Ivanka Trump nettovarallisuus

Paljonko Ivanka Trump on arvoinen?

Ivanka Trumpin nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria

Ivanka Trump nettovarallisuus: Ivanka Trump on amerikkalainen liikenainen, kirjailija, perillinen ja entinen malli, jolla on yhdistetty nettovarallisuus aviomiehensä kanssa Jared Kushner 800 miljoonaa dollaria. Hän on presidentin tytär Donald Trump .

Varhainen elämä ja mallinnus: Ivana Marie 'Ivanka' Trump syntyi Manhattanilla New Yorkissa 30. lokakuuta 1981. Hän on Ivana ja Donald Trumpin toinen lapsi, ja hänet tunnetaan paremmin lempinimellään 'Ivanka'. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1992, kun hän oli kymmenvuotias. Hänellä on kaksi veljeä, puolisisko ja sisarpuoli isänsä kautta.

Trump valmistui sisäoppilaitoksesta Choate Rosemary Hallista Wallingfordissa, Connecticutissa, vuonna 2000. Hän osallistui Georgetownin yliopistoon kaksi vuotta ennen siirtymistään Wharton-kouluun Pennsylvanian yliopistossa ja valmistui vuonna 2004 B.A. taloustieteessä.

Vaikka hän oli teini-ikäinen, joka vielä opiskeli sisäoppilaitoksessa, hän mallisi viikonloppuisin ja lomien aikana sellaisille tuotemerkeille kuin Tommy Hilfiger, Sasson Jeans, Versace, Marc Bouwer ja Thierry Mugler.

Ura: Ennen liittymistään perheyritykseen Trump-organisaatioon Trump työskenteli Forest City Enterprisesissa. Hän yhdisti voimansa myös timanttikauppayhtiön Dynamic Diamond Corp.:n kanssa suunnitellakseen Ivanka Trump Fine Jewelry -nimisen korusarjan. Brändin ensimmäinen lippulaivamyymälä, nimeltään sopivasti Ivanka Trump Madison Avenuella, oli Manhattanilla, vaikka se muutti myöhemmin muodikkaaseen SoHo-alueeseen NYC: ssä, ennen kuin se suljettiin vuonna 2015. Myöhemmin hän julkaisi oman käsilaukkujen ja jalkineiden sarjan, joita myytiin suurten Yhdysvaltain ja Kanadan tavaratalot, kuten Macy's ja Hudson's Bay. Muutaman vuoden kuluttua sen käynnistämisestä hänen vähittäiskaupan linja tuotti 75 miljoonan dollarin pohjoisosaa vuodessa. Hän seurasi naisten työvaatteita, jotka nousivat nopeasti 100 miljoonan dollarin vuosituloihin. Ivanka lisensoi nimensä näihin kauppoihin ja vastineeksi sai 7 prosentin leikkauksen tukkumyynnistä. Tämä johti noin 10 miljoonan dollarin vuotuiseen tuloon ennen veroja huipullaan. Hän sulkee linjat vuonna 2018 myynnin viivästymisen vuoksi.

Vuonna 2015 Trump hyväksyi julkisesti isänsä presidentinvaalikampanjan. Tammikuussa 2017 Trump erosi asemastaan ​​Trump-organisaatiossa. Maaliskuussa 2017 hänet nimitettiin nykyisen ensimmäisen tyttären ja vanhemman neuvonantajan virkaan, ja hän on virallisesti valtion työntekijä, vaikka hän ei maksa palkkaa. Hän on jatkanut isänsä hallinnon tukemista ja osallistunut virallisiin matkoihin, kuten ensimmäiseen W20-naisten huippukokoukseen vuonna 2017, vuoden 2019 G20 Osakan huippukokoukseen ja isänsä ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-Unin välisiin keskusteluihin kesäkuussa 2019. Hän myös johti Yhdysvaltain valtuuskunta Intiaan syksyllä 2017 tukemaan maailmanlaajuisesti naisten yrittäjyyttä. Vuonna 2019 hän käynnisti naisten globaalin kehityksen ja hyvinvoinnin aloitteen. Tätä aloitetta varten hän on matkustanut paikkoihin, kuten Etiopia, Norsunluurannikko, Argentiina, Kolumbia, Paraguay ja Marokko. Hän edisti myös aloitetta 74: ssäthYhdistyneiden Kansakuntien yleiskokous.

Televisio ja muut projektit: Vuonna 2006 Trump täytti Carolyn Kepcherin isänsä Televisio-ohjelmassa The The Apprentice 5 -jakson viidessä jaksossa ja korvasi Kepcherin ensisijaisena kokoushuoneen tuomarina The Apprentice 6- ja The Celebrity Apprentice -opiskelijoiden aikana. Hän isännöi Miss Teen USA -kilpailua vuonna 1997 ja on esiintynyt monissa televisio-talk-ohjelmissa. Hänelle tarjottiin kerran paikka The Bachelorette -näyttelyssä, mutta hän kieltäytyi.

Trump on kirjoittanut kaksi kirjaa: The Trump Card: Playing to Win in Work and Life (2009) ja 'Women Work: Rewriting the Rules for Success' (2017). Kun hänet on nimitetty presidentin neuvonantajaksi, Trump ilmoitti lahjoittavansa työskentelevien naisten ennakkomaksujen maksamattoman puolet National Urban League -yhdistykselle sekä Amerikan pojat ja tytöt -klubeille. Muita hänen tukemiaan hyväntekeväisyysjärjestöihin kuuluvat Chai Lifeline ja United Hatzalah.

(Kuva: Chip Somodevilla / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Ivanka Trump alkoi seurustella kiinteistökehittäjän Jared Kushnerin kanssa vuonna 2005 tapaamisensa jälkeen. He erosivat lyhyesti vuonna 2008, mutta palasivat takaisin ja menivät naimisiin lokakuussa 2009. Yhdessä heillä on kolme lasta. Hän oli aiemmin ollut tekemisissä sijoituspankkiirin Greg Herschin ja James 'Bingo' Gubelmannin kanssa. Vaikka hän kasvatti presbiterialaisen kristityn, Trump kääntyi ortodoksiseen juutalaisuuteen heinäkuussa 2009. Vuonna 2017 hänen isänsä Donald Trump vannoi virkansa 45-vuotiaana.thYhdysvaltain presidentti.

Taloudelliset tiedotteet: Huhtikuun 2017 taloudelliset tiedot osoittivat, että Kushner ja Ivanka ovat 740 miljoonan dollarin kiinteistö- ja sijoitusliiketoiminnan edunsaajia. Henkilötiedoissa Jared on arvioinut oman henkilökohtaisen nettovarallisuutensa 325 miljoonaan dollariin vuonna 2017. Jaredin perheyrityksellä, Kushner-yhtiöillä, on noin 7 miljardin dollarin arvoinen kiinteistöomaisuus ympäri maata. Huhtikuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Jared ansaitsi 1,5 miljoonaa dollaria tuloja Westminster Managementilta, joka omistaa 20000 asuntoa New Yorkissa, Marylandissa, New Jerseyssä, Pennsylvaniassa ja Ohiossa. Hänen kesäkuun 2018 ilmoituksensa muutti lukua hieman 710 miljoonaan dollariin. Ivankan vuoden 2018 julkistuksessa ilmoitettiin 55 miljoonan dollarin arvosta omaisuutta. Se totesi myös, että hän ansaitsi 5 miljoonaa dollaria luottamuksesta, jonka arvo on yli 50 miljoonaa dollaria, ja vielä 3,9 miljoonaa dollaria hänen osuudestaan ​​Trump International -hotellissa Washington DC: ssä.

Trumpilla ja hänen sisaruksillaan Donald Jr. ja Ericillä ei vielä ole teknistä omistusosuutta isänsä yrityksissä. He omistavat kuitenkin kullekin 7,5% Trump International -hotellista Washington DC: ssä. Kahden viime vuosikymmenen aikana kolme sisarusta ovat ansainneet noin 35 miljoonaa dollaria palkkaa Trump-organisaation työpaikoista.

Henkilökohtainen kiinteistö : Joulukuussa 2020 paljastettiin se Jared ja Ivanka maksoivat 30 miljoonaa dollaria rakentamattomalle 1,8 hehtaarin tontille Miamin ylellisellä yksityisellä saarella nimeltä Indian Creek. Myyjä oli latinalaiskrooneri Julio Iglesias. Julio laittoi tontin kahteen kauppaan. Ensin hän oli omistanut kartanon yhdellä tontilla vuosikymmenien ajan. Hän purki kartanon ja maksoi sitten vuonna 2008 viereisestä kiinteistöstä 15,2 miljoonaa dollaria yhdistetyn lähes 2 hehtaarin kokoisen tyhjän merenrannan luomiseksi.

Muita saaren asukkaita ovat Beyonce & Jay-Z, miljardööri hedge-rahastonhoitaja Eddie Lampert, NFL-valmentaja Don Shula ja supermalli Adriana Lima.

Saari on niin yksinomainen ja yksityinen, että vierailu ei ole sallittua omistajan kirjallisella luvalla, ja vaikka sinulla onkin lupa, on laitonta päästä ulos autostasi mennä minne tahansa paitsi asuinpaikkaan, johon sinut kutsuttiin. Saarella on 14 poliisia noin 40 kokopäiväiselle asukkaalle. Saarelle viitataan yleisesti 'miljardööri-bunkkerina'.

Ivanka Trump nettovarallisuus

Ivanka Trump

Nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1981-10-30
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Liikemies, muotimalli
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu