Jackie Guerrido Nettovarallisuus

Kuinka paljon Jackie Guerrido on arvoinen?

Jackie Guerrido Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Jackie Guerrido Nettovarallisuus: Jackie Guerrido on Puerto Rican television ennustaja ja toimittaja, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Jackie Guerrido syntyi 24. syyskuuta 1972 San Juanissa Puerto Ricossa. Valmistuttuaan lukiosta hän muutti perheensä kanssa New Yorkin Bronx-osastolle. Ennen mediassa työskentelyään Guerrido oli osoittanut kiinnostusta muihin työn osa-alueisiin vuonna 1996, hän kuuli Selenaa (tapettu Tejano-supertähti), mutta Jennifer Lopez voitti hänet. Sitten tuottaja kuuli Guerridolle kannan WSKQ: n aamunäyttelyssä El Vacilon de la Mañana (Hyvät ajat aamulla). Hän sai pian tarjouksen WRMA: lta (106,7) Miamista ja hyväksyi tarjouksen.

Guerrido asettui Miamiin ja liittyi HBC Radio Companyan. Siellä hän isännöi radio-ohjelmaa, johon lisättiin uutis- ja liikenneolosuhteet. Lopulta hänelle annettiin oma musiikkinäyttely WRTO: ssa (98.3). Hän laskeutui myös työhön televisiossa WSCV: n, Miamin Telemundo-tytäryhtiön, liikennetoimittajana, työskentelemällä samanaikaisesti radio- ja televisioasemalle. Univision pani merkille Guerridon ja teki hänelle tarjouksen tulla meteorologiksi Al Amanacer de Noticias 23: lle, joka oli silloin aamunäyttely Univisionin lippulaiva WLTV: lle. (Hän oli aiemmin opiskellut meteorologiaa Miamin yliopistossa.) Useiden vuosien ajan Guerrido esitteli säätä Despierta Amerikassa (Wake Up America), joka on yksi Yhdysvaltojen latinalaisamerikkalaisten suosituimmista televisio-ohjelmista. Hän tekee tällä hetkellä säätietoja Univisionin iltapäivälehden näyttelyyn Primer Impacto (First Impact) Barbara Bermudon kanssa. Guerrido opiskeli myös journalismia Floridan yliopistossa. 19. huhtikuuta 2008 Jackie meni naimisiin reggaetonlaulajan Don Omarin kanssa Puerto Ricossa. Vuonna 2010 Guerrido osallistui Mira Quien Baila! -Todellisuusnäyttelyyn, joka näytettiin Univisionissa Yhdysvalloissa ja joka on amerikkalais-espanjankielinen versio Tanssii tähtien kanssa vuonna 2010. Guerrido tuli 2. sijalle kansanäänestyksellä.

Jackie Guerrido Nettovarallisuus

Jackie Guerrido

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 24. syyskuuta 1972 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Toimittaja
Kansalaisuus: Puerto Rico
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu