Jason Statham Nettovarallisuus

Paljonko Jason Statham Worth on?

Jason Statham Nettovarallisuus: 90 miljoonaa dollaria

Jason Statham nettovarallisuus ja palkka: Jason Statham on brittiläinen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 90 miljoonaa dollaria. Hänen kymmenet elokuvansa ovat ansainneet useita miljardeja dollareita maailman lipputuloilla.

Aikainen elämä: Jason Statham syntyi 26. heinäkuuta 1967 Shirebrookissa Derbyshiressä Englannissa. Hän varttui Great Yarmouthissa, merenrantakaupungissa Englannissa. Hänen äitinsä Eileen oli tanssija ja hänen isänsä Barry myi katutavaroita. Statham pelasi jalkapalloa paikallisessa lukiossa. Ennen kuin hänestä tuli maailmankuulu toimintatähti, Jason Statham jatkoi alun perin sukellusuraa ja oli Britannian kansallisen sukellusjoukon jäsen kaksitoista vuotta. Jasonista tuli osa Britannian olympiajoukkueita ja hän meni Souliin Koreaan vuonna 1988. Statham kilpaili Englannin puolesta sukeltajana vuoden 1990 Kansainyhteisön kisoissa. Muutaman pettymyksen jälkeen olympiakokeissa ja mestaruuskilpailuissa hän päätti keskittyä näyttelemiseen ja mallintamiseen urana.

Näyttelijäura: Agentti huomasi Jasonin vuonna 1998, ja hänen uransa kameran edessä lähti melkein heti. Hän teki myös hieman mallinnusta varhaisessa urallaan vaatetuslinjassa French Connection, ja myöhemmin hänet huomasi Guy Ritchie , joka heitti hänet elokuviin Lukko, kalusto ja kaksi tupakkaa, keräämällä yli 80 miljoonaa dollaria lipputulot, ja aloitti Jasonin uran Hollywoodissa. Statham teki jälleen yhteistyötä Guy Ritchien kanssa, kun hän soitti turkkilaista roolia Snatch-elokuvassa 2000. Statham toimi Brad Pittin ja Benicio del Toron rinnalla ja elokuva ansaitsi yli 80 miljoonaa dollaria lipputuloissa. Hän esiintyi useissa elokuvissa 2000-luvun alussa, mukaan lukien The One ja Marsin haamut, mutta se oli toimintaelokuva Transporter, joka teki hänestä yleisen nimen. Tästä roolista hän oli vastuussa kaikista omista temppuistaan ​​(valitsemallaan tavalla) ja opiskeli karatea, Wing Chun kung fua ja potkunyrkkeilyä valmistautuakseen rooliin. Transporter jatkoi kaksi jatkoa, uudelleenkäynnistyksen ja televisio-sarjan. Vuonna 2005 Ritchie näytteli Stathamia jälleen pääosassa Revolverissa. Se oli kuitenkin kriittinen ja lipputulot epäonnistui. Vuonna 2008 Stathamin esitykset The Bank Job- ja Death Race -elokuvissa antoivat hänelle runsaasti kiitosta ja laittivat hänet täysimittaisen toimintatähden luokkaan.

Vuonna 2010 Statham esiintyi The Expendables -elokuvassa, yhtyeen toimintaelokuvassa, jossa esiintyivät myös Sylvester Stallone ja Mickey Rourke. Elokuva avattiin ykköseksi Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa ja Intiassa. Hänen seuraava roolinsa vuonna 2011 oli The Mechanic -elokuvassa ja sai positiivisen suosiota. Statham palasi brittiläiseen elokuvaan, kun hän esiintyi poliisidraamassa Blitz. Noin tuolloin Jason esiintyi elokuvassa The Italian Job and Cellular, jossa hän soitti pääroolia. Kriitikot panivat hänen seuraavan elokuvansa Killer Elite -peliin ja keräsivät negatiivisen budjetin. Vuonna 2012 Statham toisti roolinsa The Expendables-jatko-osassa, ja vuonna 2014 hän esiintyi elokuvassa The Expendables 3. murskaa. Statham sai esitellä koomisia näyttelijöitä, kun hän esiintyi toimintakomediassa Spy, jolla oli kaikkien tähtien näyttelijät, mukaan lukien Jude Law, Melissa McCarthy ja Rose Byrne. Hänet nimitettiin Critic's Choice -palkinnoksi parhaan koomikkoelokuvan näyttelijäksi roolistaan.

Eamonn M.McCormack / Getty Images

Loppuvuodesta 2016 jatko-osa vuoden 2011 elokuvalle Mekaanikko avattiin nimellä Mechanic: Ressurection. Siitä on tullut taloudellinen odotus, ja sen bruttokate on yli 109,4 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Helmikuussa 2017 hän ja Gal Gadot näyttelivät yhdessä Wix.com-mainoksessa Super Bowl LI: stä. Mainos saavutti yli 22 miljoonaa käyttäjän näyttökertaa. Spy 2 vahvistettiin vuonna 2018, mutta johtaja Paul Feig on lainattu sanoneen, että studio ei ole kiinnostunut projektista. Statham näytti kapteeni Jonas Taylorin pääosaa The Meg -elokuvassa, joka julkaistiin elokuussa 2018.

Statham on esiintynyt myös kolmessa Fast and Furious -elokuvassa ja toistanut roolinsa Deckhard Shawna elokuvassa Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Statham ylistettiin kriittisesti esityksestään, ja elokuva oli kaupallisesti erittäin menestyvä, ja siitä tuli vuoden 2019 kymmenenneksi eniten tuottanut elokuva.

Henkilökohtainen elämä : Jason on seurustellut Rosie Huntington-Whiteley -mallin kanssa vuodesta 2010. Pari meni kihloihin vuonna 2016 ja toivotti ensimmäisen pojan tervetulleeksi vuonna 2017. Perhe asuu Beverly Hillsissä. Vuonna 2015 Statham ehdotti, että temppu esiintyjille annettaisiin luokka Oscar-palkinnoissa vedoten unohdettuihin kykyihin. Vapaa-ajallaan Jason nauttii kalliokiipeilystä, purjelautailusta, wakeboardingista ja vesihiihtoa.

Kiinteistöt : Vuonna 2009 Jason käytti 10,6 miljoonaa dollaria merenrantakotiin Kalifornian Malibussa. Hän myi talon tammikuussa 2020 hintaan 20 miljoonaa dollaria. Vuonna 2011 hän osti Malibun kodin Ben Stillerilta 7,3 miljoonalla dollarilla. Hän myi talon vuonna 2015 9,2 miljoonalla dollarilla Big Bang -tähdelle Johnny Galeckille. Vuonna 2015 Jason ja Rosie käyttivät 2,7 miljoonaa dollaria kotiisi Sunset Stripin yläpuolella JA toiseen kotiin tiellä Beverly Hillsissä, joka maksoi 13 miljoonaa dollaria.

Jason Statham Nettovarallisuus

Jason Statham

Nettovarallisuus: 90 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. heinäkuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli, taistelutaiteilija, elokuvantuottaja, ääninäyttelijä, sukeltaja
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020

Jason Statham Ansiot

  • Italian työpaikka 450 000 dollaria
  • Kuljettaja 750 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu