Jeff Dunham Net Worth

Paljonko Jeff Dunham Worth on?

Jeff Dunham Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria

Jeff Dunhamin nettovarallisuus ja palkka: Jeff Dunham on yhdysvaltalainen ventriloquist ja koomikko, jonka nettovarallisuus on 140 miljoonaa dollaria. Jeff Dunham on jatkuvasti yksi parhaiten palkattuista koomikoista maailmassa, harjoittelee kaikkialla 15-30 miljoonaa dollaria vuodessa. Dunham on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Late Show with David Letterman, Comedy Central Presents, The Tonight Show ja Sonny With a Chance. Dunham on jatkuvasti yksi eniten tuottaneista standup-toimista Pohjois-Amerikassa. Dunham on suurelta osin elvyttänyt ventriloquism-taiteen. Hän on edistänyt taidemuotoa enemmän kuin kukaan Edgar Bergenistä lähtien.

Aikainen elämä: Jeff Dunham syntyi Dallasissa, Texasissa 18. huhtikuuta 1962. Howard ja Joyce Dunham ottivat hänet adoptoitiin kolmen kuukauden ikäisenä. Hänet kasvatettiin hurskaasti presbyteeriläiskodissa. Hän aloitti vatsakielen kokeilun vuonna 1970, kun hän oli kahdeksanvuotias ja sai Mortimer Snerdin nuken jouluna. Seuraavana päivänä Dunham tarkasti ventriloquismista tehdyn kirjan kirjastosta ja loput on historiaa. Neljännellä luokalla Dunham halusi olla paitsi ammattimainen ventriloquist, hän halusi olla kaikkien aikojen paras. Hän harjoitti tuntikausia peilin edessä, opiskeli vatsakalustaja Edgar Berganin rutiineja ja kaatoi aiheen nauhoittamisen.

Kuudennella luokalla Dunham alkoi osallistua vuotuiseen kansainväliseen ventriloquists-konventtiin Kentuckyn Fort Mitchellissä, nimeltään Vent Haven ConVENTion. Siitä lähtien Dunham on ohittanut vain yhden vuosikongressin, vuonna 1977. Dunham alkoi esiintyä yleisön edessä teini-ikäisenä koulussa, kirkossa ja työpaikallaan Six Flags -huvipuistossa.Hän debytoi televisiossa vuonna 1976. Dunham teki mainoksia autoliikkeille Dallasissa vielä lukiossa. Hän valmistui lukiosta vuonna 1980 ja hänet äänestettiin todennäköisimmin onnistumiseksi. Hän asetti tavoitteen varata esiintyminen The Tonight Show -tähti Johnny Carsonin kanssa 10 vuoden kuluessa.

Dunham ilmoittautui Baylorin yliopistoon opiskelemaan viestintää. Samaan aikaan hän lensi viikonloppuisin ympäri maata ja teki 100 yksityisnäyttelyä vuodessa. Yliopistovuosina 1983-84 hän ansaitsi 70 000 dollaria vuodessa.

Ura: Vuonna 1985 hän laskeutui osaksi Broadwayn variaatioesitystä, jossa esiintyivät Mickey Rooney ja Ann Miller. Tämä näyttely osoittautuisi iso tauko nuorelle koomikolle. 1980-luvun lopulla hän muutti Los Angelesiin. Vuonna 1988 hän esiintyi Tonight-näyttelyssä Johnny Carsonin kanssa, saavuttaen elinikäisen tavoitteen. Koko 90-luvun Jeff oli kohtalaisen menestyvä kiertueella koomikko. Hänen 2003 Comedy Central -erikoisuutensa teki Jeffistä supertähden. Hän jatkoi esiintymistä televisio-ohjelmissa, kuten Blue Collar TV, Good Morning America, Hollywood Squares ja muut, mukaan lukien omat tunnin tarjouksensa, Jeff Dunham: Arguing With Myself (2006) Jeff Dunham: Span of Insanity (2007) ja Jeff Dunham's Special Special Christmas Special (2008). Hänen joulutarjous toi korkeimmat arvosanat Comedy Centralin historiassa.

Vuonna 2009 Dunham pääsi sopimukseen Comedy Centralin kanssa, antaen hänelle mahdollisuuden ilmoittaa neljännen erikoisuutensa, tehdä kiertue 60 kaupungissa, saada kumppanuuden kulutustuotteisiin ja tilata Jeff Dunham Show -sarjan televisio-sarja (jonka ensiesitys oli). 22. lokakuuta 2009) sekä DVD-levyjä. Jeff Dunham -esitys peruttiin vain yhden kauden jälkeen huolimatta huonoista arvosteluista, alhaisista luokituksista ja korkeammista tuotantokustannuksista, vaikka Comedy Central -historian katsotuin ensi-ilta oli korkeampi ja keskimääräiset arvosanat korkeammat kuin muissa kyseisen verkon ohjelmissa. Comedy Central -esitykset.

Hänen neljäs erikoisuutensa, Jeff Dunham: Hallittu kaaos, ensi-iltansa Comedy Centralissa 25. syyskuuta 2011. Hänen viides erikoisuutensa Minding the Monsters esitettiin 7. lokakuuta 2012. Animaatioelokuva Achmed Saved America, ensi-iltansa vuonna Maaliskuu 2014 CMT: ssä. Hänen kuudes erikoisuutensa, 'Kaikkialla kartalla', ensi-iltansa 16. marraskuuta 2014 Comedy Centralissa. Hänen seitsemännessä erikoisuudessaan, 'Unhinged Hollywoodissa', Dunham muutti Comedy Centralista NBC: hen. Sen ensi-ilta 17. syyskuuta 2015.

Dunhamin hahmoihin kuuluvat Achmed the Dead Terrorist, Walter, Peanut, Jose Jalapeno kepillä, Bubba J, Sweet Daddy Dee, Melvin Supersankari Guy, Little Jeff, Achmed Junior, Diane ja Seamus.

Dunham on kirjoittanut kaksi kirjaa. 'Rakas Walter' ilmestyi vuonna 2003 ja kirjoitettiin Walter Cummingsin kanssa. Hänen omaelämäkerta, All By My Selves: Walter, Peanut, Achmed and Me, julkaistiin vuonna 2010.

Henkilökohtainen elämä: Dunham tapasi ensimmäisen vaimonsa, Paige Brownin, Comedy Cornerissa West Palm Beachillä vuonna 1992. He menivät naimisiin vuonna 1994 ja hän adoptoi Paigen puolitoista vuotta vanhan tyttären Breen. Heillä oli kaksi tytärtä Ashlyn (1995) ja Kenna (1997). Dunham oli tiellä esiintymässä jatkuvasti, ja tämä rasitti heidän avioliittonsa. Marraskuussa 2008 hän haki avioeroa.

Vuoden 2009 puolivälissä Dunham alkoi seurustella Audrey Murdickin, ravitsemusterapeutin, henkilökohtaisen valmentajan ja kehonrakennuksen kilpailijan kanssa. He kihloivat joulupäivänä 2011 ja menivät naimisiin 12. lokakuuta 2012. Lokakuussa 2015 hän synnytti kaksoset poikansa James Jeffrey ja Jack Steven.

Palkan kohokohdat : Vuonna 2011 hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria. Vuonna 2012 hän toi 22 miljoonaa dollaria. Vuonna 2013 hän ansaitsi 19 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Jeff ansaitsi 17 miljoonaa dollaria. Hän on myynyt yli 10 miljoonaa DVD-levyä ja ansainnut kymmeniä miljoonia dollareita kauppamyynnistä.

Kiinteistöt: Dunham myi kalifornialaisen tyylinsä, Encino, Kaliforniassa 4,1 miljoonalla dollarilla joulukuussa 2017. Kodissa on viisi makuuhuonetta, kuusi ja puoli kylpyhuonetta ja se on 6522 neliömetriä. Hän listasi sen alun perin vuonna 2015 5,199 miljoonalla dollarilla. Hän osti kodin vuonna 2009 4,25 miljoonalla dollarilla.

Dunham myi myös Del Marin, Kalifornian rannanäkymän vuonna 2017. Vuonna 2007 rakennettu kolmikerroksinen 6423 neliön jalkainen Välimeren tyylinen koti on viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta ja kaksi puolikylpyä. Hän listasi kiinteistön vuonna 2011 8,75 miljoonalla dollarilla. Se myytiin lopulta vuonna 2017 5,5 miljoonalla dollarilla.

Jeff Dunham Net Worth

Jeff Dunham

Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. huhtikuuta 1962 (58 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Näyttelijä, käsikirjoittaja, elokuvatuottaja, ventriloquist, koomikko, ääninäyttelijä, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu