Jeffree Star nettovarallisuus

Paljonko Jeffree Star Worth on?

Jeffree Starin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Jeffree Star nettovarallisuus: Jeffree Star on amerikkalainen malli, muotisuunnittelija, DJ, laulaja-lauluntekijä ja meikkitaiteilija, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Sen lisäksi, että hän on yksi maailman parhaiten palkattuista YouTube-tähdistä, hän valvoo Jeffree Star Cosmetics -nimistä kosmetiikan imperiumia, josta suurin osa hänen omaisuudestaan ​​on nykyään. Hänet tunnetaan silmiinpistävästä hiusväristä, joka on usein kuuma vaaleanpunainen, ja monista tatuoinnista.

Avaintiedot
  • Kosmetiikan imperiumi tuottaa yli 100 miljoonaa dollaria vuodessa
  • Ansaitsee 15-20 miljoonaa dollaria vuodessa
  • Suurin osa tuloista tulee Jeffree Star Cosmeticsilta
  • Maksoi 14,6 miljoonaa dollaria Hidden Hills -kartanosta joulukuussa 2019
  • Omistaa 70 hehtaarin Wyomingin karjatilan
  • Kerran hylännyt 500 miljoonan dollarin ostotarjouksen L'Orealilta

Aikainen elämä : Jeffree Star syntyi Jeffrey Lynn Steininger Jr. Orangen piirikunnassa Kaliforniassa 15. marraskuuta 1985. Traagisesti hänen isänsä Jeffrey Steininger vanhempi teki itsemurhan kuuden vuoden ikäisenä. Hänet kasvatti äiti Marra Shubyann Lindstrom Steininger, joka oli malli. Kun hän oli nuori, Jeffree kokeili äitinsä meikkiä. Hän alkoi itse asiassa käyttää meikkiä kouluun päivittäin juniorikorkeakoulussa. Valmistuttuaan lukiosta hän muutti Hollywoodiin jatkamaan malli- ja meikkiuraa. Hän jatkoi kiinnostusta musiikkiin. Kun hän saapui ensimmäisen kerran Hollywoodiin, hän työskenteli useilla meikkitiskeillä varatessaan sivukeikat häissä ja muotikuvauksissa.

Ajan myötä hän alkoi luoda julkkisyhteyksiä meikkitaidoistaan. Hän kehitti myös seuraajia sosiaalisessa mediassa, erityisesti MySpace, johon hän lähetti meikkivinkkejä ja kappaleita. Hän kehitti lopulta yhden suurimmista varhaisesta MySpace-seurannasta, ja valokuvapostit saivat kymmeniä tuhansia kommentteja. Hän oli MySpacen läheisin profiilihenkilöstö vuoteen 2006 mennessä. Hän sai myös mainetta yhtenä suosituimmista allekirjoittamattomista taiteilijoista MySpacessa. Hänen laulunsa ovat myös säännöllisesti MySpace Musicin Independent Artists -listojen kärjessä.

Musiikin ura: Jeffeen debyyttialbumi 'Beauty Killer' julkaistiin Popsicle-levyillä syyskuussa 2009. Levy debytoi ja saavutti huippunsa Top Heatseekers -listalla ja huipentui Billboard 200: n sijalle 122. Se osui # 22 Yhdysvaltain itsenäisten albumien listalla. Se nousi myös Yhdysvaltain Dance / Electronic -albumien kymmenen parhaan joukkoon. Tämän kirjoituksen jälkeen se on Jeffreen ainoa studioalbumi, vaikka hän julkaisi myös neljä laajennettua näytelmää ja viisi musiikkivideota. Hänen 2008 EP: n 'Cupcakes Taste Like Violence' mursi myös kymmenen parhaan useilla kaavioilla. Hän työskenteli Keshan ja Nicki Minajin kanssa ja allekirjoitti vuonna 2010 levy-sopimuksen Akonin Konvict Muzikin kanssa toisesta albumista, jota ei koskaan tuotettu. Myöhemmin hän väitti, että persoonallisuusyhteydet Akoniin ovat syy, miksi hän lähti pois levysopimuksesta ja musiikkiteollisuudesta yleensä.

Jeffree Star -kosmetiikka : Jeffree perusti saman nimisen kosmetiikkayhtiönsä vuonna 2014 hyödyntämällä musiikki- ja meikkiuransa kautta siihen asti ansaitut koko elämänsä säästöt. Myöhemmin hän sanoi, että hän oli tuolloin lähes konkurssissa ja tunsi musiikkiuransa kuolleeksi vedessä, kun hän perusti yrityksen. Hän oli yksi varhaisista meikkihenkilöistä, joka käytti YouTubea brändin ja itsensä mainostamiseen. Jeffreen varhaiset YouTube-lataukset liittyivät edelleen enimmäkseen hänen musiikkiinsa, mutta pian hän siirtyi mainostamaan Jeffree Star Cosmeticsia. Kiitos ystävyyssuhteiden kanssa kuuluisuuksiin, kuten Kat Von D, hänen seuraajansa kasvoi nopeasti.

Hänen YouTube-seuraajansa saisi lopulta 15 miljoonaa, yli 1,7 miljardia videon katselukertaa.

Hänen ensimmäinen julkaisunsa oli kokoelma veluurisia nestemäisiä huulipunoja. Kaikki 30000 yksikköä myytiin muutamassa minuutissa laukaisusta. Hän seurasi huulirasvoja, korostuspaletteja ja luomiväripaletteja. Sitten hän julkaisi sarjan lisävarusteita ja vaatteita, mukaan lukien meikkipussit ja peilit.

Vuonna 2018 Yhdysvaltojen ensimmäinen kauppakeskuksen myymälä alkoi kuljettaa Jeffreen linjaa, mutta suurin osa hänen myynneistään tuli nykyään suoraan hänen omasta varastostaan ​​Los Angelesista.

Jeffree Star nettovarallisuus

Jeffree Star ja Nathan Schwandt Getty Imagesin kautta

Menestys : Vuonna 2018 YouTuber Shane Dawsonin haastattelussa Jeffree väitti, että hänen meikkiimperiumin vuotuinen bruttotulot ovat 100 miljoonan dollarin pohjoispuolella. Tätä ei voitu vahvistaa, koska yritys on yksityinen, mutta perustuen Jeffreen talo- ja autokokoelmaan, jonka näemme eräässä Shane-haastattelussa, yhtiö pärjää selvästi erittäin hyvin!

Nykyään Jeffree Starilla on investointeja marihuanaan, kiinteistöihin ja kauppaan. Hän omistaa kuljetus- ja täyttökeskuksen, jota Jeffree Star Cosmetics ja muut pudotusliiketoimintaa harjoittavat yritykset käyttävät.

Vuonna 2019 Jeffree ja Shane ryhtyivät luomaan luomiväri- ja nestemäisiä huulipunoja. Lokakuussa 2019 julkaistussa YouTube-videossa Jeffree väitti, että jos luomiväri myydään, he ansaitsevat 35 miljoonaa dollaria, ja Shane saa 10 miljoonaa dollaria. Uusitilausten myötä numerot kasvaisivat lopulta vielä suuremmiksi.

1.1.-1.12.2018 Jeffree ansaitsi 18 miljoonaa dollaria erilaisista liiketoiminnoistaan. Se riitti tekemään hänestä planeetan viidenneksi eniten palkatun YouTube-tähden. Vuonna 2019 Jeffree ansaitsi 17 miljoonaa dollaria, mikä riitti tekemään hänestä alustan neljänneksi korkeimman YouTuberin. Vuonna 2020 Jeffree ansaitsi 15 miljoonaa dollaria, mikä teki hänestä planeetan 10. eniten palkatun YouTube-tähden.

Riidat : Jeffree on merkittävä siitä, että hän on osallistunut useisiin korkean profiilin riitoihin muiden julkkisten kanssa. Hän kiistelee jatkuvasti muiden meikkikonttoreidensa Kylie Jennerin kanssa, hajottamalla tuotteitaan usein heikkolaatuisina, johdannaisina ja jäljennöksinä. Hän on törmännyt myös Kylien sisaren Kim Kardashianin, YouTuber-kollegansa James Charlesin ja entisen läheisen ystävänsä Kat Von D: n kanssa. Riidat näyttävät vain lisäävän Jeffreeä.

Kiinteistöt: Jeffree oli suhteessa sosiaalisen median persoonallisuus / malli Nathan Schwandtiin vuodesta 2015 tammikuuhun 2020. Useita vuosia he asuivat valtavassa kartanossa Calabasasissa Kaliforniassa viiden koiran kanssa. Jeffree osti 10 makuuhuoneen 15 kylpyhuoneen talon vuonna 2016 3,62 miljoonalla dollarilla ja kaatoi sitten miljoonia kunnostustöihin. 7000 neliömetrin kotisivut lähes 30000 neliömetrin tontilla, josta on panoraamanäkymät vuorille ja laaksoihin. Hän myi talon marraskuussa 2020 3,4 miljoonalla dollarilla.

Joulukuussa 2019 Jeffree käytti 14,6 miljoonaa dollaria uskomattomaan uuteen kotiin Hidden Hillsissä Kaliforniassa. Kohteessa, joka sijaitsee hieman alle 3 hehtaarin kokoisella alueella, on 8 makuuhuonetta ja 13 kylpyhuonetta 25 000 neliömetrin asuintiloissa. Katso se alla olevasta videosta:

Jeffrellä on vaikuttava auto, jossa on esiintyneet Bentley, Aston Martins, Lamborghinis ja Ferraris. Hänen mukaansa hänellä on yli tusina ylellisyyttä ajoneuvoa.

Yhteenveto : Jeffrey Star on amerikkalainen kosmetiikkayrittäjä ja YouTube-tähti, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Vaikka hän on yksi maailman parhaiten palkattuista YouTube-tähdistä, ansaitsee 15-20 miljoonaa dollaria vuodessa. Valtaosa hänen nettovarallisuudestaan ​​johtuu Jeffree Star Cosmeticsin arvosta sekä omistusosuuksista erilaisissa kiinteistö- ja startup-yrityksissä.

Jeffree Star nettovarallisuus

Jeffree Star

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. marraskuuta 1986 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Laulaja, laulaja-lauluntekijä, malli, meikkitaiteilija, muotisuunnittelija, näyttelijä, muusikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu