Jamie Dornan Net Worth

Paljonko Jamie Dornan Worth on?

Jamie Dornanin nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria

Jamie Dornanin nettovarallisuus ja palkka: Jamie Dornan on irlantilainen näyttelijä, malli ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria. Jamie tunnetaan ehkä parhaiten Christian Greyn roolista Viisikymmentä harmaan sävyä -elokuvasarjassa, vaikka hän aloitti uransa menestyvänä miesmallina. Saatuaan tunnustusta esiintymisistään useiden tunnettujen tuotemerkkien mainoskampanjoissa, Jamie sijoittui kerran kaikkien aikojen suosituimpiin miesmalleihin.

Hän aloitti näyttelijänuransa vuonna 2006 merkittävällä roolilla Once Upon a Time -sarjassa. Seuraavien vuosien aikana hän jatkoi suurempien ja parempien roolien saamista erilaisissa projekteissa, mukaan lukien naurettavan kannattava Fifty Shades -sarja. Esitettyään kolmessa Viisikymmentä sävyä -elokuvassa Dornan jatkoi tähtiä elokuvissa, kuten Antropoidi. Dornania on kutsuttu yhdeksi seksikkäimmistä miehistä elossa, ja häntä pidetään myös yhtenä modernin aikakauden suurimmista irlantilaisista toimijoista.

Aikainen elämä: Jamie Dornan syntyi Holywoodissa. Ei… ei että Hollywood. Dornan syntyi Holywoodissa, Pohjois-Irlanti, joka on County Downissa. Mutta älä huoli - Jamie saapui Hollywoodiin Kaliforniassa tarpeeksi pian. Kahden vanhemman sisaren rinnalla kasvatettu Dornan on näyttelijä Greer Garsonin ensimmäinen serkku, joka on poistettu kahdesti. Jamien äiti kuoli syöpään, kun hän oli 16-vuotias.

Hän osallistui Belfastin metodistikorkeakouluun sisäoppilaaksi. Näinä vuosina Jamie liittyi rugby-joukkueeseen ja osallistui draamaosastoon. Valmistuttuaan Dornan osallistui hetkeksi Teesside-yliopistoon ennen keskeyttämistä ja näyttelijänuraa Lontoossa.

Ura: Uransa alkupuolella Jamie liittyi Sons of Jim -nimiseen yhtyeeseen ja esiintyi todellisuusnäyttelyssä nimeltä Model Behavior. Näyttely oli mallinnuskilpailu, ja Dornan teki sopimuksen Select Model Managementin kanssa huolimatta siitä, että hänet poistettiin sarjasta. Hänen mallinnusuransa alkoi vuonna 2001, ja vuoteen 2003 mennessä hän mallinnti Ambercrombie & Fitchin kaltaisille tuotemerkeille. Hänen menestyksekäs juoksunsa jatkui, ja seuraavan jakson aikana hän työskenteli sellaisten tuotemerkkien kanssa kuin Aquascutum, Hugo Boss ja Armani.

Saatuaan tunnetuksi esiintymisestä Dior Homme ja Calvin Klienin mainoskampanjoissa, useissa julkaisuissa hänet kutsuttiin nimellä 'Kultainen torso'. Useita muita kaupallisia rooleja seurasivat tuotemerkit, kuten Dolce & Gabbana, Zara, Banana Republic, Dior, Calvin Klein ja Levi's. Seuraavien vuosien aikana hänestä tuli yksi alan suurimmista miesmalleista. Huolimatta keskittymisestä enemmän näyttelemiseen myöhemmin urallaan, Jamie jatkaa mallintamista. Vuonna 2018 hänestä tuli Hugo Bossin tuoksusarjan uudet kasvot.

Jamie Dornan syveni näyttelijämaailmaan ensimmäistä kertaa esiintymällä vuoden 2006 Marie Antoinette -elokuvassa. Hän seurasi elokuvia, kuten 'Shadows in the Sun' ja 'Beyond the Rave'. Jamien todellinen läpimurto tapahtui vuonna 2011, kun hän liittyi ABC-sarjan Once Upon a Time -elokuvien näyttelijöihin. Dornan sai laajaa tunnettuutta roolistaan ​​Sherriff Grahamina ennen kuin hän esiintyi finaalissa Metsästäjänä.

Sitten Dornan näytti kantamansa pelaamalla sarjamurhaajaa Irlannin draamasarjassa The Fall. Näyttely kesti 2013-2016, ja Dornan voitti useita palkintoja esityksestään. The Fall -elokuvansa aikana Jamie hyväksyi myös roolin Fifty Shades of Grey -elokuvassa. Elokuva oli valtava menestys, ja Dornan toisti myöhemmin roolinsa elokuvan kahdessa jatko-osassa 'Viisikymmentä sävyä tummempi' ja 'Viisikymmentä sävyä vapautettu'. Viisikymmentä sävyä -trilogia keräsi lipputuloilla yli 1,3 miljardia dollaria, mikä on yksi kaikkien aikojen kaupallisesti menestyneimmistä R-luokiteltujen elokuvien franchising-toimista.

Vuonna 2014 Dornan sai tohtori Allan Pascalin roolin elokuvassa The Louisth Drax 9. elämä. Vuonna 2017 Jamie liittyi My Dinner with Herve -elokuvan näyttelijöihin Peter Dinklagen rinnalla. Vuonna 2016 hän varasi keskeisen roolin elokuvassa Antropoidi.

Viisikymmentä palkkojen sävyä: Alkuperäisen Fifty Shades of Grey -elokuvan monumentaalisesta menestyksestä huolimatta Dornanille ja hänen tähtensä Dakota Johnsonille maksettiin vain 250 000 dollarin palkka. Elokuvan huikean lipputulotulon kannoilla pari selvästikin neuvotteli uudelleen sopimuksensa kuusinumeroisista palkoista, kun seuraavat kaksi elokuvaa julkaistiin.

Vuonna 2016 Jamie Dornanin yritys (Where's The Danger Ltd.) julkaisi raportin, joka näytti viittaavan siihen, että näyttelijä ansaitsi vuodessa noin 1 184 935 dollaria osinkoja. Tämä heijastui ilmeisesti hänen nousevasta tähtivoimastaan ​​ja neuvoteltuista sopimuksistaan. Vuonna 2015 raportoitiin, että Jamie Dornan ansaitsee 4,5 miljoonan punnan palkan roolistaan ​​kahdessa seuraavassa Fifty Shades of Grey -elokuvassa.

Kiinteistöt: Vuonna 2018 raportoitiin, että Jamie Dornan oli myynyt kiinteistönsä Nichols Canyonissa Los Angelesissa 3,18 miljoonalla dollarilla. Hollywood Hillsin julkkismekassa sijaitseva Dornanin entinen asuinpaikka tarjoaa modernin esteettisyyden, 2500 neliömetriä ja 3,5 makuuhuonetta. Lasiseinäinen atrium istuu keskellä, kun taas uima-allas ja poreallas istuvat pihalla.

Dornan osti tämän kodin alun perin 2,5 vuotta ennen sen myyntiä, ja hän maksoi siitä 2,85 miljoonaa dollaria. Lisäksi Jamie ja hänen vaimonsa omistavat kodin aivan Lontoon keskustan ulkopuolella Cotswaldsissa. He ostivat tämän 5 makuuhuoneen kodin noin 2,3 miljoonalla dollarilla vuonna 2015, ja he omistavat sen edelleen vuodesta 2020.

Ihmissuhteet: Jamie Dornan on ollut suhteessa Amelia Warneriin vuodesta 2010. Warner on laulaja / näyttelijä, ja hän kihlautui Dornanin kanssa vuonna 2012. Naimisiin vuonna 2013 pariskunnalla on ollut kolme lasta.

Jamie Dornan Net Worth

Jamie Dornan

Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. toukokuuta 1982 (38 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Laulaja, malli, näyttelijä, muusikko
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu