Ivana Trump nettovarallisuus

Paljonko Ivana Trump on arvoinen?

Ivana Trumpin nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Ivana Trumpin nettovarallisuus: Ivana Trump on entinen olympiaurheilija, seurallinen ja muotimalli, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Ivana Trump on luultavasti tunnetuin avioliitosta Donald Trump . He olivat naimisissa vuosina 1977-1992 ja heillä on kolme yhteistä lasta Donald Trump, nuorempi , Ivanka Trump ja Eric Trump .

Varhainen elämä ja suhteet: Hän syntyi Ivana Marie Zelníčková 20. helmikuuta 1949 Gottwaldovissa Tšekkoslovakiassa (nykyisin Zlín, Tšekki). Hänen isänsä Miloš Zelníček vaalitti luonnollista hiihtolaajuuttaan ja kannusti häntä jatkamaan koulutusta. Hän osallistui Prahan Charles-yliopistoon, jossa hän opiskeli saksaa ja englantia ja oli hiihtotiimissä. Opiskelijana Kaarlen yliopistossa hän oli todistamassa Prahan kevään 1968 alkua sekä Neuvostoliiton johtaman Tšekkoslovakian hyökkäyksen alkua. Hän jatkoi opintojaan 1970-luvun alkupuolelle ja sai lopulta maisterin tutkinnon liikunnasta.

Vuonna 1971 Ivana meni naimisiin itävaltalaisen hiihdonopettajan Alfred Winklmayrin kanssa. Hänen kauttaan hän sai Itävallan kansalaisuuden ja pystyi poistumaan kommunistisesta Tšekkoslovakiasta tekemättä virheitä ja minimoimaan näin jättämisen seuraukset perheelleen. Hän erosi Winklmayrista vuonna 1973 ja muutti Kanadaan. Hänen ensimmäinen ammattitoimintansa oli hiihtäjien valmentaminen ammattimaisesti Montréalissa Kanadassa. Hän vietti useita vuosia valmentajana ennen vaihdon vaihtoa ja siirtymistä mallintamiseen. Koko 1970-luvun hän työskenteli Audrey Morris -toimistossa, joka toi hänet New Yorkiin. Tänä aikana hän tapasi Donald Trumpin.

Ivana ja Donald tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1976 ja menivät naimisiin vuonna 1977. Heistä tuli yhdessä merkittäviä henkilöitä New Yorkin yhteiskunnassa 1980-luvulla. He jakavat kolme lasta yhdessä: Donald Trump Jr. (syntynyt joulukuussa 1977), Ivanka Trump (syntynyt lokakuussa 1981) ja Eric Trump (syntynyt tammikuussa 1984). Ivana otti myös merkittävän roolin aviomiehensä yrityksessä The Trump Organisation sisustusjohtajana. Hänet nimitettiin myös Trump Castle Hotel and Casinon presidentiksi. Hänestä tuli Yhdysvaltain kansalainen kansalaiseksi vuonna 1988. Pari lopulta erosi vuonna 1990.

Suhteestaan ​​Donald Trumpiin lähtien Ivanalla on ollut useita muita suhteita. Hän meni naimisiin kolmannen aviomiehensä Riccardo Mazzucchellin kanssa vuonna 1995, vaikka he erosivat pian sen jälkeen. Sitten hän treffasi Roffredo Gaetania vuodesta 1997 kuolemaansa vuonna 2005. Vuonna 2008 Ivana meni naimisiin Rossano Rubicondin kanssa ja erosi hänestä vuonna 2009, vaikka heitä on edelleen nähty yhdessä vuonna 2018.

Grant Lamos IV / Getty Images

Avioerosopimus Donald Trumpin kanssa: Avioliitonsa aikana Ivana ja Donald tekivät NELJÄ avioliittosopimusta hänen imperiuminsa kasvaessa. Lopullisen sopimuksen mukaan Ivana sai käteisenä 25 miljoonaa dollaria plus heidän kartanonsa Greenwichissä, Connecticutissa. Hänelle annettiin myös mahdollisuus maksaa 22 miljoonan dollarin käteismaksu uudesta talosta, jos Greenwich-talo myytiin ennen heidän avioeroaan. Lopuksi hänelle myönnettiin 650 000 dollaria vuotuista elatusapua, kunnes kaikki kolme lasta saavuttivat 18 vuoden iän. Inflaation sopeutumisen jälkeen Ivanan kokonaismaksu oli sama kuin noin 100 miljoonaa dollaria tämän päivän dollareina. Donaldin ilmoitettiin olevan syvässä velassa avioeron aikaan ja joutui maksamaan selvityksestä pankkilainoilla.

Ura: Avioeronsa jälkeen Donald Trumpista vuonna 1990 Ivana perusti kaksi omaa yritystään, Ivana, Inc. ja Ivana Haute Couture. Nämä koskivat pääasiassa vaatekauppoja, koruja ja kauneudenhoitotuotteita, joita myytiin television ostoskanavien kautta. Vuonna 2005 hän oli mukana myös useissa epäonnistuneissa kiinteistöhankkeissa, kuten suunnitellussa Ivana Las Vegasin osakehuoneistossa, jota ei koskaan rakennettu. Vuonna 1998 hän osti 33% Kroatian toiseksi suurimmasta päivälehdestä.

Ivanalla on ollut vaatimaton kirjoittajaura. Hän kirjoitti itseapukirjan 'Paras on vielä tulossa: selviytyminen avioerosta ja elämästä nauttiminen uudestaan' (1995), jossa hän neuvoi eronneita 'viemään hänen lompakonsa siivoojille'. Hän julkaisi myös omaelämäkerran nimeltä Raising Trump (2017), joka kertoo hänen omasta lapsuudestaan ​​ja lastensa kasvatuksesta. Muita hänen kirjoitustoimintojaan ovat Globe-neuvontasarja nimeltä Ask Askana (1995-2010) ja hänen oma elämänlehti 'Ivana's Living in Style', joka julkaistiin helmikuussa 1999. Lisäksi hän teki myös kameralla tehdä työtä. Hänestä tuli hänen oma Lifetime -verkkoelämäkerran erikoisuutensa '' Intiimi muotokuva: Ivana Trump '' (2001), samoin kuin hänen oma todellisuus-tv-erikoisuutensa, Ivana Young Man (2006) isäntä Oxygen Channel -kanavalla.

Ivana Trump nettovarallisuus

Ivana Trump

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. helmikuuta 1949 (72 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Suunnittelija, muotimalli, seurustelija, näyttelijä, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu