Hugh Hefner Net Worth

Kuinka paljon Hugh Hefner on arvoinen?

Hugh Hefnerin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Hugh Hefnerin nettovarallisuus: Hugh Hefner oli amerikkalainen yrittäjä ja Playboy-lehden perustaja, jonka nettovarallisuus oli kuollessaan syyskuussa 2017 50 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Hugh Hefner syntyi Chicagossa Illinoisissa 9. huhtikuuta 1926. Hän oli Glenn Lucius Hefnerin ja Grace Caroline Hefnerin ensimmäinen lapsi. He olivat Nebraskasta ja työskentelivät kirjanpitäjinä ja opettajina. Hänellä on yksi nuorempi sisarus, Keith. Hefner osallistui Sayren peruskouluun ja Steinmetzin lukioon. Lukion jälkeen Hugh palveli vuosina 1944-1946 Yhdysvaltain armeijan kirjailijana armeijan sanomalehdessä. Hefner valmistui Illinoisin yliopistosta Champaign-Urbanassa vuonna 1949. Hän ansaitsi psykologian kandidaatin tutkinnon ja kaksinkertaisen sivuaineen luovasta kirjoittamisesta ja taiteesta vain kahdessa ja puolessa vuodessa. Hän teki yhden lukukauden jatko-opintoja sosiologiassa Luoteis-Euroopassa, mutta keskeytti.

Playboy-lehti: Vuonna 1952 Hefner työskenteli copywriterinä Esquire-lehdessä. Hän kysyi 5 dollarin korotuksesta ja kun häneltä evättiin, hän lopetti työpaikkansa. Seuraavana vuonna hän otti 600 dollarin asuntolainan ja keräsi sijoittajilta 8 000 dollaria - mukaan lukien 1000 dollaria äidiltään - käynnistääkseen herrasmiehen lehden surullisen keskiosan Playboy-lehden kanssa (alun perin hän aikoi soittaa lehdelle Stag Party.) Ensimmäinen numero julkaistiin joulukuussa 1953, melkein vuosi siihen päivään, kun hän lopetti Esquiren. Ensimmäinen kansi ja keskitaitto oli Marilyn Monroe, joka otettiin hänen vuoden 1949 alastomasta kalenterikuvasta. Numeroa myytiin yli 50 000 kappaletta ja 50 senttiä kappaleelta. Charles Beaumontin tieteiskirjallisuus The Crooked Man (joka on hylätty Esquirelta) julkaistiin ensimmäisessä numerossa. Hefner oli tuottanut lehden Hyde Park -keittiössään.

Hefner toimi Playboy Enterprisesin, joka on aikakauslehteä ylläpitävä kustantajaryhmä, luovana johtajana. Hugh mainosti ylellistä elämäntyyliä aikakauslehdessään ja isännöimissään televisio-ohjelmissa Playboy's Penthouse vuosina 1959-1960 ja Playboy After Dark vuosina 1969-1970.

Kesäkuussa 1963 Hefner pidätettiin säädyttömien materiaalien mainostamisesta julkaistuaan Playboy-numeron, jossa oli alastonkuvia Jane Mansfieldistä sängyssä miehen kanssa. Tapaus meni oikeudenkäyntiin ja tuloksena oli ripustettu tuomaristo.

Hugh loi yksityisen avaimen klubeja, jotka olivat rodullisesti erilaisia ​​kansalaisoikeusliikkeen aikana. Vuonna 1966 Hefner lähetti Alex Haleyn (afrikkalainen amerikkalainen mies) haastattelemaan George Lincoln Rockwellia, joka oli perustanut amerikkalaisen natsipuolueen. Rockwell oli suostunut Haleyn haastattelemaan vasta saatuaan varmuuden siitä, ettei hän ollut juutalainen, ja Rockwellin kuulemma piti käsiaseita pöydällä koko haastattelun ajan. Historiallinen haastattelu tehtiin uudelleen televisiosarjassa Roots: The Next Generations vuonna 1979, James Earl Jones soitti Haley ja Marlon Brando Rockwell. Brando voitti Emmy-palkinnon Rockwellin esityksestään. Haley haastatteli myös Malcolm X: ää vuonna 1963 ja Martin Luther King Junioria vuonna 1966. Outoa, että kaikki kolme haastateltavaa oli murhattu vuoteen 1968 mennessä.

Lehti on edelleen julkaissut novelleja tunnetuilta kirjailijoilta, kuten Arthur C. Clarke, Ian Fleming, Chuck Palahniuk, Roald Dahl, Margaret Atwood, Shel Silverstein ja lukemattomat muut. Vuonna 1953 Ray Bradburyn romaani Fahrenheit 451 julkaistiin ja sarjatuotettiin Playboyn 1954 numerossa.

Vaikka aikakauslehti saavutti huippunsa 70-luvulla ja muutti kuukausilehdestä neljännesvuosittain vuonna 2019, se nauttii edelleen suosiotaan ja levikkiään.

HEKTORIN MATA / AFP Getty Image -sovelluksen kautta

Playboy Mansion: 21 tuhatta neliömetrin Playboy-kartano Los Angelesissa Kaliforniassa on paikka, jossa Hugh asui vuodesta 1974 kuolemaansa vuonna 2017. Kartano tuli tunnetuksi 70-luvulla Hughin järjestämistä ylellisistä juhlista, joihin osallistuivat julkkikset ja seurustelijat. Kartanossa on hämmästyttävät 29 huonetta, viinikellari, elokuvateatteri, kolme eläintarhaa, tennis- ja koripallokentät, vesiputous ja useita uima-altaita. Mielenkiintoista on, että useimmat ihmiset olettavat, että Hugh itse omisti kuuluisan Playboy-kartanon, mutta itse asiassa hänellä ei. Playboy Enterprises omisti talon ja Hefner maksoi vuosimaksun vuokrien ja muiden kulujen, kuten ruokien ja juhlien, kattamiseksi. Tyypillisinä vuosina vuokra oli noin miljoona dollaria. Ja kyllä, tähän sisältyy myös huone ja lauta Hefnerin asuneille tyttöystäville. Tammikuussa 2016 Playboy Enterprises ilmoitti asettaneensa kartanon myyntiin 200 miljoonalla dollarilla. Vertailukelpoinen talo samalla alueella olisi todennäköisesti 60-80 miljoonaa dollaria, joten se on mittava palkkio ... mutta maailmassa on vain yksi Playboy Mansion! Kartanon osti kesäkuussa 2016 Daren Metropoulos 110 miljoonalla dollarilla. Daren, joka oli 32-vuotias Hefnerin kuoleman aikaan, on miljardööriyrittäjä C.Dean Metropoulosin poika. Hänen isänsä tunnetaan hyvin sagging-tuotemerkkien, kuten Hostess, Bumble Bee Tuna, Pabst ja Chef Boyardee, elvyttämisestä. Huhtikuusta 2020 Playboy-kartanossa tehdään suuria kunnostustöitä.

Henkilökohtainen elämä: Hefner meni naimisiin lukion kultaseni Mildred Williamsin kanssa vuonna 1949. Ennen heidän häätään Mildred tunnusti Hefnerille, että hänellä oli ollut suhde hänen armeijassa ollessaan. Hän on julkisesti sanonut, että pääsy oli tuhoisa. Kuulemisen mukaan Mildred antoi hänen nukkua muiden naisten kanssa syyllisyydestä omaan uskottomuuteensa. He erosivat vuonna 1959. Heillä oli kaksi lasta yhdessä, Christie ja David. Avioeron jälkeen Hef muutti itseään 'miehen kaupunkia kohtaan' PlayBoy'ssa mainostaman elämäntavan mukaisesti. Hän myönsi, että hän oli mukana Playmatesin kanssa yhdestätoista kahdestatoista kuukaudesta. Pienen aivohalvauksen jälkeen 58-vuotiaana vuonna 1985 Hefner hillitsi elämäntapaansa ja meni naimisiin Kimberley Conradin kanssa, joka oli 36 vuotta nuorempi. Heillä oli kaksi poikaa, Marston ja Cooper. He erosivat virallisesti vuonna 2010, mutta he olivat olleet erossa yli vuosikymmenen ajan. Hän meni naimisiin kolmannen vaimonsa, Crystal Harrisin (nyt Hefner) kanssa, ja he olivat yhdessä vuodesta 2012 kuolemaansa saakka.

Ulkonäkö: Hugh Hefner ilmaisi itsensä Simpsonien 1993 jaksossa, Krusty Gets Kancelled. Hefner vieraili myös itsenäisenä vuonna 2000 Sex and the City -jaksossa. Vuonna 2005 hän vieraili pääosissa Entourage ja Curb Your Enthusiasm. Muita televisiovieraita ovat Robot Chicken, Family Guy ja Miss March. Hän on esiintynyt useita vieraita myös elokuvissa. Vuosina 2005--2010 Hugh loi ja esiintyi usein todellisuusnäyttelyssä elämästään ja monista tyttöystävästään, jotka asuivat hänen kanssaan Playboy Mansion: The Girls Next Doorissa.

Dan Kitwood / Getty Images

Nettovarallisuus: Vuonna 2009 osana avioeroa jätettyjen asiakirjojen mukaan Hugh Hefner arvioi oman nettovarallisuutensa olevan 43 miljoonaa dollaria. Playboy-huipulla Hefnerin nettovarallisuus oli yli 200 miljoonaa dollaria. Valitettavasti yritys ei menestynyt hyvin viimeisten 10-15 vuoden aikana, koska aikakauslehtien myynti on vähentynyt nopeasti. Vuosien 2000 ja 2010 välillä Playboyn osakekurssi laski 80%. Hefner ja pääomasijoitusyhtiö Icon Acquisition Holdings ottivat yhtiön yksityiseksi vuonna 2011. Toinen pääomasijoitusyhtiö Rizvi Traverse osti lopulta Iconin. Kuolemansa aikaan Hefner omisti 35% Playboy-tuotemerkistä ja 100% todellisesta lehdestä.

Näin Hefner hajosi oman taloutensa vuonna 2009 nostetussa tuomioistuimessa:

Kuukausitulot:

 • Palkka Playboy: 116667 dollaria
 • Sosiaaliturva: 1896 dollaria
 • Osingot ja korot: 121 099 dollaria
 • Vuokra-asunto: 17 058 dollaria
 • Tulot HMH Productionsilta: 15808 dollaria
 • Eläkkeet ja eläkkeelle siirtyminen: 413 dollaria
 • Muut sekalaiset tulot: 17639 dollaria

Kuukausittaiset tulot yhteensä: 290580 dollaria

Muut varat:

 • 306548 dollaria käteisenä
 • Osakkeina ja joukkovelkakirjoina 36802555 dollaria
 • 6122 990 dollaria yhteisellä tilillä nimeämättömän henkilön kanssa

Varat yhteensä (mukaan lukien Playboy-osakkeet ja omaisuus): 43232,096 dollaria

Ja näin Hugh käyttää miljooniaan kuukaudessa:

 • Vuokra (mukaan lukien päivittäistavarat, taloustavarat, apuohjelmat, matkapuhelin ja sähköposti): 53593 dollaria
 • Ruoka (arvioitu): 18000 dollaria
 • Viihde: 25000 dollaria
 • Lasten korkeakoulujen kulut: 10 130 dollaria
 • Terveydenhoito: 3 215 dollaria

Liittyvä postaus: Kuinka paljon Playboy Playmates ansaitsee?

Kuolema: Hugh kuoli 27. syyskuuta 2017 kotonaan Holmby Hillsissä Los Angelesissa. Hän oli 91. Kuoleman syy oli sepsis, jonka aiheutti E. coli -infektio. Hän ei koskaan tavannut Marilyn Monroea, mutta vuonna 1992 hän osti krypta vieressään Westwood Village Memorial Parkin hautausmaalta 75 000 dollarin virralla. Hefner on haudattu sinne. Hän oli sanonut Los Angeles Timesille vuonna 2009: 'Ikuisuuden viettäminen Marilynin vieressä on liian suloinen mahdollisuus ohittaa.'

Hugh Hefner Net Worth

Hugh Hefner

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. huhtikuuta 1926 - 27. syyskuuta 2017 (91 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Toimittaja, liikemies, toimittaja, näyttelijä, elokuvantuottaja, yrittäjä, kustantaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu