Jaden Smith nettovarallisuus

Paljonko Jaden Smith on arvoinen?

Jaden Smithin nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Jaden Smithin nettovarallisuus ja palkka: Jaden Smith on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Smith aloitti uransa hyvin nuorena, toimien lapsiosissa vastapäätä kuuluisaa isäänsä Will Smithiä vuonna Onnellisuuden Tavoittelu , mutta hän haarautui nopeasti omaan soolotähtensä tuotemerkkiin musiikillisen lahjakkuutensa ja taitonsa suhteen erittäin epätavallisiin sosiaalisen median viesteihin.

Aikainen elämä: Jaden Smith on Will Smith ja Jada Pinket Smith . Jaden syntyi Malibussa Kaliforniassa 8. heinäkuuta 1998. Hän on laulaja Willow Smithin vanhempi veli ja hänellä on toinen puoli-sisar nimeltä Trey Smith. Hän osallistui uuden kylän johtajakouluun Calabasasissa, ennen kuin siirtyi kotiopetukseen. Hänen mukaansa kasvatuksen mukaan hän ei saanut tavanomaisia ​​ystäviä. Haastatteluissa Smith on määrittänyt tämän eristämisen aloittamalla rullalautailun, harrastuksen, jota hän voisi harrastaa julkisesti usein ilman, että hänet tunnustettaisiin julkkikseksi.

Näyttelijäura : Jaden teki suurimman elokuvansa debyyttinsä vuonna Onnellisuuden Tavoittelu vuonna 2006. Elokuvassa hän soitti Will Smithin hahmon poikaa. Jaden palkittiin läpimurtoesityksellä MTV Movie Awards 2007 -palkinnoissa tästä roolista. Mutta muutama vuosi myöhemmin hänellä oli ensimmäinen päärooli elokuvan uusintana Karate Kid vuonna 2010 yhdessä taistelulajien supertähden Jackie Chanin kanssa. Muutama vuosi myöhemmin hän sai taas pelata isänsä poikaa vuoden 2014 elokuvassa Maapallon jälkeen, ohjaaja M. Night Shyamalanin tieteiskirjallisuusseikkailu. Markkinoiden pettymys Maapallon jälkeen samoin kuin jonkin verran negatiiviset arvostelut Jadenin esityksestä ovat saattaneet saada hänet taukomaan näyttelemisestä jatkaakseen musiikkia ja muita projekteja, mutta vuonna 2017 hän palasi alkuperäiseen Netflix-sarjaan Saada alas . Sitten vuonna 2018 hän otti roolin, joka kuuli hänen aikansa rullalautailijana teinidraamassa Skate-keittiö. Vuonna 2019 hän valmistui nuoren aikuisdraaman parissa Elämä vuodessa , pääosissa myös Cara Delevingne ja Cuba Gooding Jr.

John Sciulli / Getty Images

Musiikin ura : Jaden räppää Justin Bieber kappaleessa 'Never Say Never' ja vuonna 2012 Smith julkaisi miksauksen nimeltä Viileä kahvila . Vuonna 2014 hän julkaisi seurantamiksen CTV2 ja aloitti työnsä ensimmäisen studioalbuminsa parissa, mutta levyn valmistuminen kesti noin kolme vuotta, ja vuonna 2017 albumi Happi julkaistiin. Seuraavana vuonna hän vapautti Syre: Sähköinen albumi , joka muokkasi debyyttialbuminsa musiikin Jimi Hendrixin ja The Beatlesin vaikuttamaan sähkökitara-tyyliin. Smith julkaisi kesällä 2019 Edelleen, hänen toinen studioalbumi.

Henkilökohtainen elämä: Jaden Smith on pitkään tunnettu idiosynkraattisena tyylikuvakkeena, ja lopulta hän levitti sen MSFTSrep-nimiseksi vaatetuslinjaksi. Hänen on ilmoitettu olevan suhteessa Vanessa Hudgensin nuorempaan sisareseen Stellaan. Myöhemmin ilmoitettiin, että Smith tapasi Kylie Jennerin. Vuosina 2012--2015 Smith seurasi Sarah Snyderiä, jonka huhutaan olleen inspiraationa monille kappaleille Happi . Kahden sisaruksensa kanssa Jaden on työskennellyt Sambia-projektin nuorten suurlähettiläänä, joka työskentelee Hasbron kanssa avustaessaan aidsin orvoiksi jääneille Sambian lapsille. Palkintorintamalla hänen pääroolinsa Karate Kid ansaitsi hänelle BET YoungStars -palkinnon sekä ehdokkaat Teen Choice Awards-, Kids Choice Awards-, MTV Movie Awards- ja NAACP Image Awards -palkinnoista.

Kiinteistöt : Jaden Smith esitti tunnetusti vapauttamisen vanhemmiltaan 15-vuotiaana heidän täydellä suostumuksellaan ja toivoen saavansa oman talonsa erillään perhekodista. Mutta vuonna 2013 haastattelussa Ellen DeGeneresin kanssa isänsä Willin kanssa Smith vaikutti epämääräiseltä ajatuksesta muuttaa yksin:

'Asia, jota ihmiset eivät saa, on kaikki hänen talossaan ilmainen. Joten saan kaiken ja kaiken hänen talostaan, joten aion olla siellä vielä 20, 30 vuotta. Hän [Will Smith] sanoo, että heti kun saan elokuvan, joka on suurempi kuin yksi hänen elokuvistaan, saan oman taloni. '

Mutta vuonna 2017 sekä Jaden että Willow Smith muuttivat vanhempiensa talosta muuttaen 4 miljoonan dollarin kotiin Hollywood Hillsiin.

Jaden Smith nettovarallisuus

Jaden Smith

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. heinäkuuta 1998 (22 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, tanssija, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu