Jääkuutio nettovarallisuus

Paljonko Ice Cube on arvoinen?

Ice Cube nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria

Ice Cube nettovarallisuus: Ice Cube on amerikkalainen räppäri, näyttelijä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria. Ice Cube on siirtynyt yhdestä länsirannikon gangsta-rapin alullepanijoista yhdeksi nykypäivän tehokkaimmista ihmisistä Hollywoodissa.

Aikainen elämä: Ice Cube syntyi O'Shea Jackson 15. kesäkuuta 1969 Los Angelesin eteläosassa. Jackson syntyi huoltajalle ja sairaalan virkailijalle Doriselle ja UCLA: n maahuoltaja Hosea Jacksonille. Hänellä on vanhempi veli ja puolisisko, joka tapettiin traagisesti, kun Ice Cube oli vasta 12-vuotias. Hän varttui Van Wick Streetillä Los Angelesissa ja aloitti räppien ja hip-hop-musiikin kirjoittamisen 14-vuotiaana. Ice Cube sai hänen vanhemman veljensä nimi, jonka mukaan hänen veljensä uhkasi lyödä hänet pakastimeen ja vetää hänet ulos, kun hän oli jääkuutio, ja nimi juuttui.

Hän osallistui William Howard Taftin lukioon Woodland Hillsissä, Kaliforniassa. Kun hän oli 16, hän myi ensimmäisen laulunsa tuleville N.W.A. jäsen Eazy-E. Lukion jälkeen hän ilmoittautui Phoenixin teknilliseen instituuttiin Arizonassa syksyllä 1987. Hän opiskeli arkkitehtisuunnittelua ja valmistui tutkintotodistuksestaan ​​vuoden kuluessa. Ice Cube palasi sitten Los Angelesiin jatkamaan uraansa rapissa.

Varhainen ura: Ice Cube muodosti ryhmän C.I.A. ystävänsä Sir Jinxin kanssa. He esiintyivät Dr.Dren isännöimissä juhlissa L.A. Vuonna 1987 Ice Cube ja CIA julkaisivat tuottajan Tohtori Dre , 'My Posse'. Ice Cube näytti Eazy-E: lle sanat, jotka hän oli kirjoittanut, 'Boyz-n-the-Hood', ja hän vihasi alun perin sanoituksia. Eazy-E kuitenkin lopulta nauhoitti kappaleen 'N.W.A and the Posse', N.W.A. ryhmä, johon kuului myös Dr. Dre, MC Ren, DJ Yella ja Ice Cube. Ice Cube kirjoitti Dr.Dre ja Eazy-E: n riimit ja puolet sanoituksista ryhmän läpimurtoalbumille, 1988: n Straight Outta Compton. Hänelle maksettiin kuitenkin vain 32 000 dollaria maksuosuuksistaan. Jääkuutio lähti N.W.A. hänen palkkaa ja virallisia sopimuksia ryhmän kanssa aiheuttavien konfliktien jälkeen ei voitu ratkaista.

(Kuva: Nicholas Hunt / Getty Images)

Yksinura: Ice Cuben ensimmäinen soololevy 'AmeriKKK'a Most Wanted' julkaistiin toukokuussa 1990 välittömän menestyksen aikaan, ja se ajoi rapin aikakauden valtavan suosion. Samana vuonna hän julkaisi EP: n 'Kill at Will', josta tuli ensimmäinen hiphop-EP, joka meni Platinumiin. Vuonna 1991 Ice Cube testasi näyttelijänsä näyttelemällä Doughboyä John Singletonin rikosdraamassa Boyz n the Hood. Kriitikot ylistivät ja ylistivät hänen suoritustaan.

Hänen toinen albuminsa 'Death Certificate' julkaistiin vuonna 1991. Se oli kiistanalainen ja jakautunut sekä yleisölle että kriitikoille. Hän esiintyi Lollapaloozassa vuonna 1992 hyödyntämällä laajempaa fanikantaa. Marraskuussa 1992 hän julkaisi kolmannen albuminsa The Predator. Se debytoi numero 1 sekä pop- että R & B-listoilla, mikä teki siitä historian ensimmäisen albumin, ja kriitikot ottivat sen hyvin vastaan. Se on edelleen hänen menestynein kaupallinen julkaisunsa, ja Yhdysvalloissa myydään yli kolme miljoonaa kappaletta.

Vuonna 1993 Ice Cuben rap-yleisö väheni. Hänen neljännen albuminsa, 'Lethal Injection', ei otettu vastaan ​​kriitikoiden keskuudessa. Hän otti tauon musiikista sen jälkeen, ja julkaisi viidennen albuminsa (War & Peace Vol. 1) vasta vuonna 1998. Vuonna 2000 hän liittyi tohtori Dren, Eminemin ja Snoop Dogin kanssa 'Up in Smoke Touriin', ja odotti vielä kuusi vuotta ennen uuden albumin, 'Laugh Now, Cry Later' julkaisemista, joka debytoi Billboard-listan numero 4: ssä. 'Minä olen länsi' oli Ice Cuben yhdeksäs sooloalbumi, ja hän julkaisi sen 28. syyskuuta 2010. Ice Cube teki yhteistyötä eri projekteissa ja eri ryhmien kanssa 2010-luvulla, muun muassa astumalla hiphop-maailman ulkopuolelle työskentelemään Trentin kanssa. Reznor ja David Bowie joillakin telineillä. Hän julkaisi kymmenennen soololevynsä 'Everything's Corrupt' vuonna 2018, kun se on julkaissut hitaasti singlet useiden vuosien ajan.

Jääkuutio nettovarallisuus

(Kuva: David Becker / Getty Images)

Muut hankkeet: Ice Cube perusti Westside Connectionin Mack 10: n ja WC: n kanssa vuonna 1996. Soolouransa ohella hän julkaisi yhteistyössä kaksi albumia. Vuodesta 1995 lähtien hän on myös kirjoittanut, ohjannut, tuottanut ja tähdittänyt lukuisissa elokuvissa, mukaan lukien perjantai ja kaksi jatkoa, Barbershop ja kaksi jatkoa, Are We There Yet ja sen jatko-osa, 21 Jump Street ja 22 Jump Street, Straight Outta Compton, xXx: Xander Cagen paluu ja Fist Fight. Vuonna 2015 julkaistiin elämäkerta hänen alkuajoistaan ​​rap-liiketoiminnassa nimeltä Straight Outta Compton.

Ice Cubella on vaatetuslinja, Solo by Cube, joka myy huppareita, joissa on sisäänrakennetut kuulokkeet. Hän on toiminut Coors Light -oluen edustajana vuodesta 2011. Ice Cube ilmoitti uudesta projektistaan, Big3: sta, 11. tammikuuta 2017. Big3 on konsepti-ammattilaiskoripalloliiga, johon kuuluu entisiä NBA-suuria. Ensimmäinen kausi alkoi kesäkuussa 2017.

Henkilökohtainen elämä: Ice Cube meni naimisiin Kimberly Woodruffin kanssa 26. huhtikuuta 1992. Kummallakin on neljä yhteistä lasta, O'Shea Jr. 1994) ja Shareef, syntynyt vuonna 1995.

Terry Gross, haastattelemalla Ice Cubea tammikuussa 2005 NPR: n Fresh Air -sivustolla, kysyi häneltä, salliko hän lastensa kuunnella hänen musiikkiaan. Hän vastasi: 'Se, mikä minulle on toiminut, on kasvattaa lapsilleni itsekunnioitusta ja auttaa heitä ymmärtämään paitsi musiikin, myös iltauutisista löydetyn väkivallan. ' Kun häneltä kysyttiin, mitä hän kertoo lapsilleen rienaamisesta, hän vastasi, että hän kertoi lapsilleen, että on sopivia aikoja käyttää mitä tahansa kieltä, mutta ei käyttää tiettyjä sanoja aikuisten keskuudessa kunnioituksesta.

Kiinteistöt : Toukokuussa 2016 Ice Cube maksoi 7,25 miljoonaa dollaria kodista Kalifornian Marina Del Reyssä. Hän osti kodin Jean-Claude Van Dammelta, joka osti talon vuonna 2012 6 miljoonalla dollarilla upouusina erikoiskartanoina. Cube ja hänen vaimonsa ylläpitävät myös suurta kartanoa Encinossa Kaliforniassa, jonka he ostivat kesäkuussa 1996 2,36 miljoonalla dollarilla. Tämä koti sijaitsee 1,11 hehtaarin tontilla, ja siinä on 7 makuuhuonetta lähes 8000 neliömetrin päärakennuksessa, jossa on uima-allas, kylpylä ja täysikokoinen koripallokenttä.

Jääkuutio nettovarallisuus

Jääkuutio

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. kesäkuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,727 m)
Ammatti: Räppäri, Levytuottaja, Näyttelijä, Käsikirjoittaja, Elokuvatuottaja, Televisiotuottaja, Lauluntekijä, Elokuvapääsäveltäjä, Elokuvaohjaaja, Ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu