Janet Jackson Net Worth

Paljonko Janet Jackson on arvoinen?

Janet Jackson Nettovarallisuus: 190 miljoonaa dollaria

Janet Jackson Nettovarallisuus: Janet Jackson on amerikkalainen laulaja, näyttelijä, tuottaja ja koreografi, jonka nettovarallisuus on 190 miljoonaa dollaria. Hän nousi esiin perheenjäsentensä rinnalla The Jacksons -varieteissa 1970-luvun lopulla, ja hänellä on ollut menestyvä oma sooloura.

Varhainen elämä ja uran alku

Janet Jackson syntyi Garyssä, Indianassa, 16. toukokuuta 1966. Hän on nuorin kymmenestä lapsesta, ja hänen veljensä muodostavat kuuluisan Jackson 5: n. Kun Jackson 5 allekirjoitti levy-sopimuksen Motownin kanssa maaliskuussa 1969, Jackson-perhe muutti Encino-kaupunginosaan Los Angelesiin. Hän alkoi esiintyä The Jacksons -lajennuksessa vuonna 1976 yhdessä sisarustensa kanssa, aloittaen uransa viihteessä. Toimittuaan useissa projekteissa, mukaan lukien pääroolit komedioissa 'Good Times' (1977) ja 'A New Kind of Family' (1979-1980), hänen isänsä ja johtaja Joseph Jackson sopivat hänelle äänityssopimuksen A&M Recordsin kanssa.

Yksinmusiikin ura

A&M Recordsin ja isänsä johdolla Jackson julkaisi kaksi albumia, Janet Jackson (1982) ja Dream Street (1984). Toisen albuminsa jälkeen hän lopetti liikesuhteet perheensä kanssa ja julkaisi kolmannen albuminsa '' Control '' (1986), jolla oli urbaani ja kypsä ääni kuin hänen aikaisemmissa julkaisuissaan. 'Control' oli valtava menestys, sillä hän sai kuusi Billboard-palkintoa, kolme Grammy-ehdokasta ja voitti neljä American Music Awards -palkintoa kahdestatoista ehdokkaasta.

Neljännen albuminsa 'Rhythm Nation 1814' (1989) julkaisemisen myötä Jackson vahvisti asemansa tähtinä itsessään, kuuluisan perheensä varjosta. Se saavutti Billboard 200: n ykkönen, ja RIAA oli sertifioinut platinan kuusi kertaa. Se oli historian ensimmäinen albumi, joka tuotti ykköshittejä kolmessa erillisessä kalenterivuodessa. Yhden Rhythm Nation -musiikkivideota pidetään yhtenä historian ikonisimmista ja suosituimmista, ja Jackson perustettiin muotikuvakkeeksi. Rhythm Nation -musiikkivideon pitkä muoto voitti myös Grammy-palkinnon. Lisäksi hänen Rhythm Nation World Tour -kiertueensa vuonna 1990 oli tuolloin historian menestynein debyyttikierros ja saavutti ennätyksen Japanin Tokyo Domen nopeimmalle myyntitallille.

A & M-sopimuksensa jälkeen Jackson allekirjoitti miljoonien dollareiden sopimuksen Virgin Recordsin kanssa. Arvoltaan 32-50 dollaria, se oli kaikkien aikojen suurin naismusiikkitallennussopimus siihen asti. Hänen ensimmäinen albumi Virginin kanssa, 'janet'. (1993), debytoi Billboard 200 -taulukon ykkönen ja sisälsi viisi ensimmäistä singleä, mukaan lukien Grammy-palkittu sinkku 'That Way Way Goes'.

Hänen seuraavat kaksi albumiaan, The Velvet Rope (1997) ja All For You (2001), debytoivat myös listan kärjessä ja myivät yhteensä kuusitoista miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. 1990-luvun lopulla hänet nimitettiin vuosikymmenen toiseksi menestyneimmäksi levy-artistiksi Mariah Careyn jälkeen Billboard-lehdessä. Jacksonin muihin julkaisuihin kuuluvat Damita Jo (2004), 20 Y.O. (2006), 'Discipline' (2008) ja 'Unbreakable' (2015). Unbreakable julkaistiin omalla levy-yhtiöllä Rhythm Nation, jonka hän käynnisti yhteistyössä BMG Rights Managementin kanssa.

Vuosikymmeniä hänen uraansa Jackson on edelleen tärkeä pop-taiteilija, jolla on vaikuttava perintö. Vuonna 2004 Jacksonista tuli Internet-historian haetuin uutinen (kuten vuoden 2007 Guinnessin maailmanennätyskirja kertoi), kun Super Bowlin puoliajanäyttelyn aikana Justin Timberlake repäisi paitansa auki paljastaen yhden paljaan rinnan. Jackson kutsui hetkeä onnettomuudeksi ja kieltäytyi pyytämästä anteeksi CBS: ää.

Janet Jackson - rikkaimmat laulajat

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Muut projektit

Musiikin ulkopuolella Jackson on esiintynyt myös useissa elokuvissa. Hän aloitti toimintansa vuonna 1993 runollisessa oikeudenmukaisuudessa ja palasi valkokankaalle monta kertaa sen jälkeen muun muassa elokuvissa, kuten Nutty Professor II: The Klumps (2000), Miksi menin naimisiin? (2007) ja 'Värillisille tytöille' (2010).

Henkilökohtainen elämä

18-vuotiaana Jackson menehtyi laulajan James DeBargen kanssa vuonna 1984. Avioliitto mitätöitiin marraskuussa 1985. Vuonna 1991 Jackson meni naimisiin tanssija / ohjaajan Rene Elizondo Jr: n kanssa ja piti avioliiton salassa, kunnes he erosivat vuonna 2000. Elizondo nosti kanteen Jackson arvioitiin olevan 10-25 miljoonaa dollaria, ja he pääsivät ratkaisuun kolmen vuoden kuluttua. Sitten, vuosina 2002-2009, Jackson seurasi musiikin tuottaja / räppäri / lauluntekijä Jermaine Dupri. Vuonna 2012 Jackson meni naimisiin Qatarin liikemiehen Wissam Al Manan kanssa, jonka hän tapasi vuonna 2010. Hän synnytti pariskunnan pojan tammikuussa 2017, ja he ilmoittivat saman vuoden huhtikuussa eronneensa ja pyrkivänsä avioeroon.

Stephen Lovekin / Getty Images

Stephen Lovekin / Getty Images

Janet Jackson EI OLE miljardööri

Päinvastoin kuin laajalti levinneet Internet-huhut, Janet Jackson EI OLE miljardööri. Vaikka hän meni naimisiin Wissam Al Manan kanssa, joka on miljardööri Qatarin vähittäiskaupan suurkaupunki, ajatus siitä, että Janet oli miljardööri, johtuu väärästä tulkinnasta toukokuun 2013 Variety-lehden haastattelussa. Artikkelissa kirjoittaja laskee yhteen kaikki bruttotulot, jotka Janetin pyrkimykset ovat tuottaneet viimeisten 20 vuoden aikana. Siihen sisältyi elokuvalippujen myynti, albumimyynti, tavarat ja paljon muuta. Lopullinen määrä oli 1,2 miljardia dollaria. Artikkelia ympäröivät myös mainokset, jotka onnittelivat Janetia 'miljardin dollarin viihdyttäjänä'. Artikkelin ja harhaanjohtavien mainosten yhdistelmä kerääntyi satoihin blogeihin, joissa Janetin henkilökohtainen nettovarallisuus oli noussut yli miljardiin dollariin. Tämä on tietysti väärä. 1,2 miljardin dollarin luku on bruttotuloa, ja sillä on hyvin vähän suhdetta Janetin henkilökohtaiseen pankkitiliin.

Janet Jackson Net Worth

Janet Jackson

Nettovarallisuus: 190 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. toukokuuta 1966 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, kirjailija, malli, muotisuunnittelija, tiedottaja, elokuvantuottaja, tanssija, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Janet Jackson Ansiot

  • Pähkinäinen professori II: Klumps 5 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu