Jackie Chan Nettovarallisuus

Paljonko Jackie Chan Worth on?

Jackie Chan Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria

Jackie Chanin nettovarallisuus ja palkka: Jackie Chan on Hongkongissa syntynyt elokuvan tähti, jonka nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria. Jackie Chanista on tullut Kung-Fun, taistelulajien ja toimintaelokuvien synonyymi uskomattoman menestyksekkään uran aikana, joka ulottuu vuosikymmenien ajan. Jackie Chan tunnetaan hyvin tekemästä omia temppujaan.

Vaikka Jackie Chan aloitti uransa useissa itäisissä elokuvissa, hän on haarautunut kiinnittämään maailmanlaajuisen yleisön huomion, usein esiintyen länsimaisissa elokuvissa. Hän on myös lahjakas laulaja ja julkaissut monia menestyviä albumeja. Monissa tapauksissa hän lauloi elokuviensa tunnuslaulut. Jotkut pitävät häntä maailman tunnetuimpana elokuvanäyttelijänä, mikä on järkevää, kun otetaan huomioon Kiinan ja muiden itäisten maiden valtava väestö.

Aikainen elämä: Jackie Chanin oikea nimi on Chan Kong-sang, ja hän syntyi Hongkongissa 7. huhtikuuta 1954. Lapsena Chan ansaitsi lempinimen 'Pao-pao' johtuen siitä, että hän oli täynnä energiaa ja rullasi ympäriinsä. talossa käpertyneenä palloon. Hän varttui ranskalaisen konsulin perusteella, kun hänen vanhempansa työskentelivät Ranskan suurlähettilään palveluksessa. Chan epäonnistui ensimmäisessä koulussaan. Tämän seurauksena hänet kirjattiin Kiinan draama-akatemiaan kauan sen jälkeen. Tässä koulussa Chan oppi ensimmäistä kertaa akrobatiaa ja taistelulajeja, erinomaisella tavalla molemmilla alueilla. Hän opiskeli Yu Jim-yuenin johdolla, joka opetti monia muita tuotteliaita taistelulajeja. Kun hänestä tuli yksi koulun kirkkaimmista opiskelijoista, hän muodosti läheiset suhteet muihin tuleviin tähtiin ja kiinnitti katseensa elokuvateollisuuteen. Tänä aikana Chan ansaitsi mustan vyön Hapkidossa ja opiskeli myös Karate, Judo, Taekwando ja Jeet Kune Do. 70-luvun lopulla Jackie Chan muutti Australiaan, jossa hänen vanhempansa työskentelivät Yhdysvaltain suurlähetystössä. Hän työskenteli jonkin aikaa rakentajana, ja hän ansaitsi lempinimen 'Jackie'.

Varhainen elokuvan ura: Huolimatta osallistumisestaan ​​kouluun Jackie Chan alkoi esiintyä elokuvissa jo viiden vuoden ikäisenä. Hänen suurin varhainen roolinsa tuli kahdeksanvuotiaana, kun hän esiintyi monien luokkatovereidensa rinnalla Iso ja pieni Wong-peltibaari . Muutaman vähäisen roolin jälkeen Chan allekirjoitettiin Great Earth Film Companyn kanssa. Tämä osoittautuu arvokkaaksi laukaisualustaksi hänen myöhemmälle urallaan. Tämän yrityksen kautta hän työskenteli kaskadiehenä Bruce Leen legendaarisissa elokuvissa, Raivon nyrkki ja Anna lohikäärme . Tämä johti hänen kaikkien aikojen ensimmäiseen päärooliin nimeltä Cantonin pieni tiikeri vuonna 1973.

Vuonna 1976 Jackie Chan aloitti työskentelyn ohjaaja Lo Wei: n kanssa. Ohjaaja halusi hyödyntää Bruce Leen suosiota ja yritti tehdä Jackie Chanista 'seuraavan Bruce Leen'. Chan ei kuitenkaan pystynyt toistamaan Leen taistelutyyliä, joten elokuva Uusi raivon nyrkki oli epäonnistuminen.

Jackie Chan - rikkaimmat näyttelijät

(Kuva: Gareth Cattermole / Getty Images)

Valtavirran läpimurto: Merkittävä läpimurto tapahtui, kun Jackie Chan pystyi hyödyntämään tavaramerkkikomediataitojaan Käärme kotkan varjossa . Vuoden 1978 elokuva oli edelläkävijä koomisen Kung-Fu-tyylilajin kohdalla, joka osoittautui uskomattoman suosituksi Hongkongin keskuudessa. Ohjaaja Yuen Woo-ping hyödynsi elokuvan menestystä julkaisemalla Humalainen mestari myöhemmin samana vuonna. Tämä osoittautui yhdeksi Jackie Chanin tunnetuimmista esityksistä, ja se sai nuoren näyttelijän uskomattomalle maineelle. Koska ohjaaja oli halukas antamaan Chanille täydellisen vapauden temppukoreografiassaan, nuori näyttelijä pystyi täysin esittelemään vaikuttavia kykyjään. Useiden muiden vastaavien elokuvien jälkeen Chan oli valmis puuttumaan kansainväliseen elokuvateollisuuteen.

Kansainvälinen menestys: Johtaja Willie Chanin avulla näyttelijä aloitti roolit Hollywoodin menestystuotteissa alkaen Iso rähinä vuonna 1980. Chan yritti murtautua Hollywoodiin alkoi hitaasti, ja hän matkusti usein takaisin Hongkongiin työskentelemään erilaisten elokuvien parissa. Tänä aikana hän alkoi kokeilla vieläkin rohkeimpia temppuja, ja tämä sai kansainvälisen yleisön huomion. Tämä jatkui 90-luvun puolivälissä, ja Jackie Chanista tuli hitaasti haluttu lisäys erilaisiin Hollywood-elokuviin - vaikka hän kieltäytyi soittamasta roistoja, koska hän ei halunnut olla tyypillinen.

Rumble Bronxissa saavutti massiivisen kultin Pohjois-Amerikassa, kun se julkaistiin vuonna 1995, ja Jackie Chan saapui pian Hollywoodiin todellisella tavalla. Pääosissa Ruuhka-aika Chris Tuckerin rinnalla vuonna 1998 hänestä tuli yleinen nimi amerikkalaisessa elokuvateollisuudessa. Elokuva keräsi 130 miljoonaa dollaria pelkästään Yhdysvalloissa.

Vuonna 2000 Chan hyödynsi Ruuhka-aika kanssa Shanghai keskipäivä , ja jatko julkaistiin myöhemmin. Ruuhka-aika 2 pian seurasi, kuten elokuvia Tuxedo ja Mitali . Kaksi viimeksi mainittua elokuvaa eivät olleet yhtä menestyviä kuin Chanin aiemmat Hollywood-julkaisut, ja tähti turhautui yhä enemmän amerikkalaiselle elokuvateollisuudelle. Julkaisun jälkeen Ruuhka-aika 3 , joka keräsi 255 miljoonaa dollaria, Jackie Chan palasi keskittymään juurilleen luomalla oman tuotantoyhtiön (JCE Movies Limited) ja keskittyen dramaattisiin rooleihin.

Tulot: Rush Hour -elokuva-franchising on tähän mennessä tuottanut maailmanlaajuisesti yhteensä 845 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 kerrottiin, että hänen elokuvansa ovat keränneet 1,84 miljardia dollaria pelkästään Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Inflaatiokorjatusta luvusta tulee 2,44 miljardia dollaria. Chanin elokuvat ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti yli 5 miljardin dollarin lipputulot.

Vuonna 2016 Jackie Chan oli maailman toiseksi eniten palkattu näyttelijä. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana Jackie Chan ansaitsi 60 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana hän ansaitsi 40 miljoonaa dollaria.

Liiketoiminta: JCE Movies Limitedin lisäksi Chan omistaa myös useita muita tuotantoyhtiöitä ja elokuvateatteriketjun kaikkialla Kiinassa. Hän lanseerasi myös oman vaatetuslinjan ja valikoiman elintarvikkeita. Jackie Chan osallistuu voimakkaasti hyväntekeväisyyteen ja on lahjoittanut huomattavia summia tarvitseville.

Jackie Chan Nettovarallisuus

Jackie Chan

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. huhtikuuta 1954 (67 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,74 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, elokuvaohjaaja, stunt-esiintyjä, käsikirjoittaja, kamppailulaji, laulaja, televisiotuottaja, yrittäjä, koomikko
Kansalaisuus: Hong Kong
Viimeksi päivitetty: 2020

Jackie Chan Ansiot

  • Rush Hour 3 15 000 000 dollaria 15% bruttomäärästä
  • Ruuhka-aika 2 $ 15,000,000% brutto
  • Shanghai Noon 5 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu