Jennifer Lopez Net Worth

Paljonko Jennifer Lopez on arvoinen?

Jennifer Lopezin nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria

Jennifer Lopezin palkka

40 miljoonaa dollaria vuodessa

Jennifer Lopezin nettovarallisuus : Jennifer Lopez on amerikkalainen näyttelijä, laulaja, tanssija, muotisuunnittelija, televisiotuottaja ja liikenainen. Hänen uransa on kestänyt yli 25 vuotta, ja tänään hän on yksi Hollywoodin suurimmista A-listan kuuluisuuksista. Kirjoittamisen jälkeen Jennifer Lopezin nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria. Se tekee hänestä 50 miljoonaa dollaria rikkaamman kuin hänen kumppaninsa Alex Rodriguezin 350 miljoonan dollarin nettovarallisuus . J-Lo: n ja A-Rodin yhteenlaskettu nettovarallisuus on 750 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä

Jennifer Lynn Lopez syntyi 24. heinäkuuta 1969 New Yorkin Bronxin kaupunginosassa. Hänen vanhempansa, Guadalupe Rodriguez ja David Lopez, ovat Puerto Ricossa. Hänellä on vanhempi sisar nimeltä Leslie ja nuorempi sisar nimeltä Lynda. Hänen isänsä työskenteli yövuorossa vakuutusyhtiössä. Hänen äitinsä oli kodinhoitaja. Perhe asui pienessä asunnossa Castle Hillin kaupunginosassa, kun Jennifer syntyi. Muutamaa vuotta myöhemmin hänen vanhempansa ostivat kaksikerroksisen talon.

Jennifer aloitti laulu- ja tanssitunteja viisivuotiaana. Hänen vanhempansa kannustivat kolmea tyttärensä järjestämään esityksiä kotona - laulamalla ja tanssimalla toistensa ja ystäviensä edessä, jotta he pysyisivät vaikeuksissa. Lopez osallistui katolisiin kouluihin koko akateemisen uransa ajan. Hän teki voimistelua, juoksi radan kansallisella tasolla ja oli lukionsa softball-joukkueessa. Vanhempana lukuvuonna Lopez kuuli pienen budjetin indie-elokuvan My Little Girl ja hänet valettiin. Tämä kokemus sai JLon tajuamaan, että hän halusi tulla kuuluisaksi elokuvan tähdeksi. Hänen vanhempiensa mielestä se oli 'todella tyhmä' idea, koska 'kukaan latino ei tehnyt niin'. Vanhempien miellyttämiseksi hän ilmoittautui Baruch Collegeen, mutta keskeytti ensimmäisen lukukauden jälkeen.

Tanssiva ura

Tämän yhden lukukauden jälkeen Lopez muutti vanhempiensa talosta Manhattanin huoneistoon erimielisyyksien suhteen halusta jatkaa uraa tanssissa ja näyttelijässä. Hän esiintyi pian Jeesuksen Kristuksen supertähden ja Oklahoman! Sitten hänet palkattiin Broadwayn kultaisen musikaalin kuoroon, joka kiersi Eurooppaa viisi kuukautta. Sieltä hän sai työpaikan tanssijana, laulajana ja koreografina näyttelyssä Synchronicity Japanissa. Vuonna 1991 hän oli New Kids on the Block -tagitanssija ja esiintyi heidän kanssaan 18-vuotiaanathVuosittainen American Music Awards. Pian sen jälkeen hän aloitti työnsä Fly Girl -tanssijana In Living Colourissa. Hän voitti 2000 hakijaa ja muutti Los Angelesiin. JLo pysyi vakituisena näyttelijänä vuoteen 1993, jolloin hän päätti jatkaa näyttelijänuraa.

Näyttelijäura

Lopezilla oli pieniä rooleja televisio-ohjelmissa ja elokuvissa vuosina 1993-1995. Hänen Breakout-elokuvaroolinsa tuli vuonna 1995, kun hän voitti nimiroolin elokuvassa Selena. Elokuvassa Jennifer soitti edesmennyttä Tejano-laulajaa Selenaa, jonka entinen ystävä, työntekijä ja faniklubin presidentti ammuttiin. Seuraavaksi Jennifer esiintyi monien muiden elokuvien joukossa Anacondassa, Näköstä, Hääsuunnittelija ja Keskeneräinen elämä.

Elokuussa 2003 Lopez näytteli Ben Affleckiä vastapäätä romanttisessa komediassa Gigli. Elokuva oli lipputulot, ja sitä pidetään kaikkien aikojen pahimpana elokuvana. Elokuvan heikko vastaanotto johtui negatiivisesta lehdistöstä ennen sen julkaisua, samoin kuin Lopezin ja Affleckin sitoutumista ympäröivän tiedotusvälineiden huomion takana, joka pitkälti varjosti elokuvan. Lopez kuvailisi tätä myöhemmin uransa alimmaksi pisteeksi. Maaliskuussa 2004 Lopezilla oli pieni rooli elokuvassa Jersey Girl Affleckin rinnalla. Hänen hahmonsa kuolee synnytyksen aikana elokuvan ensimmäisten 15 minuutin aikana. Affleckin ja Lopezin hajoamista seuranneesta intensiivisestä tiedotusvälineistä sanottiin, että `` heidän on ehkä laitettava Lopez arkkuun julisteeseen, jos he haluavat jonkun tuleman. ''

Toukokuussa 2005 JLo näytteli Jane Fondan rinnalla romanttisessa komediassa Monster-in-Law. Elokuvan markkinointi toisti Lopezin 'Gigli-ja-tabloid-tahraantuneen kuvan' ja oli lipputulot menestys.

Vuonna 2016 Lopez esiintyi etsivänä Harlee Santosina NBC: n rikosdraamasarjassa Shades of Blue, yksinhuoltajaäitiä ja poliisin etsivänä, joka menee FBI: n salaan tutkiakseen omaa ryhmäänsä. Shades of Blue sai ensi-iltansa 7. tammikuuta 2016, jolloin verkostolle tuli eniten katsottu torstai-debyytti seitsemän vuoden aikana 8,6 miljoonalla katsojalla. Shades of Blue uusittiin toiselle kaudelle, joka esiteltiin maaliskuussa 2017. Samassa kuussa sarja uusittiin kolmannelle kaudelle.

Vuonna 2019 Lopez näytteli Hustlers-elokuvaa ja johti elokuvaa, jonka innoitti tositarina New Yorkin strippareiden ryhmästä, joka huijasi varakkaita miehiä. Lopezin näyttely veteraani-stripparista antoi hänelle korkeimman avajaisviikonloppunsa kassalla live-toimintaelokuvalle, jonka arvo oli 33,2 miljoonaa dollaria. Lopez nimitettiin myös parhaaksi naisnäyttelijäksi Golden Globes, Screen Actors Guild Awards, Critic's Choice Movie Awards ja Independent Spirit Awards.

Sergi Alexander / Getty Images

Laulava ura

Vuonna 1999 Lopez aloitti musiikillisen uransa debyyttialbumillaan 'On the 6'. Hän on sittemmin äänittänyt useita studioalbumeja, mukaan lukien espanjankielinen albumi. Sekä hänen kappaleet että albumit ovat viettäneet paljon aikaa Billboard-listoilla. Lopezin kolmas studioalbumi This Is Me… Sitten julkaistiin 25. marraskuuta 2002. Se oli omistettu näyttelijälle Ben Affleckille, hänen kihlailleen tuolloin. MTV News kuvasi myöhemmin albumin johtavan singlen 'Jenny from the Block' ikonisimmaksi kappaleekseen. Vuosina 1999--2014 Lopez julkaisi kahdeksan albumia: On the 6, J.Lo, This Is Me… Sitten, Rebirth, Como Ama una Mujer, Brave, Love ?, ja A.K.A.

Toukokuussa 2015 hän ilmoitti Las Vegasin residenssikonsertistaan, joka kantaesitettiin 20. tammikuuta 2016, joka on ensimmäinen kahdestakymmenestä ensimmäisestä päivämäärästä. Nimeltään All I Have, se pidettiin Planet Hollywoodin Zappos-teatterissa. Lopez allekirjoitti sopimuksen Las Vegasin residenssin jatkamisesta kolmeksi vuodeksi. Residenssi oli tuottoisaa, ja hän teki 120 esitystä. Residenssi päättyi 29. syyskuuta 2018 ja keräsi yli 100 miljoonaa dollaria lippumyyntiä kolmen vuoden aikana.

2. helmikuuta 2020 Jennifer Lopez esiintyi Super Bowl LIV: n puoliajanäyttelyssä Miamissa Fl., Kun San Francisco 49ers kohtasi Kansas City Chiefsia.

American Idol

Jennifer vietti useita kausia American Idolin vierastuomarina. Hän liittyi näyttelyyn sen 10. kaudella ja palasi 11. kaudelle.

Liiketoiminta

Vuonna 2003 hän esitteli suunnittelijavaatemallistonsa JLO: n. Samana vuonna hän julkaisi ensimmäisen tuoksunsa, Glow by J. Lo, joka on synnyttänyt useita spin-off-tuoksutuotteita.

Henkilökohtainen elämä

Lopezilla on ollut useita korkean profiilin suhteita. Hän on treffannut Sean Combsia, Ben Affleckia ja varatanssija Casper Smartia. Hän on ollut naimisissa kolme kertaa. Lopez meni naimisiin Ojani Noan kanssa vuonna 1997. He erosivat vuonna 1998. Seuraavaksi hän avioitui Cris Judd -nimisen varatanssijan kanssa vuonna 2001, avioeroa varten vasta vuonna 2003. Hän avioitui laulajan kanssa Marc Anthony vuonna 2004, ja pariskunnalla on vuonna 2008 syntyneet veljeskunta kaksoset (poika ja tytär). Vuonna 2011 Lopez ilmoitti tekevänsä avioeroa Anthonysta. Hän on seurannut eläkkeellä olevaa baseball-pelaajaa Alex Rodriguezia vuodesta 2017. He kihlivat maaliskuussa 2019.

Palkan kohokohdat

Vuonna 2005 JLolle maksettiin 15 miljoonaa dollaria tähti Monster-In-Law -elokuvassa. Jennifer teki 12 miljoonaa dollaria vuodessa American Idolin vierailevana tuomarina. Hän on esiintynyt myös italialaisen autovalmistajan Fiatin televisiomainoksissa. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Jennifer Lopez ansaitsi 50 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 43 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt

Jennifer Lopez omistaa useita uskomattomia ominaisuuksia Bronxista Bel Airiin. Hänellä on koteja Miamissa, Los Angelesissa ja New Yorkissa. Hänen ensisijainen länsirannikon asuinpaikkansa on rönsyilevä seitsemän makuuhuoneen kartano 8 hehtaarin alueella Los Angelesin tyylikkäässä Bel Air -asuinalueessa, jossa hän asuu osan vuotta Alex Rodriguezin ja heidän neljän lapsensa kanssa. Hän osti tämän kodin vuonna 2016 näyttelijä Sela Wardilta 28 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2000 JLo osti ensimmäisen luksusomaisuuden Los Angelesin yläpuolella olevilla kukkuloilla. 11 makuuhuoneen kodista on näkymät Beverly Hillsille ja Los Angelesiin, ja se maksoi Lopezille 4,3 miljoonaa dollaria. Päärakennus on 15000 neliömetriä. Lopez toi kodin markkinoille vuonna 2004 ja myi sen yökerhon omistajalle Sam Nazarialle 12,5 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2002 Lopez osti rantakadun Miamista ilmoittamattomasta summasta. Espanjalaistyylinen koti sijaitsee hieman yli 1,2 hehtaarin maalla, jossa on hoidettuja puutarhoja ja palmuja, ja siinä on seitsemän makuuhuonetta ja 13 kylpyhuonetta.

New Yorkissa hänellä on kaksikerroksinen kattohuoneisto Manhattanilla. Hän listasi tämän kiinteistön myytäväksi vuonna 2017 hintaan 27 miljoonaa dollaria. Sitä ei myydä tämän kirjoituksen jälkeen. Vuonna 2018 Alex ja Jennifer ostivat yhdessä Park Avenuella asunnon 15,3 miljoonalla dollarilla. He myivät tämän kiinteistön vuonna 2020 hintaan 15,75 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2019 he ostivat Jeremy Pivenin Malibu-kartanon 6,6 miljoonalla dollarilla. He jatkoivat sisustuksen täydellistä uudistamista Joanna Gainesin avulla. Hieman alle kaksi vuotta myöhemmin he myivät tämän kodin 6,8 miljoonalla dollarilla.

Heinäkuussa 2020 A-Rod ja J-Lo maksoivat 1,4 miljoonaa dollaria kodista Encinossa Kaliforniassa.

Elokuussa 2020 Alex ja Jennifer maksoivat 32,5 miljoonaa dollaria kartanosta 1 hehtaarin suuruisella Miamin Star Islandilla.

Jennifer Lopez Net Worth

Jennifer Lopez

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Palkka: 40 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 24. heinäkuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Ammatti: Laulaja, levytuottaja, televisiotuottaja, yrittäjä, näyttelijä, lauluntekijä, musiikkivideojohtaja, juontaja, tanssija, muotisuunnittelija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Jennifer Lopez Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
 • Keskeneräinen elämä 4 000 000 dollaria
 • Anoppi 15 000 000 dollaria
 • Tanssimme 14 000 000 dollaria
 • Jersey-tyttö 4 000 000 dollaria
 • Liljat 12 000 000 dollaria
 • Neito Manhattanilla 12 000 000 dollaria
 • Angel Eyes 9 000 000 dollaria
 • Hääsuunnittelija 9 000 000 dollaria
 • Cell 4 000 000 dollaria
 • Antz 500 000 dollaria
 • Ei näköpiirissä 2 000 000 dollaria
 • U Käännä 1 000 000 dollaria
 • Anaconda 1 000 000 dollaria
 • Selena 1 000 000 dollaria
 • Veri ja viini 250 000 dollaria
 • Jack 200 000 dollaria
 • Rahajuna 200 000 dollaria
 • Perheeni 50 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu