Jason Bateman Nettovarallisuus

Paljonko Jason Bateman on arvoinen?

Jason Bateman nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Jason Bateman nettovarallisuus ja palkka: Jason Bateman on amerikkalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Sen jälkeen kun hänet esiteltiin globaalille yleisölle hänen varhaisen esiintymisensä aikana Pieni talo preerialla, Jason Bateman saavutti huomattavaa menestystä aikuisena televisiossa ja elokuvissa. Hänet tunnetaan todennäköisesti parhaiten rooleistaan ​​hittisarjassa Pidätetty kehitys ja Ozark .

Aikainen elämä: Jason Kent Bateman syntyi 14. tammikuuta 1969 Rye, New York. Kun Bateman oli neljä, hänen perheensä muutti Salt Lake Cityyn. Jason Batemanilla oli alusta alkaen vahva yhteys viihdeteollisuuteen, koska hänen isänsä Kent Bateman oli ja on edelleen näyttelijä ja tuottaja. Muiden saavutusten joukossa Kent Bateman perusti repertuaarin näyttämön Hollywoodiin. Jason Bateman on myös sidoksissa viihdeteollisuuteen hänen vanhemman sisarensa, Justine Bateman , joka on näyttelijä.

Kun Justine ja Jason kokivat menestystä näyttelijämäärässä jo nuoresta iästä lähtien, he tukivat vanhempiaan erilaisista rooleista saamillaan palkoilla. Lopulta Jason Bateman keskeytti lukion jatkaakseen kokopäiväistä uraa. Hän ei koskaan saanut tutkintotodistustaan. Kunnes Jason oli 20, hänen isänsä toimi hänen johtajana viihdeteollisuudessa.

Varhainen ura: Jason Bateman koki huomattavaa menestystä lapsinäyttelijänä. Varattuaan viljamainoksen 11-vuotiaana hän varasi toistuvan roolin Pieni talo preerialla. Hän esiintyi ensimmäisen kerran seitsemännessä kaudella vuonna 1980 ja pysyi näyttelyssä koko kahdeksannen kauden, joka päättyi vuonna 1982. Hänen seuraava suuri roolinsa näyttelijänä lapsena oli Hopealusikat vuosina 1982-1984, ja sarjan fanit muistavat hänet Derek Taylorin ilkikurisen hahmon pelaamisesta.

80-luvun puoliväliin mennessä hän oli esiintynyt useissa näyttelyissä ja oli saavuttamassa suosiota nopeasti. Vastauksena NBC antoi hänelle pääroolin omassa näyttelyssään nimeltä Se on sinun liikkeesi . Kun näyttely päättyi vuonna 1985, hän siirtyi Hogan-perhe toisen toistuvan roolin kanssa. Kun hän oli 18-vuotias, hänelle annettiin mahdollisuus ohjata kolme jaksoa, jolloin hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin ohjaaja Amerikassa.

Jason Bateman siirtyi sitten keskittymään elokuvaan, ja hänen suurin varhainen roolinsa oli elokuvassa Teen Wolf too . Vaikka elokuva oli lipputulot, se vaikutti Batemanin maineeseen. Mukana on muita elokuvia tänä aikana Tämä ei voi olla rakkautta ja Suloisin asia. Bateman jatkoi esiintymistä useissa televisiosarjoissa myös tänä aikana, mukaan lukien Jotkut ystäväni ja Chicago Sons .

Pidätetty kehitys: Vuonna 2003 Jason Bateman valittiin uuden sarjan päärooliin Pidätetty kehitys . Tämä oli ratkaiseva hetki Batemanin uralla, ja hän voitti useita palkintoja esiintymisistään sarjassa. Vaikka näyttely sai kiitosta lukuisilta kriitikoilta, se ei saavuttanut korkeita arvosanoja ja päättyi kolmen kauden jälkeen.

Pidätetyn kehityksen aikana hän varasi rooleja esimerkiksi elokuvissa Dodgeball: Todellinen Underdog-tarina ja Starsky & Hutch.

Jesse Grant / Getty Images

Pidätetyn kehityksen jälkeen: Jälkeen Pidätetty kehitys, Jason Bateman esiintyi edelleen elokuvissa, kuten Kuningaskunta ja Juno . Pääosissa vuonna 2010 Kytkin , Bateman otti tärkeät roolit elokuvissa, kuten Paul ja Kamalat pomot joista jälkimmäinen otettiin hyvin vastaan ​​ja syntyi jatkoa, Kauheat pomot 2 . Jason Bateman on myös työskennellyt ääninäyttelijänä, etenkin hittianimaatin pääosassa Zootopia .

Henkilökohtainen elämä: Jason Bateman on ollut naimisissa Amanda Ankan kanssa vuodesta 2001, ja pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Amandan isä on legendaarinen laulaja / lauluntekijä Paul Anka. Vuonna 2013 Jason ja Amanda maksoivat 3 miljoonaa dollaria kodista Beverly Hillsissä. Koti oli näyttelijä Ernest Borgninen pitkäaikainen asuinpaikka. He jatkoivat kiinteistön suurta kunnostusta. Vuonna 2018 he ostivat vieressä olevan kiinteistön vähän alle 2 miljoonalla dollarilla.

Uransa aikana Jason on usein viitannut taisteluun riippuvuuden kanssa, joka ulottui 90-luvulle.

Jason Bateman Nettovarallisuus

Jason Bateman

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 14. tammikuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Näyttelijä, televisio-ohjaaja, televisio-tuottaja, elokuvatuottaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu