Jay Cutler Nettovarallisuus

Paljonko Jay Cutler on arvoinen?

Jay Cutlerin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Jay Cutlerin palkka

22,5 miljoonaa dollaria

Jay Cutlerin nettovarallisuus ja palkka: Jay Cutler on eläkkeellä oleva amerikkalainen ammattilaisjalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Tämä nettovarallisuus oli kerran kaksinkertainen nykyiseen määräänsä, mutta asiat muuttuivat hänen ja Kristin Cavallari ilmoitti asumuserostaan ​​ja vireillä olevasta avioerosta huhtikuussa 2020.

Hänen 12 kauden urallaan NFL: ssä Cutler vakiinnutti itsensä olennaiseksi osaksi Chicago Bearsia, vaikka hän olikin kriitikoiden keskuudessa erimielinen. Alun perin jäätyään eläkkeelle ja työskennellyt urheiluautona Culter palasi NFL: ään vielä yhdeksi kaudeksi Miami Dolphinsin kanssa, ennen kuin soitti lopulta lopetettavaksi vuonna 2017 loukkaantumisten jälkeen.

Aikainen elämä: Jay Christopher Cutler syntyi 29. huhtikuuta 1983 Joulupukissa, Indianassa. Ilmoittautuessaan lukioon Indianassa Jaysta tuli kouluryhmänsä alkupuolustaja kolme vuotta peräkkäin. Hänen tiiminsä suoriutui hyvin läpi vuoden ja vanhemman vuoden aikana he menivät koko kauden ilman yhtään tappiota. Tänä vuonna he voittivat myös 3A valtion mestaruuden.

Tänä aikana hän pelasi myös melko säännöllisesti turvallisuutena, tekemällä 19 ottelua ja vakiinnuttamalla asemansa keskeisenä puolustava pelaaja. Jalkapallokentällä tekemiensä hyödyntämisten lisäksi Cutler pelasi myös koripallojoukkueessa ja ansaitsi kunniamerkkejä toimiessaan shortstopina baseballissa. Jay oli koko nuoruutensa ajan innokas fani Chicago Bearsista - joukkueesta, joka myöhemmin allekirjoitti hänet.

Valmistuttuaan lukiosta Jay osallistui Vanderbiltin yliopistoon Nashvillessä, Tennessee. Kun 45 pelaajaa aloitti pelinrakentajana yliopiston jalkapallo-uransa aikana, Culter rikkoi ennätyksen koulun historiassa. Hän jatkoi eniten kosketuksia ja kiireisiä telakoita koulun historian jokaiselle fuksille. Hän ei unohtanut yhtään peliä tänä aikana, eikä hänellä ollut loukkaantumisia kentällä olonsa ajan.

Hänen viimeinen kausi Vanderbiltin kanssa oli hänen menestynein. NFL John Lynch löysi 42 pistettä koti-stadionillaan parhaiten sijoittuvaa Florida Gatorsia vastaan ​​(eniten pisteitä, jotka he ovat koskaan antaneet). Aikana Vanderbiltissä Jay opiskeli myös ahkerasti ja valmistui vuonna 2005 kandidaatin tutkinnoksi inhimillisessä ja organisaation kehittämisessä.

Ura: Jay Cutlerin ura alkoi vuonna 2006 NFL Draftilla. Hänet sidottiin yhdeksi parhaimmista puolustajista, jotka olivat käytettävissä tämän luonnoksen aikana, ja Denver Broncos valitsi hänet ensimmäisen kierroksen 11. kokonaisvalinnaksi. Sitten hän suostui kuuden vuoden 48 miljoonan dollarin sopimukseen, mukaan lukien pelkästään 11 ​​miljoonaa dollaria.

Cutler aloitti toisena vaihtoehtona puolustajana Broncosilla, mutta hän korvasi nopeasti Jake Plummerin aloittajana ja aloitti kauden voimakkaasti 71 jaardin kosketuksella. Uuden vahvan kauden jälkeen monet tarkkailijat alkoivat uskoa, että Cutler voisi saavuttaa puolustajien tason, kuten Peyton Manning ja Tom Brady.

Vuoteen 2009 mennessä Cutler pyysi Broncosia vaihtamaan hänet, ja hän liittyi suosikkipoikaryhmäänsä, Chicago Bearsiin. Hän allekirjoitti nopeasti kahden vuoden sopimuksen Bearsin kanssa arvoltaan 30 miljoonaa dollaria. Hänen ensimmäinen kausi Chicagossa oli hieman myrskyisä, ja hän kärsi vakavan vamman vuonna 2010. Seuraavia vammoja seurasi, eikä Bearsin suorituskyky koskaan ollut täysin vakuuttava. Siitä huolimatta Cutler allekirjoitti joukkueen kanssa seitsemän vuoden sopimuksen jatkamisen vuonna 2014.

Vuonna 2017 Bears vapautti Cutlerin 2 miljoonan dollarin ostolausekkeella. Hänen keskinkertaiset suorituksensa ja loukkaantumisensa olivat osoittautuneet liikaa karhuille. Pian sen jälkeen Jay ilmoitti vetäytyvänsä jalkapallosta tullakseen Fox Sportsin kommentaattoriksi. Saman vuoden elokuussa Miami Dolphins oli yhtäkkiä ilman puolustajaa, kun Ryan Tannehill loukkaantui vakavasti.

Delfiinit ottivat yhteyttä Cutleriin, ja hän allekirjoitti yhden vuoden 10 miljoonan dollarin sopimuksen epätoivoisen joukkueen kanssa. Aivotärähdyksistä, särkyneistä kylkiluista ja muista vaikeuksista huolimatta Jay pelasi melko hyvin viimeisen kauden aikana - varsinkin kun hän onnistui varastamaan Tom Bradylta valokeilan voiton aikana Patriotsia vastaan. Vuoden 2017 kauden päättymisen jälkeen Cutler jäi eläkkeelle lopullisesti.

(Kuva: Elsa / Getty Images)

Ihmissuhteet: Vuonna 2010 Jay aloitti suhteen Kristin Cavallariin, tosi-tv-tähtiin, josta tuli kuuluisa esiintymisestä sarjassa Laguna Beach: Real Orange County. Vuotta myöhemmin pariskunta kihlasi. Myöhemmin vuonna 2011 Jay ja Kristin luopuivat sitoutumisestaan ​​- vain palatakseen takaisin muutaman kuukauden kuluttua.

He menivät lopulta naimisiin vuonna 2013. Suhteensa aikana heillä oli kolme lasta. Vuonna 2020 pari ilmoitti olevansa parhaillaan erossa. Cavalli selitti, että hän ja Cutler olivat 'kasvaneet erilleen'.

Palkka ja sopimukset: Kaudella 2014-2015 Jay Cutler oli koko liigan eniten palkattu puolustaja 22,5 miljoonan dollarin palkalla. Karhuissaan ollessaan Jay Cutler ansaitsi 54 miljoonaa dollaria palkkamaksuista. Tuona aikana hänen joukkueensa oli 12-23 hänen pelaamissa peleissä. Koko NFL-uransa aikana Jay ansaitsi pelkästään noin 120 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Vuonna 2014 Kristin ja Jay maksoivat 4,25 miljoonaa dollaria 11 000 neliömetrin kartanosta Lake Forestissa Illinoisissa. He myivät tämän kodin vuonna 2017 3,6 miljoonalla dollarilla ja hyväksyivät lähes 600 000 dollarin tappion. Vuonna 2012 Cutler ja hänen vaimonsa maksoivat 5,3 miljoonaa dollaria 20000 neliömetrin kartanosta, joka sijaitsi 8,6 hehtaarin alueella Nashvillessä, Tennessee. Alun perin he listasivat tämän myytävän kodin kesäkuussa 2019 hintaan 7,9 miljoonaa dollaria. Pari laski sitten hinnan 5,75 miljoonaan dollariin ennen kuin se laski hintaa edelleen 4,95 miljoonaan dollariin toukokuussa 2020.

Heinäkuussa 2020 pariskunta onnistui vihdoin myymään tämän kodin, vaikka he tekivät toisen suuren tappion. Loppujen lopuksi he kävivät pois vain 3,7 miljoonalla dollarilla. Tuo on valtava hinnanalennus alkuperäisestä 7,9 miljoonan dollarin listahinnasta vuonna 2019. On kuitenkin syytä huomata, että ne olivat jo hajonneet, kun näitä kauppoja tehtiin. Läheisen avioeron takia on todennäköistä, että pari yritti yksinkertaisesti selvittää varansa, jotta ne voitaisiin jakaa tasaisesti.

Myydessään edellisen kodin eri tarkkailijat alkoivat miettiä, mihin pariskunta menisi. Kuitenkin heidän kysymyksiinsä vastattiin pian myöhemmin vuonna 2018, kun Cutler ja Cavallari ostivat 4,2 miljoonan dollarin 35 hehtaarin harrastustilan Nashvillen alueelta. He hajoavat pian sen jälkeen, eikä ole selvää, onko heillä koskaan ollut mahdollisuutta asua yhdessä uudessa 10000 neliön jalka -asunnossaan.

Jay Cutler Nettovarallisuus

Jay Cutler

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Palkka: 22,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 29. huhtikuuta 1983 (37 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Jay Cutler Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Chicago Bears (2009-10) 22444900 dollaria
  • Denver Broncos (2008-09) 6 497 500 dollaria
  • Denver Broncos (2007-08) 8253020 dollaria
  • Denver Broncos (2006-07) 1.550.000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu