Jamie Lee Curtisin nettovarallisuus

Paljonko Jamie Lee Curtis on arvoinen?

Jamie Lee Curtisin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Jamie Lee Curtisin nettovarallisuus: Jamie Lee Curtis on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Hän sai näkyvyyttä 70-luvun lopulla esityksellään Halloween-kauhuelokuvassa. Sitten hänestä tuli kuuluisa esiintymisestä monissa kauhuelokuvissa lähivuosina.

Kauhuelokuvan rooliensa ulkopuolella, hän tunnetaan esiintymisistään useissa koomikissa. Elokuvatyönsä lisäksi Jamie on esiintynyt monissa merkittävissä tv-sarjoissa. Hän on myös taitava kirjailija ja bloggaaja Huffington Postille. Vuonna 1998 Jamie Lee Curtis sai tähden Hollywood Walk of Fame -kadulla.

Aikainen elämä: Jamie Lee Curtis syntyi 22. marraskuuta 1958 Santa Monicassa Kaliforniassa. Hänen isänsä oli edesmennyt näyttelijä Tony Curtis , ja hänen äitinsä oli myöhäinen näyttelijä Janet Leigh . Vanhemman sisaren rinnalla kasvaneet Jamien vanhemmat erosivat, kun hän oli neljä. Valmistuttuaan lukiosta Jamie Lee Curtis opiskeli Tyynenmeren yliopistossa. Vaikka hän opiskeli alun perin lakia, hän keskeytti myöhemmin näyttelijänuran.

Ura: Curtisin ensimmäinen elokuvarooli oli vuoden 1978 Halloween-kauhuelokuvassa. Tästä roolista tuli melko ikoninen, ja 'Halloweenista' tuli eniten tuottanut itsenäinen elokuva, kun se julkaistiin. Tämä oli hänen uransa alku ns. Huutokuningattarena, joka on nimi näyttelijöille, jotka ovat kuuluisia roolista kauhuelokuvissa. Hän seurasi johtavia rooleja kauhuissa, kuten 'The Fog', 'Prom Night', 'Terror Train' ja monissa jatko-osissa ja spin-offissa Halloweeniin. Monet näistä elokuvista menestyivät hyvin lipputuloissa.

Vuonna 1983 Curtis onnistui pääsemään huutokuningatar-tyypin joukosta esityksellä komedia 'Kauppapaikat'. Hän ansaitsi BAFTA-palkinnon parhaasta naisnäyttelijästä tukiroolissa esityksestään. Todistettuaan koomisten kykyjensä hän jatkoi roolia toisessa 80-luvun komediassa nimeltä 'Kala nimeltä Wanda', josta myöhemmin tuli kulttiklassikko. Curtis jatkoi haarautumistaan ​​eri tyylilajeihin 90-luvulla ottamalla roolin toiminta-trillerisessä Blue Steel.

Vuonna 1994 Curtis sai Golden Globe -palkinnon roolistaan ​​True Lies -elokuvassa. 90-luvulla hän esiintyi myös lukuisissa muissa merkittävissä elokuvissa, kuten 'Tyttöni', 'Tyttöni 2' ja 'Freaky Friday', joista jälkimmäinen näytteli Lindsay Lohania. Vuonna 2004 Curtis esiintyi elokuvassa Joulu Kranksin kanssa, josta tuli myös kulttiklassikko. Tämä osoittautui käännekohdaksi Jamie Lee: lle, kun hän ilmoitti vuonna 2006 pitävänsä määräämättömän tauon näyttelemisestä keskittyäkseen perheeseensä.

Tämä tauko kesti kuitenkin vain yhden vuoden. Vuonna 2007 Curtis esiintyi live-toiminta-animaatioelokuvassa Beverly Hills Chihuahua Piper Perabon rinnalla. Kolme vuotta myöhemmin hän seurasi roolia komediassa 'Sinä uudestaan' Kristen Bellin ja Sigourney Weaverin rinnalla. Muita ääninäyttelijöiden rooleja seurasivat elokuvat, kuten 'Pieni moottori, joka voisi' ja 'Ylhäältä Poppy Hill', ennen kuin Curtis liittyi elokuviin, kuten 'Veronica Mars' ja 'Varaosat'.

(Kuva: Larry Busacca / Getty Images)

Merkittävä hetki Curtisin uralla tuli vuonna 2018, kun hän toisti roolinsa Laurie Strodena Halloweenin uudelleenkäynnistyksessä. Elokuva osoittautui valtavaksi lipputulotuotteeksi, ja debyytti keräsi yli 76 miljoonaa dollaria, ja siitä tuli lokakuun toiseksi paras avaamisviikonloppu. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, elokuva ansaitsi lipputuloilla yli 255 miljoonaa dollaria. Elokuvan debyytti lipunmyynnissä oli myös eniten ansainnut elokuvista, joissa oli pääosassa näyttelijä yli 55-vuotiaita. Lisäksi vuoden 2018 '' Halloween '' osoittautui kaupallisesti menestyneimmäksi elokuvaksi koko franchising-ohjelmasta.

2018 oli kiireinen vuosi Jamie Leen kannalta, koska hän esiintyi myös elokuvissa, kuten Hyväksyttävä menetys ja Veitset, joista jälkimmäiset saivat laajaa kriittistä suosiota ja hankkivat yli 300 miljoonaa dollaria lipputuloissa.

Elokuvarooliensa ulkopuolella Curtis on esiintynyt sarjoissa, kuten Quincy, ME, Columbo, Charlie's Angels, Anything But Love, The Drew Carey Show, NCIS, New Girl. ja Fox-komedian kauhusarja Scream Queens. Jälkimmäinen esitys ansaitsi Curtiselle ehdokkuuden Golden Globe -elokuvalle.

Vuonna 2020 ilmoitettiin, että Curtis nousee jälleen ikonirooliinsa kahdessa muussa Halloween-jatko-osassa: 'Halloween Kills' ja 'Halloween Ends'. Tänä aikana Curtis liittyi myös sci-fi-elokuvan Kaikki kaikkialla kerralla näyttelijöihin.

Ihmissuhteet: Vuonna 1984 Jamie Lee Curtis meni naimisiin Christopher Vieras , tunnettu käsikirjoittaja, säveltäjä, muusikko, näyttelijä, ohjaaja ja koomikko. Curtis oli yhteydessä Vieraaseen katsottuaan `` This Is Spinal Tap '', jossa hän näytteli. Seuraavien vuosien aikana Curtis ja Guest adoptoivat kaksi lasta.

Päihteiden väärinkäyttö: Jame Lee Curtis on kamppaillut elämänsä aikana alkoholismilla ja oli kerran riippuvainen kipulääkkeistä yhdessä vaiheessa. Vuonna 1999 hän innostui harjoittamaan raittiita elämäntapoja ja toipui menestyksekkäästi päihteiden väärinkäytöksistä.

Kiinteistöt: Vuonna 2016 ilmoitettiin, että Jamie Lee Curtis ja Christopher Guest ostivat kodin Santa Monicasta 2,2 miljoonalla dollarilla. Omaisuus on heidän nykyisen kodinsa vieressä, ja oletuksena on, että he laajenevat tähän uuteen erään suuremman kodin luomiseksi. Itse maassa on jo koti, jossa on 1900 neliömetriä asuintilaa, ja uima-allas. Jo omistama Santa Monican kiinteistö on ollut heidän hallussaan yli kahden vuosikymmenen ajan.

Jamie Lee Curtisin nettovarallisuus

Jamie Lee Curtis

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. marraskuuta 1958 (62 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, kirjailija, kirjailija, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Jamie Lee Curtis -tulos

  • Halloween: ylösnousemus 3 000 000 dollaria
  • Halloween II 100 000 dollaria
  • Halloween 8000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu