James Cameron Nettovarallisuus

Kuinka paljon James Cameron on arvoinen?

James Cameronin nettovarallisuus: 700 miljoonaa dollaria

James Cameronin nettovarallisuus: James Cameron on kanadalainen syntynyt ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 700 miljoonaa dollaria. James Cameron on luova voima elokuvien kuten Terminaattori , Muukalaiset , Rambo II , Kuilu , Terminaattori 2 , Tosi valheet , Titanic ja hahmo . Pelkästään Yhdysvalloissa hänen elokuvansa ovat ansainneet yli 1,9 miljardia dollaria. Hänen elokuvansa ovat ansainneet maailmanlaajuisesti 6,3 miljardia dollaria.

James on ansainnut muutamia erittäin merkittäviä taloudellisia haittoja uransa aikana erittäin taitavien liiketoimintapäätösten ansiosta. Kuten kerromme myöhemmin tässä artikkelissa, James tunnetusti luopui 8 miljoonan dollarin palkastaan Titanic meni yli budjetin. Hän otti sen sijaan loppupisteet. Nämä kohdat muuttuivat lopulta 650 miljoonan dollarin palkkapäiväksi Cameronille, kun elokuvasta tuli kaikkien aikojen eniten tuottanut elokuva siihen asti. Samankaltaisen voitonjakosopimuksen ansiosta James on ansainnut vähintään 350 miljoonaa dollaria hahmo franchising tähän mennessä.

Aikainen elämä: Cameron syntyi 16. elokuuta 1954 Ontariossa, Kanadassa. Hän on vanhin viidestä sisaruksesta. Kun Cameron oli 17-vuotias, hänen perheensä muutti Breaan Kaliforniaan.

Vuonna 1973 Cameron ilmoittautui Fullerton Collegeen, yhteisöopistoon Pohjois-Orange County, mutta lopulta lähti vuoden kuluttua. Sitten hän aloitti parittomia töitä kuorma-autonkuljettajana ja talonmiehenä. Kirjoittaminen oli aina ollut yksi hänen harrastuksistaan ​​ja nähtyään Tähtien sota vuonna 1977 hän lopetti työnsä suunnitellessaan siirtymistä elokuvateollisuuteen.

Hänen ohjaajauransa alkoi virallisesti vuonna 1978, jolloin hän ohjasi, kirjoitti ja tuotti ensimmäisen lyhytelokuvansa, Ksenogeneesi ystävän kanssa. Hänestä tuli tuotantojohtaja Rock and Rollin lukio (1979) ja sitten tieteiselokuvajohtaja Taistelu tähtien takana (1980). Hän teki erikoistehosteita John Carpenterin paeta New Yorkista (1981), toimi tuotannon suunnittelijana Terrorin galaksi (1981), ja kuuli suunnittelusta Android (1982).

Menestys: Läpimurto Cameronin uralla tuli ohjaamisesta Terminaattori vuonna 1984. Epätoivoisesti saada elokuva tehty vaarantamatta visioaan, hän myi tunnetusti tarinakonseptinsa oikeudet tuottajalle Gale Anne Hurdille vain yhdellä dollarilla. Vastineeksi Hurd suostui antamaan Cameronin ohjata elokuvan itse. Hänen konseptinsa myymisellä oli selviä haittoja. Plussapuolena on, että Cameronin ohjaama ensimmäinen Terminator ansaitsi 78 miljoonaa dollaria 7 miljoonan dollarin budjetilla. Vuosikymmeniä myöhemmin sen valitsi myös Yhdysvaltojen kansallinen elokuvarekisteri säilytettäväksi. Haittapuolena on, että Cameron menetti hallinnan oikeuksista tuleviin Terminator-jatko-osiin, tuotteisiin ja muuhun. Myöhemmin Cameronin on pakko nähdä vauvansa käyvän läpi esimerkiksi useita epämiellyttäviä elokuvan eriä Terminaattori: Genisys. Vuonna 1984 tekemänsä sopimuksen mukaan James sai kuitenkin oikeuden franchising-palveluun vuonna 2019.

Toinen Terminatorin esille nostama mahdollisuus oli luoda ja ohjata uusia franchising-toimintoja. Hän jatkoi edelleen tunnustusta Muukalaiset (1986), joka oli ehdolla seitsemälle Oscar-palkinnolle ja voitti palkinnot parhaasta äänen muokkauksesta ja parhaista visuaalisista tehosteista Kuilu (1989), joka sai neljä Oscar-ehdokasta ja voitti parhaat visuaaliset tehosteet ja Terminaattori 2: tuomiopäivä (1991), joka voitti neljä Oscar-palkintoa parhaasta meikistä, parhaasta äänisekoituksesta, parhaista äänitehosteiden editoinnista ja parhaista visuaalisista tehosteista.

James Cameronin suurin menestys on tullut ohjaamisesta Titanic (1997) ja hahmo (2009). Vuoden 1998 Oscar-palkinnossa kriitikoiden ylistämä Titanic sai 14 ehdokkuutta, ennätyksellisen tasainen 1950-luvulla Kaikki Eevasta . Titanic on myös Cameronin toinen elokuva, joka on valittu säilytettäväksi Yhdysvaltain kansallisessa elokuvarekisterissä. Vuoden 2009 3D-tunne, hahmo , nimitettiin yhdeksälle Oscarille ja voitti kolme (parhaan taiteellisen ohjauksen, parhaan elokuvan ja parhaan visuaalisen tehosteen kategoriassa).

Uransa aikana Cameron on myös perustanut kolme tuotantoyhtiötä: Lightstorm Entertainment, Digital Domain ja Earthship Productions.

Vuonna 2010 Cameron nimettiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon Aika aikakauslehti.

(Kuva: Frazer Harrison / Getty Images)

Huomattavat palkat: Kun ulkomaiset markkinat, DVD-levyt, videopelit, TV-ohjelmat ja tuotteet otetaan huomioon, Cameron on tuottanut yli 7 miljardin dollarin tuloja - ilman inflaatioon sopeutumista. Hänellä on ero ohjata kahta kaikkien aikojen eniten tuottanutta elokuvaa Titanicin (2,19 miljardia dollaria) ja Avatarin (2,78 miljardia dollaria) kanssa. Hän oli myös ensimmäinen henkilö, joka koskaan ohjasi elokuvaa 100 miljoonan dollarin budjetilla Terminaattori 2: tuomiopäivä ja 200 miljoonan dollarin budjetti Titanic ja hahmo , joka maksoi noin 500 miljoonaa dollaria, kun se lopulta tuli teattereihin vuonna 2009.

Cameronin suurin palkkapäivä koskaan ollut Titanic . Kun elokuva ylitti budjetin, hän suostui vaihtamaan 8 miljoonan dollarin ohjauspalkkionsa vastineeksi taustavoitoista. Tämä osoittautui viisaaksi liikkeeksi, joka on tehnyt siitä tinkimisen 650 miljoonaa dollaria tähän mennessä ja teki hänestä yhden kaikkien aikojen rikkaimmista ohjaajista.

Kiitokset hahmo , hän pystyy kirjoittamaan, tuottamaan ja ohjaamaan joitain kaikkien aikojen suurimpia elokuvia samalla kun hän himoitsee edelleen elokuvan uraa. Pelkästään vuonna 2010 Cameron ansaitsi arviolta 260 miljoonaa dollaria hahmo . Hän on ansainnut pohjoisesta 350 miljoonaa dollaria treffata Avataria.

Huomaa, että pelkästään Avatarin ja Titanicin välillä James Cameron on ansainnut ainakin Miljardi dollaria .

Henkilökohtainen elämä: Cameron on Kanadan kansalainen ja asunut Yhdysvalloissa vuodesta 1971. Hän haki Yhdysvaltain kansalaisuutta vuonna 2004, mutta peruutti hakemuksensa, kun George W. Bush voitti presidentinvaalit.

Cameron on sitonut solmun viisi kertaa. Hän oli ensimmäisen kerran naimisissa Sharon Williamsin kanssa vuosina 1978-1984. Vuosi avioeron jälkeen Williamsista Cameron meni naimisiin elokuvantuottajan Gale Anne Hurdin kanssa. Heidän liittonsa päättyi vuonna 1989. Hän oli sitten naimisissa johtajan kanssa Kathryn Bigelow Vuosina 1989–1991. Pian avioliiton jälkeen he viettivät 1,8 miljoonaa dollaria kotiin Beverly Hillsissä. Kathryn listasi tämän myytävän kodin vuonna 2018 hintaan 13 miljoonaa dollaria.

Vuonna 1993 näyttelijä Linda Hamilton synnytti Cameronin ensimmäisen tyttären, Josephine Archer Cameronin. Pari meni myöhemmin naimisiin vuonna 1997, mutta erosi 18 kuukautta myöhemmin huhujen keskellä Cameronin ja näyttelijä Suzy Amisin välisestä suhteesta. Kun he erosivat, hänet pakotettiin maksamaan Hamiltonille mittava 50 miljoonan dollarin ratkaisu.

Vuonna 2000 Cameron meni naimisiin viidennen vaimonsa Amisin kanssa. Heillä on kaksi tytärtä ja poika yhdessä.

Vuosien varrella Cameronista on tullut syvänmeren etsinnän asiantuntija. Tämä johtuu hänen työstään Kuilu ja Titanic , sekä hänen elinikäinen kiinnostuksensa haaksirikkoihin. (Vuosien varrella hän on tuottanut myös useita dokumentteja tästä aiheesta.) Vuonna 2011 Cameronista tuli National Geographicin tutkija-asuinpaikka, ja vuotta myöhemmin hänestä tuli ensimmäinen henkilö, joka suoritti soololaskun. Marianan kaivannon pohja, Maan valtameren syvin osa.

Kiinteistöt: Cameron jakaa aikansa Kalifornian ja Uuden-Seelannin kodeiden välillä. Vuonna 2012 hän ilmoitti ostaneen 2500 hehtaarin Uuden-Seelannin viljelysmaata 16 miljoonalla dollarilla ja rakensi kiinteistön tilan.

Vuodesta 1989 vuoteen 2020 Jamesin ensisijainen LA-asuinpaikka on ollut omaisuus aidatulla yhteisöllä Malibun yläpuolella olevilla kukkuloilla nimeltä Serra Retreat. Ajan myötä hän yhdisti useita lohkoja luodakseen 4,5 hehtaarin yhdistelmän, joka koostui useista rakenteista (pohjimmiltaan kahdesta suuresta kartanosta), joissa on yhteensä 16 000 neliömetriä asuintilaa ja 11 makuuhuonetta, kaksi uima-allasta, useita kylpylöitä ja muuta. James listasi hullun yhdisteen myytäväksi syyskuussa 2020 hintaan 25 miljoonaa dollaria. Katso se tässä videokiertueessa:

Yksi hänen entisistä Malibu-kiinteistöistään on hieman yli 700 eekkeriä. Omaisuus koottiin useiden tapahtumien perusteella, joka aloitettiin 500 hehtaarin ostolla vuonna 1999 5,4 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2007 hän listasi koko 700 hehtaarin 25 miljoonaan dollariin. Lopulta hän ei löytänyt ostajaa. Vuonna 2014 valtion voittoa tavoittelematon järjestö nimeltä Mountains Recreation and Conservation Authority osti maan 12 miljoonalla dollarilla.

James omisti aiemmin myös 65 hehtaarin Santa Barbaran kiinteistön, jonka hän myi vuonna 2005. Hän omistaa tällä hetkellä 102 hehtaarin kiinteistön Santa Barbarasta, jonka hän osti vuonna 1999.

James Cameron Nettovarallisuus

James Cameron

Nettovarallisuus: 700 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. elokuuta 1954 (66 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,87 m)
Ammatti: Elokuvaohjaaja, elokuvatuottaja, käsikirjoittaja, keksijä, näyttelijä, elokuvan toimittaja, tutkija, ympäristöasiantuntija, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020

James Cameronin tulos

  • Avatar 350 000 000 dollaria
  • Titanic 115 000 000 dollaria 600 000 dollaria käsikirjoituksesta, 8 miljoonan dollarin palkka,% taustasta
  • Terminator 2: tuomiopäivä 6 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu