Jennifer Love Hewitt Nettovarallisuus

Paljonko Jennifer Love Hewitt on arvoinen?

Jennifer Love Hewitt Nettovarallisuus: 22 miljoonaa dollaria

Jennifer Love Hewittin nettovarallisuus ja palkka: Jennifer Love Hewitt on amerikkalainen elokuva- / TV-näyttelijä, laulaja-lauluntekijä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 22 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli ensimmäinen kuuluisa draamasarjassa Party of Five. Hän oli suosittu elokuvanäyttelijä 1990-luvulla ja näytteli useissa sarjoissa 2000-luvun alusta lähtien, mukaan lukien The Ghost Whisperer ja The Client List.

Aikainen elämä: Jennifer Love Hewitt syntyi 21. helmikuuta 1979 Wacossa, Texasissa Patricia Mae ja Herbert Daniel Hewitt. Hewitt kasvoi Nolanvillessä Keski-Teksasissa. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli nuori, ja äiti kasvatti Hewittia ja hänen vanhempaa veljeään. Hän aloitti viihdeteollisuudessa vielä lapsena, kun hän alkoi esiintyä TV-mainoksissa. Hän houkutteli musiikkia nuoresta iästä ja kolmivuotiaana hän lauloi 'Kaikkien suurinta rakkautta' paikallisessa karjanäyttelyssä. Neljän vuoden ikäisenä hän viihdytti yleisöä ravintolan tanssisalissa versiollaan 'Auta minua tekemään läpi yön'. Viiden ikävuoteen mennessä hän oli tanssija, ja kymmenvuotiaana, voitettuaan Texasin 'Our Little Miss Talent' -kilpailun, hän ja hänen äitinsä muutti Los Angelesiin jatkamaan näyttelijän ja laulun uraa. Hän osallistui Lincolnin lukioon, jossa hän tapasi Jonathan Nelvillen, tulevan kykyjen partiolaisen, joka suositteli Hewittia läpimurto roolistaan ​​'Viiden osapuolen' roolissa.

Varhainen ura: Lukion aikana Hewitt esiintyi kymmenissä televisiomainoksissa, ennen kuin hän laskeutui paikalle Disney Channel -sarjaan Kids Incorporated. Hänen esityksensä ansaitsi hänelle kolmen näyttelijän ehdokkuuden. Vuotta myöhemmin hänellä oli ensimmäinen päärooliroolinsa Little Miss Millions -elokuvassa. Hän esiintyi myös lyhyesti Sister Act 2: Back in the Habit -elokuvassa. Jenniferillä oli myöhemmin osia muutamissa lyhytaikaisissa televisio-sarjoissa, kuten 'Ravisteleva maa', 'Paratiisin lapset' ja 'McKenna'.

Menestys: Love Hewitt katapultoitui mainetta muutama vuosi myöhemmin, kun hän sai Sara Reeves Merrinin roolin Fox Networkin viiden osapuolelle vuonna 1995. Hänet alun perin valittiin vain yhdeksän jakson kaarelle, mutta yleisön ja kriitikon vastaanotto oli niin ylivoimaisesti myönteinen, että hänestä tuli säännöllinen sarja. Hän jatkoi Saran pelaamista näyttelyn kuudenteen ja viimeiseen kauteen asti vuonna 1999. Jennifer sai ehdokkaat Kids 'Choice -palkinnolle, Teen Choice -palkinnolle ja YoungStar-palkinnolle esityksestään Party of Five -elokuvassa.

Tähtihäviöön johtanut rooli tuli vuonna 1997, kun hän esiintyi hittielokuvassa Tiedän mitä teit viime kesänä. Hän soitti Julie Jamesia ja näytteli 90-luvun unelmaryhmää, joka koostui Sarah Michelle Gellarista, Ryan Phillippestä ja Freddie Prinze Jr. Elokuvasta saatiin 125 miljoonaa dollaria ympäri maailmaa. Jennifer toisti roolinsa vuoden 1998 jatko-osassa 'Tiedän edelleen mitä teit viime kesänä'. Se ei ollut yhtä menestyvä kuin ensimmäinen elokuva, mutta se keräsi lisää rahaa avajaisviikonloppuna.

Seuraavaksi Hewitt esiintyi suosittuna tytönä Amanda Beckettinä vuoden 1998 suositussa teinikomediassa 'Ei voi odottaa'. Vuonna 1999 Hewitt näytteli ja tuotti viiden osapuolen spin-off-nimisen elokuvan Time of Your Life, joka seurasi hahmonsa muuttoa New York Cityyn. Vaikka Jennifer nautti tuolloin valtavaa suosiota, näyttely peruttiin vasta puolen kauden ilmestymisen jälkeen.

Jennifer jatkoi vakaata elokuvateosta koko 2000-luvun alun ansaitsemalla vankkoja arvosteluja elokuvissa, kuten The Audrey Hepburn Story ja Garfield. Jennifer tarttui päärooliin 'The Ghost Whisperer' -elokuvassa ja näytti hahmoa näyttelyn koko sarjassa vuosina 2005-2010. Hän esiintyi Riley Parksina tv-sarjassa The Client List vuosina 2012--2013. Vuosina 2014--2015 hän näytteli Kate Callahanina TV-sarjassa Criminal Minds. Vuonna 2018 hän aloitti pääosassa Fox-sarjassa 9-1-1. Jennifer Love Hewitt on saanut monia tunnustuksia uransa aikana tähän mennessä. Maxim-lehti valitsi hänet maailman seksikkäimmäksi naiseksi vuonna 1999 ja TV-opas vuonna 2008 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän on voittanut myös Saturnuksen palkinnon - vuosina 2007 ja 2008 - television parhaana naisnäyttelijänä.

Neilson Barnard / Getty Images

Musiikin ura: Jennifer Love Hewitt on myös menestynyt laulajana. Laulajana hän julkaisi debyyttialbuminsa 'Love Songs' vuonna 1992. Hän julkaisi myös levyn 'Let's Go Bang' vuonna 1995 ja oman nimensä albuminsa vuonna 1996. Hänen levynsä 'How Do I Deal' julkaistiin vuonna 1999, saavutti Billboard Top 100: n numeron 59. Saman nimisen singlen ilmestyi myös 'Tiedän edelleen, mitä teit viime kesänä' -ääniraidassa. Love Hewitt allekirjoitettiin Jive Recordsille ja hän julkaisi vuonna 2002 albumin 'BareNaked', jolla oli jonkin verran menestystä, samoin kuin samannimisen singlensä. Toinen single `` Can I Go Now '' epäonnistui kaaviossa Yhdysvalloissa, mutta saavutti jonkin verran menestystä Alankomaissa ja Australiassa. Vuodesta 2004 Jennifer on pysynyt suurelta osin passiivisena musiikkimaailmassa.

Henkilökohtainen elämä: Hewittilla oli useita korkean profiilin suhteita koko varhaisen uransa ajan. Päivämääränsä joukossa ovat Joey Lawrence, Carson Daly, Patrick Wilson ja John Mayer. Hewitt aloitti tapaamisen skotlantilaisen näyttelijän Ross McCallin kanssa, kun hän esiintyi elokuvassa Ghost Whisperer. He kihlautuivat marraskuussa 2007, mutta Hewitt keskeytti sitoutumisen vuoden 2008 lopulla. Hewitt meni naimisiin näyttelijän Brian Hallisayn kanssa vuonna 2013. Kaksi tapasivat '' Asiakasluettelon '' sarjassa. Heillä on kaksi lasta, syksy James (s. Marraskuu 2013) ja Atticus James, syntynyt kesäkuussa 2015.

Kiinteistöt : Jennifer asui 1990-luvun lopun maineensa huipulla useiden vuosien ajan LA-alueella Toluca-järvellä. Hän omisti ainakin kolme taloa vuosien varrella Toluca-järvellä, joista yhden hän myi vuonna 2006 Hillary Duffille 1,7 miljoonalla dollarilla. Eri Toluca Lake -talo ostettiin 5,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2006 ja myytiin tappiollisesti vuonna 2014 4,1 miljoonalla dollarilla. Ostaja tässä tapauksessa oli Jessica Simpsonin äiti Tina.

Vuonna 2013, samana vuonna hän meni naimisiin näyttelijä Brian Hallisayn kanssa, pari maksoi 3,25 miljoonaa dollaria kodista LA: n Pacific Palisades -alueella. He listasivat tämän myytävän kodin huhtikuussa 2020 4,2 miljoonalla dollarilla. Kuukausi ennen kodin listalle ottamista he maksoivat 6 miljoonaa dollaria saman naapuruston kodista.

Jennifer Love Hewitt Nettovarallisuus

Jennifer Love Hewitt

Nettovarallisuus: 22 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. helmikuuta 1979 (42 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 ft 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, ääninäyttelijä, kirjailija, television tuottaja, televisio-ohjaaja, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Jennifer Love Hewitt -tulos

  • Ghost Whisperer 150000 dollaria / jakso
  • Sydämenmurtajat 4 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu