Jane Fonda Nettovarallisuus

Paljonko Jane Fonda Worth on?

Jane Fonda Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Jane Fonda Nettovarallisuus: Jane Fonda on näyttelijä, kirjailija, poliittinen aktivisti, entinen malli ja kuntoasiantuntija, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Näyttelijänä hän on voittanut kaksi Oscar-palkintoa, Emmy-palkinnon ja seitsemän Golden Globe -palkintoa muun tunnustuksen ja tunnustuksen joukossa.

Varhainen elämä ja uran alku: Jane Seymour Fonda syntyi New Yorkissa 21. joulukuuta 1937. Hänen isänsä, Henry Fonda, oli suosittu amerikkalainen näyttelijä, ja hänen äitinsä, Frances Ford Brokaw, oli Kanadassa syntynyt seurakunta. Hänen äitinsä teki itsemurhan hoidettuaan Craig Housen psykiatrisessa sairaalassa. Fonda on saanut koulutuksensa Connecticutissa sijaitsevassa Greenwich Academy -yliopistossa ja New Yorkin Emma Willard Schoolissa ja Vassar Collegessa.

Fonda tuli ensin viihdemaailmaan mallina ja jopa ilmestyi Vogue Magazine -lehden kannessa kahdesti. Sitten hän käänsi huomionsa näyttelemiseen, kun hän esiintyi isänsä rinnalla näytelmässä The Country Girl.

Näyttelijäura: Varhaisen elokuva-uransa aikana 1960-luvulla Fonda esiintyi useissa elokuvissa ja keskimäärin lähes kaksi elokuvaa vuodessa. Näitä ovat 'Tall Story' (1960), 'Walk on the Wild Side' (1962), 'Cat Ballou' (1965), 'The Chase' (1966) ja 'Barbarella' (1968). Erityisesti `` Cat Ballou '' on usein määritelty hänen roolistaan, joka sai hänet suureksi tähtitieteeksi. Elokuva sai viisi Oscar-ehdokasta, ja se oli yksi parhaimmista elokuvista lipputuloissa sinä vuonna. Lisäksi Barbarella tunnistetaan yleisesti elokuvaksi, joka vahvistaa Fondan asemaa sukupuolisymbolina.

1970-luku on Fondan arvostetuin jakso näyttelijäuransa aikana. Hänen aikanaan merkittäviin elokuviin kuuluu murhamysteeri 'Klute' (1971), josta hän voitti ensimmäisen Oscar-palkinnon parhaasta naisnäyttelijästä 'Tout Va Bien' (1972) 'A Doll's House' (1973) 'Fun With Dick and Jane (1977) 'Julia' (1977) 'Tulossa kotiin' (1978), josta hän voitti toisen Oscar-palkinnon parhaasta naisnäyttelijästä ja '' Kiinan oireyhtymä '' (1979), josta hän voitti BAFTA-palkinnon parhaasta näyttelijästä .

Caroline McCredie / Getty Images

Vuonna 1980 Fonda esiintyi Lily Tomlinin ja Dolly Partonin rinnalla hurjasti menestyvässä 9-5-julkaisussa, joka oli vuoden toiseksi eniten tuottanut julkaisu. Vuonna 1981 hän toteutti pitkäaikaisen unelman tähtiä edesmenneen isänsä Henry Fondan rinnalla, kun hän esiintyi hänen kanssaan elokuvassa Kultainen lampi, joka osoittautui parantavaksi kokemukseksi molemmille, koska heidän suhteensa oli jo pitkään ollut raskaan rasituksen alla. Heistä tuli myös ensimmäinen isä-tytär-duo, joka sai ehdokkuuden Oscar-palkintoihin samasta elokuvasta. Jane nimitettiin parhaaksi naispuoliseksi naisnäyttelijäksi ja Henry voitti kaikkien aikojen ensimmäisen Oscarinsa parhaaksi näyttelijäksi. Muita merkittäviä elokuvia, joita Fonda on näyttellyt 1980-luvulla, ovat The Dollmaker (1984) ja The Morning After (1986).

Fonda ilmoitti vetäytyvänsä näyttelemisestä vuonna 1991, ja draama Stanley & Iris (1990) oli hänen viimeinen elokuvansa 15 vuoden ajan. Hän palasi näyttelemiseen vuonna 2005 elokuvalla 'Monster-in-Law', vastapäätä Jennifer Lopezia. Sitten hän näytteli Felicity Huffmanin ja Lindsay Lohanin rinnalla draamassa Georgia Rule (2007). Lisäksi vuonna 2009 Fonda esiintyi ensimmäisessä Broadway-näyttelyssään vuodesta 1963 Moisés Kaufmanin 33 variaation tuotannossa. Hän kuvasi draaman 'Kaikki yhdessä' (2011) kokonaan ranskaksi ja esiintyi myös elokuvissa 'Rauha, rakkaus ja väärinkäsitykset' (2011), 'The Butler' (2013), 'Better Living Through Chemistry' (2014), ja '' Tässä jätän sinut '' (2014). Hän on esiintynyt televisiosarjoissa The Newsroom, The Simpsons ja Netflix-sarjoissa Grace and Frankie.

Fitness-hankkeet: Kiinan oireyhtymän kuvaamisen aikana kärsimänsä jalkavamman jälkeen Fonda ei voinut käydä säännöllisiä balettituntejaan. Hän kääntyi aerobiciin ylläpitääkseen kuntoaan ja harjoitteli Leni Cazdenin ohjauksessa. The Leni Workout -tuotemerkki muutettiin nimellä Jane Fonda Workout, mikä auttoi herättämään kuntoilua 80-luvulla. Hänen kirjansa Jane Fondan harjoituskirja julkaistiin vuonna 1981, ja sitä seurasi hänen harjoitusvideo Jane Fondan harjoitus, jota myytiin yli miljoona kappaletta. Vuoteen 1995 asti hän julkaisi 23 harjoitusvideota, 5 harjoituskirjaa ja 13 ääniohjelmaa. Hän palasi kuntoon vuonna 2010 kahdella uudella DVD-videolla, jotka oli suunnattu vanhemmalle yleisölle.

Poliittinen aktivismi: Fonda tunnetaan kenties parhaiten (surullisen kuuluisasti) kiistanalaisesta kannastaan ​​Vietnamin sotaa vastaan ​​60-luvulla ja tuestaan ​​Mustan Pantterin (musta vallankumouksellinen sosialistinen järjestö) 70-luvun alussa. Vuonna 1972 Fonda vieraili Hanoissa (Vietnamin pääkaupunki) ja hänet tunnetusti kuvattiin istuen ilmatorjunta-akulla - pahoitteli amerikkalaisia ​​ja ansaitsi hänelle halventavan arvonimen Hanoi Jane. Hän on sittemmin ilmaissut pahoittelunsa joistakin kommenteistaan ​​ja teoistaan, vaikka hän ei valitettavasti matkaa Pohjois-Vietnamiin.

Henkilökohtainen elämä: Fonda on ollut naimisissa kolme kertaa, ja kaikki kolme avioliittoa päättyivät avioeroon. Hänen ensimmäinen avioliitto oli ranskalaisen elokuvan ohjaajan Roger Vadimin kanssa vuosina 1965–1973. Yhdessä heillä on yksi tytär Vanessa Vadim. Tammikuussa 1973, vain kolme päivää sen jälkeen, kun hän oli päättänyt avioeronsa Vadimista, Fonda meni naimisiin aktivistin Tom Haydenin kanssa. Heillä oli yksi poika yhdessä, Troy O'Donovan Garity, ja epävirallisesti adoptoivat teini-ikäisen Mary Luana Williamsin, jonka vanhemmat olivat Mustia Panttereita. Fonda ja Hayden erosivat vuonna 1990. Hänen kolmas avioliitto oli CNN: n perustajan kanssa Ted Turner , ja se kesti vuosina 1991-2001. Lisäksi hän oli pitkäaikaisessa suhteessa levytuottaja Richard Perryn kanssa vuosina 2009-2017.

Ted Turnerin avioerosopimus : Ted ilmoitti maksaneensa Janelle yli 100 miljoonaa dollaria pelkästään likvidejä varoja (käteistä, varastoja), mukaan lukien yhtiön osakkeet, ennen kuin se sulautui AOL: iin dotcom-kuplan huipulla. Hän sai myös useita arvokkaita kiinteistöomaisuuksia, kuten 2500 hehtaarin karjatilan. Ja vaikka se saattaa tuntua iso juttu, yksi 2500 hehtaarin karjatila on pieni täplä Ted Turnerin salkussa. Tämän kirjoituksen jälkeen Ted on Yhdysvaltain toiseksi suurin maanomistaja, jolla on noin kaksi miljoonaa hehtaaria henkilökohtaista ja karjatila-maata. Hänellä on tarpeeksi maata voidakseen ratsastaa hevosella Kanadasta Meksikoon poistumatta omasta omaisuudestaan.

Kiinteistöt : Tammikuussa 2018 Jane listasi kodin Beverly Hillsissä myytäväksi 13 miljoonalla dollarilla ja hyväksyi lopulta 8,5 miljoonaa dollaria vuonna 2018. Hän maksoi kiinteistöstä 7,3 miljoonaa dollaria vuonna 2012.

Vuonna 2017 hän maksoi 5,45 miljoonaa dollaria kaupunkitalosta LA: n Century Cityssä.

Jane Fonda Nettovarallisuus

Jane Fonda

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. joulukuuta 1937 (83 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Näyttelijä, kirjailija, malli, aktivisti, televisiotuottaja, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Jane Fonda Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Yhdeksän viiteen 2 000 000 dollarin voitto
  • Electric Horseman 1 000 000 dollaria
  • California Suite 500 000 dollaria
  • Julia 500000 dollaria
  • Hauskaa Dickin ja Janen kanssa 100 000 dollaria
  • Steelyard Blues 100 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu