Jeremy Clarkson Nettovarallisuus

Paljonko Jeremy Clarkson on arvoinen?

Jeremy Clarksonin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Jeremy Clarksonin palkka

20 miljoonaa dollaria vuodessa

Jeremy Clarksonin nettovarallisuus ja palkka: Jeremy Clarkson on englantilainen televisio-juontaja, toimittaja ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten kansainvälisesti arvostetun Top Gear -urheiluautojen näyttelyn isäntänä, joka on jatkuvasti yksi maailman katsotuimmista televisio-ohjelmista.

Aikainen elämä: Jeremy Clarkson syntyi 11. huhtikuuta 1960 Doncasterissa Englannissa Shirleyn ja Edwardin kanssa. Hänen vanhempansa laittivat Clarksonin nimen vuosia etukäteen yksityiskouluun, ilman aavistustakaan siitä, kuinka heillä olisi varaa opetukseen. Pian ennen koulun aloittamista hänen vanhempansa tekivät lapsilleen kaksi Paddington Bear-lelua. He olivat niin suosittuja, että alkoivat myydä niitä. Heille tarjottiin kuitenkin pian Paddington Bearin luojan Michael Bondin lakitiimin ilmoitus lakkaamisesta ja luovuttamisesta. Edward Clarkson meni Lontooseen tapaamaan Bondin asianajajaa. Hän päätyi tapaamaan Bondia hississä matkalla tapaamiseen, ja molemmat osuivat siihen. Bond myönsi Clarksonille maailmanlaajuiset lisensointioikeudet Paddington Bearille. Tästä saadut tulot maksoivat Jeremyn koulunkäynnin.

Clarkson on sanonut, että häntä kiusattiin pahasti ja hän oli hyvin onneton Repton-koulun opiskelijan aikana. Hän osallistui Repton-kouluun samanaikaisesti entisen Top Gear -tuottaja Andy Wilmanin ja Formula 1 -insinöörin Adrian Neweyn kanssa. Hänet karkotettiin lopulta Repton Schoolista useiden rikkomusten vuoksi.

Ura: Hänet tunnetaan laajimmin kansainvälisesti arvostetun Top Gear -urheiluautojen näyttelyn isäntänä, mutta hänen ensimmäinen työpaikkansa oli vanhempiensa Paddington Bears -liiketoiminnan myyjä. Hän jatkoi toimittajana lukuisissa sanomalehdissä, mukaan lukien Rotherham Advertiser, Rochdale Observer, Wolverhampton Express ja Star sekä Shropshire Star. Se oli Shropshire Starissa, jossa hän sai ensimmäisen mahdollisuuden kirjoittaa autoista. Hän aloitti kirjoittamisen Peugeotista ja Fiatsista ennen kuin ryhtyi tiensä Range Roversiin ja Ford Granadasiin. Seitsemän vuoden kuluttua hänen annettiin lopulta ajaa Aston Martin Lagondaa. Kymmenen vuoden jälkeen hän sai mahdollisuuden ajaa ensimmäisen Lamborghininsa.

Clarkson perusti Motoring Press Agencyn (MPA) vuonna 1984. Hän ja hänen autoilualan toimittaja Jonathan Gill tekivät tiestestit sanomalehdille ja autolehdille. Hän on ollut säännöllinen avustaja Top Gear -lehdessä sen debyytin jälkeen vuonna 1993.

Top Gearin isännöinnin lisäksi Clarkson kirjoittaa sarakkeita The Sunille, The Sunday Timesille ja Toronto Starille. Clarkson on kirjoittanut kirjoja autoista ja useista muista aiheista.

Hänen ensimmäinen suuri televisio-esiintymisensä oli Top Gearin juontajana / isäntänä alkuperäisessä muodossaan lokakuusta 1988 helmikuuhun 2000 ja jälleen lokakuusta 2002 maaliskuuhun 2015. Clarkson on hyvitetty suurelta osin siitä, että 'Top Gear' muutettiin katsotuimmaksi show BBC Two -sivustolla.

Clarkson isännöi myös Robot Warsin ensimmäistä UK-versiota. Marraskuusta 1998 joulukuuhun 2000 hänellä oli talk-show nimeltä Clarkson. Hän tuotti 27 puolen tunnin jaksoa näyttelystä, jossa esiteltiin vieraiden haastatteluja muusikoiden, poliitikkojen ja televisiohenkilöiden kanssa.

Vuonna 2007 Clarkson ja isäntänä toiminut James May olivat ensimmäiset ihmiset, jotka pääsivät pohjoisnavalle autolla, kuten Top Gear: Polar Special -lehdessä näkyy.

BBC keskeytti Clarksonin Top Gear -sovelluksesta maaliskuussa 2015 taistelun jälkeen yhden näyttelyn tuottajien kanssa. Clarkson oli vihainen siitä, että hänelle oli tarjottu keittoa ja kylmää liharuokaa, kun hän kuvasi Hawesissa, Pohjois-Yorkshiressä. Kokki oli mennyt kotiin, ja mitä Clarksonille tarjottiin, oli vain käytettävissä. BBC ei lähettänyt seuraavaa Top Gear -jaksoa tai kauden kahta viimeistä jaksoa tapahtuman jälkeen, jossa Clarkson löi tuottaja Oisin Tymonia niin kovasti, että hän tarvitsi hoitoa sairaalassa. Clarksonin sopimus BBC: n kanssa päättyi maaliskuun lopussa, ja aiemmin ehdotettu kolmen vuoden uusinta peruutettiin.

19. huhtikuuta 2015 Clarkson otti Sunday Times -sarakkeestaan ​​paljastamaan, että kaksi päivää ennen kuin hän osui Tymoniin, lääkäri oli kertonut hänelle, että hänellä saattaa olla kielen syöpä. Kävi ilmi, että Clarksonilla ei ollut syöpää.Marraskuussa 2015 Tymon haastoi Clarksonin ja BBC: n rodulliseen syrjintään maaliskuun tapahtumassa saamansa suullisen hyväksikäytön vuoksi. Seuraavana helmikuuna Clarkson pyysi virallisesti Tymonia ja ratkaisi rotusyrjinnän ja henkilövahinkoja koskevan vaatimuksen 130 000 dollaria.

30. heinäkuuta 2015 Amazon ilmoitti, että Clarkson ja hänen entiset Top Gear -yhteis isäntänsä Richard Hammond ja James May isännöivät uutta ohjelmaa nimeltä The Grand Tour. Ensimmäinen kausi debytoi 18. marraskuuta 2016. Sarja päätti neljännen kaudensa vuoden 2019 lopussa.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1989 Clarkson meni naimisiin Alex Hallin kanssa. Hän jätti hänet yhden ystävänsä puoli vuotta myöhemmin. Toukokuussa 1993 hän meni naimisiin johtajansa Frances Cainin kanssa. Heillä oli kolme lasta. Cain haki avioeroa huhtikuussa 2014.

Syyskuussa 2010 Clarkson sai yksityisyydensuojamääräyksen ensimmäistä vaimoaan vastaan ​​estääkseen häntä julkaisemasta väitteitä, että heidän seksuaalinen suhde jatkui hänen avioliitonsa Cainin kanssa.

Clarkson on suuri progressiivisen rock-yhtyeen Genesis -fani. Hän osallistui bändin vuoden 2007 yhdistymiskonserttiin Lontoon Twickenham-stadionille. Hän toimitti myös hihalappuja 'Englannin myyminen punnan' uudelleenjulkaisemiseen osana 'Genesis 1970-1975' -laatikkosarjaa.

Clarkson on omistanut useita luksusajoneuvoja, kuten Range Rover TDV8 Vogue SE, Mercedes-Benz 600 Grosser, Mercedes-Benz SLK55 AMG, Lotus Elise 111S, BMW M3 CSL, Mercedes CLK63 AMG Black, Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, Ferrari F355, Aston Martin Virage, Lamborghini Gallardo, Alfa Romeo Alfetta GTV6, McLaren 675LT ja paljon muuta.

Clarkson on epämiellyttävä vihreälle liikkeelle ja pilkkaa usein Greenpeacen kaltaisia ​​ryhmiä kutsumalla heitä 'ekomentalisteiksi', jotka ovat seurausta 'vanhoista ammattiliittolaisista ja CND: n (ydinaseriisunnan kampanja) lesboista'. Hän on kutsunut tuulipuistoja, mikä on tulevaisuudessa '' muistutus ajasta, jolloin ihmiskunta väliaikaisesti jätti aistinsa ja päätti, että tuuli, aallot ja tofu-sidokset voisivat jotenkin tuottaa tarpeeksi sähköä koko planeetalle ''.

Palkan kohokohdat: Ottaen huomioon näyttelyn tavoittavuus Clarksonin Top Gear -palkka oli yllättävän vaatimaton 4 miljoonaa dollaria vuodessa. Mutta älä tunne liian paha Jeremylle. Peruspalkkansa lisäksi Clarkson omisti 30% Top Gearin oikeuksista. Tämä tarkoittaa sitä, että hän saa leikkauksen kaikista lisenssisopimuksista, DVD-myynnistä, syndikaatiosta ja tuotteista. Peruspalkkansa lisäksi Clarkson ansaitsee näyttelystä tyypillisesti lisäksi 7,5 - 13 miljoonaa dollaria vuodessa osinkoja ja bonuksia. Vuonna 2013 BBC (joka omisti jo 50% näyttelystä) osti kaikki jäljellä olevat panokset ottaakseen täydellisen hallinnan Top Gear Imperiumista. Tämä kauppa toi Clarksonille noin 21 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Vuonna 2012 Clarkson osti viiden makuuhuoneen mökin 312 hehtaarin Cotswoldsissa 5,5 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2018 hän räjäytti sen Grand Tourilla. Raunioiden raivaamisen jälkeen Clarkson aikoi rakentaa kuuden makuuhuoneen, kolmikerroksisen kartanon.

Jeremy Clarkson Nettovarallisuus

Jeremy Clarkson

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Palkka: 20 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 11. huhtikuuta 1960 (60 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 5 tuumaa (1,96 m)
Ammatti: Toimittaja, juontaja, kirjailija, käsikirjoittaja, lähetystoiminnan harjoittaja, keskusteluohjelmien isäntä, kauppias, autoilija, kolumnisti, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu