Jacqueline Kennedy Onassis Net Worth

Paljonko Jacqueline Kennedy Onassis on arvoinen?

Jacqueline Kennedy Onassisin nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Jacqueline Kennedy Onassis -yrityksen nettovarallisuus: Jacqueline Lee (Bouvier) Kennedy Onassis, joka tunnetaan myös nimellä Jackie Kennedy, oli amerikkalainen ensimmäinen nainen ja hyväntekijä, jolla oli nettovarallisuus 150 miljoonaa dollaria kuollessaan vuonna 1994. Se on sama kuin noin 270 dollaria miljoonaa dollaria tämän päivän dollareina. Hän oli Yhdysvaltain 35. presidentin John F.Kennedyn leski. Hän oli Yhdysvaltain ensimmäinen nainen vuodesta 1961 JFK: n murhaan vuonna 1963.

Aikainen elämä : Jacqueline Lee Bouvier syntyi Southamptonissa New Yorkissa 28. heinäkuuta 1929. Hänen vanhempansa olivat varakkaita isänsä John Vernoun 'Black Jack' Bouvierin saaman perinnön ansiosta. 'Black Jack' oli myös paljon ansaitseva osakevälittäjä Wall Streetillä. Valitettavasti 'Black Jack' pelasi ja joi perheen omaisuuden, mikä johti hänen vanhempiensa avioeroon.

Vanhempiensa eron jälkeen Jackie ja hänen sisarensa Caroline, joka myöhemmin tunnettaisiin nimellä Lee Radziwill, jakoivat aikansa Virginian, Rhode Islandin ja New Yorkin välillä. Vuonna 1994 Leen poika Anthony meni naimisiin Carole Ann DeFalcon kanssa, joka tunnetaan nykyään paremmin nimellä Carole Radziwill, yksi näyttelijöistä New Yorkin Real Housewives.

Hyvin nuoresta iästä lähtien Jackie rakasti hevosia ja halusi tulla ratsastajaksi. Suuren masennuksen aikana hän osallistui New Yorkin Chapin-kouluun ensimmäisestä kuudennesta luokasta. Vuonna 1951 Bouvier valmistui George Washingtonin yliopistosta Washington DC: ssä kandidaatin tutkinnolla ranskalaisessa kirjallisuudessa. Kesällä 1951 hän lähti matkalle Euroopan läpi sisarensa Carolinen kanssa. Matkan jälkeen he kirjoittivat kirjan nimeltä 'Yksi erikoinen kesä', joka sisälsi Jackien omat piirustukset.

Avioliitto JFK: n kanssa : Jackie ja John F.Kennedy olivat pitkään olleet samanlaisissa sosiaalisissa piireissä. Heidät esiteltiin virallisesti illallisella 1952.

12. syyskuuta 1953 he menivät naimisiin Pyhän Marian kirkossa Newportissa Rhode Islandilla. He häämatkalla Acapulcossa, Meksikossa.

Vuonna 1957 hän synnytti Caroline Bouvierin. John ilmoitti ehdokkaastaan ​​presidentiksi 3. tammikuuta 1960 ja hänet valittiin 8. marraskuuta, jolloin Jackie oli kaikkien aikojen kolmanneksi nuorin ensimmäinen nainen, 31-vuotiaana. Noin kaksi viikkoa vaalien jälkeen Jackie synnytti John F.

Ensimmäisenä rouvana hän tunnetaan parhaiten Valkoisen talon sosiaalisten tapahtumien suunnittelusta, muotitajustaan, Valkoisen talon sisäosan palauttamisesta ja suosiosta kansainvälisten arvohenkilöiden keskuudessa. Alkuvuodesta 1963 hän synnytti Patrick Bouvier Kennedyn, joka syntyi viisi viikkoa ennenaikaisesti ja kuoli kaksi päivää syntymänsä jälkeen.

Traagisesti, 21. marraskuuta 1963 hänen aviomiehensä John F.Kennedy murhattiin, jättäen hänet leskeksi ja yksinhuoltajaksi kahdelle lapselle.

JFK: n jälkeen : Miehensä kuoleman jälkeen Jackieestä tuli Kennedyn perhe-luottamuksen edunsaaja, joka tuotti noin 200 000 dollaria vuosituloja. Se on sama kuin noin 1,7 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina. Luottamuksen määräyksessä todettiin, että jos hän menisi naimisiin uudelleen, tulot siirrettäisiin heidän kahdelle lapselleen.

Aristoteles Onassis : 20. lokakuuta 1968 Jackie meni naimisiin kreikkalaisen merikuljetuksen arikon Aristoteles Onassisin kanssa. Tuolloin Aristoteles omisti maailman suurimman laivaston. Hän oli yksi rikkaimmista ihmisistä maailmassa, ja sen omaisuuden arvoksi arvioitiin 500 miljoonaa dollaria 1960-luvun lopulla. Se on sama kuin 3,8 miljardin dollarin arvo tämän päivän dollareina.

Suojellakseen itseään Kennedyn luottotulojen menettämiseltä Jackie vaati Aristotelesta maksamaan hänelle 3 miljoonaa dollaria ennen kuin he menivät naimisiin. Hän pyysi ja sai myös Onassisilta luottamuksen, joka maksaa 150 000 dollaria vuodessa elämästä.

Avioliitonsa aikana Jackie sai ylimääräisiä lahjoja uudelta aviomieheltään, mukaan lukien 40 karaatin timanttisormus hänen 40. syntymäpäivänään, joka maksoi miljoona dollaria (7,5 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina).

Pari ylläpitää kuutta maailmanlaajuista asuntoa, mukaan lukien 15 huoneen huoneisto Manhattanin Fifth Avenuella, asunto Pariisissa ja hänen omistamansa Kreikan yksityinen Skorpios-saari.

Avioliitto alkoi hajota vuonna 1973 noin silloin, kun hänelle diagnosoitiin kuolemaan johtava sairaus. Aristoteles kasvoi huolestuneeksi siitä, että Jackie saisi oikeuden kuolemaansa puolet omaisuudestaan. Hän oli niin huolestunut, että hän ilmoitti lobbaavansa muutosta Kreikan lainsäädännössä, joka rajusti rajusti ulkomaalaisen puolison mahdollista summaa avioerosta tai kuolemasta.

Aristoteles kuoli 15. maaliskuuta 1975. Jackie ja hänen tyttärensä Christina joutuivat pian sulkeutumaan kartanosta. Lopulta Jackie hyväksyi 26 miljoonan dollarin kertakorvauksen. Se on sama kuin noin 120 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina. Muiden kiinteistöjen ja henkilökohtaisten omaisuuksiensa ansiosta Jackie oli heti yksi rikkaimmista naisista Amerikassa.

Kuolema : Vuonna 1994 hänellä diagnosoitiin ei-Hodgkinin lymfooma. Hän kuoli unessa 19. toukokuuta 1994.

Estate : Tietäen, että hänen kaksi lastaan ​​olivat erittäin varakkaat erillisten Kennedy-perheiden luottojen ansiosta, Jackie jätti kullekin suhteellisen niukan 250 000 dollaria. JFK Jr ja Caroline perivät myös useita kiinteistöjä, mukaan lukien 15 huoneen NYC-asunto ja koti Martan Vineyardilla. Vuonna 2003, neljä vuotta JFK Jr: n kuoleman jälkeen, Caroline myi NYC: n huoneiston 30 miljoonalla dollarilla.

Jackien tahto antoi 500 000 dollaria sisarensa jokaiselle lapselle ja perusti luoton, josta oli hyötyä hänen perustamalleen hyväntekeväisyysjärjestölle, nimeltään C&J Foundation (nimetty lastensa mukaan).

Huhtikuussa 1996 JFK Jr ja Caroline tekivät huutokaupan äitinsä omaisuudesta. Loppujen lopuksi myytiin lähes 6000 tuotetta 34,5 miljoonalla dollarilla. Korkein huutokaupassa myyty esine, 2,6 miljoonaa dollaria, oli Aristoteleen hänelle antama timantti kihlasormus.

Jacqueline Kennedy Onassis Net Worth

Jacqueline Kennedy Onassis

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. heinäkuuta 1929 - 19. toukokuuta 1994 (64 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu