Ice T nettovarallisuus

Kuinka paljon Ice T on arvoinen?

Ice T nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Ice-T-nettovarallisuus: Ice-T on amerikkalainen räppäri ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Hän julkaisi useita suosittuja albumeja 1980-luvun lopulla ja 1990-luvulla. Viime vuosina Ice-T tunnetaan todennäköisesti parhaiten pitkäaikaisesta roolistaan ​​draama-tv-sarjassa Law & Order: SVU. Hän on esiintynyt näyttelyssä yli kahden vuosikymmenen ajan ja esiintynyt reilusti yli 400 jaksossa.

SVU-palkka : Tämän kirjoituksen jälkeen Ice-T ansaitsee 250 000 dollaria per laki ja järjestys: SVU-jakso. Se tuottaa noin 6 miljoonaa dollaria vuodessa ennen syndikaation rojalteja.

Aikainen elämä: Tracy Lauren Marrow syntyi 16. helmikuuta 1958. Hän muutti Los Angelesiin 12-vuotiaana asumaan sukulaistensa luo kummankin vanhemman kuoleman jälkeen. Hän kävi Crenshaw-lukiota ja erottui useimpien ikäisensä joukosta, koska hän ei juo, tupakoinut tai käyttänyt huumeita. Hänen koulussaan oli paljon jengitoimintaa, Marrow ei koskaan liittynyt yhtäkään, mutta suurin osa hänen ystävistään oli sidoksissa Cripsiin. Marrow aloitti laulamisen The Precious Few of Crenshaw High School -ryhmän kanssa. 17-vuotiaana Marrow alkoi saada sosiaaliturvaa isänsä kuoleman vuoksi, ja hän vuokrasi asunnon 90 dollaria kuukaudessa. Hän myi kannabista ja varasti autostereoita ansaitakseen ylimääräistä rahaa tukemaan raskaana olevaa tyttöystävää. Lukion jälkeen hän palveli neljä vuotta Yhdysvaltain armeijassa tyttärensä syntymän jälkeen vuonna 1977. Siellä hän kiinnostui hiphopista ja oppi levysoittimen ja rapin.

Musiikin ura: Kunnioituksena Iceberg Slimille Marrow alkoi käydä Ice-T: n kautta lavalla. Hän työskenteli ensin DJ: nä juhlissa, mikä kiinnitti hänelle enemmän huomiota räppäämiseen. Hän palasi rikollisuuteen, kun hän ryösti korumyymälöitä ystäviensä kanssa, mutta auto-onnettomuuden jälkeen hän päätti kaataa rikollisen elämäntavansa ja ryhtyä ammattimaiseen räppäriin. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä Cold Wind Madness, ja siitä tuli maanalainen menestys, vaikka radioasemat kieltäytyivät soittamasta sitä nimenomaisen sanoituksensa vuoksi. Hän julkaisi singlen 'Killers' vuonna 1984, ensimmäisen hänen poliittisesti syytetyistä rapseistaan. Ice-T solmi sopimuksen Sire Recordsin kanssa ja julkaisi debyyttialbuminsa Rhyme Pays vuonna 1987.

Hänen kolme ensimmäistä albumiaan - jotka julkaistiin vuosina 1987, 1988 ja 1989 - olivat kumpikin RIAA: n sertifioimia kultaisia, mutta hänen vuoden 1991 albuminsa O.G. Original Gangsterista tuli hänen tunnetuin albumi, ja sitä pidetään gangsta-rapin perustajaalbumina. Samalla albumilla hän esitteli metalbändinsä Body Count, joka julkaisi myöhemmin oman levynsä, mukaan lukien kiistanalainen single Cop Killer. Ice-T voitti vuonna 1991 Grammy-palkinnon Duon tai ryhmän parhaan räpintätehtävän elokuvasta Back on the Block. Kappaletta koskevan kiistan keskellä hän erosi Sire / Warner Brosin kanssa ja allekirjoitti sen sijaan Priority Recordsin kanssa. Hän jatkoi albumien julkaisemista Body Countin kanssa koko 1990-luvun, vaikka palasi räppijuuriinsa vuonna 2006 levyllä Gangsta Rap.

Getty Images

Näyttelijäura: Menestyvän musiikkiuran lisäksi Ice-T aloitti näyttelijänuransa vuonna 1984 elokuvalla Breakin ja sen jatko-osalla Breakin 2: Electric Boogaloo samana vuonna. Nämä elokuvat ilmestyivät ennen kuin hän julkaisi ensimmäisen levynsä (mutta hän esiintyy Breakinin ääniraidalla.) Vuonna 1991 hän kuvasi poliisin etsivää elokuvassa New Jack City. Hän näytteli Denzel Washingtonin ja John Lithgow'n rinnalla vuonna 1991 Ricochetissa ja otti muita tukirooleja koko 90-luvun. Hän voitti ensimmäisen NAACP-kuvapalkinnon erinomaisesta naispuolisesta näyttelijästä huumekauppiaan Danny Cortin pelaamisesta TV-sarjassa New York Undercover. Ice-T esiintyi HBO-elokuvassa Stealth Fighter vuonna 1999, ja samana vuonna hän esiintyi elokuvassa Sonic Impact. Vuonna 2000 hän debytoi etsivänä Odafin 'Fin' Tutuolana menestyksekkäässä sarjassa 'Laki ja järjestys: erityinen uhrien yksikkö'. Hän voitti toisen NAACP-kuvapalkinnon tästä roolista. Hän esiintyi vuonna 2007 MTV-luonnossarjakomediassa '' Short Circuitz ''. Ice-T on myös tehnyt joitain ääniä videopeleihin.

Muu: Ice-T on kirjoittanut kirjat 'The Ice Opinion: Who Gives a F-?' vuonna 1994, Ice: A Memoir of Gangster Life and Redemption - From South Central to Hollywood - vuonna 2011, 'Kings of Vice' vuonna 2011 ja 'Mirror Image' vuonna 2013.

Ice T upotti varpaat todellisuusohjelmassa Ice-T: n Rap-koulun kanssa vuonna 2006. Se oli spin-off VH1: n brittiläisestä tositapahtumasta, Gene Simmonsin Rock Schoolista. Joka viikko Ice-T antoi kahdeksan teini-ikäistä New Yorkin valmistelukoulun tehtävistä ja he kilpailivat kultaketjusta, jossa oli mikrofoni. Vuoden 2006 kauden finaalissa ryhmä avasi julkisen vihollisen. Hänellä oli myös todellisuusnäyttö E! nimeltään Ice Loves Coco, ja esitys seurasi hänen suhdettaan vaimonsa Nicole 'Coco' Austiniin.

Hän tuli podcasting-maailmaan joulukuussa 2013, kun hän solmi sopimuksen Paragon Collectiven kanssa. Hän isännöi Ice-T: Final Level Podcastia pitkäaikaisen ystävänsä Mick Benzon kanssa. Esityksessä he keskustelevat ajankohtaisista tapahtumista, elokuvista, videopeleistä ja Laki ja järjestys: SVU: n kulissien takaa viihdemaailman suosittujen vieraiden kanssa. Podcast on saanut kiitosta. Hän kuvasi GEICOn vuoden 2016 mainosta.

Henkilökohtainen elämä: Ice-T: llä oli tytär vuonna 1976 silloisen tyttöystävänsä Adriennen kanssa. He kävivät lukiossa kasvattaessaan häntä. Ice-T päivätty ja hänellä oli poika Darlene Ortizin kanssa vuonna 1992. Hän ja uimapuku malli Nicole 'Coco Marie' Austin menivät naimisiin tammikuussa 2002. Vuonna 2006 he ostivat kattohuoneiston New Jerseyssä, ja vuonna 2012 he rakensivat viiden makuuhuoneen talon Edgewateriin New Jerseyn osavaltioon. Pari toivotti ensimmäisen lapsensa tervetulleeksi marraskuussa 2015.

Ice-T: llä on ollut kaksi henkilökohtaista kiistaa, joista ensimmäinen on LL Cool J: n kanssa 80-luvun lopulla. Se sai alkunsa LL: n väitteestä olla '' pahimman räppäri itse räpin historiassa ''. Ice-T äänitti erimielisyyksiä häntä vastaan ​​ja pilkasi julkisesti hänen laulujaan. Vuoteen 2012 mennessä kilpailu asetettiin lepoon. Hän on myös säästänyt Soulja Boy Tell 'Emin kanssa syyttäen häntä 'hiphopin tappamisesta' ja kutsumalla lauluaan 'Crank That' roskiksi. Kaksi räppääriä kävi kauppaa lukuisilla videoilla, jotka levittivät toisiaan.

Ice T nettovarallisuus

Jää-T

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. helmikuuta 1958 (63 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Näyttelijä, muusikko, elokuvantuottaja, elokuvan säveltäjä, räppäri, kirjailija, käsikirjoittaja, levytuottaja, yrittäjä, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Ice T -tulot

  • Säiliötyttö 1 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu