Jennifer Lawrence Net Worth

Paljonko Jennifer Lawrence on arvoinen?

Jennifer Lawrence Net Worth: 160 miljoonaa dollaria

Jennifer Lawrence nettovarallisuus ja palkka: Jennifer Lawrence on palkittu amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria. Vuonna 2013 hän voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon 2012-esityksestään Silver Linings Playbook. Vuodesta 2019 lähtien Lawrence-elokuvissa on kerätty yli 6 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. Hän oli maailman parhaiten palkattu näyttelijä vuosina 2015 ja 2016. Vuonna 2013 hän oli Ajat lista maailman 100 vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä.

Lawrence on suorapuheinen feministi ja suunnittelevan vanhemmuuden puolestapuhuja. Hän perusti Jennifer Lawrence -säätiön vuonna 2015 tehtävänään puolustaa Amerikan poikien ja tyttöjen klubeja ja erityisolympialaisia. Vuonna 2018 hän perusti tuotantoyhtiön Excellent Cadaver.

Aikainen elämä: Jennifer Lawrence syntyi Louisvillessä Kentuckyssa 15. elokuuta 1990. Jenniferillä on kaksi vanhempaa veljeä nimeltä Ben ja Blaine. Lawrence kärsi lapsuudessa hyperaktiivisuudesta ja sosiaalisesta ahdistuksesta. Kun hän aloitti näyttelemisen, se auttoi häntä näissä ahdistuksissa. Asuessaan edelleen Kentuckyssa hän esiintyi useissa paikallisissa teatteriesityksissä koulunsa ja kirkkonsa kautta.

Ensimmäisen näyttelijän roolinsa oli prostituoitu kirkon näytelmässä, joka perustui Joonan kirjaan, kun hän oli yhdeksänvuotias. Seuraavien vuosien aikana hän jatkoi näyttelemistä kirkon näytelmissä ja koulumusiikissa.

Lukiossa Lawrence oli cheerleader, kenttäkiekkojoukkueen jäsen ja pelasi poikien koripallojoukkueessa, jota isä valmensi. Kun Lawrence oli 14-vuotias ja perhelomalla New Yorkissa, lahjapartio huomasi hänet kadulla ja järjesti koe-esiintyjät. Ensimmäisen koekutsunsa jälkeen edustajat sanoivat, että hän oli paras, mitä he olivat nähneet niin nuorelta. Lawrencen äiti ei ollut innoissaan tyttärensä näyttämöstavoitteista. Hän allekirjoitti sopimuksen CESD: n Talent Agency -yhtiön kanssa ja aloitti koe-esiintymisen Los Angelesissa. Lawrence keskeytti lukion 14-vuotiaana. Hän ei koskaan valmistunut tai saanut GED: ää.

Elokuvan ura: Vuonna 2006 Lawrence varasi ensimmäisen palkatun näyttelijänsä rooliin televisioelokuvassa Yrityskaupunki. Sitä seurasivat vierailevat roolit useissa televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Munkki ja Keskitaso . Vuonna 2007 hänet valittiin kapinalliseksi tyttäreksi Laureniksi TBS-näyttelyssä Bill Engvall -näyttely. Sarja juoksi kolme vuodenaikaa ja voitti hänelle monia tunnustuksia. Washington Post kirjoitti olevansa kohtausvarastaja. New York Daily News kirjoitti, että Lawrence oli poikkeuksellinen '' toimittaa teini-ikäisten tyttöjen ikuista ärsytystä ''. Hän voitti nuoren taiteilijan palkinnon erinomaisesta nuoresta esiintyjästä TV-sarjassa roolistaan ​​vuonna 2009.

Lawrencen läpimurto rooli tuli vuoden 2010 elokuvassa Talven luu. Jennifer nimitettiin Oscarille esityksestään elokuvassa. Hänen dramaattisen kääntymisensä jälkeen Talven luu , Lawrence etsi jotain kevyempää. Hän huomasi sen 2011-luvulla X-Men: Ensimmäinen luokka jossa hän soitti muotoa muuttavaa mutanttia Mysticea.

Sieltä Jennifer saapui epäilemättä hänen tähän mennessä suurimpaan ja tunnetuimpaan rooliinsa sankaritar Katniss Everdeeninä Suzane Collins ' Nälkäpeli trilogia vuonna 2012. Samana vuonna hän esiintyi Bradley Cooperia vastapäätä David O. Russell -elokuvassa Silver Linings Playbook. Elokuvassa hänen hahmollaan on suhde mieheen, jolla on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän voitti Oscar-palkinnon ja Golden Globe -palkinnon parhaasta näyttelijästä työstään Silver Linings Playbook . Jatkoa Nälkäpeli ja X mies elokuvia seurasi.

(Kuva: Kevork Djansezian / Getty Images)

Vuonna 2013 Lawrence työskenteli jälleen ohjaajan David O. Russellin kanssa yhtyeiden rikosdraamassa Amerikkalainen hälinä. Hän soitti Christian Balen näyttämän huijari Irving Rosenfeldin neuroottisen vaimon Rosalyn Rosenfeldiä. Lawrence suoritti hänelle Golden Globe- ja BAFTA-palkinnon parhaasta naispuolisesta naisnäyttelijästä, kolmannen Oscar-ehdokkuuden lisäksi, ensimmäisenä naiskategoriassa.

Hän työskenteli Russellin kanssa kolmannen kerran 2015-luvulla Ilo , joka perustuu tosielämän tarinaan eräästä yksinhuoltajaäidistä, joka keksii Miracle Mopin. Elokuva ei mennyt yhtä hyvin kuin edelliset Lawrence-Russell -elokuvat, mutta hänen esitystään ylistettiin. Hän voitti kolmannen Golden Globe -palkinnon ja hänet nimitettiin toiselle Oscar-palkinnolle parhaasta naispääosasta.

Lawrence on tarkoitus pelata Theranosin perustaja Elizabeth Holmesia Adam McKay'ssa Paha veri. Hän päätti Untitled Lila Neugebauer -projektiksi kutsutun projektin, joka kertoo yhdysvaltalaisesta sotilasta, joka kärsii traumaattisen aivovamman taistellessaan Afganistanissa ja kamppailee sopeutuakseen kotona elämäänsä.

Häntä ylistetään usein näyttelijätaidoistaan, ja häntä verrataan usein nuoreen Meryl Streepiin sekä näyttelijäkykyjensä että persoonallisuutensa suhteen. Nykyään Jennifer on yksi halutuimmista näyttelijöistä, jotka työskentelevät Hollywoodissa ja jolla on todennäköisesti uskomattoman menestyvä ura tulevina vuosina.

Henkilökohtainen elämä: Kuvaamisen aikana X Miehet: Ensimmäinen luokka vuonna 2010 hän aloitti suhteet tähtensä Nicholas Houltin kanssa. Kaksi päivätty siihen aikaan, kun he käärivät tuotannon X-Men: Days of Future Past vuonna 2014. Samana vuonna Lawrence joutui julkkisten valokuvien iCloud-hakkeroinnin uhriksi, ja kymmeniä hänen alastomia selfieitään vuodettiin verkkoon. Syksyllä 2016 hän aloitti tapaamisen ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa, jonka tapasi kuvaamisen aikana äiti! . He vuodattivat hieman yli vuoden kuluttua. Hän aloitti tapaamisen taidegallerian johtajan Cooke Maroneyn kanssa vuonna 2018. He kihloivat helmikuussa 2019 ja menivät naimisiin lokakuussa 2019 Rhode Islandilla.

Palkan kohokohdat : Lawrencen palkka Talven luu oli 3000 dollaria viikossa. Vuonna 2012 Jennifer Lawrencen ensimmäinen palkka Nälkäpeli elokuva oli vain 500 000 dollaria, mutta massiivisen kaupallisen menestyksen jälkeen hänen palkkansa nousi kahden seuraavan elokuvan taivaalle. Hän ansaitsi 10 miljoonaa dollaria toisesta ja 30-40 miljoonaa dollaria neljännestä peruspalkasta ja bonuksista. Vuoden 2016 elokuvalle Matkustajat Jennifer ansaitsi 20 miljoonaa dollaria, mikä oli 8 miljoonaa dollaria enemmän kuin hänen tähtensä Chris Pratt. Vuoden 2018 elokuvalle Punainen varpunen , hän ansaitsi 15 miljoonaa dollaria. Nykyään Jennifer käskee tyypillisesti vähintään 15 miljoonan dollarin peruspalkan elokuvasta. Tämä määrä voi kasvaa merkittävästi bonuksen virstanpylväiden avulla. Elokuun 2017 ja elokuun 2018 välisenä aikana Jennifer ansaitsi 20 miljoonaa dollaria palkan ja merkintöjen välillä, mikä teki hänestä yhden viidestä eniten palkatusta näyttelijästä planeetalla.

Kiinteistöt: Vuonna 2014 Lawrence maksoi 8,225 miljoonaa dollaria 5500 neliömetrin talosta Beverly Hillsissä. Aiemmin omistajina olivat Ellen DeGeneres ja Jessica Simpson.

Vuonna 2016 hän maksoi huikeat 15,6 miljoonaa dollaria kattohuoneistosta NYC: n Upper West Sidessa. Hän listasi myytävän yksikön vuonna 2019 hintaan 15,45 miljoonaa dollaria. Valitettavasti hän otti lopulta 5 + miljoonan dollarin tappion yksiköstä, kun hän purki sen vuonna 2020 9,9 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2017 hän maksoi 9 miljoonaa dollaria toisesta NYC-huoneistosta, tämä Tribecassa. Hänen kerrotaan vuokraavan tämän yksikön hintaan 25 - 30 000 dollaria kuukaudessa.

Lokakuussa 2020 Jennifer putosi huimat 22 miljoonaa dollaria 5000 neliömetrin huoneistolle New Yorkin West Villagessa.

Jennifer Lawrence Net Worth

Jennifer Lawrence

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. elokuuta 1990 (30 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Jennifer Lawrence -tulos

  • Nälkäpelit: Tulen sytyttäminen 10 000 000 dollarin yhdistelmä palkkaa, bonuksia ja liukuportaita
  • Nälkäpelien 500 000 dollaria plus liukuportaat, jotka vastaavat miljoona dollaria
  • Winter's Bone 3000 dollaria viikossa Maksetaan mittakaavassa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu