Jennifer Garner Nettovarallisuus

Paljonko Jennifer Garner on arvoinen?

Jennifer Garner Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Jennifer Garner Nettovarallisuus ja palkka: Jennifer Garner on amerikkalainen näyttelijä ja elokuvantuottaja, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Jennifer on myös erittäin palkattu tuotemerkintä Capital One- ja Neutrogena-tuotemerkeille.

Aikainen elämä: Jennifer Garner syntyi 17. huhtikuuta 1972 Houstonissa Texasissa. Hänen isänsä, William, oli kemianinsinööri, ja hänen äitinsä oli kodinhoitaja, josta tuli yliopiston englanninopettaja. Kolmen vuoden ikäisenä Garner muutti vanhempiensa ja kahden sisarensa kanssa Charlestoniin, Länsi-Virginiaan. Hän varttui konservatiivisessa kotitaloudessa, käy joka sunnuntai paikallisessa metodistikirkossa ja Vacation Bible Schoolissa. Teini-ikäiset eivät saaneet käyttää meikkiä, maalata kynsiään, lävistää korviaan tai värjätä hiuksiaan.

Garner ilmoittautui Denisonin yliopistoon Granvillessä Ohiossa valmistuttuaan George Washingtonin lukiosta vuonna 1990. Kolmen vuoden kuluttua hän vaihtoi pääaineensa kemian teatteriksi ja vietti vuoden 1993 syksyn lukukauden opiskellessaan National Theatre Instituteissa Waterfordissa, Connecticutissa. Hän valmistui teatterin kandidaatin tutkinnosta vuonna 1994 ja muutti New Yorkiin jatkamaan näyttelijöitä.

Ura: Saavuttuaan hyvin pieniä rooleja erilaisissa minisarjoissa valmistumisen jälkeen Garner muutti Los Anglesiin vuonna 1997. Hän nappasi ensimmäisen pääroolinsa TV-elokuvassa 'Rose Hill' ja esiintyi ensimmäisenä elokuvana Washington Square -elokuvan draamassa. . ' Hän oli mukana Woody Allenin elokuvassa Deconstructing Harry, mutta suurin osa hänen esityksestään leikattiin elokuvan lopullisesta muokkauksesta. Garner valettiin elokuvaan J.J. Abramin suosittu yliopistodraama Felicity vuonna 1998, joka oli hänen merkittävin roolinsa. Hän soitti pieniä rooleja suurissa elokuvissa, kuten 'Jätkä, missä on minun autoni?' vuonna 2000 ja vuoden 2001 sotaepos 'Pearl Harbour'.

Vuosi 2001 osoittautui käännekohdaksi Garnerin uralla, kun hän esiintyi Sydney Bristowna ABC: n Alias-elokuvassa. J.J. Abrams, ohjelman luoja, oli kirjoittanut osan ajatellen häntä. Alias ​​esitettiin viisi vuodenaikaa, ja Garnerin palkka nousi hitaasti, kunnes se oli 150 000 dollaria jaksoa kohti sarjan loppuun mennessä. Näyttely oli menestyvä sekä yleisön että kriitikoiden keskuudessa, ja Garner sai monia palkintoehdokkaita ja voittoja esityksestään.

Kun hän työskenteli elokuvan Alias ​​kanssa, hän jatkoi jaksottaista työskentelyä elokuvissa. Steven Spielberg soitti Alias-esiintymisensä vaikutuksesta henkilökohtaisesti tarjoten hänelle pienen roolin vuoden 2002 Catch Me if You -elokuvassa. Hänen ensimmäinen pääosassaan oleva elokuvaroolinsa oli Ben Affleckia vastaan ​​Daredevil-elokuvassa vuonna 2003. Hän teki ensimmäisen johtavan roolinsa laajalti kiitetyssä romanttisessa komediassa '13 Going on 30' vuonna 2004. Elokuva tuotti maailmanlaajuisesti 96 miljoonaa dollaria ja Garner kiitettiin. vaivattomasti viehättävästä päähenkilön Jennan esityksestä. Yhden vuoden tauon jälkeen, kun Alias ​​päättyi, hän palasi töihin vuonna 2007 Diablo Codyn ja Jason Reitmanin elokuvan Juno-elokuvan kanssa. Hänen työnsä Vanessana, naisena, joka epätoivoisesti hyväksyi lapsen, oli erittäin tehokas ja arvostettu.

Garner palasi näyttämölle vuoden 2007 lopulla ja vuoden 2008 alussa. Hän soitti Roxannea ja näytteli Kevin Klineä elokuvassa Cyrano de Bergerac Broadwaylla, johon hän tapasi hehkuvia arvosteluja esityksestään. Pian sen jälkeen hänestä tuli Neutrogena-ihonhoitotuotteiden edustaja.

Jennifer Garner Nettovarallisuus

(Kuva: Alberto E.Rodriguez / Getty Images)

Garner jatkoi romanttisilla komedioilla, mukaan lukien vuoden 2009 Valheiden keksintö, jossa hän soitti Ricky Gervaisia ​​vastapäätä hänen ohjaaja debyyttinsä ja sai jälleen kiitosta virheettömästä koomisesta ajoituksestaan.

Vuoden 2012 draamassa Timothy Greenin outo elämä Garner soitti äitiä ensimmäistä kertaa pääosassa Joel Edgertonia vastapäätä. Elokuvassa saavutettiin vaatimaton rahallinen menestys, ja sitä kohdattiin vaihtelevilla arvosteluilla. Garner työskenteli Matthew McConaugheyn kanssa vuoden 2013 draamassa Dallas Buyer's Club, jossa hän kuvasi Texasin aids-potilaita 80-luvulla hoitavan lääkärin roolia. Arvioijat ja fanit kiittivät häntä jälleen kriittisesti hänen arkaluonteisesta ja surkeasta esityksestään.

Garner on jatkanut näyttelijänsä hiontaa ja esiintynyt päärooleissa päälle ja pois koko 2010-luvun ajan. Häntä ylistetään usein kyvystään olla yhteydessä yleisöön emotionaalisella ja humoristisella tasolla. Elokuussa 2018 hänet kunnioitettiin tähdellä Hollywood Walk of Fame -kadulla. Vuonna 2019 ilmoitettiin, että hän on pääosassa Miguel Artetan ohjaamassa Netflix-komediassa Kyllä päivä.

Alias ​​Palkka : Paljonko Jennifer Garner teki Aliasille? Varhaisina kausina hän ansaitsi 45 000 dollaria jaksoa kohden, mikä saavutti noin miljoonan dollarin koko 22 jakson kaudelle. Näyttelyn lopussa Garnerin huippupalkka oli 150 000 dollaria jaksoa kohden, noin 3,3 miljoonaa dollaria kaudelle.

Muut palkat : Jenniferin palkka vuoden 2004 13-vuotiaasta oli 3 miljoonaa dollaria.

Vuoden 2007 Valtakunnasta Garnerille maksettiin 7 miljoonaa dollaria. Samana vuonna hän esiintyi Juno-elokuvassa, josta hän hyväksyi nimellisen etupalkan vastineeksi prosenttiosuudesta elokuvan taustaprosentista.

Pääoman tuotto : Kuinka paljon Jennifer Garner saa palkkaa esiintymisestä Capital One -mainoksissa? Tyypillisesti korkean profiilin näyttelijä, kuten Jennifer, ei ansaitse palkkaa mainosta kohden sellaisen tuotemerkin kanssa kuin Capital One. Sen sijaan hän allekirjoittaa pitkäaikaisen sopimuksen, joka kattaa määrätyn määrän mainoksia vuodessa. Vertailukelpoisten näyttelijän tunnettujen hyväksymissopimusten perusteella Garner toimii todennäköisesti 5 vuoden 15-20 miljoonan dollarin sopimuksella työskennellessään Mercedeksen kanssa. Se on 3-4 miljoonaa dollaria vuodessa, jos haluat ajatella sitä tällä tavalla. Mutta rahat maksetaan todennäköisesti etukäteen.

Aktivismi: Garner on vahva varhaiskasvatuksen puolestapuhuja. Hän on suurlähettiläs ja toimii Pelastakaa lapset -järjestön johtokunnassa, joka edistää kansallista lukutaitoa ja varhaiskasvatusta. Hän vierailee usein perheissä, jotka osallistuvat Early Steps to School Success -ohjelmaan, joka auttaa perheitä saamaan apua varhaiskasvatuksessa.

Vaikka Jennifer on todennut, ettei hän ole liian poliittinen henkilö, hän on lahjoittanut useita demokraattisia poliitikkoja, kuten Wendy Davis. Garner isännöi myös kahta varainhankintaa Barack Obamalle vuonna 2008 ja varainhankintaa Hillary Clintonin tueksi vuonna 2016.

Garner tukee äänellisesti lakeja, jotka suojelevat julkkisten lapsia paparazzilta. Hän todisti Halle Berryn rinnalla elokuussa 2013 tukeakseen lakiehdotusta lasten suojelemiseksi valokuvaajien häirinnältä, joka hyväksyttiin ja on nyt Kalifornian laki.

Henkilökohtainen elämä: Jennifer Garner oli naimisissa näyttelijä Scott Foleyn kanssa vuosina 2000-2004. He tapasivat Felicityn sarjassa vuonna 1998. Sitten hän oli naimisissa näyttelijän / tuotteen / ohjaajan kanssa. Ben affleck , jonka hän tapasi Pearl Harborin sarjassa vuosina 2005--2015. Garner ja Affleck, joilla on kolme lasta, ilmoittivat jakautumisestaan ​​30. kesäkuuta 2015. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen lokakuussa 2018. Kerrottiin, ettei siellä ollut mitään avioehtosopimus.

Tunnustukset: Vuonna 2002 hän voitti Golden Globe -palkinnon naispääosan parhaasta esityksestä televisiosarjassa - draama Aliasille. Hän voitti Screen Actors Guild -palkinnon vuonna 2005 samasta roolista. Garner on voittanut useita muita palkintoja ja ollut ehdolla yli 50: lle, mukaan lukien kolme muuta kultaista maapalloa ja neljä Primetime Emmy -palkintoa.

Kiinteistöt : Vuonna 2009 Jen ja Ben käyttivät 17,55 miljoonaa dollaria kotiin LA: n Pacific Palisades -alueella. Jennifer jatkoi asumistaan ​​tässä talossa vuoden 2018 loppupuolelle. Kun hän ja lapset muuttivat pois, Ben ja Jen myivät tämän kartanon Maroon 5 -laulajalle Adam Levineelle 32 miljoonalla dollarilla tammikuussa 2019. Samassa kuussa Jennifer käytti 8 miljoonaa dollaria uuteen kotiin Los Angelesin Brentwood Park -alue. Huhtikuussa 2018 Ben osti itselleen 19 miljoonan dollarin kartanon Tyynenmeren Palisadesissa.

Jennifer Garner Nettovarallisuus

Jennifer Garner

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. huhtikuuta 1972 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Näyttelijä, televisiotuottaja, elokuvatuottaja, tiedottaja, liikemies, ääninäyttelijä, televisio-ohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Jennifer Garner Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Juno% taustasta
  • Valtakunta 7 000 000 dollaria
  • 13 Jatketaan 30 000 000 000 dollaria
  • Alias ​​150000 dollaria / jakso
  • Alias ​​45000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu