Jada Pinkett Smith Net Worth

Paljonko Jada Pinkett Smith on arvoinen?

Jada Pinkett Smithin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Jada Pinkett Smithin nettovarallisuus ja palkka: Jada Pinkett Smith on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja, ohjaaja, laulaja, kirjailija ja liikenainen, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Vaikka on huomattava, että suuri osa Jadan nettovarallisuudesta tulee hänen avioliittonsa Will Smithin kanssa, joka on ollut yksi palkattuimmista toimijoista viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Jada Pinkett Smith ansaitsi nettovarallisuutensa useilla urilla elokuvan, TV: n, musiikin, muodin ja lastenkirjojen kirjoittajana.

Aikainen elämä: Hän syntyi Baltimoressa Marylandissa 18. syyskuuta 1971 Adrienne Bandfield-Jonesin, sairaanhoitajan, ja rakennusyritystä johtaneen Rosbol Pinkett Jr: n kanssa. Adriennella oli Jada, kun hän oli vielä lukiossa, ja pariskunta meni naimisiin, mutta pian sen jälkeen, jättäen Adriennen kasvattamaan Jadaa vain äitinsä, Marion Martin Banfieldin avulla. Jadan isoäiti huomasi nopeasti Jadan kyvyn esiintyä ja ilmoitti hänet piano- ja tanssitunneille. Hän osallistui Baltimoren taiteiden kouluun, jossa hän opiskeli tanssia ja teatteria. Jada valmistui vuonna 1989. Tässä koulussa yksi Jadan luokkatovereista oli tuleva rap-tähti Tupac Shakur. Heistä tulisi elinikäisiä ystäviä hänen traagiseen kuolemaansa saakka.

Ura: Muutettuaan Los Angelesiin 90-luvun alussa Jada alkoi laskeutua sarjaan pieniä osia televisio-ohjelmia, kuten True Colors, Doogie Howser MD ja 21 Jump Street. Pian hän sai toistuvamman roolin sitcomin A different World 36 jaksossa. Hänen iso elokuvakatkoksensa tapahtui vuoden 1993 Menace II Society -elokuvassa. Hän esiintyi Keenen Ivory Wayansin kanssa elokuvassa A Low Down Dirty Shame vuonna 1994, ja hänen esityksensä sai hänet paljon huomiota ja positiivisia arvosteluja. Samana vuonna hän esiintyi romanttisessa draamassa 'Jason's Lyrics', ja vuonna 1995 hän pelasi vankia Demon Knightissa. Roger Ebert kiitti Pinkett Smithin ja hänen tähtensä Allen Paynen välistä kemiaa.

Jadan suuri läpimurto tapahtui vuonna 1996, kun hän näytteli Eddie Murphyn kanssa vuonna 1996 julkaistussa The Pähkinäprofessori -versiossa, jossa hän kuvasi hänen rakkauden kiinnostuksensa. Elokuva ansaitsi ensimmäisellä viikonloppulla 25 miljoonaa dollaria, mikä lopulta keräsi yli 274 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, mikä teki siitä täydellisen kaupallisen menestyksen. Pähkinäprofessori aloitti Jadan lopulta erittäin onnistuneen ja tuottoisan uran, pääosissa elokuvissa, kuten 'Kingdom Come', elokuvassa Scream 2 ja kahdessa erässä erittäin menestyvää ja suosittua The Matrix -sarjaa. .

Vuonna 2010 hän voitti kuvapalkinnon erinomaisesta näyttelijästä draamasarjassa elokuvasta Hawthorne, jossa hän näytteli Christina Hawthornena vuosina 2009–2011. Vuodesta 2014 hän näytteli Fish Mooney -näyttelijää televisiosarjassa Gotham. Jada Pinkett Smith ilmaisi Glorian roolin animaatioelokuvassa Madagaskar. Vuodesta 2018 Jada on esiintynyt Facebook Watch -sarjassa Red Table Talk.

Mikä oli Jada Pinkett Smithin palkka HawthoRNe-jaksoa kohden ? 150 000 dollaria

(Kuva: Amy Sussman / Getty Images)

Muut hankkeet: Pinkett Smith, näyttämönimellä Jada Koren, on myös ollut laulaja ja lauluntekijä Wicked Wisdom -bändissä. He julkaisivat omanimisen debyyttialbuminsa vuonna 2006. Wicked Wisdom tarttui kolikkopeliin avaajana Britney Spearsin 2004 Onyx-hotellille. He avasivat Spearsille kahdeksaksi päivämääräksi keväällä 2004, kiertueen Euroopan osuuden aikana. Bändi soitti myös Ozzfestillä vuonna 2005. Hän omistaa myös musiikkituotantoyrityksen, 100% Women, ja vaatetuslinjan Maja. Jada julkaisi lasten kirjan 'Tytöt pitävät tätä maailmaa', vuonna 2004. Pinkett Smith toimii myös kauneushoitolan Carol's Daughter edustajana.

Henkilökohtainen elämä: Jada tapasi tulevan aviomiehensä, supertähti-näyttelijän Will Smith , vierailemalla 90-luvun komediasarjassaan The Fresh Prince of Bel-Air. Jada kuuli hahmonsa tyttöystävän, Lisa Wilkesin roolista. Rooli meni Nia Longille, koska Jada katsottiin `` liian lyhyeksi '' sen pelaamiseksi. Will ja Jada alkoivat seurustella vuonna 1995 (sen jälkeen kun hän erottui Sheree Fletcheristä - Will oli ilmeisesti kasvanut vetovoiman Jadaan ennen tätä, mutta eivät koskaan toimineet sen mukaan) ja menivät naimisiin vuonna 1997. Nykyään Willillä ja Jadalla on kaksi lasta, Jaden Smith ja Willow Smith. , jotka molemmat ovat kehittäneet menestyksekästä uraa viihdeteollisuudessa. Jada on myös äiti äiti Trey Smithille, joka on Willin poika entisestä avioliitosta.

Heinäkuussa 2019 Jada myönsi olevansa romanttisessa suhteessa laulaja August Alsinan kanssa, kun hän ja Will erosivat vuonna 2016.

Filantropia: Pinkett Smiths perusti vuonna 2005 hyväntekeväisyysjärjestön Will ja Jada Smith Family Foundation, joka keskittyy tukemaan kaupunkien nuoria ja heidän perheitään. Hyväntekeväisyys palkittiin David Angellin humanitaarisella palkinnolla vuonna 2006. Perhe ja säätiö ovat tukeneet lukuisia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja asioita viime vuosien aikana. Vaikka Smithit eivät olekaan yhteydessä kirkkoon, lahjoitti 2000 dollaria Hollywoodin koulutus- ja lukutaito-ohjelmaan, joka on scientologian perusta kotiopetukselle.

Kiinteistöt : Vuonna 1999 Will ja Jada käyttivät 7,5 miljoonaa dollaria upean 100 hehtaarin kiinteistön hankkimiseen kukkuloilla Malibun ja Calabasasin välillä Kaliforniassa. Seuraavan vuoden aikana he ostivat useita läheisiä paketteja sitomaan yhteen 150 hehtaarin vierekkäisen maan. Hotellissa on 20000 neliömetrin päärakennus, useita vierastaloja, oma järvi, ratsastusrengas, ratsastusreitit, tallit, tenniskentät ja paljon muuta. He suunnittelivat kiinteistön Santa Fe -tyyliin rakastuttuaan näyttelijä Gene Hackmanin Santa Fe -kotiin. He todella palkkasivat Hackmanin Santa Fe -arkkitehdin projektiin, jonka käynnistäminen kesti vuosia ympäristöongelmien ja luparajoitusten vuoksi. Vuonna 2013 he listasivat hiljaa kiinteistön hintaan 42 miljoonaa dollaria, mutta eivät löytäneet ostajaa. Pelkästään tämän kiinteistön arvo on todennäköisesti 50-70 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2017 Will ja Jada myivät 7 hehtaarin suuruisen valtameriseoksensa Kauaissa 12 miljoonalla dollarilla. He ostivat monikotitalon vuonna 2015 10 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2011 he myivät eräänlaisen 7 hehtaarin suuruisen Havaijin rannan kiinteistön 20 miljoonalla dollarilla Ekaterina Rybolovleville, miljardööri venäläisen oligarkin Dmitri Rybolovlevin tyttärelle 20 miljoonalla dollarilla.

Heillä on myös 9000 neliön jalka koti, joka sijaitsee aidatulla alueella Hidden Hills, Kalifornia, ja 9 200 neliön jalkainen hiihtohuvila Park Cityssä Utahissa.

Jada Pinkett Smith Net Worth

Jada Pinkett Smith

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. syyskuuta 1971 (49 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 4 jalkaa 11 tuumaa (1,52 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, kirjailija, liikemies, elokuvantuottaja, televisio-tuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu