Jake Paul Net Worth

Paljonko Jake Paul Worth on?

Jake Paul Net Worth: 20 miljoonaa dollaria

Jake Paulin nettovarallisuus : Jake Paul on amerikkalainen sosiaalisen median persoonallisuus, näyttelijä ja koomikko, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Hän sai laajan medianäkyvyyden, kun hänen vuoden 2017 singlensä 'It's Everyday Bro' musiikkivideo tuli virukseen YouTubessa. Hän on YouTube-tähden nuorempi veli Logan Paul .

Aikainen elämä: Jake Joseph Paul syntyi 17. tammikuuta 1997 Westlakessa Ohiossa Pamela Stepnickin ja Gregory Paulin seurassa. Hänellä on yksi veli, Logan, joka on myös suosittu YouTube-tähti. Jake alkoi lähettää videoita nyt lakkautetulle videoalustalle Vine. Hänellä oli lähes viisi ja puoli miljoonaa seuraajaa ja kaksi miljardia näkemystä Vineestä, kun se suljettiin.

Ura: Jake aloitti videouransa syyskuussa 2013. Kun Vine lopetti toimintansa tammikuussa 2017, Disney palkkasi Jaken toimimaan komediasarjaan Bizaardvark. Hänen näyttelijälausekkeensa oli 'Se on jokapäiväistä Bro!' (Sivuhuomautus: Kyseinen lause ei ole kieliopillisesti oikea. 'Joka päivä' tarkoittaa tavallista, tavallista tai rutiinia, esimerkiksi: 'nämä ovat minun jokapäiväisiä sukkani.' Olen melko varma, että Jake aikoo sanoa ' Se on joka päivä, Bro! 'Mikä tarkoittaisi jotain, joka tapahtuu joka päivä ...)

Heinäkuussa 2017 Jake erotettiin Bizaardvarkista toisen kauden kuvausten aikana. Siihen mennessä Paavali oli herättänyt joukon kiistoja, mukaan lukien naapureiden valitukset villistä juhlista, kepposista, palovaaroista ja valtavasta joukosta nuoria faneja, jotka kokoontuivat Paulin vuokratalon ulkopuolelle kadulle sen jälkeen, kun hän oli julkaissut osoitteensa sosiaalisessa mediassa . Haastattelussa The Hollywood Reporter, Paul vahvisti, että hänet erotettiin Disney Channel -esityksestä juhliensa keskipisteen ja paikallisten uutisten vuoksi.

Jake Paul lanseerasi Team 10: n tammikuussa 2017. Team 10 on digitaalinen vaikuttajien markkinointialusta ja luova toimisto, joka luo ja edistää viihdettä nuorille. Saman vuoden toukokuussa hän julkaisi kappaleen ja musiikkivideon nimeltä 'It's Everyday Bro'. Video sai yli 70 miljoonaa katselukertaa yhdessä kuukaudessa.

Tammikuun alussa 2018 Paul lähetti videon nimeltä 'Menetin neitsyyteni'. Videon pikkukuva osoitti, että Paul ja hänen silloinen tyttöystävänsä Erika Costell makasivat alaston alasti päällekkäin. Tämän seurauksena YouTube rajoitti videon ikärajaa. Paul muutti pikkukuvan pukeutuneeksi valokuvaksi pariskunnasta.

Paul teki ammattilaisen nyrkkeilyn debyyttinsä 20. tammikuuta 2020 Miamissa. Hän vastusti YouTubers Gibiä. Jake voitti TKO: lla 2:18 ensimmäiselle kierrokselle.

Jake Paul Net Worth

(Kuva: Jerod Harris / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: 18. heinäkuuta 2017 Paulin naapurit Los Angelesissa tapasivat kaupunginvaltuuston jäseniä ja lainvalvontaviranomaisia ​​tarkoituksenaan nostaa julkinen haittaoikeus YouTube-tähtiä vastaan. Paul julkisti vuokra-asuntonsa Beverly Grove -asuinalueella julkisen ja talon ulkopuolelle kokoontui suuri joukko faneja. Vuokranantajat haastivat Paulin lopulta 2,5 miljoonan dollarin takia.

Paul alkoi seurustella mallin Erika Costellon kanssa vuonna 2018. He hajosivat marraskuussa 2018. Samana vuonna hän treffasi 'Agents of S.H.I.E.L.D.' näyttelijä Chloe Bennet.

Paul tapasi sosiaalisen median tähti Tana Mongeaun huhtikuusta 2019 tammikuuhun 2020. Kaksi kihloivat ja menivät naimisiin heinäkuussa pidetyssä erittäin julkisessa seremoniassa. Häät osoittautuivat vain mainostempaukseksi.

Vuonna 2019 Paavali järjesti massiivisen juhlan Kalifornian Kalifornian kartanossaan. Viranomaiset tutkivat, onko monien nuorten naispuolisten vieraiden juomia pidätetty. Ainakin yksi henkilö jätti valituksen Los Angelesin piirikunnan sheriffiosastolle väittäen, että heidän juomansa oli huumattu. Huolestunut äiti kirjoitti Facebook-viestiinsä Comsjon laakson äidit -sivulle: 'Tyttäreni oli eilen illalla Calabasasissa YouTube Jake Paulin kanssa. Talo oli kartano, joka oli täynnä nuoria. Hän päätyi sairaalaan kahdeksan muun tytön kanssa, jotka olivat huumaaneet ja päätyivät West Hillsin sairaalaan epäjohdonmukaisesti. ' Äiti sanoi, että tytöt olivat puoliksi alastomia eivätkä voineet puhua tai kävellä.

30. toukokuuta 2020 George Floyd / Black Lives Matter -protestien aikana Scottsdalessa, Arizonassa, Paul söi illallista P.F. Muutokset Scottsdale Fashion Square -ostoskeskuksessa. Ihmiset alkoivat ryöstää kauppakeskusta. Paul ja hänen ystävänsä kahluivat keskelle ryöstelyä videon kuvaamiseksi mitä tapahtui. Häntä syytettiin rikoksista ja laitonta kokoamista, jotka molemmat ovat väärinkäytöksiä. Häntä ei pidätetty. Hänen on ilmoitettava Arizonan tuomioistuimessa.

Kesällä 2020 Jake Paul kohtasi paljon kritiikkiä isoista talojuhlista, jotka hän heitti koronaviruspandemian leviämisen aikana. Paavalin juhlissa ei vaadittu kasvonaamioita tai sosiaalista etäisyyttä. Paikallisista säännöksistä huolimatta Paavali ei aio lopettaa laitonta kokoontumistaan, koska hän haluaa 'elää elämänsä'. Calabassasin pormestari Alicia Weintraub tuomitsi juhlat 14. heinäkuuta 2020.

Palkan kohokohdat: Vuonna 2016 Jake ansaitsi arviolta 11,5 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 hän teki 11 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 Jake teki hämmästyttävän 21,5 miljoonaa dollaria. Se riitti tekemään hänestä planeetan toiseksi eniten palkatun YouTube-tähden.

Kiinteistöt: Vuonna 2017 Jake Paul lähti Beverly Grove -vuokrauksestaan ​​15 000 neliön jalkaiseen kartanoon Calabasasissa Kaliforniassa, jonka hän osti 6,925 miljoonalla dollarilla. Koti sijaitsee 3,5 hehtaarin päässä aidatun ajotieltä päässä, koti avautuu kolmikerroksiselle sisäänkäynnille, jossa on kierreportaat, italialaatat ja lehtipuu. Olohuoneessa on takka ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

Kaarevat oviaukot johtavat muodolliseen ruokasaliin ja keittiöön, jossa on neljä uunia ja suuri keskisaari. Puupohjaisella makuuhuoneella, joka on yksi kodin kahdeksasta makuuhuoneen sviitistä, on parveke ja kaksi vaatekaappia. Kylpyhuoneen ylisuuressa suihkussa on höyryä, aromaterapiaa ja Bluetooth-ominaisuuksia. Uima-allas ja kylpylä, jossa on kaksi vesiputousta, istuvat tiheästi maisemoidulla alueella, johon kuuluu kaksi grilliä ja useita terasseja, joista on näkymät kanjonille.

Jake ilmoitti aikovansa listata myytävän kodin tammikuussa 2021 noin 7 miljoonalla dollarilla. Kolme kuukautta myöhemmin hän hyväksyi 6,15 miljoonaa dollaria, 850 000 dollarin tappion.

Jake Paul Net Worth
Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu