James Hetfield Net Worth

Paljonko James Hetfield Worth on?

James Hetfield Net Worth: 300 miljoonaa dollaria

James Hetfield Net Worth: James Hetfield on amerikkalainen kitaristi, laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. James Hetfield on tunnetuin suosittu heavy metal -yhtyeen, Metallican, laulaja, kitaristi ja lauluntekijä. Hän on myös yksi bändin perustajista rumpalin kanssa Lars Ulrich .

Aikainen elämä : Hän syntyi James Alan Hetfield 3. elokuuta 1963 Downey'ssa Kaliforniassa. Hänen äitinsä oli oopperalaulaja ja isä kuorma-autonkuljettaja. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli 13-vuotias. Perhe oli erittäin tiukka kristitty tiedemies, eikä siksi käyttänyt nykyaikaista lääketiedettä, vaikka hänen äitinsä olisi kuollut syöpään. Cynthia suostui syöpään vuonna 1979, kun James oli 16-vuotias. Tämä kipu ja muut vaikeat lapsuuden muistot ruokkivat myöhemmin monia Metallican sanoituksia.

Hetfield sai ensimmäisen makunsa lapsuudestaan ​​pianotuntien jälkeen. Kun hän täytti 14 vuotta, hän tajusi, että rock-musiikin soittaminen oli hänen todellinen kutsumuksensa. Hän oli muutamassa bändissä, mukaan lukien Leather Charm ja Obsession.

Samaan aikaan Lars Ulrich muutti Tanskasta Newport Beachille Kaliforniaan vuonna 1980. Huolimatta siitä, että hän oli rankattu tennispelaaja Tanskassa, Lars ei onnistunut pääsemään joukkueeseen lukiossa. Tämä epäonnistuminen innosti Larsia lopulta keskittymään täysin rumpuihin.

Metallica : Lars julkaisi kesäkuussa 1981 LA-sanomalehdessä The Recycler ilmoituksen, jonka mukaan hän etsii muita metallifaneja bändin perustamiseksi. James Hetfield oli yksi kahdesta ihmisestä, joka vastasi mainokseen. He tapasivat ja alkoivat leikkiä yhdessä. 28. lokakuuta 1981 he muodostivat virallisesti Metallican.

Metallica julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 1983. He voittavat lopulta yhdeksän Grammyä ja myyvät yli 125 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Tähän mennessä he ovat julkaisseet 10 studioalbumia, neljä live-albumia, kolme laajennettua näytelmää ja 39 singleä. James sijoittui 24. sijalle Hit Parader -lehden kaikkien aikojen 100 parhaan laulajan listalla.

Metallican toistaiseksi menestynein albumi on heidän vuoden 1991 oma nimensä julkaisu 'Metallica', joka tunnetaan myös nimellä musta albumi. Tätä albumia on myyty 16 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa ja 24 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Heidän vuoden 1988 julkaisunsa '… ja oikeudenmukaisuus kaikille' on myynyt 5,3 miljoonaa kappaletta. Heidän vuoden 1996 albumi 'Load' on myyty 5,1 miljoonaa kappaletta. Hetfieldillä on ollut useita menestyviä sinkkuja Metallican kanssa, mukaan lukien 'One', 'Enter Sandman', 'The Unforgiven', 'Nothing Else Matters', 'kunnes se nukkuu', 'Turn the Page', 'I Disappear' ja monet muut.

Tähän päivään asti Metallica on yksi eniten ansaitsevista bändeistä maailmassa. Jos he ovat kiertueella, heidän tiedetään tuottavan 50-100 miljoonaa dollaria tuloja lipuista, tavaroista ja muusta. Esimerkiksi heinäkuun 2018 ja heinäkuun 2019 välillä bändi tuotti 70 miljoonaa dollaria tuloja.

Henkilökohtainen elämä : James on ollut naimisissa Francesca Tomasin kanssa elokuusta 1997 lähtien. Heillä on kolme yhteistä lasta. James on kamppaillut alkoholin kanssa vuosien varrella. Hän aloitti kuntoutusohjelman vuonna 2001 ensimmäistä kertaa. Hän palasi kuntoutukseen vuonna 2019.

James on innokas metsästäjä ja kalastaja. Hän räätälöi myös autoja ja moottoripyöriä.

James Hetfield

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Kiinteistöt : James Hetfield ja hänen perheensä asuivat suurimman osan elämästään Marin County, Kalifornia. Vuonna 2016 Hetfields muutti Vailiin, Coloradoon sen jälkeen, kun paikallinen liberaali politiikka ja asenteet olivat vuosia tyytymättömiä. Joe Roganin podcastin jaksossa James selitti kuinka hän oli sairas naapureidensa likaantumisesta palattuaan kotiin metsästysmatkalta. Hän piti heidän asenteensa tekopyhänä, koska kukaan näistä ihmisistä ei epäröi ostaa pihviä kaupasta. Sittemmin hän on löytänyt paljon hyväksyvämmän kodin Coloradosta.

James omistaa edelleen erittäin arvokkaan kiinteistösalkun Marinin piirikunnassa, joka jossain vaiheessa sisälsi tuhansia hehtaareja avointa maata. Hän osti 1150 hehtaarin maaseututontin kuuden mailin päässä George Lucasin Skywalker Ranchilta vuonna 1999, muodostaen sen, mitä hän kutsui nimellä 'Rocking H Ranch'. Vuonna 2008 James aiheutti kiistoja, kun hän pystytti maansa osan yli 300 jalan aidan, joka esti pyöräilijät ja retkeilijät hänen omaisuuttaan kulkevalta suositulta polulta. Lääni käytti sitten 650 000 dollaria uuden polun pystyttämiseen, joka tunnettiin nimellä 680 Trail, jotta kävijät saisivat vaihtoehtoisen yhteyden kahden suosittu virkistysalueen välille. Käyttöoikeussuhteena hän lahjoitti 330 hehtaarin suuruisen ja paikallisyhteisölle.

Vuonna 2011 Hetfields toimitti suunnitelmansa rakentaa omaisuuteensa neljä omakotitaloa, joista kukin oli 5000–8000 neliömetriä 10 hehtaarin suuruisiin tontteihin.

Vuosien varrella James on lahjoittanut palasia maastaan ​​erilaisille voittoa tavoittelemattomille maarahastoille. Esimerkiksi vuonna 2017 Hetfields lahjoitti 240 hehtaaria maatalouden suojeluun. Helmikuussa 2018 he lahjoittivat 1000 hehtaarin avointa maata Marin Agricultural Land Trustille.

Tämän kirjoituksen jälkeen Hetfieldit omistavat noin 50 hehtaaria alkuperäisestä 1150 omaisuudestaan ​​lahjoittaneet loput hyväntekeväisyyteen.

Marin Countyn ja Vailin ulkopuolella he omistavat suuren kiinteistön Mauissa, Havaijilla.

James Hetfield Net Worth

James Hetfield

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. elokuuta 1963 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,854 m)
Ammatti: Laulaja, muusikko, lauluntekijä, kitaristi, levytuottaja, näyttelijä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu