stern Show -radioohjelman ansiosta, joka oli kansallisesti syndikoitu maanpäällisessä radiossa vuosina 1986–2005. Howard lähti tavallisesta radiosta 16. joulukuuta 2005. miljoona sopimusta Sirius-satelliittiradion kanssa. Hänen Sirius-esityksensä debytoi 9. tammikuuta 2006. Howard on sittemmin ansainnut yli miljardi dollaria pelkästään Sirius-ohjelmassa niiden satojen miljoonien lisäksi, jotka hän ansaitsi tavallisessa radiossa.

9. joulukuuta 2020 vahvistettiin, että Howard oli allekirjoittanut 5 vuoden pidennyksen Siriusin kanssa, jonka oletetaan olevan arvoltaan 120 miljoonaa dollaria vuodessa eli yhteensä 600 miljoonaa dollaria.

Kun kuulet, että Howard 'tekee' 120 miljoonaa dollaria vuodessa, on huomattava, että näiden sopimusten rahat Stern käyttää kattamaan kaikki näyttelyiden tuotantokustannukset, mukaan lukien Robin Quiversin ja Gary Dell-Abaten palkat. Arvioimme, että Robin ansaitsee 10 miljoonaa dollaria vuodessa ja Gary 4 miljoonaa dollaria vuodessa. Pelkästään se on 14 miljoonaa dollaria. Jos oletat konservatiivisesti 10-15 miljoonaa dollaria lisäkustannuksista, Howardille jää henkilökohtaisesti noin 90 miljoonaa dollaria ennen veroja ja edustajapalkkioita. Agenttien osuus on tyypillisesti noin 10%, jolloin luku laski noin 80 miljoonaan dollariin. Verot ottaisivat vielä noin puolet, jolloin Howardin nettotulot olisivat 40 miljoonaa dollaria vuodessa.

Jos Howard säilyttää nykyisen aikataulunsa, joka on kolme uutta näyttelyä viikossa, noin 40 viikkoa vuodessa, se toimii 120 esitykseen vuodessa. Käyttämällä 120 uutta näyttelyä vuodessa ja 40 miljoonaa dollaria nettotuloja, kaikkien kustannusten jälkeen Howard Stern tekee 333 333 dollaria näyttelystä. Pohjimmiltaan upouusi Ferrari joka kerta kun hän lähettää.

Avaintiedot
  • Ansainnut yli miljardi dollaria liittyessään Siriusiin
  • Ansaitsi satoja miljoonia aiemmista sopimuksista
  • Ansaitsee noin 90 miljoonaa dollaria vuodessa tuotantokustannusten jälkeen
  • Verkot noin 333 000 dollaria näyttelystä verojen ja kaikkien kustannusten jälkeen
  • Omistaa kiinteistöjä 100 miljoonan dollarin arvosta
  • NYC: n kattohuoneiston arvo on todennäköisesti 50 + miljoonaa dollaria
  • NYC-huoneisto on 5 yksikköä ja kattaa 8000 neliömetriä
  • Maksoi 20 miljoonaa dollaria tyhjästä erästä Hamptonsissa vuonna 2005
  • Custom rakensi tontille 16 000 neliömetrin kartanon
  • Maksettiin 52 miljoonaa dollaria vuonna 2013 kartanosta Palm Beachillä Floridassa

Aikainen elämä: Howard Allan Stern syntyi 12. tammikuuta 1954 Queensin Jackson Heightsin alueella New Yorkissa. Hänen äitinsä Ray oli toimistotyöntekijä New Yorkissa. Hänen isänsä palveli armeijassa toisen maailmansodan aikana ja myöhemmin, työskenteli radioinsinöörinä WHOM: lla Manhattanilla. Hän oli myös Aura Recording, Inc.:n, manhattanilaisen äänitysstudion, jossa mainoksia ja sarjakuvia tehtiin. Howardilla on vanhempi sisar nimeltä Ellen. Kun Stern oli vuoden ikäinen, hänen perheensä muutti Long Islandille New Yorkiin. Stern halusi olla radioliiketoiminnassa jo viiden vuoden ikäisenä. Hänen isänsä perusti väliaikaisen äänitysstudion perheen kodin kellariin Rooseveltiin, New Yorkiin, jotta Stern voisi nauhoittaa näennäisiä radio-ohjelmia. Hän osallistui Roosevelt Junior-Senior High Schooliin. Kun Stern oli 15, hänen perheensä muutti Rockville Centeriin New Yorkiin. Hän ilmoittautui South Side High Schooliin lukuvuodeksi 1969-70. Hän valmistui lukiosta vuonna 1972. Hän ilmoittautui syksyllä Bostonin yliopistoon. Korkeakoulussa hän työskenteli yliopiston radiokanavalla WTBU toisen vuoden aikana. Vuonna 1974 hän sai pääsyn Bostonin yliopiston julkisen viestinnän kouluun. Toukokuussa 1976 Stern valmistui magna cum laude Bostonin yliopistosta.

Ura: Vuosina 1976-1982 Stern työskenteli aamunäyttelyssä WRNW: ssä Briarcliff Manorissa New Yorkissa, WCCC: ssä Hartfordissa Connecticutissa, WWWW: ssä Detroitissa, Michigan ja WWDC: ssä Washington DC: ssä, missä hän kehitti itsensä.

Stern työskenteli New Yorkin WNBC: ssä tekemällä iltapäivävuoroja vuodesta 1982 vuoteen 1985. Hän aloitti 20-vuotisen juoksunsa WXRK: ssa New York Cityssä vuonna 1985. Vuonna 1986 hänen aamunäyttönsä aloitti syndikaation 60 markkinoilla ja altisti hänet 20 miljoonalle. kuuntelijat.

Hän on ensimmäinen henkilö, jolla on ykkösnäyttely samanaikaisesti New Yorkissa ja Los Angelesissa.

Vuonna 1993 Stern allekirjoitti miljoonan dollarin sopimuksen Simon & Schusterin kanssa muistelmansa 'Yksityiset osat' kirjoittamisesta. Kirja julkaistiin lokakuussa 1993 ja se oli välitön hitti. Ensimmäinen 225 000 kappaleen painosmäärä myytiin muutaman tunnin kuluessa myynnistä. Viiden päivän kuluessa julkaisemisesta 'Private Parts' 'tuli nopeimmin myyty kirja Simon & Schusterin historiassa. Kirja debytoi New York Timesin bestseller-listalla ykkönen ja pysyi listalla 20 viikkoa.

Vuonna 1997 Sternin 'Yksityiset osat' -elokuvaesitys otti teatterit. Stern ja useat hänen radiohenkilöstöstään, mukaan lukien Robin Quivers, Fed Norris, Gary Dell'Abate ja Jackie Martling, esiintyivät elokuvassa. Elokuva 'Yksityiset osat' julkaistiin 7. maaliskuuta 1997 Yhdysvalloissa. Elokuva sijoittui avausviikonloppuna Yhdysvaltain lipputulot ykköseksi bruttomäärällä 14,6 miljoonaa dollaria. Se keräsi kotimaan yhteensä 41,2 miljoonaa dollaria teatterikierroksen lopussa.

Stern kirjoitti myös Miss America vuonna 1995 ja Howard Stern Comes Again vuonna 2019.

Vuonna 2011 Stern ilmoitti korvaavansa Piers Morganin tuomarina America's Got Talent -sarjasta seitsemännen kauden aikana. Hän jatkoi tuomarina näyttelyssä kahdeksannen, yhdeksännen ja kymmenennen kauden. Stern lähti 10. kauden lopussa syyskuussa 2015.

(Kuva: Dave Kotinsky / Getty Images)

Howard Sternin palkka ja sopimukset : Ennen kuin Stern liittyi Siriusiin, satelliittialustalla oli 600 000 tilaajaa ja se menetti 226 miljoonaa dollaria vuodessa 13 miljoonan dollarin tuloilla. Tänään yhdistetyllä SiriusXM-palvelulla on 35 miljoonaa maksavaa tilaajaa, ja se tuottaa 1,8 miljardia dollaria voittoa 7,2 miljardin dollarin tuloista. Siriusilla Howard nauttii täysin sensuroimattomasta sananvapaudesta FCC: n ulottumattomissa. Analyytikoiden mukaan 10-15% Sirius-asiakkaista tilasi palvelun yksinomaan kuunnellakseen Sterniä.

Sternistä tuli yksi eniten palkattuja radiolukijoita allekirjoitettuaan viisivuotisen sopimuksen Siriuksen kanssa vuonna 2004 arvoltaan 500 miljoonaa dollaria. Kaupasta maksettiin Sternille olennaisesti 100 miljoonaa dollaria vuodessa, 80 miljoonaa dollaria käteisenä ja 20 miljoonaa dollaria varastossa. Tämä 100 miljoonaa dollaria kattaisi myös hänen esityksensä tuotantokustannukset, mukaan lukien henkilöstön palkat. On arvioitu, että Stern piti 50 miljoonaa dollaria itselleen. Välittömästi ennen liittymistään Siriusiin Stern ansaitsi Viacomissa 30 miljoonaa dollaria vuodessa maanpäällisen radion lähettämiseen.

Hän lisäsi toimintaansa vuonna 2010 uudella viisivuotisella 500 miljoonan dollarin sopimuksella. Joulukuussa 2015 hän allekirjoitti uuden 12 vuoden sopimuksen Siriusin kanssa. Tämän viimeisimmän sopimuksen uskotaan maksavan Sternille 80 miljoonaa dollaria vuodessa, joka kattaa palkan itselleen, palkat henkilöstölleen ja näyttelyn tuotantokustannukset. Siihen mennessä, kun tämä viimeisin kauppa on tehty, Stern on henkilökohtaisesti ansainnut yli miljardin dollarin palkan (ilman tuotantokustannuksia) Sirius-aikanaan. Hän ansaitsi myös useita satoja miljoonia dollareita (ennen veroja) maanpäällisestä radiosta ennen vuotta 2005.

9. joulukuuta 2020 Howard vahvisti allekirjoittaneensa viiden vuoden pidennyksen Siriusin kanssa, jonka ilmoitettiin olevan arvoltaan 600 miljoonaa dollaria. Se maksaa 120 miljoonaa dollaria kattamaan kaikki tuotantokustannukset.

Howard Sternin nettovarallisuus

(Kuva: Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Stern tapasi Alison Bernsin mielestä yhteisen ystävän, kun hän oli opiskelija Bostonin yliopistossa. He menivät naimisiin 4. kesäkuuta 1978 Brookline, Massachusetts. He olivat molemmat 24. Heillä on kolme tytärtä: Emily Beth (1983), Debra Jennifer (1986) ja Ashley Jade (1993). He erosivat lokakuussa 1999. Avioero päättyi sovinnollisesti vuonna 2001.

Stern seurasi mallia Angie Everhartia ja näyttelijä Robin Givensin muutaman kuukauden ajan eronsa Alisonista tapaamisen ja Beth Ostrosky kanssa. Stern alkoi seurustella malli- ja televisio-isännän Ostroskyn kanssa vuonna 2000. He kihloivat 14. helmikuuta 2007 ja menivät naimisiin 3. lokakuuta 2008 Le Cirque -ravintolassa New Yorkissa.

Sternistä tuli historian eniten sakotettu radio-isäntä, kun FCC antoi 2,5 miljoonan dollarin sakot aseman omistajille säälimättömäksi katsotusta sisällöstä.

Stern kärsii pakko-oireisesta häiriöstä. Hän paljasti taistelunsa OCD: n kanssa kirjassaan Miss America. Hän käyttää transsendenttista sovittelua, jota hänen vanhempansa ovat käyttäneet 1970-luvun alusta saakka.

Vuonna 2012 Sternistä tuli peskari.

Stern ja Ostrosky ovat Amerikan pohjoisrannan eläinliiton kannattajia. Yhdessä pari on kasvattanut lähes 900 kissaa. Heillä on neljä omaa kissaa: Bella, Yoda, Walter ja Pebble.

Kiinteistöt: Vuonna 1998 Stern osti 4000 neliömetrin huoneiston Millennium-tornin 54. kerroksessa Manhattanin ylemmällä länsipuolella 4,9 miljoonalla dollarilla. Seuraavaksi hän osti viereisen 1011 neliömetrin yksikön 5,75 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2008 hän maksoi 15,1 miljoonaa dollaria kahdesta huoneistosta 53. kerroksessa, joka sijaitsee aivan omistamansa 4011 neliömetrin kattohuoneiston alapuolella. Tämä lisäsi vielä 2 546 neliömetriä tilaa.

Vuonna 2005 Stern maksoi 20 miljoonaa dollaria tyhjästä erästä Southhamptonissa New Yorkissa. Hänellä oli kiinteistöön rakennettu valtava mukautettu kartano.

Vuonna 2013 Stern ja hänen vaimonsa ostivat 12 makuuhuoneen kartanon 3,25 hehtaarin alueelta Palm Beachiltä Floridasta 52 miljoonalla dollarilla.

Howard Sternin nettovarallisuus

Howard Stern

Nettovarallisuus: 650 miljoonaa dollaria
Palkka: 90 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. tammikuuta 1954 (67 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 5 tuumaa (1,96 m)
Ammatti: Radiohenkilöstö, keskusteluohjelman isäntä, poliitikko, sokki, TV-persoonallisuus, kirjailija, näyttelijä, juontaja, tiskijukka, valokuvaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että numeromme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu